Jag ska jämt bara...



Jag gillar uttrycken på vår Gula Sidorna katalogen. Mitt ex hade lite svårt med det 4:e ordet när han va uppe här och hälsade på / jobbade.
När vi säger att vi jämt ska gå bort till affären eller att nån är jämt runt hörnet tyckte han det låter som att vi alltid är vid affären eller runt hörnet..hela tiden, jämt och ständigt. Tur att Varbergs-dialekten är störtenkel då :)




En dag på stan



Eftersom jag bara jobbar en natt denna vecka tänkte jag faan inte sova bort dagen idag. Jag gick aldrig och la mig i morse utan höll mig vaken med lite datafix och don. Cyklade ner på stan vid 10 för att fixa lite inför helgen. Jag var duktig och kollade inte på några kläder..ALLS. eller ja kolla kan man ju göra men jag handlade inte. Det va det som va huvudsaken.
Lurade ner syrran till stan så vi lunchade på Vero. Kändes konstigt på nåt sätt och sitta på gamla innergården. Jag undrar vem som bor i min gamla lägenhet där nu :) Sen sprang jag och syrran i lite affärer och kikade. Jenny köpte en fin mössa på MQ som hon tittat på och nu va det rea på den så hon klippte till med en gång.
Sen svalkade vi oss med en glass från Timmys och satt i gräset och spanade. Jag tror tyvärr den snygga killen i randigt linne som jag såg inte är tillgänglig. Eller jag intalar mig att tjejen med barnvagn med honom va antingen hans syrra eller polare eller helt enkelt tillsammans med den andra killen som va med..haha

Jag har legat ute och solat lite nu men det vart så himla varmt.
Nu ska jag vila lite innan jag knallar till Hagahallen och hämtar mina böcker


                             

And he can sing 2



Finns det nåt bättre än när man hittar en fin kille? JO..att hitta en fin kille som kan sjunga :)

Killen i klippet är Jim Sturgess från bla "21" och "Across the Universe"


Bill??



Inte visste jag att Bill Gates gjorde reklam för ICA's Pesto.




(JAG tyckte det va lite likt i alla fall)

It's the heat



Det är värmen. Den tar musten ur oss och gör oss vimsiga. Loysan fick till det idag. Jag med. Jag skulle ut och sola och hade top och kjol på mig. Kom på att jag inte bytt till bikinibyxor. Tar av mig underkläderna men sen börjar jag med nåt annat. Typ packa väska och leta efter nycklar och mobil. När de hittats öppnar jag dörren för att gå ut. MEN..då känner jag mig helt plöstligt lite naken. VILKET JAG VA UNDER KJOLEN. Hade glömt ta på mig bikinibyxorna. Det hade kunnat bli pinsamt vid Vågmästaren :)

Men jag räddade situationen lite fint. Med ett par bikinibyxor såklart :)

Slappo



Ännu en slappardag. Låg några timmar ute i solen..tycker inte det händer nåt med huden..men men. Ser väl inte ut som den där vandrande Albylen jag gjorde för ett tag sen i alla fall.
Annars har jag inte gjort mycket idag..och inte har jag dåligt samvete för det heller. Ska jobba imorrn natt men det är enda på hela veckan.

Har kollat lite film idag men nu behöver jag lite tips på bra nya filmer. Har ni sett nåt bra?

Nu ska jag bläddra igenom lite kataloger och se om jag ska beställa några kläder. Beställde två pocketböcker igår  så dom ser jag fram emot.

Imorrn ska jag leta fram gamla jeans som jag kan göra om till shorts. Projekt projket projekt!

Klart slut, over and out

Uppe me tuppen


Äntligen ledig! Jag är lite trött i kröppen just nu känner jag. Det har varit lite mycket jobb ett tag nu. Men jag ska inte klaga. Det finns ju dom som får vara hemma och slappa och njuta av det fina vädret jämt. Hemska tanke ;)

Klockan är bara 06.00 just nu typ. Har lyckats vända rätt dygnet verkar det som. Gött. Det är det värsta med att jobba nätter. Man blir inte människa förrän efter några dagar. Men idag ska jag ner till stan direkt när de öppnar..ja inte stan men affärerna :). Jag ska köpa biljett till PIP, fixa lite inför helgens bröllop och så :)

Ska nog ta hand om disken sen festen i onsdags idag oxå eller vad tycker ni? Sunk jag vet!

Burn baby burn


Alltså har det här med solbränna nåt med åldern att göra? Jag solar och solar..tycker inte det tar så mycket. okej jo jag har lite bränna..men den där pepparkaksfärgen man fick förr..vart är den? Nu har man mer en färg som typ..murbruk.

Låg några timmar i M-skogen och göttade mig. Syrran va med förstås :) nu sitter jag här i handduk och fläkten på för att inte avlida av värmeslag. Jag SKA inte klaga..älskar att värmen kommit..men ibland är det "varnt" som vi säger i Kga ;)

Nu ska jag vila lite inför natten. (Det lät helt skevt det där men...)



Three is the magic number



Jaaa..jag är vaken..nästan. har slängt i mig frulle nu, ska ner och möta tjejen och killarna i M-skogen.

Jag är i vanliga fall jättenöjd med min mobiloperatör 3..MEN INTE IDAG! FUNKA!!!!

Glassigt?



Vem av dessa artister tror ni gjort det här?

Jag har mina aningar.

LEGENDARY


Sola och bada



Ställde klockan på ringning kl 12.30 för att ge mig ut i solen. Mötte syrran och P vid Mariebergsskogen för några timmar i solen. Det är så gött att bara ligga där och slappa, käka körv, vindruvor och bara ha det gött. Bara två nätter kvar sen får jag vara ledig i NÄSTAN en vecka :) Ska bli så gött. Nästa helg blir det bröllop för L & J. jag längtar. Det ska bli så kul!!

Borde käka nåt men jag blir ju inte hungrig i den här värmen. Shocker med tanke på att jag är hungrig JÄMT! Kecka- tjejen utan botten!



Syrran

Fyllekort



I onsdags togs det en del kort. Både på förfesten hemma hos mig och ute på Sommar Plaza. Och det är INGA Facebook kort kan jag säga. Herregud! De ska gömmas i nåt hemligt arkiv och aldrig visas för allmänheten. Men det ser ut som vi hade kul :)

Men detta kortet tog jag tydligen i alla fall på vägen till Plaza. Typiskt fyllekort va?!?!Jag tror jag tyckte det va nåt med den där katta.



Feeling hot hot hot



Det är för varmt för att blogga. Det för för varmt för att göra nånting egentligen. Men visst är det gött mä sömmer !? :)




Yesterday and today



Igår: Fylla, Sommar Plaza, blåmärken, sår och borta matcher

Idag: Trötthet, hunger, sol och jobb

Det va det

Finally Wednesday



Varför ska man vakna så tidigt när man väl får sova länge? Jag skulle ju se på Morden i Midsomer men orkade inte hålla mig vaken så vem fasen som är mördaren ,det vet jag ju inte nu. Klockan 06.00 imorse slår jag upp ögonen och känner mig rätt så utvilad. Men vad faan gör man klockan 06.00 en onsdags morgon? Gud så tråkigt.

Men det kommer blir roligare senare:) I eftermiddag kommer Bäst-Emma, Helena och Annso in från Kga och vi ska dricka vin, tjöta skit och sen blir det Sommar Plaza. Jag har längtat som attans.Innan detta ska jag hinna med att hålla ett möte på Plaza. Känns som om jag kommer spendera större av delen på det där bygget *S*

Vad ska ni hitta på idag?

Carrots



Jag har dille på morötter idag. Jag har nog smällt i mig ett helt kilo. Nu har jag träningsvärk i käkarna. Fattar inte hur de orkar de där kaninerna.

Käka morötter alltså.



Huh?






Men vad faan! Handtaget bara lossnade. Vad ska jag nu ha juice i?

See through



Idag ska mina grannar få se en gul bikini liggandes här ute på gräsmattan. Ja... jag är så blek så jag är genomskinlig så det är det enda som kommer synas. Är glad att solen är här igen :) Tänk vad allt känns lättare då *S*

Jag gick och lade mig kl 22 igår och kände mig allmänt tantig. Somnade ganska snabbt men vaknade kl 02.00 prick och kunde bara inte somna om. Låg och vände och vred på mig ett bra tag men till slut gav jag upp. Gick upp och lade mig i soffan och glodde på ett avsnitt av American Dad på 6:an. Flippade runt bland kanalerna ett tag. Gick tillbaka till sängen. Läste lite. Runt 05.30 slog jag ihop mina ljusblå igen. Klockan 05.00 brukar tydligen nån av mina närmaste grannar gå upp för då ringde dennes "väckarklocka". Det lät som en blandning av ett gökur och en didgeridoo. Och människan vägrar vakna först.  Jag skulle stå i gevakt med den ljudsignalen.

Nu ska jag käka frulle och ringa barnmorskan om nytt recept.

Slappo dag



Jag har inte gjort ett jäkla dugg idag. Sov ungefär mellan 8-11.30. Då var det dags att tvätta lite. Jag fick tummen ur och tog hand om disken oxå. Sen hamnade jag i soffan där jag kollade på en Irene Huss film. Jag har en till jag ska mölja mig igenom sen. Morgan Pålsson- filmen sparar jag till på torsdag ;) Perfekt dagen efter film hehe

Jag borde verkligen bege mig ut och få lite frisk luft. Gå till affären eller vad faan som helst. Men jag har sagt jag ska städa. Får ju besök på onsdag :) 
Jag ska bara vänta på att solen går ner lite så inte dammet syns på en gång. Tills dess går jag och plockar lite. Har saker som ska upp på vinden. Nån som har lust att hjälpa mig och hålla upp dörren när jag bär? Snäääälla!

HOL



Jag gillar Annas aka Rymdkattens inlägg om sitt blonde moment. Vi har alla såna ibland..oavsett hårfärg *S* Ungefär som Ann, en av mina bästa vänner, när hon, hennes sambo och jag åkte hem från IKEA i Örebro och Ann pekar på bilen framför och säger:

- Åh..den där bilen är från Holland.
Bilen hade reg.bokstäver HOL

Hennes kille tittar på mig i backspegeln och skakar på huvudet.
Jag frågar hennes då vart en bil med bokstäverna XWZ kommer ifrån. Och vad det där klistermärket med ett stort S på betyder? Är det första bokstaven i förarens namn? Det kunde hon inte svara på :) Hon är för skön min lilla Ann :)

Idag är Ann mörhårig :)

Batman



Herrn på bilden är ju EN anledning att gå och se nya Batman filmen.



Sen är det ju säkert en bra film oxå.

My crew



Ja..alla andra lägger ut bilder från gårdangens partyn, glada fester och nattklubbsbesök. Och jag ska väl inte vara värre.
Dessa hängde jag med inatt..typ.

                           

Kommentar överflöding


Step up



Jag gillar dansfilmer med bra koreografi. Inatt satt jag och kollade på Step up 2 the Streets. Kanske inte en av världens bästa filmer storymessigt sett men jag kollade mest dansen. Ja..och killen som har huvudrollen för han va så söt ;)

Detta är finalscenen i filmen. (inte bästa kvaliten jag vet) Grym dans. Me want to kunna do that.



"Serenad"


Det står en aprak kille utanför mitt hus och "sjunger" på Goo Go Doll's låt "Iris" för full hals. För det mesta är det meningen "I just want you to know who I am" som framförs.

Detta är nästan roligare än att få fyllesms

BUSTED



När jag var till Konsum för att köpa lite att tugga på till filmen ikväll fick jag höra nåt kul En ganska ung pappa och hans son på typ 5 år gick runt och handlade. De skulle ha filmkväll hörde jag. Sonen fick plocka lite lösgodis så vi gick där bredvid varann och plockade lite. När killen va klar lade han påsen med godis i korgen och tittade upp på sin pappa och sa.
- Jag vill ha chips oxå.
-Nej det räcker med godis. Vi kan poppa popcorn hemma sen.

Kille blir sur och går och muttrar och tjatar om chipsen. Pappan säger hela tiden nej. Då kommer den. Den klockrena kommentaren.

-Om jag inte får chips så säger jag till mamma att du har börjat röka igen..i smyg.

Pappan tittar förvånat på sonen och säger.

- Ska du ha grillchips eller lättsaltade.

Så ska de tas föräldrarna :) Buss på!

Själv köpte jag skälvklart bårde godis och chips. Tänk om jag sitter där och bara har det ena och blir sugen på det andra. Hemska tanke!!!

Brolle



Jag gillar Brolle. Den rösten får det att krypa i kroppen på mig..typ som sångaren i Takida :) Jag lyssnar en del på denna låten nu:


Och så blir han bara snyggare ju kortare han klipper håret :) 

To do or..???



Jag står i valet och kvalet. Dricka vin eller sitta i soffan och kolla film och käka godis????!!!! What to do? All these decisions to make!!

Livet



En frulle som innebär färska hallon från pappas trädgård..det är livet på en pinne det :) Synd att det inte är sol och 30 grader varmt ute så jag får använda mina shorts oxå. Men..man kan ju inte få allt här i livet..tydligen.



Fyllesms



Det är på onsdagnätter kl 02.00 när sms ramlar in som man får se sin verkliga popularitetskvot. Men som Louise säger: "Hellre fylle sms än inga sms"

Klok flicka det där!

Food anyone??



Idag har jag sprungit runt på stan igen i jakt på klänning till L och J`s bröllop. Det blev den från Monki till slut. Vägrar ha en svart eller grå klänning. Det va typ det som fanns känns det som. Den blå klänningen på Ballroom som verkligen va perfekt men som vägrade sitta kvar på kroppen får någon annan glädjas över.

Sen var det kalas hos syster yster som fyller 28 idag, Stora tjejen :) När alla andra hade gått beställde vi familjepizza och skulle kolla film. I vanliga fall brukar det va syrran som somnar 15 min in i filmen men idag var det min tur. Har bara sovit 2 timmar idag efter natten så jag är lite sömnig. Men när jag går och lägger mig sen kommer jag säkert lika och vända och vrida mig i vanlig jävla ordning.

Om nån är hungrig finns det pizza kvar hos syrran och P. Ja löver!



End of ze world



Okej jag försöker hålla mig vaken efter nattjobbet. Då youtubar man!



Det här tycker Emma och jag oxå är festligt. Vad ni tycker skiter vi i.

Coop bebis


Ungen är så söt. Sen gör det ju inte saken värre att det är Alexander Skarsgård som gör rösten. Det är magisk..jag bara älskar det! LEFT!








Säkert bara jag och Emma som tycker det är kul som vanligt.

Poshigt



Kolla allas våra lilla Posh ser helt normal ut på "Allures" omslag. Kanske beror på att hon inte ska hämta barnen  någonstans, hänga med Tomkat eller gå genom ett folkhav på nån flygplats. Hon skulle helt enkelt bara va söt på ett omslag. Och det lyckas hon med måste jag säga.



Dresses for success



Det här med att hitta klänning till bröllop kan vara knivigt. Jag har just varit på stan och kollat runt. Jag har bestämt mig för att jag vill ha en tubklänning. För övrigt verkar affärerna redan lagt av med sommarkläder. Herregud vi är ju bara i juli. Det är bara svart, grått och vinrött vart jag än tittar. Jag hittad en klänning inne på Monki. Dock inte en tubtop men jag gillar färgen.



Men sen klampade Kecka in på Ballroom. Hittade en jättefin tubklänning i mörkblått. MEN..jag får inte slappna av i bröstkorgen för då åker den ner. Gud va jag önskar jag hade stora tuttar ibland. Ska prova den imorrn med en annan bh. Emma tyckte det kunde va ett litet partytrick att jag går och tappar klänningen på bröllopsfesten lite titt som tätt *S*

Ska kolla nätet nu och se om jag hittar någon fin klänning man kan beställa. Tips någon?

Till min ex kombo

Nä du Maddi, du får lägga ner det där med saccosäckar!!



Tvillingarna



Här är mitt horoskop enligt nya "Tryck". Jag tror fasen det stämmer.




Billigt?






2 st vadå?????

Tjejer och sport.



Ni som känner mig vet att jag är sportintresserad. Inte på det sättet att jag utövar det själv eller kan jag kan massa fakta om spelare/utövare och deras prestationer. Nej jag sitter vid sidan om och kollar. Och hejjar och skriker.
I helgen träffade jag på två killar som vart hur impade som helst över en tjej som kollar på fotboll och ishockey. Är det så jävla ovanligt??? När ena killen frågade vilket lag jag hejjar på i fotboll och jag svarade:
- Om jag måste heja på ett lag så blir det Liverpool. (Man blir som man umgås eller hur Sniper- H!?)
Då fick jag en stor puss på pannan och så va snacket igång. Det snackades Torres teknik, Gerrards frisparksmål. Ja..det är väl i stort sett det jag kan. Att Torres har bra teknik och att Steven gör många mål på frisparkar. Jag kan inte rabbla upp hela laget. Jag vet inte hur många gånger de vinnit den och den ligan. Men när en annan kille kom och lade sig och sa han hejade på Chelsea då buade jag. För det ska man tydligen göra om man är "Liverpool-fan".

En annan kille som tyvärr hejar på HV började prata om hur överskattad Jörgen Jönnson är. Jag höll naturligtvis inte med. Till åren börjar han bli JA..men vad har killen presterat??. Jag påminde denna kille om att JJ ju har vunnit VM, SM och OS på en och samma säsong. Då får killen för sig att det har ju Johan Davidsson oxå. HALLÅ geniet!!??? När han insåg sitt feltänkaden skämdes han rejält. Jag vet inte om det vart värre för att jag va tjej. Men det skiter jag i.

Så..är det så imponerande att tjejer kollar på sport och faktiskt tycker det är kul (för varför skulle vi annars kolla) OCH att vi då och då kan inflika med ett och annat namn, klubbnamn, resultat och målgest???

Funny quotes

Roliga kommentarer från helgen:

Jag: Gärrebacka. Det har jag ingen aning om vart det ligger.
Anna: Nä, men bussen går dit i alla fall.


Linda går fram till ett gamalt par:
Linda: Hej, är ni gifta.
Nanna: Va coolt om tanten svarat: Nej vi är bara KK.

Medans Linda antecknar rådet från det gamla paret kommer en kille som vi tycker "ser gift ut" bakom oss:
Elin: Linda, du kan få nåt bakifrån här.

Anna: Har du tjej?
Erik: Nej men jag har haft.

Gulligaste kommentaren i helgen:
"Bra så du vet. Dom här 6 åren (åldersskillnad) betyder ingenting"



Var det nå mer kul som sades i helgen kompis????

Kompis




Ordet kompis har fått en helt ny betydelse. Ibland kan det till och med vara ett skällsord beroende på vem som säger det. Men jag har i alla fall fått flera nya vänner i helgen :)

Möhippan



Har nyss ramlat in efter en galet rolig helg i Göteborg. Min kära vän Linda ska gidta sig så vi hade möhippa för henne. Vi kidnappade henne hemma runt 8.30. Hon fick ta på sig en rosa klänning och vit tyllkjol, tiara. Och under dagen skulle hon samla äteknskapsråd i en rosa bok från gifta män och ta kort på snygga killar. Linda gick in för sitt uppdrag stenhårt. Vi drog in till Gbg och hade frullepicknick i Slottskogen. där stoppade Linda allt från poliser till brandmän för att få goda råd. sen var det dags för träning. Vi gick till gymmet som Elin (brudtärnan) tränar på och där trodde Linda självklart att Elin skulle hålla i passet. Men icke sa Nicke. Linda fick agera step ledare. Och hon gjorde det med glans. Vi blev svettiga och trötta.
En dusch och ett besök hos Elin senare var det dags för Linda att visa sin modellådra. Vi hade bokat tid hos en fotograf där Linda skulle få ta bilder i olika outfits och självklart i underkläder. Hon blev sminkad och jag fixade lite lockar i hennes hår. Och det blev jättefina bilder!!! Fotografen var så jäkla skön. Hon tog helt suveräna bilder. Vi var där i flera timmar så vi började festa lite och så.
Nu var vi ganska hungriga så vi gick till en restaurang och käkade mat. Alla tjejerna hade tagit med en lite sak som symboliserar Jag och Linda. Linda fick ett inramat tidningsutklipp och henns och min hemliga komps Håkan :)
Efter maten var vi på vinprovning. Starkvin och mörk choklad är inte min grej kan jag säga. Men vi hade kul. Alla börjde bli lite tipsy vid detta laget och vi gav oss ut på stan. Vi hamnade på Lounge och där festade vi till sena natta..eller möra ska jag säga. Anna och jag följde med våra nyfunna manliga vänner till nåt annat ställe. Sen vart det mat på BK och sen hem och sova. Klockan 6.30 på morgonen rumlade jag och Anna hem :) Och somnade som två små barn.

Det har varit en helt underbar helg och jag måste verkligen åka ner och gå ut i Gbg igen.

Här är lite bilder från helgen:

                 

möhippan har börjat!

MMS

möhippan har börjat!


Hej hej.testar lite

MMS


HA! Fick det att funka! I'm simply the best! Bilden skickade syrran till mig nyss. Hon har tråkigt på bussen ner till Gbg tydligen*S*

MMS-bloggning



Hur faan MMS-bloggar man?? Vore bra om jag lärde mig det under helgen.

Nice makeover


Vaknade 03.00 och har fortfarande inte somnat om. Gick upp och slog på tv:n för tittar man på tv brukar man ju bli trött i ögat. Där sket jag i det blå skåpet. Kollade på "The Osbournes". Alltså jag gillar den familjen på nåt sätt. Var tvungen att googla Kelly. Hon har som sin bror Jack lagt till med en makeover. Och håll med om att hon ser bra mycket bättre ut nu än innan. Keep it up girl!



                                               


Nu ska jag försöka somna om.

Godnatt..eller Godmorgon kanske det är nu...

Idag..



..stör jag mig på att varje gång jag ska skriva 2..nej @ ...så släpper jag upp alt gr-knappen för tidigt i motsvarande till trycket på 2/@ -knappen så det blir en 2:a istället. Och idag har jag behövt använda @-tecknet många gånger.





Snooz



Äntligen ledig. Hade inte tänkt att gå och lägga mig när jag kom hem i morse. Hade ju tänkt göra mig klar i godan ro och sen åka ner till stan och fixa lite grejer inför helgen och träffa Anna. Men jag gick och lade mig ändå..trött som en nyvrikad säl. Ställde klockan på 12..vaknar med huvudvärken Arne..bestämmer mig för att snooza ...i 3 TIMMAR! Gick upp vid 15.00 och kände mig helt sänkt. Men inget en dusch kan bota. Sitter här i underkläder (om nån är intresserad) och surfar lite.

Ikväll ska jag och syrran bjuda vår lillebror på grillbuffe i hamnen. Bara för att han är vår lillebror :) Jag är meghungrig redan. Kollar klockan igen. Nä...inte än.

Ser fram emot helgen. Hur den blev får ni väl höra om när den är slut..helgen alltså.

Nu ska jag fixa frillan och kanske ta på mig nåt klädesplagg.

*Later*

I'm a fartdåre



Jisses..hela Karlstad va på torget igår och kollade Rix Fm Festivalen. Det tog minst en kvart för mig att ta mig över torget... nej då..jag cyklade runt det..haha...skitkul..nä
I alla fall..på vägen till jobbet cyklade jag om en mamma och hennes två söner som va ute och cyklade.

Storebror: Vi får inte köra för fort.
Lillebror: Joo..vi är ju fartdårar sa du ju!

Just i detta kommer jag upp sida vid sida med lillebrodern. Han tittar upp på mig och ler stort och frågar:
- Vill du va fartdåre med mig?

Så vi raceade upp för en liten liten backe. Min cykel är så darn seg så lillkillen vann. Och jisses vad glad han blev.

-Mamma mamma..jag vann över tanten!

*BOOM* Just det Kecka..du är 30 bast nu.

Fast på jobbet finns det en tant som inte tror mig när jag säger att jag är gammal nog att ha körkort.

Byta samtalsämne



Idag när jag var på Bergqvist skor hörde en konversation mellan två tjejer. Det var en livlig diskussion kan jag säga. Killen i sällskapet gick mest och muttrade och kollade in hyllan med Converse skor och svor över att de inte va på rea.
Verkar som att tjejernas diskusionsämne är ett stort I-landsprobem just nu. Det här med att raka benen. Och hur långt upp på benen man ska raka. En av tjejerna tyckte att det räckte med att raka till lite ovanför knäna. En annan drog rakhyveln ända upp så långt hon har ben (som hon uttryckte det själv).  Då lade sig killen i och sa att tjejer ska inte ha nåt hår alls nedanför ögonbrynen. Då slutade tjejerna diskutera ämnet och gick in på Angelinas tvillingar om aldrig verkar vilja komma ut. Killen tror att hela graviditeten är fejk och att Bragelina köpt ungarna från ÖstEuropa.

Vem har rätt?

Fin om foten



I morse när tidningen kom till jobbet såg jag att Bergqvist skor har stor Rea med början kl 07.00 idag. Så på vägen hem stannade jag till och tog mig en titt. Det är inte varje dag jag är ute kl 07.00 och shoppar. Och tror ni jag hittade nåt? Jajjamensan! Jag behövde ett par nya svarta ballerinaskor eftersom jag i stort sett bott i mina gamla Vagabond och de rasar ihop snart. Hittade ett par snarlika de jag haft. 50%! Ett litet smile drog sig över facet på Kecka ;)
Hittade även ett par svart pumps. 30% på dom. Fick alltså 2 par skor till priset för vad Vagabondskorna kostade i vanliga fall. Sån Rea gillas mycket!
Tog mina påsar och cyklade hem och sov gott. Jag har precis gått upp. Sovit som en stock. Ska nog sätta mig vid min franska balkong och sola och läsa lite.

I'll be back!

Jäkla tjöt då



Det va ett jävla tjat om den här FRA-lagen. Är det bara jag som inte bryr mig? Borde jag bry mig? Vill folk gå in i min dator och kolla när jag mailar till mamma på jobbet, Facebookar och kollar knäppa klipp på Youtube så VASSEGO. I have no secrets. Är det folk som håller på med nå fuffens som är så jäkla rädda nu och går man ur huse och protesterar. Vi blir ju övervakade vart vi än går idag ändå. Jag orkar faktiskt inte bry mig.....eller borde jag det?

Känns som jag inte bryr mig om nåt just nu. Föruom mig själv...och Emmas arm :) Jag är lite tråkig nu. Men det går över. Jag LÖVER! Jag log när jag lyssnade på Cirkus Kiev på P3 innan iaf ;) Och sen skiner ju solen nu..då blir Kecka glad :)

Att blogga eller inte blogga



Jag är lite trött på bloggandet. Eller trött och trött. Jag orkar inte skriva nåt. Så ni vet..om nån undrar..där ute. Det händer inte så mycket just nu. Jobbar, äter, sover, kollar film och bara är just nu. Jag läser mina favvobloggar och kommenterar lite och önskar jag hade kommit på det där roliga inlägget de skrev just. That's it! Så ni vet. Om nån undrar.


Känner mig lite så här:




Dagens kommentar  (som för övrigt sas för länge sen) : Det är så trist när folk inte kan sitt godis /Emma

Happy nameday to me!



Grattis till mig själv på namnsadgen*S*



Dokumet Kecka



Har just svullat i mig sista biten tacopaj och kollat filmen "Jumper". Sicken skit. Storyn va lite tunn. Och Rachel Bilson är en ruskigt dålig skådis. Ska nog ta mod till mig och kolla "Rec" nu.

Hegen har varit lugn annars. I fredags va jag nere och mötte lite folk på Harrys uteservering. Blev lite vin..och massa tjöt. Mest fotboll runt omkring mig av nån konstig anledning *S*. Och JAG har väl inte så mycket att tillge en diskussion i det ämnet kan tilläggas.

Igår hade jag en lugn och skön kväll för mig själv i soffan med lite chibba. Grannen under mig hade fest och JISSES vilken kräm han har i sin stereo. Jag märkte en extra vind i gardinen (inte BARA pga att fönstret va öppet) och spegeln inne på toan skallrade. Hade de spelat bra musik hade det ju varit ännu bättre.

Laddar inför veckan då det blir jobb och lite hemliga saker som jag inte kan skriva om här. Men när det roliga är över lovar jag att berätta.

Nada



Nä..det händer ingenting. Jag har ingenting att rapportera. Igår drack jag lite vin. Det va ju en nyhet i sig. Idag har jag suttit inne och myst i regnet och åskan.  Är bjuden på fest men det hoppar jag. (ramlade nån av stolen nu?) Ska köpa chips och mysa i soffan lite till. Men annars händer ingenting.

Vad händer hos er?

Rastlös



Kecka är LEDIG! Kecka har käkat tacopaj. Kecka har solat. Kecka smuttar på en öl. Och hon är sjuuukt rastlös. Nån som vill leka?



Jag stör mig



Det här stör mig FORTFARANDE.

här ska det vara.

What was he thinking????

Vad tyst det blev



Jag vet att jag har dålig humor eftersom jag tycker det här är sjukt kul. So shoot me!




Sola skiner i Karlstad



Har nyss kommit in efter att ha legat ute på gården och solat lite. Och lyssnat när min granne rapat. Jisses vad han(tror det är en han) kan rapa. Till slut vart jag nästan irriterad. Okej..jag rapar oxå som en sjörövare emellanåt men ändå lixom.

Jag har börjat läsa min nya braiga bok "Tempelriddarens arv" av Steve Berry. Gillar man lite såna där hemliga kristendomar arv ala Da Vinci koden ska man läsa hans böcker. 

Kecka shoppade loss igår oxå. va ju INTE meningen. Det blev ett par nya pilotbrillor, ett par svarta shorts, två baströjor från HM. Provade en skitfin klänning  och en kjol på Vero Moda men där sa samvetet stop. Rätt nöjd med mig själv. Jag skulle kunna shoppa up hela lönen 1 min efter att det ploppar in på kontot. Men nu har jag tänkt spara till nån resa i slutet av sommaren.  Jag har inte varit utomlands sen Hawaii för 2 år sen. 




Nu ska jag käka lax och räköra med pasta. Måste skaffa pojkvän..det är sjukt tråkigt att äta själv.

Bofösch



Jaha..här åker jag runt i stan och gör reklam för vapentillverkning!



"Sex and the City"



Igår var jag och tjejerna och kollade på Sex and the City filmen. den va jättebra. jag grät och skrattade om vartannat. Ni som sett filmen kanske fattar att jag skrek av skratt över Charlottes lilla missöde i Mexico :)
Efter filmen mötte jag syrran och Patrik nere i hamnen och tog ett glas vin. Sen vart det nåt glas vin till hemma hos dom och sen spelade vi Gutiar Hero och Wii. Jag är ingen mästare på Guitar hero kan tilläggas..haha..but practice makes perfect heter det juh*S*

Vaknade kl 05.00 av ett sms. Det blev ett samtal efter det som jag är glad är över. och jag är rätt nöjd. Om det blir fler samtal återstår att se. I'll live!!

Nu ska jag snart möta tjejerna på stan för lunch!

Hörs sen *kram*

RSS 2.0