Lite julkänsla







                                                                                             
  

The Anthem



Jag tycker "Star Spangled Banner" är otroligt fin. Vad jag inte gillar är när kändisar sjunger den ska weila SÖNDER den! Oki Demi har fin röst och gör det bra..men den blir faan 1 minut längre med allt weilande.


Högljutt



Det är skitkul att sitta och lyssna på åtta packade 18 åriga tjejer som sjunger "Barbiegirl" för full hals på bussen när man mår som ett härk och bara vill hem och sova. JAG LOVAR!!!

Funny words



Ibland händer något med mig och jag kan tycka att helt vanliga ord kan låta vansinnigt roliga.

Gårdagens roliga ord: Bockstyre och jullrig

Yesterday



Igår var en jobbig dag. En TUNG dag. Jag hjälpte Emma och flytta hit. Jag gick upp kl 05.00, jobbade och efter åkte jag och mötte E och hennes pappa. Så var det bara att bära. Vi bar och bar och bar :) Medans E och far åkte till IKEA och handlade möbler diskade jag upp allt i Emmas kök och fixade och dolade. Efter lite fika satte jag och E igång med möblemangent. Vi fixade ihop soffa. satte ihop tv-bord, säng och ett sängbord. Jag lovar, jag tar hellre isär sängen och sätter ihop den igen än sätter ihop ett Hemnes sängbord igen. Fy helvete vad jag slet *S* Efter lite mat på Kvarnens pizzeria satte vi igång och montera igen. Emma och jag var helt slut i kroppen på kvällen sen. Jag tror vi gav oss runt tolv på natten efter massa övertrötta skratt i soffan när vi gått igenom allt knasigt vi sagt och gjort under dagen. 
Jag har inte så ont i kroppen idag som jag trodde jag skulle ha men det känns allt lite varstans.

Ikväll blirdet soffan med ett glas vin OCH julmust (inte blandat dock) och en bra bok.

Slippery



Faan jag tror vinterskorna jag köpt är snorhala. Jag höll på att dra mig på golvet här när jag hemma-provade dom. Men jag har ju inte testat dom på snö än. Jag återkommer!



Farmor kanske har kvar de där dobbarna hon satt på sina skor förr vid halt underlag.


Update: Jag testade skorna här utanför. De har potential på snö. Jag behåller dom nog.

My day



Jag har jobbat, sen sprungit på stan och letat vinterskor..hittade ett par som får duga. inga finskor utan mer vardags skor..sådär. När jag kom hem ställde jag mig och gjorde plättar med glass och sylt. Nu har jag kollat på senaste avsnittet av "The Hills" och gjort en kladdkaka som jag ska ta med till jobbet imorrn. Nu blir det soffan med skvallertidning, en bok och julmust.

Imorrn ska jag vara flyttkärring åt Emmis som äntligen blir Karlstadbo igen  :)

Ja..det va väl min dag det!


För övrigt höll jag på att kräkas i munnen när jag läste att Heidi & Spencer got hitched! WHAT IS SHE THINKING????? Har hon inte sett avsnittena själv och ser hon han beter sig? Sen tar det emot att erkänna att Heidi faktiskt ser söt ut på bilden *grrr*

Sjukt svårt



Idag vill jag ha Cameron's stil. Mest de där jeansen...och benen. Vart kan jag hitta såna? Jeans alltså! Give me tips! Jag har så sjukt svårt att hitta jeans. Det är så när man har nån blandning av timglas/ päromformad kropp. Liten upptill, svanking som en ostkrok, breda höfter och rumpa, sen..ett par ben på det. Ja ja!



Denna vecka



* Jobba 6 dagar, inklusive helgen..dret!
* Hjälpa Emma att flytta hit
* Handla julklappar
* Hitta bra vinterskor...gympaskor är KALLT! De gamla vinterpjucksen har rasat sönder.
* Fixa håret (färgen)
* Fixa dop-present till Ella

Det känns som om jag glömt nåt......

Lugn hemmakväll



Igår var en lugn hemma kväll hemma hos syster. Vi åt räkor med lite tilltugg och drack julmust. Jag tog ett glas vin men det var godare med must :) Vi kollade film, youtube-klipp och spelade Wii. Det är så skönt med lugna hemmakvällar ibland. Det är inte kul att gå ut varenda eviga helg. Åldern börjar nog ta ut sin rätt..haha

Fint väder ute och jag borde ha köpt mig ett par ordentliga skor så jag kan ge mig ut på en promenad i solen. Jag ska till Konsum i alla fall och köpa borccoli. Alltid något :) Sen ska jag ha en lugn kväll hemma med mina värmeljus och läsa någon av böckerna jag lånade med mig hem från sis igår. Jag är sån som måste ha en bok som verkligen fångar mig och som jag inte kan sluta läsa. Är boken inte det så börjar jag i en annan och till slut sitter jag där med 4 olika böcker som jag börjat läsa i och ingen är värd att avslutas. Otålig??? Nääää vadå?!

Ha en bra dag där ute!

Dä ä bare å åk!



Något jag gillar med att det är vinter är att det visas massa skidor på tv. Både längd och nedför och med vapen på ryggen. Mycket bra tv sport! Och idag vaknade sportnörden i mig igen. Jag har suttit och kollat när Kalla och Hellner mosat hela världseliten. GÖTT!

Lite hemmaparty



Jag var hemma hos en gammal killkompis på Kasernhöjden igår och drack Redbull Vodka drinkar. Jag som inte ska dricka sprit för då kommer min onda tvilling Veronica fram. Men hon höll sig borta igår. Vi hade mycket trevligt. Två av hans kompisar kom över efter ett tag. Vi tjötade, skålade och tjötade lite till. Roligast var när P ( en av kompisarna) skulle spela en rocklåt för mig på steroen. Han vart impad att jag lyssnar på rock!!??. Han sätter i en cd, höjer volymen och så drar låten igång. "My heart will go on" ......på panflöjt.
P:
- Oj, det blev fel, men det får bli våran låt detta!

Han lyckades bra när vi skulle beställa taxi hem oxå.
- Hej, jag vill ha en taxi till bla bla bla
- Och vart vill ni åka?
- Jag vill åka hem.

Ja vart ska vi annars?

Annars var den här killen kvällen höjdpunkt. Meet Hobby! Hobby fick en nattpromenad med Kecka oxå :)

   

Brittan is back!!!





It's Britney bitch!



VA?




Jag gillar skor men vad i he....



Avsnoppare



Jag är knivskarp på att snoppa av telefonförsäljare ibland.

- Hej jag ringer från "bla bla bla" (ärligt talat lyssnade jag inte på vad människan sade) , har du tid en stund?

- Nej du ringer mitt i Disneydags.

- Okej då kanske jag kan ringa senare när barnen har lagt sig.

- Det är JAG som tittar på det och när jag går och lägger mig sitter du nog inte kvar där och ringer runt. Hej då!

Så lade jag på och fortsatte kolla på Nalle Puh!

Ja se det..snöade



Har jobbar ganska kort dag idag. SKÖNT! Varit på stan i det här jäkla vädret. Okej det är mysigt med snö men inte när det yrar omkring en och rakt i ögat. Har fått i mig lite mat nu, köttfärsås och spagetti. Glor på Will & Grace.

Ikväll ska jag träffa en gammal killkompis och dricka lite alkoholhaltiga drycker. Blir nog kul!

What are you doing?



Piggare



Vilken skillnad vädret kan göra på humöret!



Dinner



Jag har just kommit hem från middagen med Lisa. Lisa och jag läste Anatomi och fysiologi på universitetet för över ett år sen säkert. Och det av länge sen vi sågs nu. Lisa pluggar nu i Uppsala. Ikväll var vi på Score och käkade god mat, drack ett glas vin och slängde ett öga på FBK's match. Mest satt vi och tjötade och pratade gamla minnen och framtiden. Vi kom fram till att om båda är singlar till våren ska vi åka till New York och ragga...eller nåt..haha.

Nu ska jag slappa i soffan, har sovmorgon i morgon




Fixardag



Just nu rullar Lifehouse, Switchfoot, Third Eye Blind, Neverstore, Volbeat, The Killers, Matchbox 20, Goo Goo Dolls och Dishwalla högt på min dator och jag får flasbacks från TeTe's och min tid i Lincoln och Boston. Jag ska sätta igång och fixa till lite i hemmet. Värmeljusen är tända, det blåser småjävlar ute och jag tycker det är lite mysigt.
Ikväll blir det nog middag med Lisa..ska kanske unna mig ETT glas vin då oxå :)

Hörs sen

Fara hos tandläkaren



Jag var med en av damerna på jobbet till tandläkaren i veckan. Jag känner mig alltid så liten när jag går till tandläkaren eller doktorn. Jag jobbar i vården men det känns jäkligt konstigt att vara på "andra sidan" så att säga. Det kan kanske bero på att min tandhygienist kallar mig för gumman hela tiden som jag känner mig som 6 år igen. Men i alla fall.

Alla har vi säkert varit med om att tandläkaren ska "ta kort" eller röntga tänderna, vad man nu kallar det. Jag vet inte hur det är med er men jag får en obehaglig känsla då. Först får man på sig nån slags hakklapp i bly som ska skydda en mot Gud vet vad. Sen drar tandläkaren fram någon slags strålkanon från 1800-frys ihjäl och trycker mot kinden. Plus att man ska ha nån gammal plastställning med en diabild instoppad i munnen. På det ska man BITA ihop..helt omöjligt, men man försöker.
Så frågar man:
- Är det här farligt? Med tanke på strålning och så.
Tandläkaren tittar på en med blida ögon, ler och svarar:
- Oh nej då, inte alls!.....men jag ska ändå gå ur rummet en sväng och trycka på en knapp som tar kortet på dina tänder.

Varför kan dom inte vara kvar i rummet och fixa detta. JAG måste ju det.

Nästa gång ska jag me min tandläkare vara kvar i rummet och hålla min hand. Bara för att jävlas!

......


Groda



Ibland får man till det :

" Det är sånt jäkla väder. Det är tur att jag har luva på mössan."  (Jag har luva på jackan men okej)  /Emma

" Han som jag var kär i hela 7:an, som dog när vi gick på gymnasiet, han gick och hade ont i huvudet hela tiden. Det var så de kom på att han hade huvudvärk" (hjärntumör skulle det va) / Jag

Kort och koncist



Ikväll: Soffan, Fotbollskväll, Zlatan får guldbollen, jag käkar vindruvor och nachochips under filten.

I morgon: Ledig vilket betyder tvätta, städa, plantera om blommor och hänga upp nya gardiner i vardgsrummet.


Frågor på det?


För övrigt kan jag säga att det ligger kvar kläder på gatan och trottoaren på Herrhagen. Ta för er..tydligen...









Footache



Har jobbat i 12 timmar idag. Är lite seg och har ONT i fötterna. Jag sitter ju inte direkt still på mitt jobb. Ska ligga i soffan en stund nu innan jag lägger mig. Varva ner lixom. Tänka igenom om jag glömt göra nåt på jobbet. Kanske sitter nån stackars tant kvar på toan eller så har jag missat alla mediciner. Nej usch..positiva tankar!

Fick mig en rolig syn i morse när jag gick till bussen strax innan kl 06.00. Jag ser att det ligger nåt utspritt i vägen och på trottoaren. När jag kommer närmare ser jag att det är galgar, tröjor, kallingar, strumpor och jeans. Någon kille har tydligen blitt opopoulär på Herrhagen..hehe. Kunde se framför mig hur en tjej stått där i natt och slängt ut kläder från balkongen. Vilken syn! Jag önskar jag hade haft kameran med mig så ni fått se spektaklet :) 

Nu sla fötterna få vila..sen kröppen.

Ha're gött

Jobbhelg



Kom nyss hem från jobbet. Tog en powerwalk från torget hem. Ska slappa lite i soffan innan det blir sängen. Jobbar hela helgen tyvärr. Men bra för plånboken :)
Efter jobbet ska jag ner på stan och kolla om det finns kvar några såna där stövlar jag köpte billigt. Emma vart sugen på ett par så Kecka fixar :)

Läste att Loysan ska fixa gästbloggare. Kanske oxå ska göra det. Emma, are you up for it? haha ;)

Nu ska jag kolla klart på Idol, ta en sked Nutella och sen sova.

Vi hörs imorrn :)

Spinning around?




Gud jag blev faan rädd för mig själv i morse. Jag hade ställt klockan på 7 för jag skulle upp pch tvätta mina jobbkläder innan jag börjar i eftermiddag. Jag gick ner men tydligen hade jag inte bokat tid kl 7 utan en helt annan dag. Men det fanns ledigt vid 12 idag så jag bokade den. Gick upp och la mig igen..somnade..vaknar 8.15..tänker..shit jag har ju tvätt i maskin..klär på mig och går ner. Kommer på halvvägs att jag hade ju inte ALLS tvätt i maskin..jag ska ju börja tvätta kl 12. Snurrig? JA! Kan tillägga att jag gick ju förbi tvättkorgen i hallen på väg ner. Pust!

Vackert!





Varberg



Jag är inget större fan av Anna Skipper men jag sitter och kollar på "Du är vad du äter" av en anledning. De är i Varberg. Har massa minnen från den staden efter all tid man spenderat där var och varannan helg.



                





 

The Killers



En av deras bästa. Påmminer mig om Hawaii.

 

Sångaren gick och blev lite söt också


         

Walk a mile i my shoes



Dessa fick följa med mig hem idag. De finns på Din Sko för 199:-..ordinarie pris 499;-.. Det kallar jag ett KLIPP :)



Eye candy!!



Jag har just varit och stohandlat på Maxi med syster och P. Jag såg en jättefin kille vid ostarna. Han KAN ha varit i min ålder. Har aldrig sett honom innan. Jag kan hoppa upp och klappa farfars arsle på att han har säkert tjej....och knodd. 

Har han inte det skulle jag inte ha nåt emot att storhandla med honom.

Röstiser



Rostade mackor  med marmelad och en kopp te is the shit. Jag har kommit på att jag använder det uttrycket ofta just nu. "The shit"! Det och "prima skinka"

Ja ja...

Vad faan är det med mig då?



Det måste vara nåt fel på mig. Jag har fixat hem veckans avsnitt av "Gossip Girl", "OTH" och "Heroes"..men jag orkar faan inte kolla på dom. Jag ligger i soffan och väntar på att klockan ska gå så jag får gå och sova.

Veckans "The Hills" är avklarad iaf. Tycker det va dumt at Whitney att dumpa den där modellen Alex. I can take him. Men jag är väl gammal nog att va mor te honom..som vanligt.....

The list


Lånat detta av Hanna

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
Brutit mot lagen: Japp idag senast
Blivit arresterad: Åkt fast för fortkörning i USA men slapp böter
Badat naken: Nä jag badar med kläderna på..
Varit med på TV: Ja i en dokumentär om ett gamalt syskonpar. Brodern låg inne på den avdelningen på Danderyds sjukhus jag jobbade på och de kom och filmade.
Kysst någon du inte känner: Ja ganska nyligen faktiskt

5 nej tack
Kläder:
för korta jeans
Mat: ärtsoppa, blodpudding, kålpudding/dolmar...annars är jag inte så petig när det gäller mat *S*
Musik: Opera
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Långsint (hos mig själv), egoism

4 saker
Du gjorde igår kväll:
Åt pizza, slappade i soffan, fixade mer disk (som ska tas hand om idag) jobbade
Du kan höra just nu: TRL på MTV..vette faan vem som sjunger..aldrig sett karln innan
Du inte kan leva utan: Lypsyl, mobil, dator (med internet)
Du gör när du har tråkigt: Surfar, läser eller kollar tv

3 personer
Du kan berätta allt för: Jag berättar nog aldrig ALLT
Du tycker om: Alla i min familj och mina vänner såklart
Du inte gillar: Dödshemligt

2 val
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår men helst sommar

1 önskan: En bra framtid (så fint sagt då)


Tejp och tvätt



Jag var på Konsum efter jobbet och skulle handla (ja vad annars). Före mig i kön till kassan står en mamma och hennes lilla dotter, typ 4 år. Dotter springer före i kön och ställer sig där man kan lämna in film för framkallning och slå in presenter. Efter en stund ropar dottern högt.

-Mamma kolla!

Alla, inklusive mamman då, tittar dit. Där står dottern och har virat huvudet fullt i tejp. Hon såg rätt kul ut. Mamman ler lite förläget, betalar och går fram till sin dotter och säger.

-Jaha, vi får se om det är lika kul när du ska ha bort det där nu.

Det var det inte!

Jag pratar med Emma på msn och vi har höga tankar om det motsatta könet idag (och pappor om deras söner oxå för den delen)

Emma säger:
han killen som va här och kollade på lägenheten förut hade med sin mamma o pappa och så frågade jag om de ville se tvättstugan.. han blev helt tyst killen mamma mumlade nåt om att det nog inte va nödvändigt.. då började jag skratta lite och sa att det va väldigt simpla maskiner och att det bara va att trycka på temeraturen så skötte sig resten själv. då kontrar pappan med:
- det skulle inte ens han fixa

Emma säger:
då tänkte jag fråga om jag fick flytta in hos dem

Kecka säger:
hahaha..mamma kommer tvätta där..killar alltså..de är helt otroliga..en bil/dator kan de plocka isär och ihop igen men de kan faan inte trycka igång en tvättmaskin.

Emma säger:
hahahahaha!! så har jag aldrig tänkt men fan det va bra!


Gillas IKEA?


Igår var det middag och Wii spel hemma hos mamma och Jim. Mycket gott och jag är riktigt bra på Wii-bowling ju mer vin jag får i mig..eller ja..skit i det.
Det vart en sväng på Koriander. Det var väl så där kul. Träffade dock en 30-ÅRING! Skräll. Men inget telefonnummer byttes.

Idag var det Fars dag middag hos syrran. Jag och syrran fixade fläskfile, potatisgratäng och sallad. Mycket gott :) Vi är kungar i köket. Eller kanske drottningar.


Syrran har ingen mortel så hon tog köttsläggan :)

Jag har varit på IKEA två gånger idag. Först skulle jag och pappa dit så jag äntligen skulle få köpa min fotölj. Då är pappa SÅ snäll så han betalar den åt mig (tidig julklapp). Mycket snäll far. På Fars dag och allt. Tack pappsen!
Efter maten ville syrran till IKEA så hon. jag och Inger satte oss i bilen och drog iväg. Blev lite köksgrejer bara.
Var inne på SIBA och pillade på den där iPoden jag vill ja men Snål-Ove tog överhanden. Måste köpa skor.

Nu ska jag sätta mig i min nya fotölj och kolla Karjala Cup och läsa skvallertidning.






Lördag



Jag sov länge. Vaknade med huvudvärk. Gjorde värsta frullen. Kollar på Karjala Cup nu. Borde ha varit ner på stan och kollat skor med vädret sa åt mig att stanna inne bland värmeljusen. Ska duscha. Taco och Wii-kväll hos mamma och J ikväll. Jag hoppas på ett glas vin.

Vad gör ni ikväll?





Mitt favoritkort på Mig och Lillsis

Han ryker snart! Phew!



Jag hoppas Obama får bättre hjälp med att skriva sina tal som president.




Fast vi vet ju alla att det inte är talet i sig det är fel på för mannen i klippet!!!!

Röj värre



Ikväll är det fest. Ska kolla Idol nu och se vad Kga-Lars hittar på. Sen blir det skräckis..."Mirrors".




Bokmal



Jag sitter och kollar på nätet efter Maria Gripe böcker. Jag vill läsa "Skuggan över stenbänken"-böckerna och "Tordyveln flyger i skymmningen" igen. Jag älskade dom böckerna när jag va yngre.
Har ni nåt gammalt exemplar som ligger och dammar hemma och ni inte vill ha den så let me know.

"Mormorsmysteriet" av Elsie Johansson går oxå bra :)

AC/DC...AD/DC..wtf?!









Lugn helg



Jag ska snart åka och jobba kvällen. Alltid nåt. Ser fram emot en lugn helg. Ledig fredag vad jag vet. Då blir det hemmakväll med filt och te :) På lördag blir det taco och Wii-kväll hemma hos mammsen. Ska se till att ta det lugnt innan mitt vikariat sätter igång och man ska böja jobba dagar/kvällar och inte nätter. Pust..jag är ingen morgonmänniska *S*

Ha en bra dag allihopa!

Chill out day



Har fått igen lite sömn inatt efter alla nätter med hostande. Hostan är inte borta dock men lite bättre. Snuvan kom dock och hälsade på ist.
Orkade inte hålla mig vaken till F&F valvaka igår. Men är glad att Obama vann. Är ledig idag och ska bara greja och plocka lite här hemma tänkte jag.

Nu ska jag fixa lunch

Slurp



Jag ska börja följa Desperate Housewifes ordentligt igen. Av EN enda anledning. Nedan.



Pannkakor



Åhh..nu vart jag sugen på amerikanska pannkakor med lönnsirap (no butter!!) och färska bär. När jag bodde i USA gjorde min värdpappa alltid pannkakor på söndagsmorgon och eftersom jag inte går upp klockan 6.30 på helger (or like ever) såg han alltid till att det fanns kvar tills jag hade mage att vakna upp.


Tror jag ska ta en banan och hård macka.




B for president



Jag hoppas Barack Obama vinner inatt. Nu har republikanarna "vare i dä där vite huse fö längö" som vi skulle ha sagt i Kga. Jag ska kolla Filip och Fredriks valvaka ikväll om jag orkar hålla mig vaken.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Jobbat, lagat mat, kollat OTH och GG. Disken struntade jag helt ärligt i. Det är ju en dag i morrn oxå.

Jag funderar att fira mitt nya året ut-jobb med en iPod nano. En grön.

Big heart, hard work...



Jag vet inte deeet jag...



Ikväll var det inte vackert killar.Gör om, gör bättre!

Working Girl





Kecka har vikariat året ut. Skönt!

Helgrapport



Festen hos Anna och Erik var mycket lyckad igår. De bjöd på god mat och vin. Det var kul att träffa lite nytt folk också. Det bjöds på många skratt. Senare drog vi ner till Koriander. Var en lugn kväll där det endast intogs vatten i baren.
Idag har jag bara legat i soffan och slappat. Det obligatoriska "Knight Rider" avsnittet kollades in *S* Emma har legat på golvet (mattan) och sovit ett tag också..haha. Såg inte så bekvämt ut.

Imorrn blir det hockey med broder och mamma. Jag var ju jätteduktig och fick över 100 poäng (101 för att vara exakt) och vann då hockeybiljetter till matchen imorrn. Första för säsongen. Ska bli kul.

Nu ska jag käka kvällis!


           

Karaktär? Nope



Jag gjorde misstaget att spela Håkan Hellström låtar igår kväll. Jag och Emma kunde ju inte hålla oss borta från Nöjesfabriken då utan slank ner och såg en MYCKET bra konsert!!!



RSS 2.0