Happy New Year



Nu tar jag bubblet i högsta hugg och åker på tjejmiddag! GOTT NYTT ÅR!


A good book



Nu ska jag sätta tänderna i denna julklapp. Me Like! Tycker klockan kan gå lite snabbare så jag får ta på nya klänningen och skorna och gå på nyårsmiddag och sen Tempel :)



Nyårs pepp



Så..nu får JAG vara ledig med. Mina 6 nätter är över och det känns skönt. Var lite tråkigt att inte kunna sitta hemma och njuta av julen på kvällarna men du ska jag vara ledig till på måndag.
Idag fick det bli en repa på stan för att hitta outfit till nyår. Hittade klänning på Gina Tricot. Kostade mig bara 100 kr då jag lämnade tillbaka en kjol som jag inte var nöjd med. Jag hittade även nya pumps på Din Sko's rea. Nyår ska tillbringas hemma hos Helena först där vi ska laga lite mat och dricka gott. Sen går vi till och möter lite folk på Tempel och ringer in nya året. Jag är lite pepp :)

Nu blir det köttfärssås och pasta, tv-tittande, läsa bok och smutta på ett glas vitt kanske och fira ledigheten och bygga på tröttheten ännu mer :) Sov bara 3 timmar när jag kom hem. Ska göra allt jag kan för att hålla mig vaken för att se Småkronornas match kl tolv inatt.

See ya!

Julafton



Julen är över...eller ja nästan. På julafton var vi hemma hos syster, P och Mira. Miras första jul :) Vi åt massa god julmat, öppnade paket och bara hade det mysigt. Mira fick flest paket. Wierd huh? *S*. Jag blir fortfarande som ett barn på jul. Älskar paket. Jag fick massa bra saker. Som dvd, bra bok, ugnsformar, grillpanna, pengar, fint kort på Mira mm. Jag jobbar natt över hela jul nu..3 down, 3 to go. Har haft lugna nätter så det har gått bra. Jag tror att pulsandet hem i snön i morse var jobbigare. Lite mysigt är det med snö ändå.



                     Fina granen och (nästan) alla klappar




                                    Goda maten




                           Man måste vila efter maten




                                  Pappa var tomte :)




                               Mira och henna klappar




                             - Mamma det där är MIN!

Varma fötter



Att sitta i soffan och värma fötterna i goa tofflorna jag fick av bästa pappa i tidig julklapp och titta på när Sverige gör mål i hockeyn, det är lördagkväll det :)



Post



Idag fick jag julkort från världens goaste tjej :) Tack Mira! Ja..det var ju från mamma och pappa med så tack J & P.



X-mas spirit



Jag gillar vinterkylan som är här, det ger lite mer julkänsla. Och så får man fint rosiga kinder :) Jag är inte riktigt klar med julklapparna men det fixar jag i helgen. Idag var vi med de gamla på jobbet till kyrkan och fick tomtegröt, glögg och pepparkakor. Mums! Jag svängde förbi bibblan och systemet på vägen hem. Jag är ledig imorrn (vad jag vet) så jag korkar kanske upp och tar ett glas vin och läser bra bok. Jane Eyre ska läsas ut sen ska jag börja i någon av dessa.



Nu är jag mätt på kyckling och pestopasta. Ska bläddra i nya numret av ELLE som låg på hallgolvet när jag kom hem. Hur fin är inte sessan Madde på omslaget!


X-mas gift




Jag köpte mig själv en liten liten julklapp igår. Nya armband och ett halsband.





Lonely wolf



Idag har jag sparat på krafterna, dvs jag har varit ledig och inte gjort ett jota. Jag måste få ha såna dagar då jag sitter i soffan och degar, surfar och kollar dåliga serier på tv'n, inte pratar med någon, inte umgås med någon. Jag är en grym ensamvarg ibland för att sedan få en folk craving och måste ha någons sällskap. Sån är jag.

Imorrn blir det tvättande och kanske en sväng på stan och fixa någon julklapp. Om förkylningen känns bättre kanske jag slår till med lite träning också. Vill nog kolla in Idol finalen med även om jag inte kollat mycket på det innan. Men allt för att få en ursäkt och sitta och moffa något gott framför tv'n eller hur!?

One





At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day; others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes -- all you need is one.
 
— Peyton Sawyer Scott



En ny vecka



Nu har jag klämt 8 avsnitt av The Big Bang Theory ( I love Sheldon) och ska snart gå och läsa Jane Eyre.
Helgen var bra. Fredagen spenderades hemma hos syster där jag fick god helstekt fläskfile, klyftpotatis och ädelostsås. Mums! På lördagen hade Sofia inflyttningsfest. Vi drack vin, lyssnade på NOFX (för det mesta) på Spotify och sen testade vi Karlstads nya klubb Tempel. Helt okej..kul med ett "nytt" ställe. Jag börjar bli mäkta trött på Koriander. BMB får nog besökas snart med för att få lite ombyte.
I söndags åkte jag, syster, mamma och Mira till Kga och hälsade på. Jag var så trött när jag kom hem att jag somnade med kläderna på i sängen kl 21. Sov som en prinsessa!

Imorrn blir det lunch med Emma på stan sen ska jag köpa lite julklappar. En sväng på bibblan tänkte jag hinna med oxå :)

Sov gott mina vänner, det ska jag


A&F



Jag fick ett mess från N.Y för en stund sen. Det löd: Är på Abercrombie nu, ska du ha nåt måste du svara direkt och vad du ska ha i så fall?

Men hur sjysst är det då? Haha. Jag kan ju sitta i timtal och titta på hemsidan och drömma om kläder jag vill ha. Ni skulle se mig I butiken! :) Men jag gick snabbt in på hemsidan och kollade in nån tischa. Det blev den här:



Nu kan du komma hem Karlsson :). Mira (och Jenny) är nog jäkligt sugen på sina nya Converse skor med! :D

Tips: Kolla även in American Eagle. Samma stuk på kläderna fast lite billigare


RSS 2.0