The new me.....



När jag vaknade i morse var jag lite putt på mig själv över att jag varit så lat på sistone så jag gav mig ut på power walk. Mycket skönt! Måste bli oftare nu. MYCKET oftare. Friskis och Svettis måste få fler besök av mig med. Mina jeans kommer aldrig passa annars.

Lägenheten fick sig en städning när jag kom hem och mitt hem ser lite bättre ut nu :) Har just fått i mig lite lax med tillbehör, duschen väntar och sen blir det jobb.

Ha de!

Party!!



Igår var det kräftskiva/fölsefest hos Louise. Mycket lyckad fest. Tack L! Hon kan det där med att fixa fester :) Senare på kvällen..eller..natten hamnade vi på Koriander.

Pictures från kvällen:



                            Sofia blev Mrs kräfta :)




                                        Anna och jag



                                 Pontus, Maria och Annelie



                                  Erik blev Mr Kräfta



                                  Louise, Sara och Karin



                              Det åts och dracks för fullt :)



         I bakgrunden syns vår present till Louise. Klocka/hylla :)


My new frill



Jag är ju annars otroligt skicklig på att ta kort på mig själv i spegeln bakifrån. Jag övar hela tiden! *hmpf*. Här är en bild på hur nya frillan blev. Ja..nu regnade det ju när jag kom ut från salongen så ni får tänka er det där fast..lite rakare..typ.


På vägga



Den här tror jag ska få pryda min sovrumsvägg. I need a färgklick!


Long weekend



Fröken är nu ledig i 4 dagar. Imorrn ska jag till frissan, sen luncha med M och sen fixa lite med kräfthatten. Kommer bli den sämsta genom tiderna men jag har noll i fantasi.

Kroppen känner sig lite bättre. Halsontet är borta men tröttheten och huvudvärken hänger kvar lite. Men jag får väl göra som Anna: hångla upp en Panodil i brygga. Bra uttryck kompis!!! (har dock bara Alvedon hemma men sak skit samma)

Denna månad kommer bli knakig ekonomiskt har jag redan märk. En liten bit av mig dog när jag öppnade lönekuvertet. Men har jag en gång klarat mig på den pinsamma summan CSN "lånar" ut så kan jag nog faan klara vad som helst.

Nu ska jag läsa bok och sen kolla in True Blood. Kommer väl somna bortåt kl 03.47 då jag tog en liten powernap på 3 1/2 timme innan. Määän va faan... :)

Häpårrä


Don't add the boss!



Ni har säkert sett den men den är lite kul fortfarande :)




Sick of it



Jag är fortfarande krasslig och det börjar bli riktigt tråkigt nu. Jag hatar att vara fånight halvsjuk. Antingen får det försvinna eller bryta ut ordentligt...och sen försvinna. Men jag jobbar i alla fall. Det blir MYCKET handsprit kan jag säga.
Veckan ser lugn ut även om jag har en Att-göra lista att pricka av. På fredag blir det sista grillningen hos mammi på Hammarö sen kräft/fölsefest hos Loysan på lördag. Egendesignad kräfthatt ska fixas. *Gulp* Tjejen med dålig fantasi har lite ångest men det utlovas fina priser till bästa hatten.

Nu ska jag kolla "Days of ut lives" :)


Cookie anyone?



My night in



Min onda skalle och hals stannar inne ikväll. Det blir tvätt, friidrott för hela slanten med lite dip, morötter, lösgodis och citronvatten. Ingen dum kväll ändå tycker jag. Om jag orkar kanske ett glas vin slinker ner. Hade gärna varit hos syster & co och moffat kräftor annars :)

Hoppas ni där ute får en bra kväll vad ni än gör.



They are real!



Timon och Pumba finns på riktigt! I KNEW IT!!!



Min väns vardagspussel



Jag tycker ni ska läsa detta!

Stor kram till familjen Glantz :) Dags för reunion snart hörrni :D



Tjejernas dag



Idag har jag hängt med syster och Mira hela dagen igen. Det är alltid lika kul att få lite besök. Det är sjukt tråkigt att bo ensam. Vi tog det lugnt på förmiddagen, vilade lite och kollade friidrott. sen gick vi till Bari och köpte mat och satt oss i gräset (för bordet här ute höll på att rasa ihop). Sen bar det av till IKEA och ICA Maxi.

Jenny var hos pappa igår och rensade lite på vinden. Hon hittade massa gamla kläder vi hade när vi var små. Jag var med i Barnens Trafikklubb och fick då tydligen den här fin fina t-shirten :)



När inte Mira sover i mosters säng går det lika bra att ligga och slappa i hennes soffa :)


Idag..



...kom Bibeln i min brevlåda :)



Company



Är trött efter helgens jobb + dagens men nu är jag ledig i två dagar. Efter jobbet fick jag finbesök av syster och Mira och senare av pappa Patrik med. De håller på att få omtapetserat i sin lägenhet så de vill inte vara hemma i röran. Så bra att jag vill ha lite sällskap då :) Vi åt lite kvällis och kollade friidrott för hela slanten. Mira sov som vanligt i mosters säng :)



                            Mira duschade och då måste man ju bära
                               handduken som de stora tjejerna gör.



                                Tjejerna ligger och slappar i sängen :)




                                           Mira och mamma busar



                                När pappa busar blir jag så här glad.

Chibba



Vi åt lövtunna chips igår.


Hmm...??


Jag gillar de två första meningarna i artikeln. Den får mig att känna tillit till forskare i världen. OM nu mörk materia finns och någon smart en hittar den hoppas jag att den bara utgör 18% av universums massa..bara för att det ska jävlas.


Vouge


Här hade jag lite lätt andnöd men lyckades i alla fall filma lite.



Strike a pose



Okej..nu ska jag försöka beskriva i ord hur det känns att se en Madonna konsert.....

....tar ett djupt andetag.....

Näää..det går inte att beskriva i ord. Det var helt otroligt. Men jag ska försöka berätta om kvällen utan att låta som en 14-årig tjej som varit och sett Jonas Brothers men jag kommer nog misslyckas.

Jag kände redan under veckan att jag kunde blir lite tårögd bara jag hörde en M-låt eller bara tänkte på att jag skulle få se henne. Både Helena och jag hade ont i magen och var nervösa innan konserten. Vi kom dit runt 17.30 då insläpp började. Varmt som i gatan var det men som tur var såldes drycker och lite att tugga på inne på Ullevi. Vi fick bra platser nästan framme vid stängslet efter de lyckliga i gyllende cirkeln längst fram. Valet av förbandet..eller band och band..(Paul Oakfield) kunde ha varit annorlunda. Techno musik kan vara bra i små måttliga doser..på en klubb..men ej i 1 timme i sträck. Tur att man var så laddad som man var annars hade jag kreverat. När lamporna släcktes och Madonna herself kom ut på scenen vek sig benen lite..tårarna kom , gåshuden...och sen..sen..LEENDET :) Det enda jag kunde tänka på var: Jag tittar just nu på Madonna..på riktigt!!!
Kameran var med..den är inte den mest hippa och den har inte en miljard megapixlar. Bilderna ser bättre ut i kameran än på datorn..men det skiter jag i!!!!!!! Det syns att det är hon. Låtlistan var helt okej..jag saknade Papa don't preach, Express Yourself och Cherish mfl men det var röj ändå. När hon körde mina favoriter Vouge, Into the groove och Holiday på raken höll jag på att explodera!!! För att inte tala om slutet då Like a prayer, Frozen/Open your heart ,Ray of light och sist Give it to me spelades var det röj inne på Ullevi. Jag som brukar få ont i ryggslutet av att stå länge käde INGENTING. Jag var lyrisk :) Efter att ha hoppat ,sjungit och dansat i två timmar var jag rätt svett ( till och med läder-remmen på väskan var blöt av svett) men lycklig.
Madonna fick mellanbra betyg i tidningarna idag men jag bryr mig inte om vad de tycker. Detta var det klart bästa konserten jag sett och om ni möter som känner mig möter mig på stan och jag har ett fånigt leende på läpparna och inte hälsar så vet ni varför. I'm in M-land :)



Summer day



Åh om det kunde ha varit så här fint väder under HELA min semester och inte bara sista veckan. Men men..välkommen ut solen! Idag har jag solat nere vid Vågis och bränt lite fläsk. Sofia kom och höll mig sällskap :) Kröppen har fått lite färg, om det så är rött det skiter jag. Allt är bättre än likblek.

Har just fixat lite Madonna musik inför bilresan till Gbg imorrn. Jag har lite svårt att förstå att på lördag ska jag få se MADONNA!! Hur coolt som helst :)

Jag borde städa lägenheten, diska och byta sängkläder ikväll så jag kommer hem till ett städad hem men jag får inte riktigt fart på mig själv än. Men jag ska....sen....

...hämtar tvätten i tvättstugan i nu alla fall..



STÅPÄLS!!


"You don't tug on Superman's cape"


Kga och Putte och hans park



Helgen har spenderats Karlskoga. Dels på farmors begravning som var mycket jobbig och sen på PIP igår. Jag hade velat gå på PIP på fredagen och se Sahara Hotnights med men jag fick nöja med med att ligga i syrrans gamla rum hos pappa och nynna med i deras sånger innan jag somnade. Innan på kvällen umgick jag mest med pappa, Inger,Ursula, kusin Cissi och hennes familj som sov kvar. Vi plockade hallon, tittade på gamla kort, åt pizza och sen vart jag intervjuad av Annie och Arvid. Jag fick frågor som: Vilka hjärtan ritar du oftast? Små, mellan eller stora? (Jag svarade mellan), Hur många 15 åringar känner du? (jag svarade 23...???) Vilket är ditt favoritdjur? (svar: Hund) Har du glasögon? och till sist den viktigaste frågan: Är du vuxen? :) ( jag gav den korta versionen som svar: JA!)

Lördagen bjöd på födelsedagsfest i Karlbergsskolans matsal. Typ 100 år sen man var i den. Vi drog ner till PIP och kollade på Moneybrother, sen tillbaka till festen och käkade mat och dricka lite vin. Sen var det dags för Millencolin. Mycket bra konsert! De körde lite dåligt med gamla låtar men man kan inte annat än kalla det för en röjkonsert! Tack gode gud att jag köpte gummistövlar.

Helgen i bilder:



                                             Annie, jag och Arvid



                                                 Annie och Arvid



                                          Hallon från pappas trädgård



                                                   "Pengabrorsan"



                                                 Emma och Helena



                                                    Nooostalgi! :)



                                                      Millencolin



Erik i Millencolin. Lika söt som när jag trånade efter honom på högstadiet :)



            Jag kör moonwalk i vattenpöl med nyköpta gummistövlar.
                                             Är det festival så är det!

RSS 2.0