Soliga helg


Helgen är här, solen likaså. Och jag jobbar. Så typiskt!  Jag hoppas det blir fint även nästa helg när jag ska ha kalas och födelsedagsfest.
Igår jobbade jag kvällen och sedan åkte jag till Andreas som hade äran att få ha helgens första förfest hos sig. Smakade lite vin men det var allt. Sen blev det vatten. Jag hann med en repa på Koriander och Sommar-Plaza innan jag cyklade hem och sov.
Idag jobbade jag hela dagen och när klockan var 16.00 trampade jag hem till syster och Mira där det blev middag på balkongen. Couscous-sallad med kyckling, macka och så delade vi på lättöl :) Mysigt värre! Vi slappade lite i soffan sen innan jag åkte hem.

Imorrn blir det jobb igen men på min långrast ska syster och jag till mamma på Öa och fira Mors Dag.

Alla ni som är ute i vimlet, ta en klunk för mig :)






Rain is good for the skin..



Jaha, där sket jag i det blå skåpet! Jag hade ju tänkt mig lunch på stan med E & J och sen strosa runt lite bland affärerna. Men jag vägrar gå ut i detta väder. Vill inte ens gå ut med soppåsen!
Gick upp klockan 07.00 och tvättade. Jeansfärgen på soffan är borta. Tack! Vit soffa är mycket snyggt men väldigt opraktiskt ibland. Skyll dig själv Jessica!

Jag funderar på att gå igenom kartongerna med böcker i mitt förråd. Älskar att ha massa böcker i bokhyllan men har för liten hylla just nu.

Vet inte varför tv'n står på Rachel Ray's matlagningsprgram heller. Kanske pga att tv-dosan ligger i fönstret av någon anledning.

Later!


Wind in my hair



I morse fick det bli buss till jobbet. Jisses vilken blåst. Jag höll på att inte ena ta mig till busshållsplatsen i motvinden. Dagen på jobbet var okej. Vi har det ganska tungt just nu men det går tack vare vissa roliga arbetskamrater.
I morgon är jag ledig men ska upp klockan 07.00 och tvätta. Hej då sovmorgon. Sen blir det prommis medans tvätten tvättas och sen lunch på Wilma's med Emma. Ska även fixa lite au pair grejer när jag är på stan. Om syrran orkar med  besök kanske jag går dit och myser lite med Mira :)

Fick paket från HM på posten idag. Skorna jag beställt åker tillbaka. De är alldeles för höga i kilklacken. Jag kan bara inte med klackar :( . En del av topparna från stanna kvar hemma i alla fall. Jeans kjolen funderar jag på ännu. HAAAAR så svårt att hitta underdelar (kjolar, byxor, shorts).

Sitter och tittar på fotbollen med ett öga men jag hejar varken på Barca eller Scum så jag bryr mig inte så mycket. Funderar på att ta mig an boken som ligger bredvid datorn.


Me want



I want Drew's jeans!



Pust!




Jag orkade springa från LLA till Sandgrundsbron. Sen dog jag!


Ser nu ut som en tomat i facet!

Måndag måndag



Jobbar kvällen idag så jag är hemma nu och strosar runt lite. Tog hand om tvätten som jag tvättade förra veckan. Lite chockad själv att den fått ligga så länge.

Fnular lite på födelsedagsfest. Kruxet är att jag inte ha sittplaster för så himlans många så vilka lyckostar jag ska bjuda får vi se ;) Finns ju klappstolar på IKEA iofs ;)

Denna vecka innehåller mest jobb. Har inga planer alls men när lönen kommer på onsdag ska det handlas lite. Underklädesfronten måste fixas till. Även sminkfronten.

Nu ska jag pumpa min cykel.


Sweet Sunday



Nu har jag tänt lite värmeljus, jag vet att det inte är kallt och det är fortfarande ljust ute men hallå mysfaktor. Kollar på "Bones" och har ätit knäckemacka med keso, banan och lite russin + druckit en mugg te. Mycket skön dag! Har inte gjort så mycket idag (läs inget). Disken är i alla fall fixad.

Gårdagen bjöd på mysig tjejfest hos Lovisa med lite tradiotinell dans i köket innan prommis till Koriander. Det var premiär på uteservering och hela stan var där ungefär, men det var kul.

Vill se bra film men vågar inte ladda ner..faktiskt! Får nog bli X-Men filmen  på tv sen  trots att jag redan sett den.

Gokväll


Värmskog



La familia i Värmskog



                                               Mira tycker om att åka bil :)



                                                  Räkmacka



                                               Den store å den lille



                                                   La familia



                                                    Cool unge



                                                 Systrarna L

I fell!



Snacka om sovmorgon. Jag gick och lade mig runt kl midnatt igår kväll..natt..vad ni vill. Vaknade klockan 5, gick upp på toa, drack juice och gick och lade mig igen. Vaknade inte förrän kl 10.08. Mycket skönt!
Igår var jag och var barnvakt åt lilla Mira för mamma och pappa behövde röja lite på vinden inför flytten. Me love to babysit :) Känner ni hon som är löjligt barnkär eller???? Jag lade mig i soffan med Mira sovandes på mig och kollade på "Bolt". Efter ett tag sov även moster :).

Efter kalaset var det dags för kalas för Emma. Hennes mamma hade gjort mycket god jordgubbstårta. Kvällen spenderade jag och Emma i hennes soffa och lyssnade på Katla, Kaj Morenius och Job Andersson. Jag måste börja lyssna mer på radio. Jag lyssnade på radio jämt förr men nu blir det bara inte. Men nu jädrans :) P3 är ju bäst!

Jag lyckades olycka till mig lite igår med. Jag ramlade med cykeln!! Jag har bara väntat på det egentligen. Nere vid LL skrapan finns det gamla rälsspår längs med vattnet. Jag har tänkt varje gång jag åker där att det är en jäkla tur att jag inte glidit eller fastnat med nåt av hjulen i rälsspåret när jag korsar dom. Igår jag gled lite fint. Men jag parerade graciöstt och plumsade INTE i Vänern. Tror ingen såg mig. och Jag garavde för mig själv hela vägen hem för jag måste ha sett så kul ut.. Jag fick bita mig i läppen när jag mötte någon resten av vägen hem annars hade det ju trott jag var helt fläng. Ögonen tårades av skratt så det är ju tur att jag inte ramlade igen med den dåliga sikten. Resultatet av vurpan är lite skrubbsår på benet.

Idag ska jag bara ta det lugnt, dammsuga lägenheten, ta en prommis om vädret inte blir sämre.

*kramen*

Karens :(



Idag har jag min första karensdag på åratal. Klockan 5 i morse hade jag fortfarande inte somnat pga av en MASSIV huvudvärk. Jag tror jag vet vad folk som har migrän pratar om. Jag fick hålla huvudet still för att det inte skulle kännas som att hjärnan svalpade runt i huvudet på mig. Jag börjar sakta men säkert bli människa igen. Jag får en extra lång helg iaf..haha..något positivt. Har en bra långledig helg framför mig.

Idag: ta det lugnt på dagen så huvudet får vila. Sen träffa Emma och Lovisa.
Torsdag: Tvätta, hjälpa J & P när de städar ur sitt förråd inför flytt = vakta Mira :) Kalas hos Emma
Fredag: Räkmacka i Värmskog med familjen
Lördag: Lugn middag / grill med Emma och Malin
Söndag: GOD, who knows?!

Nu ska jag lägga kröppen horisontellt och blunda en liten stund. Sen MAT! :)

Helgen


Det har varit en bra helg. I fredags kväll var jag och exet till Arenas uteservering och tog ett glas. Kvällen slutade på Ankan med lite Black Jack. Jag tittade mest på och impades ännu en gång vad tjejerna bakom borden kan räkna fort i huvudet. Jag är SÅ dålig på matte.

I lördags slappade jag mest på dagen. Plockade och grejade här hemma inför lite förfest. På kvällen kom Emma, Andreas, Mats och Anders. Vi skålade lite, kollade på M-festivalen med ett halvt öga och surfade på hagförs.se. Mycket rolig sida :) Koriander fick ett besök under kvällen. 

I går var det kalas hos syster och Patrik. Jag åkte dit tidigare och hjälpte till att fixa och dona. Det bakades kladdkakemuffins med. MUMS! :) Efter kalaset tog vi en prommis till Mariebergsskogen och tittade på alla söta djuren. På kvällen lagade jag tacopaj till J&P och sen slappade jag och syrran i soffan med en sovande Mira och P spelade lite dataspel.

Jag har en bra kort vecka på jobbet i veckan. Emma fyller år så det blir säkert lite firande. Nu ska jag slappa lite innan det är dags att åka till jobbet.









Skit




Vad är oddsen att man ska bli träffad av fåglskit två gånger på vägen hem från jobbet?



Jag ger mig faan på att det var samma fågeljävel båda gångerna också. Stalker!!!

Fellin' hot hot hot!



Morgonens prommis gick helt lätt idag. Jag tror det har med vädret att göra. SOMMAR!!! Från LLA och till stan bara flög jag fram. Det kändes prima. Och svett blev jag! Stannade till på stan och köpte serum till håret och på Konsum för att köpa Loka. Nu en mycket lätt lunch. Ikväll ska jag till Ankan och käka med Emma och Jossan. Ett glas alkohol slinker nog ner oxå. Jag har kollat Ankan's meny och jag kan INTE bestämma mig vad jag vill ha. Shit vad mycket god mat de verkar ha!

På lördag blir det nog lite fest hemma hos mig. Hoppas på bra väder i helgen med. På lördag dag tar syrran och jag en tripp till IKEA. Jag måste köpa nya sängkläder och en rullgardin. Solen lyser in rakt på mig i sängen på morgonen. VARMT. I morse fick jag lägga mig längs med huvudändan för att få lite skugga. Efter 5 min så gick jag upp. Orka lixom!

Nu: OTH, GG eller Lost!

Milo



Jårrå såatte!


Sol, sol sol!



Åh vad jag älskar när solen skiner. Jag blir piggare och gladare så jag gick upp i tid i morse och gick ut på min powerwalk. Även om det blåste lite längs älven var det mycket skönt att komma ut och röra på mig. Frukost väntade när jag kom hem. Eller väntade, jag fick faan göra i ordning den själv :)
Tvätten är igång nu, sen ska jag rensa garderoben. Borde åka till IKEA och köpa någon mer kartong att lägga ner dessa-använder-jag-inte-men-ska-inte-slänga kläder. Till lunch blir det nog kyckling eller lax, har inte bestämt mig än. Till kvällen blir det au pair möte.



ZzzzZZzzzZZ



Jag är så trött, jag är så trött, jag är så trött, jag är så trött. Helgen och dagens arbete har tagit musten ur mig. Ska lägga mig i sängen och ta en nap och sen käka lax, kolla Saturday Night Live och hoppas att krafterna är tillbaka.



Trötter



PHEW! Nu är helgen avklarad! Sitter nyduschad i morgonrock och tittar på VM finalen i hockey. Hejar på Kanada men vet inte varför. Tycker väl att det ska vara rättvist. Ryssland vann ju förra året.
Mycket skönt att Sverige fick ta bronset och dänga USA också. Det var dom värda. Dock synd att vi inte fick se Gustavsson i mål i den här matchen men jag förstår hans beslut helt.
Är helt slut efter helgen på jobbet. Man skulle kunna säga att jag jobbat och tänkt för två, bokstavligt talat. Jobbar imorrn med men sen är jag ledig i två dagar. Det ska bli mycket skönt. Har inga planer alls utan ska bara ta det lugnt :) Längtar till helgen oxå även om inget finns på schemat hehe.

*Natti*



Friday, not in love



Det är fredag men jag har ingen direkt fredagskänsla. Kan bero på att jag jobbar hela helgen så det blir inga utsvävningar för mig ikväll. Klockan ringer 05.30 imorrn bitti.*urk*
Jag ska snart iväg och storhandla med mammi, sen hem och äta nåt gott (tänker lax och sen naturgodis..nötter och sånt), på med myskläderna, kolla hockeyn( GO GO GO) och sen sova. Tur det är fredag så inte mina grannar störs så mycket av mitt skrikande :) Igår väckte jag säkert dom som sov ett antal gånger.

Dammet är borta här hemma, dammusgaren har gjort sitt och disken är ren. Ska bara moppa golven sen så duger hemmet ett tag till :)

Jag måste börja använda mina glasögon mer märkte jag igår. Eller jag märker det titt som tätt. Jag ser dåligt på långt håll. När Anna och jag skulle käka igår stod jag och kisade sönder ögonen för att se menyn. Och när jag kollar VM ser jag inte hur många mål som gjorts (eller inte gjorts) eller klockan. Texten på filmer börjar bli suddigare. Kanske därför jag har ont i huvudet till och från. Jag trivs bara inte i mina brillor längre men ny synundersökning måste bokas ändå. Hej då pengar!



My day off



Det är paus i hockeyn. Killarna gör mål. Jagr bara lallar runt och Jonas regerar i mål..som vanligt. Det ser bra ut. Heja Sverige!
Idag blev det ingen prommis för det spöregnade ju när jag vaknade och jag behöver ju inte dra på mig mer förkylning än vad jag har. Det där med att det inte finns nåt dåligt väder, bara dåliga kläder köper jag inte alls idag.
Syster ringde och frågade om jag ville komma och vara lite barnvakt och det säger man ju inte nej till :) Syster kom och hämtade mig, snäll som hon är. Vi slappade lite hemma. Jag kollade en film och vaktade Mira, Patrik fick spela lite dator innan han och Jenny vilade lite. Jag gjorde även "lite" (läs ett paket) pasta och köttfärsås till familjen så de blev mätta :)

Tjejen som numer har hand om au pair möten här i stan (mitt gamla jobb) ringde idag så jag ska börja hjälpa till på möten igen. Det ska bli kul.

Senare mötte jag Anna på stan för lite fika på George's eller vad det heter. Vi skvallrade och catchade up lite. Alltid lika trevligt.

I morgon är jag ledig igen innan helgjobb. Jag ska städa, skicka tillbaka kläder till HM, storhandla med mamma och Jim och ta hand om disken. Om det inte regnar ska jag och stegräknaren ut på morgonen igen. Jag SKA komma i mina favvojeans igen.

Citat från hockeyn: "Hemsky har varit hemskt dålig hitills"


Idag



Har käkat mycket god lunch på Wilmas med Emma. Hälsade på Hanna!  *vinkar* Tog en runda på stan och inhandlade stregräknaren på Team Sportia. Håller helt med Vickan om att personalen där är mycket trevlig. Vet inte om det var utseendet på killen som hjälpte mig som fick mig att köpa stegräknaren hos dom och inte den på Clas O. Den på CO var billigare. Men jag försvarar mig med att den på CO var klumpigare och hade nån jäkla tråd att dra i till ett överfallslarm. Ja ja! Jag testade den ett varv i syrrans lägenhet och den verkar funka fint. I morgon bitti ska den testas. *hoppas det inte blir regn, hoppas det inte blir regn*

Fick hem kläder som jag beställt från HM. Typ allt ska tillbaka. Vad trött jag blir!

Nu sängen! Ännu en kväll på jobbet imorrn men ska opp i tid. UTAN huvudvärk tänkte jag.

*Natti!*

Clas O



Jag har innan tyckt att Clas Ohlson var en dretbutik. Kanske för att jag inte var inne och kolla tillräckligt förrän butiken kom till stan. Men är det något tråkigt man behöver så kan man lita på att CO har det. Till ett bra pris oxå. Jag lämnade in min klocka på lagning men klockgubben kunde inte fixa den. Men han tipsade om lim på CO. Mycket riktigt ett dunderlim. Klockan är hel och fin igen. Som syrran sa:
- De har bra skit där!
Idag ska jag dit och köpa stegräknare och kylskpåsmagneter. Men först lunch med Emma och sen kanske en snabbis till Mira som ska badas :) Sen jobbet!

Vad höller ni på med idag då?

Min sommarplåga


Jag? Frisk? Nope!



Vaknar ännu en morgon med täppt och rinnande näsa, huvudvärk och hosta. Det börjar bli lite tradigt nu. Jag har varit förkyld sen början på året. Men men. Jag funderar på att ändå ge mig ut på en promeand. Eller kanske gå ner till stan en sväng innan jobbet. Det kommer bli en lugn vecka i alla fall. Jag SKA bli frisk :) Ser fram emot att läsa bra bok (hej bibblan), glo på film, dricka te och vila kröppen.

Vill säga grattis till min vän Anna som fyller 30 år idag med. Grattis grattis!!  Vi ses på torsdag :)


Helgen i bilder





                                                  Lina fixar grillen



                                                         MAT!!



                                                   Jenny och Mira



                                                      Fest hos Andreas



                                             Vår nya kompis Skidan



                                                         Slurrrp!



                                           Sista bilden innan läggdags

RSS 2.0