Friday night



Emma, middag, vin, godis, chips, myskläder, soffan, filt, Idol.

Det är fredag kväll det!

Snusk




Are you dirty?


Spicing up my crib



Nu har jag varit på IKEA med syrran och inhandlat lite. Det blev en matta till köket, nya blommor  och gardiner (ej gardinerna på bilden) till vardagsrummet och så lite ljus..såklart :) Var och pillade på en ny lampa till fönstret i v-rummet men jag måste mäta lite först :)
Har fått i mig lite kvällsmat nu och sitter i soffan nu och njuter. Har redan kollat två Edward Norton filmer idag men funderar på en tredje.


                                                                                


                                                                                   

Spring Awakening



Nu har jag och syrran varit och kollat på Spring Awakening. Den var bra, riktigt duktig ensemble. Jag vill också kunna sjunga. Och den var väldigt detaljerd emellanåt...ni som sett den fattar vad jag menar. jag var nästan generad ett tag där*S*
Jag missade helt att teatern visades på Lilla scenen och inte på Värmlandoperan så syrran och jag fick hoppa in i en taxi men vi hann. Jag fick mig en rejäl promenad hem. Gick förbi Hagahallen och handlade lite och nu sitter jag i soffan med nachochips och dip. Och massa vatten i hopp om att huvudvärken ska släppa lite. Ska bläddra skvallertidning också. Sen sova.

Godnatt mina vänner



Bild från Värmlandoperans hemsida

Girls are hard



Varför ska vi tjejer va så jävla svåra. Mot varandra menar jag. Det ska skitsnackas, tävlas om allt och alla. Är det lättare att va kille ibland tro? Beror väl på. Ibland är det sjukt skönt att bara umgås med killar. Raka rör, inget knyschel! 

Ex:  Man till en fest där det är flera människor inte känner varandra, både killar och tjejer. Killarna skakar hand med varandra, tar en bira och någon nämner AIK, ABS-bromsar eller elpistol och samtalet är igång. Så enkelt. De har alltid så lätt att börja prata med varandra. Det är ju inte så att jag kommer in på en fest med masa nytt folk och skriker:"MAYBELLINE! " ihopp om att få knyta nya bekanskaper. Finns ju roligare saker att prata om än smink.
Nej vi tjejer kommer in i rummet där alla är samlade, sneglar lite runt omkring oss. Vilka killar är snygga, vilka kan man ragga på? OCH, vilka är tjejerna? Man kollar in vad de har på sig, hur de har sminkat sig, hur de har håret. För oftast har de ju på sig exakt vad en själv vill ha och har fixat håret precis som man själv ville ha det. bland kollar vi säkert in tjejerna mer än killarna på festen. Sjukt

 Och så är tävlingen igång!

Vad är detta? okej, det är inte alltid så här. Men vi tjejer ska väl hålla ihop? Ge varandra komplimanger om man tycker någon annan har något fint på sig. Jag kan själv erkänna att det känns skitkul om en tjej helt plötsligt kommer fram till mig och ger mig en komplimang om något jag har på mig och frågar vart jag köpt det. Det värmer på något sätt. På ett annat sätt än att höra en kille på krogen grymta ut: Fyy faan vad snygg du är.

Okej, komplimanger från folk oavsett kön är kul. Så....give it to me! hahahaha

The rest of the week



Ikväll: "Spring Awakening" med syster :)
Torsdag: IKEA med syster, fixa träningskortet på Friskis
Fredag: Lugn kväll eller Håkan H? Time will tell
Lördag: Emma kommer hit, fest hos Anna och Erik. Kameran ska med utifall det står nån barnvagn i trappuppgången som kan förevigas (med tanke på förra helgens bilder)
Söndag: Slappardag

Detta kan ju ändras under resans gång, det vet ni va?

Strong and brave anyone?





Kan någon komma hit och hjälpa mig att få upp den här jävla hallonsyltsburken så jag få kvällsmat innan jag åker och jobbar?!?!



Sen undrar jag om någon mer vill se filmen "Låt den rätte komma in"? Sniper?

X-mas



Min favorit holiday är utan tvekan julen. Igår fick jag en jul-längtan över mig. Jag längtar tills alla julpynt kommer upp i affärerna och i stan. Jag hatar när folk klagar över all stress under jul och allt som ska göra. Jag vet..det är mycket som ska fixas. Men vi vet ju oxå att julen kommer samtidigt VARJE år. Så varför ska folk vara ute i sista minuten varenda år? NJUT! Det är mysigt för faaan!
Jag ser fram emot trängseln på stan när julklapparna ska köpas, slå in paket i fina papper och pynta lite här hemma. Eftersom jag har större lägenhet nu har jag bestämt att jag ska ha en egen gran i år..för första gången, Ingen riktig dock men alltid nåt.
Och till det där som mamma & co säger varje år att vi inte ska köpa så mycket julklappar till varandra har jag bara en sak att säga(som vanligt) : HMPF!

Så...God jul på er..lite i förskott! :)


My kind of candy




Det var INTE ölen som var det intressanta på efterfesten igår. Det var chokladen. And I brought some home :)



Serious?



Kollat senaste "Batman" filmen. Inte impad av filmen så, men av Heath dock. Very good!

Liverpool vann! GOOD!

Min tandläkare skulle riva sitt hår över hur mycket godis jag ätit idag. Min dietist också om jag haft en.

Pajen smakade nästan bättre idag. Du hade rätt Emma!

Undrar vart alla snygga singel killar i MIN ålder är. Söta killen från igår sade sin ålder och en liten bit inom mig dog...igen. *pust* Häj da!

Jag pratade så mycket grov Karlskoga-dialekt igår att jag är skadad för livet. Mer än vanligt alltså.

Ikväll blir det bio med han jag delade brödrost med en gång i tiden.





Gårdagen i bilder



Kvällen började så här :

                     

Och avslutades så här:

                                            

Jorå




Host host



Inatt har jag sovit lite bättre. Vaknade dock vid den där (jävla) 3-tiden och kunde inte somna om förrän runt 05.00. Kom på mig själv med att försöka söva mig genom att nynna "Upp för källarbacken, upp för källarbacken"......hm...Men sen sov jag gott. Har nyss gått upp faktiskt.

Jag ska försöka städa innan Emma kommer idag. Hon åker snart med bussen hit men hon ska ut till Bergvik med Karin och söta Alibin. Sen ska jag bjuda henna på räk och broccoli paj. Sen blir det lite vin och Koriander. Lillasyster möter upp där :)

Nu ska jag och min hosta städa lägenheten

Min sömn..



..är helt fucked up
.



Jag tar mig en jävel



Quilla Simplex är godaste hostmedicinen. Den köpte jag idag bland annat. Den smakar verkligen saltlakrits. Jag gör nu som jag gjorde när jag var liten. Går och tar lite då och då för att det är så gott. Nu kan ju inte mamma säga nåt :)


Och det är ju inte ens slemhosta jag har. 



Bunkrar upp



Inatt har jag hostat sönder hela halsen. Somnade någon gång runt 05.00. Halv 9 vaknar jag av ett sms från lillsyster. Hon och P har varit på ultraljud nu på morgonen och Jenny skickade en bild på lilla Knytet (som jag kallar henne/honom). Så sjukt bra man ser allt på bilden. Jag har fortfarande lite svårt att fatta att min lillasyster är gravid. Jag kommer nog inte fatta förrän bebisen är här..fast då kommer jag väl tro att de snott ungen från nån *S* Nej då! Ska bli himlans kul att bli moster!

Jag var ner till stan en snabbis och bunkrade upp lite från apoteket. Halstabletter, Alvedon, hostmedicin och lite medel mot rethosta.
Det va en VÄLDANS kö utanför HM nere på stan. De hade premiär för nya butiken. Blev himlans fint. Jag var bara in snabbt och köpte ansiktskräm. Jag va inte i skick att prova kläder eller trängas med folk. En annan dag!

Jag föll nästan för Tre-butiks killen charm och fixade ny mobil men jag stod på mig. De där säljaren va! De vet allt du de ska smickra krassliga flickor..nästan :). Det blev dock en flaska vin tills på lördag när Emma kommer hit :)...ja från Systemet alltså..inte Tre butiken..men det fattade ni va?! hehe

Jag ska lägga mig under filten och kurera mig lite med en film. Det botar förkylning om NÅT! haha

Good news



Jag fick goda nyheter idag. Vilket betyder att jag kommer få en roomie ibland :) Då ska vi börja träna på Friskis och Svettis (igen) och allt kommer bli som förr....haha. HURRA!!!!

Mitt gamla hem på tv



Mäh..killen som bjuder på middag i tv 4:a program "Halv åtta hos mig" är ju min gamla granne. Och de filmar där på innegården där jag bodde. Coolt!

Sova bör man..



Däckar man i sängen klockan 20.15 så vaknar man 03.00 och kan inte somna om. Så är det. Tvingade mig att ligga kvar till klockan 05.00 iaf.

Nu har jag käkat frulle och hör hur mina grannar börjar vakna till liv. De ska nog jobba. Jag är nog ledig :)

Halsen gör lite ont fortfarande. Jag önskar jag hade honung hemma att ha i mitt te.



Go long!



Det bästa avsnittet ever av "Vänner" visas just nu på 5:an.

Avsnittet när de firar Thanksgiving och spelar amerikansk fotboll.

Rachel...you go loong!




Monday Monday



Har käkat kyckling med klyftpotatis och bjarne-sås. Nu känns det som om jag gått upp 2 kilo. Och enligt vågen hos en av tanterna på jobbet, som jag brukar ställa mig på varje gång jag är inne hos henne har jag ökat 1-2 kilon *gaaah*. Nu får jag skaffa en ny iPod och ge mig ut på powerwalks...OCH fixa mitt Friskis och Svettis kort  som är sjukt oaktiverat just nu.

Har kollat SATC-filmen igen..och gråtit igen..och skrattat igen. Det blåser småjävlar ute och jag går runt i myskläder, har tända ljus och bara hänger.


Krass



Nyss hemkommen från jobbet. Har lite ont i halsen och har rethosta. Känns som jag har tandvärk oxå. Sen är jag trött som en gnu. Dricker te och ska slappa på soffan med ett avsnitt av "Heroes". Klockan 12 ska tvätten in i maskinerna. Pust!

Hur har eran dag startat?

Namnblind



Jag vet att man kan vara ansiktsblind men för mig är det nog mer "namnblind". Jag är sjukt dålig på att komma ihåg vad folk heter. Ett ansikte glömmer jag aldrig men vad du heter..det kan du inte räkna med att jag kommer ihåg. När jag träffar nya människor så lyssnar jag helt enkelt inte på vad de säger när de presenterar sig. Jag måste koncentrera mig på att säga mitt eget namn och inte nåt annat. Träffar jag någon som heter Anna så får jag absolut inte lägga det namnet på minnet för då presenterar jag mig oxå som Anna.

När jag jobbade på ett callcenter hemma i Kga satt jag bredvid en arbetskompis som heter Ola. Han fick massa samtal och det enda jag hörde under en längre stund var:
- Välkommen till bla bla bla, det här är Ola.
Så när jag väl fick ett samtal till mig svarar jag.
-Välkommen till bla bla bla, det här är OLA!

Ni ser ju!

Modell för en dag



Igår blev det modellande. Snälla Hanna bjöd mig med på fotografering på Stadshotellet. Vi blev sminkade, hade med tre egna ombyten och sen var det bara att make looove to the camera haha. Det var poser hit och dit. Korten blev jättebra men tyvärr var det dyrt så vi köpte inga.
Det blev en lång dag, var inte hemma förrän 20.30. Blev bjuden på lite förfest hemma hos Vickan så det va bara att svida om :) Kvällen avlutades på Koriander.

Tack för en kul dag tjejer! :)



Early saturday morning



Jag vaknade tidigt idag och gick upp och käkade frulle framför tv:n. Har tagit hand om ett berg med disk så köket ser okej ut nu.
Nu sitter jag och kollar på den gamle klassikern "Knight Rider" på 6:an. Kommer ihåg att syrran och jag satt och kollade på det när vi va små...på ett VHS band pappa hade spelat in åt oss :) Tycker fortfaradne KITT är coolast :)
Ska försöka stryka lite kläder och packa till fotograferingen idag. Gaaahhh! *S*

Hörs later



Helgen



Nu har jag en tacopaj i ugnen. Har inte ätit sen frukosten kl 7 imrose :( Ska slänga i en toning i håret så jag inte skrämmer slag på folk jag möter oxå.
Och så ska jag kanske på bio med gamle sambon om han inte sla festa med laget. (Hoppas hoppas hoppas)  Att jag får gå på bio alltså. Vill se "Eagle Eye" med Shia Labeouf. Grym skådis! Han är oxå med i senaste Indiana Jones filmen som jag började kolla på imorse när jag kom hem. Men efter 40 min insåg jag att Harrison och de andra började bli lite suddiga och jag fattade inte längre engelska. Det var ju inte textat så jag var ju tvungen att koncentrera mig ännu mer och lyssna. Så jag stängde av och somnade :)

Ska dra igenom min garderob inför imorrn och få mer panik. Shit!

Nu får pajen va klar!!!!! (ställde in den för 7 min ca) Jäkla tid då...

Update: Först bestämdes bio, jag bokar biljett, sen blev det fest för M ändå. Nu har jag färg i håret och sitter på golvet för att inte kladda nånstans. Mätt i magen av tacopaj. Lite huvudvärk dock. Blir en lugn kväll framför tv med tända ljus, filt och Indiana Jones.
Emma: da da da daaaa da da daaa..(Indiana Jones theme..om du inte fattade..haha)


TGIF



Min granne under mig med den rejäla baslådan spelar Magnus Uggla's "Fula gubbar" på hög volym.


Japp..då var det hälja :)

Just woke up


Vart är jag? Vem är jag? Vad är klockan? Vilken dag är det? Är jag ensam? Varför håller mitt mobilalarm på att ringa? Varför har jag bara en strumpa på mig? Vilken årstid är det? Lever jag över HUVUDtaget?

Har nyss vaknat.

Nattjobb förvirrande? Näääääää...ge er!



Bad night



Shit vad jag sovit dåligt inatt. Vet inte om det har med den där fullmånen där ute att göra. Jag har drömt mardrömmar och vaknat om vartannat. Klockan 07.00 gav jag upp och gick upp och käkade frulle.

Jag gick och lade mig 21.30 igår och började läsa "Jane Eyre". Klockan 22 ringer telefonen. Jag undrar vem faan det är som ringer så sent.(Japp, jag har fyllt 30, då kan 22.00 vara sent). Nummerpresentationen är blank och när jag svarar är det först tyst sen börjar en inspelad röst prata. Hinner bara höra "Congratulations" sen slänger jag på luren. Vad är det för lurenfixeri samtal som härjar runt va???


Hanna och Vickan: Jag drömde inatt att ni var så otrevliga på fotograferingen så jag vet inte om jag TÖRS följa med på lördag hahahaha. Fast har ni med Oprah (som var med i drömmen och gav bort överaskningar) så kan det gå bra *flin*


ZzzZZZzzZZZ



Jag är sjukt trött efter jobbet. Jag vet att jag borde gå ut i fina vädret och njuta lite men det känns som mitt huvud ska sprängas när som helst. Och jag vill gå på hockey. Eller bio och se Eagle Eye. Men jag borde diska istället...och dammsuga..och laga mat...och hämta paket från HM som jag ska skicka tillbaka direkt.

Typ...

Lägger mig i soffan en stund till med Alvedon och H2O



Förfesting


Förfesten hos mig innan det var av till BMB.


    

The evening



Förut: Inhandlat ny väska och flarra vin. Vilat på soffan. Moffat pizza med Emma. Duschat.

Nu: Vinet öppnat, grämer mig över mitt hår. Volbeat spelas och Anna är på väg hit. Sen BMB.




DIF



Jag är ju som sagt lite medgångssupporter när det gäller det mesta i sportväg typ FBK, Sverige i herr / damfotboll, OS och sånt.
När jag satt på bussen hem från Kga var det en arg Degerfors IF supporter som ville önska en sång och skicka en hälsning till DIF's ledning och lag. Låten var "Börja om från början" med Sven-Ingvars.
DIF ligger sist i sin tabell så jag kunde förstå supporterns känsla lite..haha

Jag hade outuren att befinna mig i nån slags radioskugga där endast Karlskogas lokala radiostation lyckades leta sig in i min mobilradio så jag fick ju sitta där och lyssna på dreten oxå. 



Rapport från Kga



Jag vet att ni varit inne på min sida flera gånger om dagen bara för att kolla om jag skrivit nåt nytt inlägg. Jag har varit i Karlskoga sen i onsdags kväll så nåt bloggande har det inte funnits tid till. Och pappas dator harvar till råga på allt.
Men här kommer en redogörelse så sug i er:

Torsdag: Jag vaknade 08.45, gick upp och käkade frulle i lugn och ro. Pappa och Inger vaknade lite senare. Åkte fram till stan till 12.00 och lunchade med Emma, Jennifer, Helena och Helenas syster. Sen gick jag och hälsade på min lilla mormor en stund. 80 bast och har bättre kondis än mig tror jag :)
På eftermiddagen gick jag hem till Ann och vi åkte fram till stan och mötte Camilla och lilla Ella 1 månad gammal :) Vi fikade lite och satt och tjötade massa skit som vanligt :) Vi träffas inte så ofta med tanke på att de har barn och så men vi vet alltid vart vi har varandra och vi har alltid lika kul när vi träffas. Jag följde med Ann hem sen och vi satt och tittade på kort på min dator som hon inte sett. Hennes lilla Svea tyckte mest det va kul att se kort på sig själv för:
- "jag va ju så gullig när jag va liten"
Anns minsta, Noah, har blivit en riktig charmör. 1 år gammal och sitter verkligen och pockar uppmärksamhet. Och barnkär som jag är så får han ju AAAALL min uppmärksamhet :)
På kvällen satt jag hemma med pappsen och Inger och kollade spännande "Fringe" på 5:an.




Idag. Efter lunch gick jag upp till min gamle farmor och hälsade på henne. Hon hade precis käkat lunch så jag tog hand om disken åt henne.Sen pressade vi apelsiner och drack färsk juice och åt muffins :) Myspys. Farmor är 94 år och bor fortfarande själv. Krutgumma det :) Innan jag åkte hem till Karlstad gick jag förbi Ann, Svea och Noah och fikade med dom. Det blev lite film oxå, Ronja Rövardotter. Jag och Noah läste bok oxå, "Max potta" :)



Noah 1 år vet minsann hur det går till!

Har kommit hem för en stund sen nu och ska se om jag kan få tvättat lite kläder. Imorrn kommer Emma och kanske Helena hit så då blir det lite vin :)

BAAAM!



En ballong som smäller sönder i en trappuppgång låter precis som ett pistolskott. Jag lovar. Fick just bevis på det.




Måste kolla om jag behöver byta underbyxor, jag tror faan jag dret ner mig. WOW!

Orkar bara med punkter



* Sov 12 timmar inatt. Tror min trötte kröpp behövde det
* Tog mig iväg och solade förrut. Syns inte.
* Har handlat och diskat
* Imorrn blir det kvällsfika med Anna och Loysan, efter det bussresa till Kga. Ska luncha med Emma, hälsa på mormor och farmor, umgås med Ann och Camilla och klämma på bebis. Sen ska jag lura i pappa att vi måste nog käka pizza någon av kvällarna :)
* Jobbar mitt enda nattpass denna vecka inatt. GÖÖÖÖÖÖTT!
* Längtar till helgen
* And right now I could kill for a cookie




Musikaldags



Jag vill gå och se "Spring Awakening" på Värmlandsoperan.




Uppdatering: Jag och syrran har beställt biljetterna nu. Nöjd :)

Blä!



Idag va ingen bra dag att gå på stan och prova kläder. Svullen och öm mage, blekt ansikte och en dongstyrig frilla gjorde min shoppingdag kort. Jag gav upp helt enkelt. Nä..gör om, gör bättre.

Men lunchen med Anna var mycket trevlig. Vi catchade up, diskutterade USA's politik, N.Y, buddism, jag kom med på hennes privata vikarielista som gymnasielärare och vi planerade en kväll i konspirationens tecken med filmen Loose Change ( om 9/11).
 
Nu ska jag sova en liten stund. Varit vaken i över 24 timmar nu. Snaaark!

Rubriklös



Inte gått och lagt mig än. Ska hoppa in i duschen snart och gå ner till stan sen. Ska luncha med Anna, en gammal klasskompis från Universitetet. Ska nog dra nåt varv på stan oxå och glo lite :) Ska prova en jacka på Hm om den finns och se om jag beställt fel storlek (min vanliga tur).

Ikväll ska jag vara ledig har jag bestämt mig. Jag ska ligga i soffan och kolla på film och bara slappa.

Solen skiner ute men jag ska gå och lägga mig i ett solarium ikväll. Jag ser för jäävlig ut!




Familjedag


Imorse när jag skulle cykla hem blåste det faan storm ute. Självklart fick jag vinden i sidan så jag hade fullt sjå med att cykla rakt och inte ner i älven. På vägen förbi Nöjes låg det 265874 st kastanjer (katrinplommon som jag höll på att säga innan när jag skulle berätta om min cykeltur) så jag höll på att dra mig i backen. Till sluta började jag skratta för mig själv när jag insåg hur jag måste se ut där jag slet med vind och nedfallna runda jävla kastanjer. Lägg till blöta hala löv på det så kan ni tänka er Bambi på hal is ungefär. Men hem kom jag.

Idag har pappa och Inger varit på besök från gamle hemstaden Kga. Pappsen bjöd på mat på Alfie's. Det var mycket gott. Jag slog till på kyckling i örter och pasta. Mumma värre det. Hde med mig kameran men glömde ta kort på kalaset :) Ni får tänka er en vit tallrik med massa god mat på *S*

Sen bar det ut till Bergvik. Jag köpte mig en tunika och fingervantar på Gina och ett par nya leggins från HM. Tittade på en kjol på KappAhl men där slog Snål-Ove till.

Nu ska jag vila på soffan innan det bär av till jobbet. Jo visst vet ni..Kecka ska INTE vara ledig inatt heller. Känner ni tjejen som jobbade ihjäl sig??

När stormen river...



Inatt har jag drömt en sån hemsk mardröm. Jag drömde att en av mina allra bästa kompisar Ann blev mördad. Det va så jäkla verkligt och jag grät massa i drömmen OCH måste gjort det i sömnen oxå för kudden och ansiktet va helt blött när jag vaknade. Jag var tvungen att ligga och lugna ner mig innan jag gick upp. Usch usch!

Inatt har det regnat, åskat och blixtrat..sen kom stormen..typ. När jag kom ut från jobbet låg min cykel ner och framskärmen va helt sned. Gick dock att cykla men det ser lite kul ut. Kändes nästan som om cyklen var mindre trög efter vurpan men det kanske va jag som hade stormen i ryggen och fick medvind..för en gångs skull *S*

Pratade just med Emma i telefon. Hon är nere på inflyttningfest hos Malin i Gbg. Önskar jag hade varit där oxå och inte behövt jobbat. Nu har jag jobbat 4 helger i rad, ca 60 timmar i veckan i 1 månad om inte mer. Tycker ni inte jag förtjänar lite ledig nu va?! :) Nästa vecka har jag bara en natt på schemat..än så länge. Till helgen kommer Emma och Helena hit. Det ska bli kul.

Hoppas alla får en rolig lördagkväll, vad ni än gör!

Nu ska jag ta hand om disken

*kram på er*



Good news first!



Emma gav mig en mycket god nyhet när jag ringde upp henne efter att jag vaknat nu på eftermiddagen.

Nämligen: Volbeat spelar på Nöjesfabriken den 6 mars!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!





What's my age again 2




Igår skulle jag ta bussen till jobbet för omväxlings skull. Jag lägger fram en 20:a till busschauffören. Jag pratar med Emma i telefon samtidigt och tänker inte på vad chauffören pysslar med. Jag får tillbaka växel i handen. Tycker det är lite mer mynt än vanligt. Kollar Biljetten. Jo då..det står Ungdom.

Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller förolämpning.

LEDIG!!!!!



Åh vad skönt det var att gå av nattveckan igår. Jag gick aldrig och lade mig på morgonen när jag kom hem utan jag satte igång och städade. Klockan 12 satte jag igång med tvätten men efter DET somnade jag en stund i sängen med nybäddade sängklader. Chefen ringde allt och ville jag skulle sitta vak på natten men icke sa Nicke. Jag skulle ju bjuda syster och Patrik på mat.

Syrran kom bort lite tidigare så vi gick till Konsum och handlade och sen började vi med maten. Det blev lax/räk/fetaost paj :) med lite sallad till. Patrik och jag slog till med två Norrlands Guld var. Festligt värre :) Syrran fick dricka juice. Och det finns ju en anledning till att hon inte hinkade bira. Kecka ska nämligen bli moster :) YES! Shit va den ungen kommer bli bortskämd :) Ska bli jättekul. Har bara lite svårt att fatta att min lillsyster ska bli morsa :)

Efter maten satt vi och kollade på Idol. De två som hängde löst var om som jag tyckte va sämst så det va väl rätt kille som åkte.  Jag har mina favoriter bland killarna (missade tjejernas omgång). Fråga mig inte vilka det är för jag har inte lärt mig några namn än.

Idag vaknade jag tidigt faktiskt. Klockan 9. Vet inte när jag va uppe så tidigt sist. Är ledig inatt med och det känns så jäkla gött. Ska in och jobba några timmar imorrn på dagen istället. Så jag bara slappar idag. Har kollat två avsnitt av Heroes och nu ska jag kolla film. Hade det inte vart så tråkigt väder hade jag dragit ner till stan och kollat en scarf på HM som jag gått och tittat på länge nu. Och en tröja på Gina.

*kram så länge*

Update: vad faan tror ni? JAG, LEDIG? Näää näää..blir jobb inatt. Skrällen!

RSS 2.0