Helgens fest
Loysan hade 30 årsfest igår. Det bjöds på god mat, dryck, roliga tävlingar och det var mycket kul folk på plats. När kvällen blev senare begav vi oss till Koriander för lite dans.

Tack för en jätterolig kväll Loysan!Bad blogger
Okej dåligt med bloggande just nu. Jag har legat sjuk i magsjukan. Blä! Men är mycket bättre och ska iväg och jobba idag.
Igår fick jag även min efterlängtade iPhone 4. Det tog 7 veckor för den rackaren att komma hit. Jag börjar så sakterliga bli vän med honom :) Det ska nog gå bra det här haha.

Snart helg igen och då kommer Emma till stan :) Louise har 30 årsfest och det blir nog lite utgång då med. Ser jag fram emot!

Nu frukost!DWTS
Om ni frågar mig så kommer Jennifer Grey och Derek Hough vinna årets "Dancing With The Stars"!HöstJag är en sommarmänniska men fina höstdagar går inte av för hackor.


Köpte...
....med lite vit ljung hem idag.

Nu ska jag bänka mig för att titta på Sverige - Holland!


Black and White
Jag älskar svartvita foton och bilder och i på Västerlånggatan 54 i Gamla Stan i Stockholm finns en jättemysig butik som bara säljer svartvita bilder i alla dess former. Butiken heter "The Old Picture Company". De har även en hemsida. Jag köpte med mig 4 små kort hem som jag ska rama in.

Dessa fastnade jag även för som skulle passa bra ovanför min sängRoyal

Numer torkar jag min diskbänk med kungligheter. Fint ska det va!


I'm back homeÄr hemma efter några dagar i huvudstaden. Det var mycket skönt att komma hem men jag hade det jättebra där uppe. Har umgåtts med vänner och familj, shoppat och tagit massa kort på fina staden. I morgon är min semester slut och det är dags för jobb igen. Back to reality!


SMS-inlägg

foto419 (MMS)


To do-listIdag hade jag för första gången på semestern ställt klockan på 08.00. De skulle komma och sätta in ett utav för bredband. På lappen stod de skulle komma mellan 08.00-19.00. Som tur var kom de till min lägenhet först så jag fick det överstökat med en gång.
Har vilat i soffan och precis fått i mig lite mat. Ska sätta igång med dagens Att göra-lista. Jag måste hämta paket på Hagahallen, handla, tvätta, diska, packa och så måste jag dammsuga innan tjejerna kommer på fika ikväll. Jag åt ingen kanelbulle igår så jag går förbi Hanna Larsson's och fixar dom idag istället :) Te och kanelbullar it is :)

Nu sätter jag igång!

Philip Ira Ryan

Idag har min vän Phil begravts borta i USA. Jag har tänt ett särskilt ljus för honom idag och tänkt lite extra på honom och hans familj.

Sov gott and Rest in Peace Phil!


One down, one to go
Första veckan av semestern har gått och den har gått sakta..som tur är :) Har mest bara slappat och tagit det lugnt. Idag har jag fixat lite i hemmet sen åkte vi ut till mamma och Jim som kommit hem från kryssning i Medelhavet. Fick god mat (mammas köttfärssås) och fin sjal från Italen.

Jag ska kolla lite biljetter för Stockholmsresan, ladda kameran och planera lite. Ska bli så skönt att komma bort ett par dagar.
Nu ska jag tända ljus, vira in mig i filten , dricka te och vänta på andra avsnittet av "The Event" på SVT.

Trevlig kväll
                Mira suddar ut det mormor löst fel i korsordet :)RSS 2.0