Poshans nya pjucks




Njaaaa..jag vet inte det ja.




Bild: Aftonbladet

Morgongymnastik



Hittade detta klippet på Martins blogg. Precis så här gör jag varje morgon när jag stigit opp. Bara för att mjuka upp (eventuella) stela leder och få igång blodcirkulationen lixom.



Finally!



Nu är jag äntligen ledig..i hela tre dagar..om jag har tur :) Jag har inte gått och lagt mig utan jag håller på att städa. Har kollat nya The Hills och Gossip Girl. One Tree Hill sparar jag tills städningen är över.

Jag har bränt mig på tummen..skulle tända lite ljus här hemma och ha lite mysigt..satans vad varmt det är på tändaren där lågan kommer opp. Har ett fint märke på tummen nu.

Jag ska bjuda syster och Patrik på paj ikväll. De har bjudit mig på massa mat och jag får alltid åka med dom överallt så jag får allt ge tillbaka lite. 

Klockan 12 ska tvätten in i maskin Kecka..glöm inte de'ru! Måste påminna mig själv. 

Nu ska det dammsugas. I'll be back! 



On my mind



Saker jag hade i tankarna när jag cyklade hem från jobbet imorse.

- Vad skönt det är att cykla hem klockan 07.00 på morgonen och man vet att de allra flesta man möter ska TILL jobbet. jag får åka hem och sova :)

- Barack Obama är en mycket bättre talare än McCain. Och jag stör mig på att McCain alltid ska lyfta armågarna rakt ut åt sidorna när han ska gestikulera i sina samtal.

- Jäklar så trög cykel du har Kecka!!!!!!

- Nej, inte en natt till att göra!

- Glöm inte att boka tvättid, glöm inte att boka tvättid! 

Efter den tanken var jag hemma, gick ner och bokade tvättid. Nu har jag käkat frulle och ska höppe ner i sänga :)
Vi hörs när jag vaknat..i eftermiddag någon gång :)

Godnatt


I punktform



* Har sovit länge idag. Och sovit som en prinsessa.
* Ska fixa en au pair ansökan idag så jag känner att jag gjort NÅN nytta idag.
* Borde nog städa också.
* Har precis betalat räkningarna och satt över pengar på sparkontot så nu sitter jag och funderar på vad jag ska shoppa   upp resten av pengarna på :)
* Ska fixa fotöljen från IKEA denna månad har jag bestämt :)
* Ska käka pasta + annanas och baconrära idag. Vilket betyder att jag måste harva mig iväg till Konsum och handla :(
* Vill att helgen ska vara över så jag får vara ledig. 60 timmars veckor är faktiskt inge kul..faktiskt.
* Klart slut



En dag på stan


Idag tog jag en svängom på stan med Sofia. Jag började vela angående den där jackan på Gina Tricot men jag slog till ändå. 399 pickadoller för en jacka är inte så farligt. Nu vill jag ha en skinnjacka oxå. Typickt! Ska nog beställa en från HM. Man kan aldrig ha för många jackor..eller väskor..eller örhängen..och..ja ja..ni fattar va?

Sen blev det lite fika på Waynes i Mitt i City och sen en runda på Soffans favvo ställe: Claes Olsson's :) Finns mycket bra där. Hittade en stavmixer jag ska kirra tror jag :)

När jag kom hem städade jag INTE som jag hade tänkt utan lade mig i soffan och tittade klart på Prince Caspian. Va så trött igår så jag blev aldrig färdig med honom då *S* Kan inte säga att jag är bländad av skådespelarprestationerna i filmen men han som spelar Caspian får gärna komma hem på fika hos mig :0)

Fick fint besök på kvällningen här oxå. Hoppas personen får bra nyheter snart så det blir ordning på torpet här i stan.
Like the Good ol' times :)

Jag ska snart åka och jobba natta men först lite kvällis.

Sov så gott så hörs vi la i möra *kram*

My day



Jag pallrade allt ner rava till stan förut och traskade runt lite. Det var ju så fint väder ute. Jag hittade en jättefin jacka på Gina Tricot som jag ska köpa imorrn. Kollade även lite höstskor. Blir kanske ett par nya svarta stövlar från Wedins. Jag är en riktig sommarmänniska men det är allt lite fint och mysigt med hösten när man får bylsa på sig lite varma goa fina höstkläder. Eller sitta inne och tända ljus och titta på bra film när det blåser ute. Men sommaren är alltid sommaren :)

Efter turen på stan var jag hem till Loysan på middag. Fick en soppa som jag aldrig kommer ihåg namnet på. Loysan..vad heter den??? *S* Jättegott var det. Naturligtvis blev det dessert. Det får man alltid hemma hos L :) Tur man gick hem så man fick lite motion efter det hehe.

Nu ska jag lägga mig och kolla Prince Caspian filmen. 




Loysan och Sofia 

Bättre förr?!



Jag är inte riktigt tillfreds med "Ansiktsboken's" nya outfit!

SOL :)



Gick upp i något sånär bra tid idag. Har drömt massa knäppt som vanligt. Jag var bland annat den nya medlemmen i Kent..och i drömmen kunde jag faktiskt sjunga:) LYCKA!
Blev glad när jag såg att solen sken när jag vaknade. Funderar på att gå ner till stan och hänga lite....eller bara gå ut och gå en sväng. Jag borde verkligen dammsuga här hemma men det vill man ju inte göra när sola skiner ute. Det får bli ett senare projekt. Ikväll ska jag hem till Loysan. Hon vill nog ha hjälp med det fina tyget :)

Jag beställde hem lite kläder från HM igår så jag ser fram emot att få hem dom snart. Nytt i garderoben piggar alltid opp :) Nästa sak på listan: En fotölj till vardagsrummet :)

För övrigt tycker jag killarna i GG klär sig precis i min smak. ( Ja JAG klär mig ju inte så men min kille får gärna göra det *ler*)



Kecka duktig



Idag har jag varit duktig. Jag har tackat nej till jobb inatt. Jag har jättesvårt att säga nej när de ringer och vill jag ska komma in och jobba men Jag har redan 60 timmar denna vecka och jag måste känna efter hur jag mår. Jag mår inte bra av att jobba ihjäl mig. Så jag är ledig tills på onsdag natt..YIPPIE *S*

Har slappat hela dagen idag. Kollat nya The Hills, Gossip Girl och One Tree Hill. Och nu är jag sjukt sugen på godis.

Nu Ska nog beställa hem lite kläder :)

*later*

Crap



Det är fint väder ute och jag mår skit. Mår illa, ont i huvudet och ont i magen. Why me???? WHYYY??? Ska gå och lägga mig i soffan eller sängen igen och läsa, sen sova lite. Och tycka synd om mig själv. För det lär ju ingen annan göra *snyft*

Söndag



Idag har jag varit inne och jobbat några timmar. Lättförtjänta pengar och de är varmt välkomna. Så härligt väder ute oxå..blev på bra humör av cykelresan hem. Unnade mig en pizza när jag kom hem. När jag väl börjat äta insåg jag att det inte alls var det jag va sugen på, jag orkade bara inte laga mat.

Sen blev det en trip till IKEA med Loysan. Behövde lite nya köksgrejer som stekpanna, kökshanddukar och tillbringare mm. Loysan köpte ett jättefint tyg som hon ska ha på väggen i sitt kök. Hoppas se kort på det snart om hon inte redan kirrat det.
När jag kom hem lade jag mig i soffan för att läsa i "Heligt blod, Helig Graal". Jag hann läsa 2 sidor sen sa det pang och Kecka sov. Vaknade lite senare och gick in i sängen och lade mig och fortsatte sova. Är helt slut efter den här veckan. Men nu har jag fått i mig lite kvällsmat, blommorna är vattnade , disken borta och soporna är ute. Ska glo på lite tv och sen ska vi se om jag kan somna för natten i normal tid :)

*kram på er*

Mr Barker



Jag sitter och tittar på America's Next Top Model. Jag tycker det är kul att se hur tjejerna förändras på bild med smink och allt. Och jag har min favvo tjejer. Men det enda jag kan sitta och glo på är NIGEL BARKER!!! Oh my Loooord! Denna fd modell som turned fotograf är himla mumsig.







Söve gött



Jag har nyss gått upp..typ. Känns så där att jag sovit bort en fin dag men efter min nattvecka kände jag att kroppen behövde det. Jag hade ställt klockan på 12 först men jag morrade till lite när den ringde och somnade om.

Igår var jag jättesugen på att dricka vin och gå till månen och svänga mina lurviga. Känns väl lite lockande idag med men har ju inte hunnit till Glasbanken. Får väl bli att ta av ölen i garderoben. Men en hemmakväll dör jag inte heller av :)

Den som lever får se.

Vad har ni för planer där ute?

Skiter i rubriken



Idag när jag vaknade (av att syrran ringde ;P) så drog jag med mammsen och Jim och storhandlade på Maxi. Nu är kylen och frysen lite mer fylld igen.Tycker om när jag har massa god mat hemma. Kylen ser lixom roligare ut när det finns nåt i den hehe

Har läst ut min braiga bok idag oxå. Började läsa den på jobbet inatt. Ett bra boktips av mig: Harlan Coben's "Den enda lögnen" Alla hans böcker är bra i och för sig.

Jag är ruskigt sugen på vin men det får vänta tills imorrn. Nån mer som är sugen på lite fest??

Nu ska jag snart hoppa på cyklen och åka och göra sista passet för veckan! YIPPIE!!!!

Ha det gott..och ni som dricker alkoholhaltiga drycker ikväll, SKÅL!


Beautiful



Hade inte gråtit blod om jag så ut som Jossan! Vackert!



WHAT?



Okej att folk i min närhet tycker att jag har otroligt blandad musiksmak och att en del är "otjejig" musik (inte för att jag vet vad vi tjejer SKA lyssna på för musik). Men nu har jag nog överträffat mig själv. Jag har de senaste dagarna lyssnat till de maskbeklädda Slipknots låt "Psychosocial".

Jag är förvånad själv.



Torka



Nattjobbsvecka = bloggtorka aka INGENting händer

Var'ä lugnt i hälja?



Det har varit en otroligt lugn helg. Mycket skönt. Har slappat hemma i soffan både fredag och lördag kväll. I lördags vart det godis och tortilla chibba till MTV Video Music Awards och SNL. Har dock haft svårt att sova. Nattjobb skruvar till huvudet på mig ibland. Jag sover som ett barn när jag kommer hem på morgonen men sen när man gått av sina pass och ska bli en dagmänniska igen..då jäkla jävlas kroppen och huvudet. Dags för nattjobb hela veckan nu igen. Kecka = Zombiemänniskan

Inatt hade jag helt sjuka drömmar. Jag skulle in på kåken för narkotikabrott. Som tur va sa polisen som skulle föra mig till rättsalen att om jag erkänner skulle jag få 22 timmar bara istället för 10-12 år. Tycker jag lät som en bra deal. Jag har drömt mycket på sistone att jag ska göra saker men nånting kommer emellan. Jag kör bil och det händer inget, jag springer och kommer ingenstans, jag ropar men ingen hör mig. Inatt skulle jag och Emma åka till LA (som sen ändrades till London) men jag kunde bara inte hitta min plats. Sen hade jag glömt passet, Emma åkte utan mig och jag fick inte boka om min biljett.  Inget går rätt i mina drömmar. Drömtydaren någon?

Appropå Emma. Hon hade en grym ide för födelsedagsfesten med Pimp and Hoe-tema i helgen. Alla andra tjejer skulle ju naturligtvis komma utklädda i massa sexiga, dyra underkläder för att impa så mycket som möjligt. Emma tänkte helt enkelt komma som en crackwhore tagen direkt ur Cops. Gammal t-shirt med sin arbetsplats logga på, trasiga leggings, risigt hår, utsmetat smink. Och i väskan: påse med mjöl aka crack, påse med bailika aka hasch, gummiband att stasa armen med, böjd sked och tändare :) Jag ser henne framför mig. Nu blev det tyvärr inget med detta men jag är övertygad om att Emma hade gjort SUCCÉ :)

Anagram



Hanna har gjort ett anagram av sitt namn. Det var ju jag också tvungen att testa. Det här är vad jag fick:

emaljens carins    
jamar licensens    
majs licenserna    
maj licensernas 






Party down under



Min granne har värsta festen och just nu hör jag rop som lyder: VISA PATTARNA! VISA PATTARNA!

Jag hör även att de kör ramsorna av Hejarklacken från "Hipp Hipp".



Annars sitter jag mest och väntar på att SNL ska börja på tv'n.

Made for walking?



Jag tycker inte Kellys skor ser så där jättebekväma ut för hennes fötter och ben. Klänningen skulle jag dock ta emot om någon slängde till mig.



Vad göra idag?



Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon. Jag har inte vänt rätt dygnet riktigt, kunde inte somna inatt. Vände och vred på mig. Men blev glad när jag vaknade och såg att solen tittade fram lite.
Har inga planer för dagen dock. Exet tyckte jag skulle hänka på till Picthers och kolla när Liverpool spöar Man U. Det hade varit kul iofs..men har inte gjort mig i ordning. Kanske drar ner till andra halvlek.

Ikea hde ju varit kul att dra ut till oxå. Men jag ska nog spara min tusingar lite till :) Ska ner till Hagahelln sen och hämta ut en klänning jag beställt.

Funderar på att köpa mig en sån här.

Nu blir det dusch!

118100



118100 är ett nummer dit man kan skicka vilken fråga som helst. Jag skickade frågan: Vem är + mitt namn. Fick till svar:

"118100 tror att "Kecka" är en mycket söt liten tös med glimten i ögat. Hon är väldigt busig och kan aldrig sitta still, bortsett från när det är Stargate på tv. "


Heeelt korrekt. Förrutom det där med söt, glimten i ögat och busig....typ

Seg dag



Idag sov jag länge. Ända till kl 13. Men det får man göra när man ska jobba natt. Jag har grejat lite här hemma med ditten och datten..egenltigen ingenting om jag ska va ärlig. Störde mig på att mina jeans ramlat ner från fotöljen i sovrummet så jag la upp dom igen..det var väl typ det.

Sitter framför datorn och tv'n just nu och gör nada. Ska käka lite mat strax.

Låter som en otroligt inspirerande dag va?! Jag borde ringa min hyresvärd och tjata om tapaterna. Jag borde duscha. j Och ag borde diska. Gud va mycket det blev nu.

Jag lägger mig i soffan igen.

Falling for Dior




Ah..Jag kollar SATC.Carrie har just ramlat pladask på golvet i Dior affären. Det ser så jäkla kul ut. Jag dör av skratt. Sorry!


Bokmalen talar



Jaha..då har jag varit inne på Adlibris och klickat hem böcker. Nödvändigt? Kanske inte. Underhållande? Återstår att se. fast 4 pocket böcker för 170 pickadoller är inte fy usch :)

Fast jag skulle ju köpa en iPod...och stekpanna...och gardiner..och trosor...och gympapjucks...och...och...

För övrigt har jag Betula på huvudet nu. Tack Anna! :P

Superstar



Anna Bergendahl = Kecka gråter! SHIT vilken tjej!!!

Han Erik Ljung var bra med. Söta killar som kan sjunga OCH spela gitarr  får det att rassla till :P




En dag på stan



Idag har jag spenderat hela dagen på stan..i princip. Var uppe klockan 07.00 och tvättade. Ett illa måste för det tröt i underklädeslådan. Sen åkte jag ner och mötte Lillis på stan vid 12. Har inte träffats på typ så det va riktigt kul att träffa henne. Vi käkade lite lurre på Kebabhouse och satt och tjötade. Sen gick jag runt och kollade lite i affärer. Köpte två ögonskuggor på rea. That's it! Duktig Kecka! Jag provade jeans på HM men jag har så jääävla svårt att hitta bra jeans. Ny kropp? Ja tack!
Vid 18.00 mötte jag upp Anna för lite fika och tjöt. Om det blir party i helgen har jag lurat med henne nu :)
Svängde in på Konsum och handlade och nu sitter jag i soffan, nyäten (macka,yoghurt med hallon från pappas trädgård i) och glor på fotboll. Köpte en påse chips på Konsum, den ligger i köket..har redan ångest över den. Vet att jag kommer ta typ 10 chips och känna som att jag gått upp 2 kilo och sen skjuta bort skålen. Men sån är jag!

Onödig info



* Nu har jag bakat en liten liten kladdkaka, smakat en liten liten bit, målat nagellack på vänsterhanden (ska ge mig i kast med höger strax) och sitter och gråter till "Malou möter" där det handlar om Anna Lindh.

*Jag har varit så sugen på att åka till IKEA idag så jag måste fixa det i veckan..om så bara för att titta lite :)

* Jag måste till Elgiganten och köpa en iPod Shuffle. Måste ha musik när jag går mina power walks :) Annars går det ju inte!

* Mamma var till Åland med jobbet i helgen och köpte med en "väska" Norrlands guld till sin törstiga dotter. Så vill nån komma förbi på en öl nån kväll så vassego :)

* Imorrn blir det lunch med Lillis som jag inte träffat på flera år :) Ska bli så kul. Sen fika med Anna. Låter som en dag på stan..sket ju i det idag.

* Nu är höger handens naglar målade. Mkt lite kladd oxå..nöjd :=)

* Snart SATC på tv. My girls :)

* Insåg att jag varken pratat med syrran eller Emma idag. *Gaaaah*

Go natta

Posh or not?



Jag säger som Perez Hilton: Holy makeover

Vad tycker ni? I rest my case....

The Hills



Har kollat på nya avsnittet av The Hills. Och gråtit! Aaawwww! LC och Audrina made up. BRA! Nu ska bara Heidi dumpa det där underbettspuckot Spencer och bli vän med LC igen, LO ska snappa ur den där bitch-stilen hon har och bli människa och Whitney ska synas mer i showen.  Då är jag nöjd :)



Fönstershopping?



Jag har tråkigt och funderar på att slänga mig i duschen, käka lurre och sen gå ner till stan och hänga. Jag borde verkligen inte för då kommer jag säkert hitta nåt jag vill ha och min plånbok tillåter inte det nu. Jag behöver nytt smink och nya underkläder. Jag har jobbat som en gnu i sommar och lagt undan massa cash men de ska jag göra nåt vettigt/kul för. Inte shoppa upp. Men titta kostar ju inget :)

Åhh en av mina bästa kompisar hemma i Kga har fått en liten flicka :) Jag fick en bild på henne idag. Så söt. ÄNNU en bebis att låna ;P hehe. Grattis Millan, Micke och storebror Linus!


Nu: Paj och sen duschen


Jag skiter i stan. Det ser ut som det ska bli regn. Och jag kan inte visa mig ute. Hatar min bleka tråkiga hy och mitt hår. Somebody give me a makeover!!!!
Jag stannar hemma och shoppar på nätet istället.

Jag är pajdamen



Herregud vad jag är bra på att göra paj. *S* Inte för att det är så svårt. Har just moffat i mig broccoli och räkpaj. Jisses vad god den blev. Är mätt som ett svin nu.




Skulle inte sova så länge idag bestämde jag när jag kom hem från jobbet imorse. jag ställde klockan på 12, när det ringde glodde jag bara argt på den, stängde av och sov vidare. Klockan 14.40 slog jag upp ögonen igen och insåg att jag måste gå upp. Jag hade kunnat sova ett tag till men jag ska kunna somna ikväll oxå.

Jag har fixat hem två skräckfilmer som jag funderar på att glo på. Tänkte ladda hem "Entourage". Jag har helt missat den showen. Eller ja missat..jag visste ju att den fanns men när den började gå på tv missade jag typ de 2 första avnitten och då kan jag inte börja kolla på en serie. Sen har jag bara inte fixat hem avsnitt. Men nu är det dags. Jag har en del att ta igen.

Lite godis hade varit gott till tv-tittandet nu..men (jag tror) jag har lite tandvärk..inbillar mig att jag har hål i tänderna :S

Missy Higgins




Drömmar om guld




Shit vad gott jag sovit. och så har jag drömt om snygga killar, att jag jobbade på TRL tillsammans med OTH och Gossip Girl tjejerna. Jag skulle intervjua Michael Phelps om hans OS men han var för full.

Jag har ätiti nåt jättegott nu som jag tänkte dela med mig av till er. jag blandade kräftstjärta, dill, rödlök och äpple med lite majonnäs och creme fraiche och hade på runda hårta flatbröd. MUMS! Testa det ni :)

Nu ska jag slappa lite i soffan..även om jag gick upp för typ 1 timme sen :)

Soffdag



Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen i soffan. Har tittat på ett helt sjukt program om homosexuella på Färöarna. de kan i stort sett inte leva där pga folks syn på homosexuella. Jag blev asarg när jag såg det och hur dessa folk, kristna, ansåg att man kan bota denna sjukdom eller få bort denna synden. HALLÅ!! Det är inge dessa människor valt. Jag vet inte varför vissa blir homosexuella men jag tror inte det är en sjukdom eller en synd. De bara är det. Let it go. Jag blir så trött på att folk ska domas efter hur de ser ut, hur de pratar eller vem de ligger med. De är väl för faan inte vår buisness. Så..nu vet ni att jag absolut inte har något emot homosexuella. Kanske ska tiäälgga att jag inte har nåt emot kristna heller. Så länge de inte prackar på mig deras tro, ska omvända mig eller dömer folk. Så!

Jag upptäckte oxå att jag är helt bakom när det kommer till golf. Fastnade vid ett program om Tiger Woods. Jag vet att han är det största inom golfen och vunnit ditten och datten. Men shit va lost jag kände mig när jag såg programmet. Birdies hit och egles dit. Vad faan... Men programmet var bra ändå *S*

Var ute med Loysan igår. Hon kom hit och drack lite vin sen blev det en sväng till Koriander. städat och lugnt måste jag säga.
Har sovit lite i soffan nu framför Sverige match mot finland..förlust..what else? Ska iväg och jobba natt sen. Hoppas ni som ska ut i vimlet får en bra kväll.

*kram*

Sprit? Här var'e sprit!




Vin hos mamma. Sen ett glas till. Sen systemet ..med mamma. Nu en öl..sen mer öl och vin. Så..det är min kväll.


Oj..glömde säga att Loysan är medräknad ikväll oxå..ja..inte i drickat alltså..hon har eget *S*

Vad gör ni?



Besviken men mätt



Är besviken på mobilen jag hämtade ut idag. Den är mer sliten än vad jag trodde. Men men..örker inte tjafsa och skicka tillbaka och krångla. Nu har jag en som funkar iaf. Men åh vad jag saknar min gamla. Den va ju i jättebra skick och jag saknar alla mina roliga ringsignaler jag fixat hem. SATAN! Men får fixa en sprillans ny när abbonemanget kan förlängas..om en evighet.

Idag testade jag ny mat. Kyckling i curry och äppelsås. Det vart inte riktigt som på bilden (blir det någonsin det?) men det smakade bra. Till efterätt blev det två små choclate chip kakor. Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa Glaze, Metro och nya Tryck.

Storstadspojken



Jag va tvungen att kolla in Blondinbellas bloggande pojkvän Nils. Vilket misstag! Det va nog den tråkigaste blogg jag läst. Nåt borde han väl ha lärt sig av sin bloggande flickvän. De sitter ju ändå vid frukostbordet och bloggar samtidigt. Lite tips kan hon väl slänga ur sig.

Att upptäcka serier som Seinfeld och Heroes NU måste va ett tecken på att man hängt med överklasskompisarna runt svampen för mycket. Men det kanske är träning i pikétröja, Ö-vik, kalaspuffar och sylt och juridikstudenters outits som andra storstadspojkar vill läsa om. Man måste ju anpassa sig till läsarna lixom. Det gör ju jag *hmpf* Eller..har jag bara missuppfattat lille Nils nu?

TGIF



Jag som har jobbat som en dåre i veckan (NOT) tycker det är mycket skönt att det är fredag. Jag har inga planer men bara att dagen är här känns gött. Me like weekends :)
Borde gå ner till stan och köpa en present till lillebror som inte fått nåt av mig än. Men då får det bli lite bättre väder.

Idag hoppas jag att jag får min mobil oxå. har min gamla Lg just nu. Som inte har en fungerande fjäder (den är uppfällbar) så den fälls ihop hela tiden. Det är lite irriterande faktiskt *S*

Nu ska jag lyssna på P3. Jag lysnar aldrig på radio men det ska det bli ändring på.

Vad har ni för planer i helgen då?

Food court



Nu har varit onyttig och käkat marinerat kött och pommes. Men jag grämer mig inte så för i kylen finns inhandlade nyttigheter som frukt, keso, avokado, lax och annat mumsigt. Har kollat igenom mina recept för lite inspriation. Jag gör ju samma tråkiga mat hela tiden. Men recept ska jag minsan plocka på mig..helt utan att de används. Ska testa lite nya saker. Vad sägs om: lax,/räk och fetaost paj, köttfärspaj med gogonzola, kräftstjärt och äppelsallad. Ska bjussa syrran och P på mat nån dag..måste bara kolla upp lite ingredienser :)  Har ni några goda recept får ni gärna ge mig dom.

Tycker för övrigt att det är lite mysigt med det här ruskvädret. Jag är i vanliga fall en sol människa som undrar vad jag gör på denna sidan jordklotet varje vinter. Men mörker, regn och blåst är ett bra skäl att stanna inne och tända ljus, mysa i soffan med nåt gott och glo på en bra film eller läsa en bra bok.

Men..skulle ju inte gråta blod om nån bad mig flytta med till K-öarna eller nåt :)



Kostar inget att titta



Jag sitter och kollar på jobb i Stockholm och Göteborg..av någon anledning.

Dålig humor?



Nu ska jag visa exempel på min dåliga humor..igen. Är väl bara jag och Emma som garvar som arslen åt det här..som vanligt. Och så Mattie då...som blivit invald i vår Bad Comey Club..stackarn...typ.


Bored out of my mind



Vad tråkigt det är att inte jobba. Visst..gött att va ledig men vad gör man hela dagarna? Jo..sitter framför datorn, Oprah och Days of our Lives. Jobbar endast helgen denna vecka. Kul! Nää
Mp3 spelaren funkar ju inte och jag har ingen bra mobil att spela musik i så en powerwalk är ju inge kul alls. Städade lägenheten gjorde jag igår. Till stan ska jag inte för då handlar jag bara nåt.
Låter det som jag är bored? Japp. Håller dock på att fixa hem film. Får bli min syssla idag.

Kom på en sak jag måste göra: Boka tvättstugan! Yippie!

SCARY



Jag har lite dille på skräckfilmer. Gärna med lite sann-tema i dom. Har ni några bra tips??

Spring Usain SPRING!



Jag kollar friidrott. Och än en gång har jag blivit irriterad på Usain Bolt. Inte för att han är cocky och slår rekord utan för att han inte slår dom med mycket nog. Måste killen slå av på takten och JOGGA över mållinjen varenda gång??? Lubba för faan!!!  Efter hans lopp vill man ju bara veta vad tiden hade blivit om han gett järnet hela loppet.

Kräsen anyone???



En annan tanke: Hur kul är det att åka till en tävling som HARE? Och vad händer om haren vinner? Djupa tankar ikväll  ni!

Naaahhhhhhhh!



Hur gött ser inte M.M's lilla son ut att ligga där i mammas famn. Åhhhhh..jag vill oxå ha en bebis.



Men finast av alla kändsbarn är nog ändå coola Kingston. He will break MANY hearts one day!


Kom tillbaka



Det slog mig nu när jag lade mig i soffan för att kolla GP galan.

SHIT vad jag saknar OS!!!

Spoiler alert för OTH





INGEN är gladare än jag att det var Peyton som Lucas ringde och friade till.




Ps: Första avsnittet av Gossip Girl va oxå bra :0)


Dårar



Jag skulle swooscha ner till stan och köpa ett minneskort till mobilen. Oj oj..på vägen ner höll jag på att köra ihjäl 1 barnvagn (eller ja..bebisen i kanske), 2 hundar och 1 gammal tant. SE ER FÖR! Jag hatar när folk inte kollar sig för innan de går ut i vägen..ska korsa en väg eller nåt. Jag hatar att korsa vägar utan att kolla bakåt så det inte kommer någon. Jag vill ju inte ha en gammal Opel i hälsenan eller nåt.
Så ett tips: Vi ser oss för lite mer i trafiken så slipper jag få tre hjärtinfarkter på vägen från Herrhagen till centrum. Okej?

Jag för övrigt cyklar på helt rätt sida, med lyse, hjälm och i precis lagom fart.*hmpf*


Lite bättre...som syrran sa



Är bättre idag och jag har just fått i mig lite frulle. Mums! Mamma ska komma och hämta mig på lunchen så jag får åka till jobbet och lämna min lönelapp så jag får lite cash sen.

Idag får jag nog mitt nya Sim-kort så jag kan nås på mitt vanliga nummer igen. Men måste ju fixa alla telefonnummer till fölk igen..orka lixom.
Hittade en likadan mobil på Blocket för en ganska billig peng så den ska jag nog fixa. Jag tyckte ju om den där luren så jag vill ha en likadan. Förnya sig? Nääääää

Annars har jag inga planer för dagen..rätt gött faktiskt. Ska nog kanske städa lyan.

God dagens mina vänner

Faan sim-kortet kom inte idag heller. Handikappad en dag till. *grrr*

Sjuker



Åh vad det är tråkigt att va sjuk. Kände febern krypa på mig igår och mycket riktigt idag är den här. Huvudet dunkar och kroppen värker. Är hungrig men inget smakar nåt bra. Ska nog slänga i mig en alvedon och lite käk sen lägga mig i soffan och kurera mig.

Hur mår ni? Vad gör ni?

*kram*

RSS 2.0