Otroligt bra helg



Har haft en mycket bra helg. Först födelsedagsmiddag hos Loysan med god mat och lite för mycket vin. Jag skulle ju inte festa. Men men.
Sen på lördagen var det dags för årets kräftskiva. Satte mig på bussen till Kga. Med på bussen åkte några tjejer från Örebro som tjötade nonstop från Kd till Kga om en kille vid namn Tommy. Den här Tommy är tydligen HIMLA snygg OCH bra i sängen. Det visste två av dom. Jag somnade till och när jag vaknar sitter de fortfarande och babblar om den där Tommy. När vi ska gå av bussen och jag ställer mig upp och ska gå ur bussen och jag får se på tjejerna är min första tanke.
- Är Tommy blind oxå??

Herregud de såg ut som ryska sprutluder alla 3. Jesus!

Men kräftskivan va lyckad .Oj så kul. Helt sanslöst. Lite mer nytt folk, goda kräftor och gott vin. Det roligaste var nog när Oscar berättade att han lagt till ett kort på sig själv som kom upp när man sökte på ordet "awsome" på Wikipedia. Han fick som svar då: "This post is not a serious post!"  Jag hade heller inte med min jacka ut utan den hittade Micke dagen efter på sin gräsmatta. Mattie tog Mickes farsas skor hem. De är inte ens lik hans egna och typ 5 nummer för stora. Låter som en heeelt vanlig fest :)

Lyckades dock tappa bort min mobil igår. Så jäkla typiskt. Känner mig halv...handikappad...ja..man har tappat bort livet känns det som. Men men..nytt kort är på väg, får väl fixa ny lur oxå då. Sitter och kollar efter en likadan. Någon som vet nån som ska sälja en Nokia N73 till bra pris?

Nu ska jag ta alvedon och se om jag får bort febern som krypit på mig idag. Avslutar med lite bilder från igår.

   

    

   

Bra tryck?



Hon har allt tryck i bena syr min :)



Gräjer å har mä



Idag är en fixar dag. Typiskt när det är fint väder. Håller på att tvätta nu. Inte mkt tvätt som tur är..mest underwear..kan ju inte på mä ropma bar juh.  Sen tänkte jag kravla mig bort till Friskis och sola lite. Ser ut som ett lik. Har fortfarande tomglasen sen i lördags i påsar här hemma så de ska ut idag.

Ikväll blir det middag hemma hos Loysan. Det ska bli kul. Länge sen vi träffades allihopa. För min del blir det nyktert. Ska till kga imorrn och moffa kräftor och ha kul.

Nu ska jag lyssna på LimpBizkit, Volbeat och Kate Perry och diska. Rock on!

Bilda klubb?



Nu har jag varit på stan och harvat runt i 2 timmar typ. Fick med mig lite smått och gott som tagit slut i badrumsskåpet.
Det är klubbdagar i typ varenda affär idag så jag har samlat poäng både korsan och tvärsan. MEN en butik jag va inne i har dock INTE nån klubb där man kan samla poäng. Butiken heter Systembolaget. Kom på mig själv med att gå in genom entren och glatt kolla efter klubbdagarnas erbjudande som typ: Hur många % rabatt man får om man köper 7 Sofiero, eller 3 Corona och en flaska Foot of Africa och så vidare. Sen kom jag på att nån sån här klubb finns ju inte.

Men visst hade det varit nice?!

Yeah baby (literatly)




En sån här skulle man ha

Filmtajm



Nyss hemkommen från jobbet. Har käkat två hårda mackor med messmör och druckit lite Brämhults juice. Ska nog skita i att gå och sova. Jag ska ner till stan och handla lite sen, betala räkningar, gå och sola mm.
Ska lägga mig i soffan nu och kolla på "Prom night" Ja jag vet jag kommer antagligen somna efter ett tag men skit i det.

Idag fyller Loysan år oxå. Grattis grattis! :0) Jag ska ringa henne sen och gratta henne. Att säga grattis på en blogg bara är ju asotrevligt haha. Lite tråkigt idag med alla tekniska prylar. När folk fyller så skickas det oftast ett sms eller mail. Hur kul är det egentligen? Hur lång tid tar det att ringa ett samtal och säga Grattis på födelsedagen. Jag själv tycker det är roligare när folk ringer mig och säger det till mig. Men så har ju jag rätt höga krav på min omgivning oxå...hmpf..yeah right!

På vägen hem förrut såg jag inte mer än 3 personer som helt plötsligt bara snubblar till och ramlar. Vad är det med folk? Super de innan de ska till jobbet eller? Jag fick mig ett gott skratt iaf och cykelresan hem kändes inte så lång ändå.

Nu blir det soffa, filt och film


Tv and Me



Inge OS på tv längre. Vad faan ska jag kolla på då? Jag vill att det ska komma nya avsnitt av Lost, Gossip Girl, OTH och Heroes  NU. Vet att de börjar snart så jag får väl försöka överleva. Är trött på alla JÄVLA repriser.

Och så är mp3 spelaren knas. Funderar på att köpa en iPod. Någon som har en? Är de töpp eller?

Huh?



Det var som faan!


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3187564.ab

The point is?



Vad är det för jävla mening att ha dethär lösenorden när man ska skriva kommentarer på vissa blogar. Jag skrev fel med flit och lik förbannat fastnade kommentaren på bloggen. Meningen är?

Och ibland ser man ju inte för faan inte vad det står!

Låter jag sur över småsaker tycker ni? Dagens I-lands problem typ...

Lättroad



Inatt satt jag och roade mig med att läsa insändarbrev till Malena Ivarsson i Aftonbladets Söndagsbilaga. Herrehud det är synd om en del människor. Dessa två roade mig och Marie mest.

Jag är en kille på 25 år. varför attraheras jag så mycket av äldre kvinnor, 30-50 år? Och vad händer när man har en relation? Jag har nyss träffat en kvinna på 45 år. Vågar jag gå in i en djupare relation? Vad händer om jag fäster mig vid henne och så blir hon sjuk eller nåt?'

Sjuk eller nåt??? Hon är ju för faan inte 70 bast. Vad ska hända tror du? Att hon blir lam av att hamna i klimakteriet eller?
Det bästa är att Malena svarar att det behöver ju faktiskt inte vara hon som dör först! BAM!

Den andra:

Det är ca 3 månader sen min flickvän gjorde slut för att hon träffade en annan. Jag tog det hårt och har fortfarande känslor för henne. Sist vi pratade berättade hon att hon fortfarande är ihop med killen hon träffade på jobbet. Sen hörde jag inget ifrån henne förrän nu när hon frågade om jag ville vara med på Facebook. Typiskt nog har jag precis börjat komma över henne genom att tänka på hur hon svek mig. Nu kom allt tillbaka igen och jag undrar om jag ska tacka ja till inbjudan för hon kanske är intresserad ändå. Vad tror du?

Jo då..en inbjudan till Facebook är ungeför detsamma som "Jag vill ha dig tillbaka, kan du förlåta mig, jag var dum och nu vill jag att vi gifter oss och skaffar barn och villa"!
Malenas svar i korthet: Hon vill bara visa upp hur många kompisar hon har. Kom över henne genom att träffa någon ny. Bra ställen att söka på är kontaktsajter och förstås hm..Facebook.

Nyvaken



Jag har alldeles nyss vaknat. Jag är trött som en nyvirkad säl och hungrig som en gnu. Det är "Doktorn kan komma" på tv:n och jag har drömt om killar i kjol och extremt stora mataffärer. Och att min mamma var jätteotrevlig mot mig. För att jag umgicks med killar i kjol och inte hittade i extremt stora mataffärer.

Tur man inte drömmer så mycket konstigt på nätterna.

Nu: MAT!

Swe vs Eng



Han: - Ahhh..du spelar svår att fånga?!
Hon : - Ja..och du spelar tydligen svår att bli av med.

Fast den är nästan roligare på engelska.

Him: Ahh..your are playing hard to get?
She: And apparently you are playing hard to get rid of.

Helt meningslöst ilägg detta jag vet..men det är ju faan min blogg!

Lyckat



Hade en jättebra lördag igår. Först möte på Plaza. Det gick som en dans..som vanligt. Sen hem och fixa sig och så åkte vi ut till mamma och åt massa god mat och drack lite vin. SEN..blev det fest. Det va Emma och jag och grabbarna. Så jäkla kul! Och så kul att bara umgås med killar ibland ( i detta sammanhanget räknas Emma nästan som kille..jag med *S*) Inget knyschel och trams och skit. Raka rör! Nästan lite tomt här hemma nu när alla mina sovgäster åkt hem. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vad som hände och vad som sades igår men det blir inte lika kul så här. Man måste ha varit med *S* Kort finns på Facebook..som vanligt :) Ska visa några utvalda här *S*

Ikväll blir det bejio mä matteijas. Vi ska se Arn filmen. Måste hoppa in i duschen nu. Hej svejs!

              
                                               
                                                

Head on collision



Jag mår lite illa. Och så ska jag stå och hålla i ett föredrag på Plaza i 2 timmar eller nåt. Hoppas jag inte gör som hon i det där jävla ring in och spela och gissa på vårt svåra ord - programmet. Spyr alltså. Nervös är jag inte för det här föredraget kan jag dra i sömnen, har hållit det 100 gånger minst. Hoppas jag inte ska bli sjuk heller. Jag ska ju på middag hos mamma och sen festa med Kga: ingar :)

Några fler där ute som ska ut och svänga sina lurviga ikväll?

Håll tummarna för mig!



Braindead?



Jag måste börja skriva lappar igen. 30 år och redan Alzheimers..light versionen kanske dock men ändå. Jag tog mig äntligen ner på stan. Väl där nere slog guldfiskminnet till. Vad var det jag skulle göra/köpa? Helt otroligt. Fick med mig 3 bh:ar hem iaf. Det behövde jag. Men varför får man med galgarna hem? Vem hänger upp underkläder i garberoben?
Sen blir jag lite dumsnål emellanåt så där. Tänker att det där behöver jag egentligen inte..eller jag har ju lite kvar av den gamla, jag har ju nästan en sån här tröja hemma. Jag hade ju tänkt unna mig något klädesplagg idag..men då hittar jag faan inget.
Höll på att glömma glasbanken oxå men jag hann få med mig en Foot of Africa hem oxå :) Hoppas Emmis kommer imorrn nu. Känn ingen press alls! *flin*

Ikväll blir det lugna gatan här. Ska nog fixa hem någon bra film (tips någon??!!!) och slappa i soffan. Borde fixa lite inför mötet jag ska hålla imorrn oxå.

See ya later

Trötter..det är jag det



Igår kollade jag äntligen igenom Morgan Pålsson filmen. Serien är bättre men jag skrattade allt emellanåt. Morgan är ju alltid Morgan. Det bästa var när M&R blev nedgrävda i öknen av banditer så bara huvudena stack opp och Morgan skriker till Robert när det kommer en bil:

-Göm dig!
 Det blev allt lite chips och dip till filmen oxå. Känns som jag gick upp två kilo Emma..MINST! *S*

Idag måste jag ner till stan. Få nog göra det efter finalen i längd. Måste ju kolla om vi får nån mer medalj juh. Imorrn är det dags att hålla möte på Plaza igen. Sen blir det middag hos mammi. Mormor ska bjuda på mumsig mat. Jag är sjukt sugen på att gå på BMB imorrn. Har inte varit där sen Franko dog typ. Det är dags nu. Ska se om det finns någon jag kan lura med.

Jag var så trött när jag låg i soffan och kollade på filmen (på datorn..har fortfarande ingen dvd eller sladd att koppla datorn till tv med). När jag väl gick och lade mig somnade jag som en prinsessa för att bli väckt kl 2 av ett sms. Jag visste innan jag kollade vem det va ifrån. Finns en männsika i min närhet som inte kan höra av sig på normala tider..typ kl 15 på eftermiddagen när de flesta människor är vakna iaf. Efter det kunde jag inte somna om. Låg och vände och vre på mig och sista gången jag kollade på klockan var ho över 4. Inte konstigt att jag inte slog upp mina ljusblå förrän kl 11 idag. Typiskt!

För övrigt vill jag ha kräftskiva nu. Och åka ner till Trollhättan och hälsa på Lilja!

Nu ska magen få mat!

Mix up



Jaha då ska vi se hur lång tid det tar för mig att blanda ihop dessa två och börja slänga dip-pulver i ansiktet och stoppa brun utan sol - lappar i käften. Vad gissar ni på?





Who wants me?



Jag fick ett sms av min gamla goda vän Camilla hemma i Kga. Det löd:

"Asså det ringde en kille till mig och frågade efter dig!"

Ni kan ju tänka er tankarna. Det enda jag min dumma nöt kan komma på att undra över om det är en gammal kund som ringt Camilla på jobbet (där vi jobbade samtidigt för massa år sen) och frågat efter mig. Långsökt jag vet. Camilla och jag har känt varann sen lekis så att de skulle kunna vara någon vi stött på under dessa 24 år typ verkade va helt uteslutet i min värld.

Jag skickar naturligtvis ett mess tillbaka och frågar:

"Vem var det då?"

Jag får tillbaka ett mess från Millan där hon ber mig läsa det förra sms:et och scrolla nerdåt. Redan här känner jag mig asdum. Jag rullar ner i medelandet och där står:

"Är du så desperat att du inte ens hinner läsa klart medelandet? :)"

Tydligen!



(Kan tilläggas att alla jag vidarebefordrarde detta till gick på den oxå. Skönt)

We all look alike



Kan inte mer än att hålla med Ebba faktiskt. Börjar bli lite tjatigt. Kanske därför jag inte kollar in de där modebloggarna lika ofta.

Men en fråga: Väger verkligen lilla Ebba 68 pannor?  

Pingpong



Det är jättespännande med pingis/bordetennis/pingpong. Så spännande att jag glömde gå ner i tvättstugan och slänga in tvätten i tumlaren. Underbar tv-sport!

Vinn detta nu!

Uppdatering: Ingen hjärnblödning men jag bröt nog ett finger när jag slet bordet i näven när Jörgen vann sista matchbollen precis och gick till kvartis.

Dagen idag



Idag är det tvättdag. Ska se om jag orkar få ner rava till stan oxå och fixa lite. Det är bra att jag inte orkat gå till stan på evigheter för då gör jag inte av med några cash.

Har just slängt i mig lite champinjon och kantarell soppa och macka. Det va nåt påsljug från Knorr men riktigt god.

Jag sitter som vanligt och tittar på OS..lite hanboll, lite pingpong. Vi har ju fått ett brons i nån slags seglingssport. Tjohooo!

Är det förresten bara jag som tycker att truddilutten de spelar vid medaljceremonin låter som ledmotivet till serien "Nord och Syd"?

Marknadsföring

Folk frågar ofta vad marknadsföring är. Så här är det..  

Du är tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och säger: " Jag är fantastisk i sängen". Det är direkt marknadsföring.


Du är på fest med en massa kompisar och ser en snygg kille. En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är fantastisk i sängen". Det är annonsering.


Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom, får hans nummer. Nästa dag ringer du och säger: "Hej, jag är fantastisk i sängen". Det är telefonförsäljning.


Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen. Du går fram till honom, häller upp en drink åt honom. Frågar: "Får jag? Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger: "Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen" Det är PR (Public Relations).


Du är på en fest, ser en snygg kille. Han kommer fram till dig och säger: "Jag har hört att du är fantastisk i sängen". Det är tecken på ett starkt varumärke. (Brand Recognition).


Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din kompis istället. Det är representation.


Din kompis kan inte tillfredställa honom så hon ringer dig. Det är teknisk support.


Du är på väg till en fest när du inser att det skulle kunna finnas snygga killar i varje hus som du passerar. Du klättrar upp på ett hustak som är bra placerat, skriker allt du kan: "Jag är fantastisk i sängen!!!" Det är spam....


*



Varför försvinner  *  tecknet när jag ska skriva svar som innehåller tex *S* *smile* på kommentarer.

Förbannade jäkla skitblogg.

Eller så är jag bara dum i huvet.

Me Me Me



Har "lånat" detta från Hanna. Är lite såld på  såna här grejer..eller så är jag bara fasligt förjust i att berätta om mig själv.

namn: Jessica
smeknamn: Kecka, Jessi (av farmor)
födelsedag: 3 juni
födelseort: Karlskoga
ögonfärg: blå
hårfärg: ljusbrunt..just nu
pluggar/jobbar: som undersköterska..lagt lärarkarriären på hyllan. Vill dock ha ett nytt jobb

BRUKAR DU...
titta på dig själv i spegeln: Skiter björnen i skogen?
gnälla: japp
skrika: hell yeah..speciellt om jag kollar på sport.
sova: nä jag är en robot! Duh!
ha ångest: Det händer..vet ju fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor..kanske dags att komma på det
skada dig själv med flit: nej jag tål inte smärta
ta mediciner du inte borde ta: nej det låter inte bra du!
vilja dö: nä..kanske sjunka genom jorden nån gång men det brukar gå över
drömma mardrömmar: det händer
drömma sexdrömmar: har påven rolig hatt?
ta droger: hu nej..har aldrig testat och vill inte heller
försöka vara annorlunda: nej jag har fullt sjå med att vara mig själv
klä dig i svart: ja man ska ju tydligen se lite slankare ut då
gå till kyrkan: ja när folk gängar sig
gå i skolan: inte nu längre
röka: har väl testat men det är inget för mig
snusa: jag har provat..hade jag velat fotsätta snusa så hade detändå  inte gått..kan inte få snusen att stanna i käften
ljuga: nä *håller fingrarna i kors*
hata folk: hata och hata..vissa har man väl önskat livet ur
lita på folk: tyvärr för mycket och för snabbt ibland

NÄR...
åt du senast: typ runt 14.45
läste du en bok senast: igår, läste lite i Snabba Cash
var du på konsert senast: PIP ->Håkan Hellström och Soundtrack
köpte du något senast: idag..vadderade kuvert
svor du senast: imorse när jag slog huvudet i handfatet
sjöng du senast: höll på att börja sjunga på bussen hem från jobbet idag när jag lyssnade på radion men vet inte om det räknas..jag går väl och nynnar titt som tätt annars
klagade du senast: imorse när klockan ringde
är det sommar: när man vaknar av att någon klipper gräsmattan

HAR DU...
för många vänner: nej precis lagom..tyvärr är de väldigt utspridda i landet
förföljelsemani: nej tack gode gud
tvångstankar: japp..lite lätt så där om småsaker
någon annan psykisk sjukdom: ska JAG svara på det?
skadat någon: japp..slog syrrans gamla kille på käften när han va otrogen mot henne
färgat håret: ett par gånger JA
brutit några ben: har haft en spricka i tummen
gjort bort dig rejält: Det hör väl till livet :)
bra självförtroende: beror väl på vad det gäller
komplex: japp..vill ni jag ska dra dom för er?
sagt jag älskar dig till någon idag: nope
bjudit ut någon: nä men någon får ju gärna bjuda ut mig

HUR...
svarar du i telefonen: Ja det är Jessica
fördriver du tiden: med en jäkla massa struntsaker
mycket pengar har du: lagom
tjänar du pengar: Ja om de påstår att de betalar mig så kan väl jag låtsas jobba då
bäddar du sängen: jo då det händer
ofta diskar du: när jag örker
ofta städar du: titt som tätt, är lite pedant
går det på jobbet: dä luller på
många stör du dig på: kan inga direkta siffror just nu men kan återkomma med det
ofta träffar du din familj: syrran och mamma bor i stan så de träffar jag ganska ofta, syrran och pratar iaf i telefon varje dag..ett par gånger *S* pappa träffar jag väl nån gång i månaden, han bor i Kga


The bible



Idag har den kommit..min bibel. IKEA-katalogen :) Jag har inte hunnit titta i den än. Har just käkat kycklingsallad (med sked) och ska sätta mig nu och mysa mig igenom den.

Jag har jobbat dagen idag..shit..är inte van att gå upp klockan 07.00. Börjar ju 21.00 i vanliga fall.

Ikväll ska min gamla sambo komma hit och hälsa på och hjälpa mig med lite klurigheter. SKOLARBETE..inget annat *S*

*later*

Come on!!!



Jag tycker han skulle ha haft alla FJORTON guldmedaljer runt halsen. Och de två bronsen i varsin hand.
 
Just to show off lixom :)




PS: Jag är inte hooked på den här killen simmar skills ALLS..löver!!!

Karaktär...ME? Noooo


Jäklar vilken karaktär jag har. Fick inte mycket gjort idag. Skulle ju kolla Holms final men somnade och vaknade typ 3 timmar senare. Men det gick ju åt helvete ändå..jäkla skit. Har sagt det förrut..varför ska svenskarna va sämst när det gäller? Emma kallar mig medgångssupporter..hon har HELT rätt!

Harvade mig iväg till Konsum i alla fall. Handlade bara nyttiga saker. Morötter, keso, avokado, youghurt och annat gött. Jag ska sätta mig och kolla film, tända lite ljus och bara slappa. Ska upp och jobba dagpass imorrn så jag hoppas jag somnar sen.
Ska fixa hem lite Galenskaparna och After Shave grejer oxå. I need laughter!
Och så ska jag ladda upp bilder på Facebok från bubbelpools festen i F's stöga.

Och till helgen vill jag nog bli full

Så full så jag sätter på mig hockeyutrustning och tycker det är heeelt okej..och jättecoolt.


Kross your fingers



Har jobbat natt..nu sitter jag med facemask och hårinpackning. Har en liten Att göra-lista. Håll tummarna för att jag får kryssa av NÅT av det idag.

Kanske borde kalla dessa listor Borde göra - lista istället.

Jaja..håll tummarna..jag är optimistisk i alla fall.

Uppdatering:
10.40: Disken avklarad, städningen påbörjad..fortfarande klet i håret, ej i facet.
12.13: Får inget gjort..har fastnat framför nån jävla dam basket match..men håret är mjukt.

Yuck



Fy faan vad äckligt det är med havregrynsgröt som fått lite för mycket salt i sig. *brrr*

Banana???




It's slow around here



Det händer inte mycket. Jag jobbar, äter, sover och kollar OS. Men imorrn går jag av nattskift och då ska jag bli människa igen. Ska ner på stan och göra lite ärenden. Vill ut till IKEA en sväng också.

Annars så:
- Lider jag med Kallur
- Vill jag ha ett nytt jobb
- Borde jag ta tag i mina tapeter..ja..inte bokstavligt talat ta TAG i dom..men fixa nya
- Borde jag fixa min uppsats
- Borde jag skriva mer meningsfulla blogginlägg

Kanske nästa gång

HE DID IT!


Är det någon som kan få mig speechless så är det killen nedan. När det var klart lutade jag mig tillbaka i fotöljen, log stort och bara pustade ut. Klockan är nu 07.48, tårarna har torkat och jag tror pulsen gått ner lite. Tack för en jävla show MP! 


Bild: Expressen

Who are you?



Jag har sett andra bloggare göra det så jag får väl va lite härmapa. Vill ju veta vilka ni är där ute som läser. Och försök inte gömma er. Jag vet folk som läser min blogg men ALDRIG lämnat en kommentar.

Så..answer this:

1. Ålder?
2. Ort?
3. Sysselsättning?
4. Kvinna eller man?
5. Har vi träffats på riktigt någon gång?
6. Hur hittade du hit?
7. Vilka är dina tre bloggfavoriter?
8. Favoritmusik?
9. Vad ska jag skriva mer respektive mindre om?

Madonna



Jag ligger i soffan och kollar på dokumentären "I'm going to tell you a secret" om Madonna. Jag vill gå och se en Madonna konsert NU!


Typiskt svensk


Jag är svensk och jag gillar väl Stefan Nystrand. Men när han kläcker nåt sånt här då blir jag sur.

- Det är lite tråkigt att någon ska kunna åka hem med så många guld, säger Stefan Nystrand.
(Nystrand syftar på alla de guldmedaljer och rekord som Phelps slagit under OS)

Svenska avundsjukan visar sig igen. Vill Nystrand vinna guld så får han väl se till att träna som Phelps och ställa upp i 8 grenar han också. Men framförallt så får han se till att VINNA. Jävla sopa!

Hur gick det för honom i finalen nu imorse..jo SIST! Skräll!
Det är som vanligt med svenska idrottare..sämst när det gäller. Inte konstigt man sitter och hejjar på en jänkare!

One world, one dream, one Phelps



Jag har precis haft en gråtattack och fått en smärre hjärnblödning. Jag tror hjärtat stannade för nån sekund också. Allt på grund av den där simmaren. Jag har garanterat väckt min grannar med mitt vrålande och apploderande. Måste kolla om soffan är hel också.

But Frankly my dear, I don't give a damn!


Chokladnäsa



Har ni någon gång snytit er och det har kommit ur choklad från en Marianne-karamell? Det har jag..idag.


Jag tar inga frågor på det.




Hängt med sis och ligan



Det blev en bra avsutning på denna sega fredag ändå. Syrran kom hit så vi tog en prommis till Hagahallen och handlade lite käk. Jisses..jag måste börja handla där igen. Jag såg 2 potentiella ragg..höhöhö. Ska jag bara ha en liter mjölk eller ett packe bananer så ska jag allt traska ner dit. Man vet aldrig vad man stöter på :)
Jag hämtade ut kläder som jag beställt oxå..igen.
Syrran och jag gick hem och gjorde sallad med kyckling, lite avokado, krutonger, solrosfrön och annat mumsigt. Sen satt vi och kollade på Jönssonligan på Mallorca. En klassiker.

Det bästa från filmen är det här och det här.


         

Books

Vilken bok läste du senast?
Jag håller på att läsa Jenna Jamesons bok "Att älska som en porrstjärna". Den är verkligen jättebra. Intressant att läsa om hennes liv och hur hon haft i den där branschen.


vilken bok ska du börja på härnäst?
Jens Lapidius "Snabba cash" ligger i bokhyllan och väntar på att få läsas. Sen blir det Harlan Cobens senaste "Den enda lögnen"

är det övervägande kvinnliga eller manliga författare i din bokhylla?
hmm..ja du..det finns mycket av båda..men jag tror nog kvinnorna vinner i min hylla...ska räkna nångon gång för att se om jag har helt fel eller inte.

när du läser en bok, räknar du ner hur många sidor som är kvar eller tänker du "nu har jag en fjärdedel", "en tredjedel", "hurra hälften" kvar o.s.v.?
Ibland. Om det är en tråkig bok kollar man kanske ibland hur många sidor man har kvar att plågas med. är det en bra bok kanske man kollar hur lite man har kvar av det braiga..

hur väljer du vilka böcker du vill läsa? Ex. omslag, tips från vänner, recensioner, topplistor, bloggar etc?
Jag tar gärna tips från andra. Annars går jag mest och kollar lite och läser på baksidan av böckerna för att avgöra om det är nåt för mig.

när blir en bok för lång?
Jag säger som TeTe: oftast när det står studentlitteratur på pärmen.

läser du lika gärna på engelska som på svenska?
Jag har inga problem att läsa på engelsa efter att studentlitteratur på engelska..men det får inte va för krångligt och massa konstiga ord så man tappar handligen.

vilken bok kände du senast att du ville övertala ALLA dina vänner att läsa?
Det måste vara Stieg Larsson böcker. Dom SKA alla läsa!

kan du lämna en bok som du tycker är tråkig?
Oh ja..tyvärr måste oftast en bok vinna mig på första sidan..gör den inte det åker den tillbaka i hyllan. Tålamod? Inte jag inte! *S*

vilken genre är överrepresenterad i din bokhylla?
Deckare!



Nu är det er tur!

Bara sport



Nu får den här Micheal Phelps simma klart snart så jag får sova som en normal människa. Jag vet..det är ingen som tvingar mig att gå upp kl 04.00 men är man knasig så är man. Jag måste se när han simmar. Men det kostar tydligen..mår så där va. Ont i huvudet, ont i magen, mår illa, allmänt seg och slapp. Har ont i hela kroppen. jag lovar ..vart jag än petar på kroppen så ömmar det. Känns som jag är helt mörbultad. Och så läser jag om Hannas underbara start på dagen. Man blir lite avis *S*

Jag har fått två erbjudanden om att åka till Kga och kolla på Fbk-Frölunda i Nobelhallen. Jag borde ju verkligen hänka på..om jag orkar.

Mycket sport nu.."Bara sport bara sport bara massor utav sport"..som Galenskaparna sjunger. Men det är ju så ruskigt kul.

Nu ska jag glo lite tennis och sen laga lax och räkröra med pasta..mumma dä! :)

Vad gör ni idag mina vänner? Tell me!

Where is Winona?



Vart har min gamla favvo-skådis Winona Ryder tagit vägen?





What's my age again?



Jag har kommit på mig själv med att glömma min ålder. Jag har nog inte insett att jag fyllde 30 i år. Jag har ännu inte gjort misstaget att säga fel när någon frågar hur gammal jag är. Och att säga "Jag är 30" får en att känna sig gammal. Jag är inte 20-nånting längre.
Ibland när jag hör att en person är tex 22 år kan jag helt sonika tänka för mig själv.: Okej..då är jag 6 år äldre än henne/honom. Jag tror fortfarande på nåt sätt att jag är 28. Inte 29 som jag var just innan min födelsedag utan 28! Jag trivdes kanske med den åldern.

Men nej..nu börjar klockan ticka. Jag måste hitta mannen i mitt liv, skaffa barn och köpa hus. Och vovve.

Är jag fortfarande singel när jag är 35 så skjut mig..snälla!

Can't sleep



Jag kan inte sova. Så jag Youtube:ar. Ska ju ändå upp snart och kolla OS :)

"YOU BROKE MY HEART"



När Sex and the City gick först gången blev jag stormförjust i serien. När den gick i repris blev jag satans lycklig. Nu när den går i repris igen ÄLSKAR jag den. Dagen höjdpunkt är klockan 23.00 när Carrie och tjejerna hälsar på hemma hos mig.
Idag visades avsnitten när Carrie och Aiden gör slut..igen. Och jag gråter. Jag gillade verkligen Aiden. I would never have let him go. Okej..Mr Big är ju alltid Mr Big. Men Aiden..Aiden Aiden..
Sen gav Charlotte Carrie sin vigselring så Carrie kunde köpa in lägenhet. Då grät jag igen. That's what friends are for. Samantha hade som vanligt massa sex och lurade till sig ett "Love" från Richard. Mirande gick mest runt och fes för hon är gravid.

Nåt som jag inte tänkt på innan men som slagit mig nu när man ser serien ännu en gång till, och filmen självklart. säga vad man vill om Samantha och hennes livsstil och attityd, men är den någon som är en verklig vän så är det hon. Hon skulle nog göra vad som helst gör C, M och C.

Nu ska jag sova för klockan ringer 04.00. You know why!



Klart som korvspad



Syrran (och jag) är så himla bra på att förklara saker ibland. Jag är dock mer inne på konstiga gester. Igår skulle syrran förklrar en av sina gamla kompisar. Detta vad var jag fick att klura på.

- Hon..som jag umgicks med..som va tillsammans med han.

Jaaaaa..det va ju bara en tjej i hela Karlskoga som va tillsammans med en kille så nu vet jag! *S*

Ni fattar oxå vem hon menade va?! Tänkte väl!

Done that



Idag har jag fått detta gjort:

- Tonat håret
- Hämtat paket från Ellos. Lite måste tillbaka
- Varit hos syrran och hämtat grejer från Oriflame
- Plockat reda på tvätten sen i fredags
- Diskat

Alltid något. Nu är jag sjukt sugen på godis.


Sluta jävlas



Någon mer än jag som är lite sur på Ansiktsboken (Facebook)? Sidan hänger sig ju bara. Hinner logga in..klicka på nåt och sen..händer INGET. Vad jag än klickar på så händer nada. Vad är det för skit?

Och hur patetiskt är det egentligen när man blir helt frustrerad över något sånt här? Men det är ju trots allt 2008. Man ska leva ut på nätet då *S* Hur ska man annars hålla kontakten med folk? Telefon eller papper och penna kanske? *phhff*



Feber



Har inte lyckats vända tillbaka dynget än..men det är kanske inte så konstigt när jag ställer klockan på 04.00 för att gå upp och hålla liv i min Phelps-feber. 3:e guldet inatt och jag har fortfarande fullt sjå att hålla nere min ståpäls. JESUS vilken kille!

Idag ska jag försöka ta mig ner till stan och köpa toningsfärg till håret..ser för jävligt ut just nu. Känner inte för att lägga cash på frissan just nu. Syrran håller koll på topparna..färgen får jag väl greja med själv.

Ska lägga mg i soffan strax och kolla när svenska damerna spelar Canada. Mycket sport för Kecka nu. Jag borde vara alla killars dröm..men jag är singel fortfarande. Why?? WHY??? *asg*

Heja Sverige nu!

Mighty Michael



Jag skiter i om ni inte är ett dugg intresserad av sport eller OS eller simning. Men jag kan inte sluta hejja och förundras över simmaren Michael Phelps. Inatt satt jag upp igen och såg när han simmade hem sitt andra OS-guld. Bara 6 kvar då är rekordet kirrat :) Jag hoppas verkligen han fixar det. Han är så jäkla mäktig. Just nu bryr jag mig inte om Holm, Kallur och de andra. Äkta svensk va?! *S*

Nu ska jag vara ledig lite i veckan. Jobbar tyvärr till helgen igen så något partaj och baluns blir det inte. Men kanske avslutning av Sommar-Plaza på onsdag?! :) Det visar sig!

Jag borde gå och sova känner jag. Först ska jag visa den bästa bilden från PIP. Frågor på det?



Rain rain rain


Hörrni jag TROR det regnar ute ni! Herregud! Jag skulle bort till jobbet och hämta cykeln. Mamma och jag fick lasta in den i bilen..jag vägrade cykla i detta väder. Ska jobba inatt så det får gärna sluta tills jag ska åka dit.

Faan jag missade Michael Phelps försökshit i simningen. Hur kunde jag göra det? Men huvudsaken är att jag får se finalerna då han ska ta massa medaljer..igen :)
Denna mannen kommer bli OS-kung..igen.


Nu ska jag fortsätta kolla simning. Nej..vad faan nu bytte dom precis till boxning.

De sötaste



The best people I know!




I love you both!!!

Linda: Håkan ruels! Och nu pratar vi INTE Hellström! :) PUSS du är bäst!!!!
Jonas: Du känner INTE igen mina ben! Kom ihåg det!!!!!!! *schhhhhhh* Ditt offer!

OS



Äntligen! Idag börjar OS. Nu jäklar ska de glos på sport!! Och jag kommer som vanligt sitta i soffan och va nervös och hoppa och tjoa och fälla en och annan glädjetår..oavsett om det är en svensk som vinner eller inte.

Sitter och väntar på om det ska bli lite vindrickande ikväll eller inte. va nere till glasbanken och laddade upp utifall. Blir BMB imorrn iaf...det va ett tag sen man va där..men man måste ju kolla in köttmarknaden lite *flin*

Nu kom Sverige in på plan med Christian Olsson som fanbärare..och naturligtvis blir jag lite rörd när man vet att han inte kan vara med och tävla. men bärar fanan är inte fy äckel det heller.

Nu ska jag nog duscha...eller lägga mig i soffan och vila på maten. Ole dole doff.

Änder på väg



I morse hämtade mamma mig på jobbet och skjutsade hem mig för det regnade så. När jag kom in i lägenheten ringer hon på mobilen. Jag trodde först jag glömt nåt i bilen. Men hon skrattade och sa.

-Har du nån gång behövt stanna vid ett övergångsställe för att släppa förbi änder?

Det hade hon nu. Det kom 5 änder och spatserade över övergångsstället en bit bort från mig. Trafikvettiga djur det där.

Emma har precis åkt hem. Hon har varit i stan och svängt runt på Plaza. Jag sitter och funderar över vad jag ska käka..pizza eller laga nåt från frysen. Laga nåt låter mest jobbigt.
Ska jobba inatt igen SEN får jag vara ledig. Min kropp är rätt trött efter den här sommaren. Nu vill JAG ha semester.

Nu skriker magen efter mat!

*Later*

Det är första gången jag lovar



Detta kortet är ett av de bästa som togs på bröllopet i lördags. Brudgummen ska känna på olika tjejers ben och gissa vems som är Lindas (hans fruga). Här känner han på mitt ben och kläcker kommentaren:

- "Det här känner jag igen."

Både Lindas och min min är klockrena.



Inge vettigt alls



Jag har inget vettigt att skriva så jag borde ju egentligen skita i det här inlägget. Kommer va så där ososcial i 3 dagar till..tills jag är ledig. I helgen är jag nog sugen på lite utgång..BMB kanske man ska slå till på. Kolla in köttmarknaden lite*S*
Lever fortfarande på minnena från helgen. Det var så himla kul både fredag och lördag. Kul att träffa lite nytt folk och komma från stan. Detta ska göras om..SNART ;) Ja..Linda och Jonas..ni behöver inte gifta er en gång till för att vi ska ses..det kan vi ju göra ändå ;)

Jag ska fösöka få tummen ur och gå och handla sen..om jag orkar. Men nu ska jag ungås lite med Jenna Jameson.

*Later*

Wild wild väst



Så här såg jag ut på Bäst-Lindas och Lill-Offrets bröllop i helgen. Jag fick visst med mig bestmannens väst hem.



Tager du denna...



I helgen har jag varit i Karlskoga och Degerfors. På fredagen var det dags för PIP. Det va riktigt kul. Förfestade lite med Emma och tjejerna innan. Jag såg fram emot att se Håkan Hellström. Och gud va bra han va.
Lite senare spelade Soundrack of our Lives. Har inte lyssnat på dom men de var riktigt bra så nu får jag fixa lite låtar med dom.
Inga skandaler för mig del.Jag va lugn och beskedlig för på lördagen var det dags för Lindas och Jonas bröllop. Jag var jättenervös på dagen innan vi skulle åka. Jag vet inte varför men det va samma sak när TeTe och Marcus skulle gifta sig.
Jag har nog aldrig sett en stoltare brud skrida ner mot altaret än Linda. Hon va så otroligt fin. Och Jonas va så himla stilig. The perfect couple VERKLIGEN!!!
Bröllopsfesten va helt underbar. Så god mat och roligt folk. Vet inte när jag hade så roligt sist.
Tack till paret Ericsson för en helt underbar dag!!!! Love you!

Kvällen bästa felsägning stod Pernilla för. Hon tyckte det skulle bli gott med "ost och keps" Hoppas det smakade :)



Nu drar jag



Nu har jag haft inpackning i håret, duchat och i stort sett packat klart. Drar till barndomsstaden Karlskoga och hänger lite. Ska ta nån öl med Emma & co och sen självklart kolla in PIP ikväll. Är kul att komma hem till Kga ibland och gå ut. Man träffar alltid på massa löst gammert fölk :)
I morgon blir det bröllop i Dfs för L&J. Jag kommer tjuta ihjäl mig som vanligt. Borde ha haklapp på mig så jag inte fläckar ner nya dressen.

Började läsa Jenna Jameson's bok " Att älska som en porrstkjärna" igår. Läste bara ett kapitel men den är redan riktigt bra. Efter den blir det "Snabba cash" av Jens Lapidius

Nu ska jag hoppa i badrocken och klä på mig. Måste till glasbanken innan jag hoppar på bussen

Ska ni på PIP kanske vi ses där, ska ni inte så ses vi en annan gång



RSS 2.0