Ginnifer



Sötast i Hollywood just nu: Ginnifer Goodwin. Det är lite hon som fått mig att tänka på att klippa av mig håret..som hon..fast kanske inte så kort.



Bra helg



Fredagen spenderades hemma hos syster och Patrik med mamma, Jim och Stoffe. Vi käkade pizza, drack lite vin och kollade tv och tjötade. På lördag förmiddag åkte jag, syster och Mira till Karlskoga. Vi hälsade på mormor där vi fick god lax till lunch och sen kollade vi skidskytte och drack te. Mormor är guld :)
Sen åkte vi ner till pappa, tog en promenad till kronhallen för att köpa tacoingredienser. Vi hälsade även på vår "lillasyster" Ida som är hemma från Lofoten ett tag. Alltid lika kul att ses. Vi sågs en sväng idag med och vi bestämde att hon ska komma hit helgen efter påsk och umgås lite. Något att se fram emot!
Vi tog en långpromenad även idag och svängde förbi Coop, eller jag säger Prix fortfarande. Jag köpte mig en fleecetröja som jag ska ha på mina powerwalks och försök till löparrundor. Löparbyxor ska inköpas i veckan. 
Har en lugn vecka på jobbet framöver, är ledig hela påsk. Skönt med lite påsk-ob hade suttit fint i plånboken med.



                                 Elvira leker pirat :)




                                    Idolf och Elvira




                                   Elvira och Myran



Food



Okej då försöker vi skära ner lite granna på kolhydraterna i alla fall.



Frågan




I kön på ett av Oslo's 7 Eleven fick jag och Emma en fråga av en norsk tjej:

- Ni två är syskon va...tvillingar?

Jag kan inte säga att jag tycker jag och E är speciellt lika..men folk ser olika på saker och ting :)




Oslo



Okej jag tog inte så många kort som jag sa att jag skulle göra. Blev dåligt med kort på själva stan. Men här är några. Skräll att det blev flest sportkort :)













Va?



Dagens felhörning: Reklam på tv för en skoaffär som hade extra bra pris på SNEAKERS för män. Jag hörde SNICKERS för män.

Tänkte att jaha nu ska män och kvinnor äta olika godis också.

Sen tycker jag att HM's klänning från deras Garden Collection är sjukt söt. But so not me..tyvärr.



Nytt hos mig



Efter jobbet idag hämtade pappa, Jenny och Myran mig. Vi åkte till stan och köpte en Kånken-rygga till Myran, jag hittade nya hörlurar på Clas Ohlson för 39 spänn. Lycka! Pappa skulle hjälpa mig att borra upp en klädhängare i sovrummet men väggen är typ böjd så den skulle inte sitta bra. Jag får köpa dubbelhäftande tejp pch sätta upp den på sidan av garderoben. När pappa åkte hem rensade jag i min skrotlåda och bland alla påsar med skruvar, muttar och dret. Och JAPP, det var lika tråkigt som det lät men lite mer ordning nu.
Jag köpte nya gardiner och kudde på IKEA för ett tag sen. Rätt nöjd :)
Nu ska jag äta macka med messmör och sen lägga mig i sängen och titta på "Up in the Air". Sovmorgon imorrn, träning och sen kvällsjobb.

Hej på er!








A little trip




Nu är resa till Oslo bokad och betald. Måtte jag inte råka ut för nån olycka eller bli sjuk nu. Ska äntligen få se Emmas nya hem och jag har ju inte varit i Oslo på jättelänge.  Jag ser till och med fram emot bussresan :)
Vi ska gå på skidskytte i Holmenkollen vilket jag ser fram emot nåt otroligt mycket. Ingen skräll där!

Note to self: LADDA KAMERAN!!!!


Detta är senast jag var i Oslo. med tanke på lillebrors storlek och min och systers klädsel så var det ett tag sen. 1997 närmare bestämt. Dags för nytt besök. Nya kort utlovas!




Slappa söndagen



Jag har haft en mycket slapp söndag. Mesta tiden har spenderats i soffan med ögonen mot tv eller stängda för sömn. Har tittat på skidor och filmen "Percy Jackson och kampen om åskviggen". En okej Harry Potter typ film. Jag är inte så himla kräsen när det gäller film. Vill jag se en film så gör jag det, bryr mig inte om vad kritiker eller andra tycker. Jag ska snart lägga mig och titta på "Veronica decides to die" sen sova.
I veckan måste jag bli bättre med träningen. "Råkade" ställa mig på en våg i helgen vilket nog var helgens största misstag. Skärpning J!
Ångrar att jag inte tog ett kort på min outfit igår. Var helt nöjd med mina strumpbyxor med små hjärtan på tills jag i entren på Koriander skulle dra upp dom och drar sönder ett STORT hål långt upp på låret. Shit happens!

Sitter fortfarande och funderar på att klippa mig. Tänker lång lite taggig page. Ska bara sluta fega ur så kanske jag gör det.

Nu krypa under täcket och se film. Godnatt på er!

Kunglig kväll



Det var maskerad/födelsedagsfest med Maria och Annelie i Inre hamn igår. Jag hängde en del med Victoria och Daniel :)






Prima ballerina?



Jag sitter och bläddrar i norska tidningen " i Form". Denna bilden gav mig ett gott skratt :)






Den lilla svarta



Nya väskan från Gina Tricot får följa med till stan :)



Solig dag




Jag känner lite vår i luften och ska åka ner och möta Emma på stan snart. Solbrillorna åker nog på. Kanske till och med vårjackan med tröja under. Helgen bjuder på maskerad imorrn och utgång.
Den här våren ska innebära förändringar på flera plan. När solen skiner känns det till och med som att det kan gå vägen :)








Trött men nöjd



Jag är lite trött idag efter att ha suttit och tittat på Oscarsgalan inatt det ska jag erkänna. Men det är så kul att titta på alla klänningar och se om mina gissningar om vilka som ska vinna är rätt. Det enda jag stör mig på är de överkäcka intervjumänniskorna på röda mattan. Snacka om Stomatol-leende..pust.

Jag är lite glad att "Hurt Locker" slog "Avatar" med 6 statyetter mot 3. Och galan blev historisk när "Hurt Locker's" Kathryn Bigelow som första kvinna fick en Oscar för bästa regi. Coolt. Henne film vart även bästa film vilket jag hoppades. Det mest fräna var väl ändå att Sverige "fick" två Oscars. Paul Ottoson tog hem två gubbar efter varandra för bästa ljudmix och ljudredigering. Kul att se en svensk få ge tacktal...eller ja..två tacktal :)

Klänningarna då. Jo det fanns mycket fint. Maggie Gyllenhaal's färgglada klänning var ett litet avbräck i det annars lite stela. Penelope Cruz's röda galaklänning fick en del dålig kritik har jag läst men jag gillade den. Demi Moore's hudfärgade klänning likaså men även den föll mig i smaken. Vinnaren för mig blev nog ändå Sarah Jessica Parker som alltid lyckas med något lite annorlunda. Önskar jag kunde ha hittat en bild på hennes frisyr och klänning bakifrån med men icke. Håll till godo.




Oscarsgalan





Hörrni, glöm inte att titta på Oscarsgalan i natt. För en filmslukare som mig är det en självklarhet :) Sändningen från röda matten börjar klockan midnatt på kanal 9.  






Våren!!!!



Springtime! Come out come out where ever you are!! I wanna ride my bike.



Sen är jag jävligt trött på att halka omkull också.






Fine hair



Nu ska jag testa det där schampot och balsamet som egentligen inte är för mig utan för frisörer..enligt reklamen. Blir jag inte fin i håret nu då jäklar. Håret ska få lite färg i utväxten med. Närmare besämt Garnier's Nutrisse Creame nr 5.3. Ni vet..Pernilla Wahlgren's färg.

Men först ska jag åka och spela baminton med gamle vännen Anna, sen blir det kalas hos Sofia :)



Lugna veckan



Veckan som gått har varit lugn och skön. Har bland annat varit på stan med Anna. Vi lunchade och gick och tittade lite i affärer. I går var jag hos syster och åt popcorn och drack lite vin. Vi tittade på "På spåret", "Solsidan" och nya Beck-filmen. När jag kom hem kraschade jag verkligen i sängen, trött som en gnu.

Idag har syster, Patrik och Myran varit här en stund. Jag agerade sjukvårdare och plockade stygn medans Mira läste Mäklarbladet. I kväll blir det lugnt. Jag ska bara mysa i soffan med bra film. Imorrn blir det badminton med Anna M och sen kalas hos fina Sofia :)

What are you doing?



RSS 2.0