"About Last Night"



Inatt visades en av mina gamla favvofilmer. "About Last Night" ("Härom natten" på svenska). Jag såg den första gången när jag var runt 15 år kanske och jag blev ju naturligtvis lite förtjust i huvudrollsinnehavaren Rob Lowe. Filmen kom ut 1986 och då var väl Mr Lowe typ 22 bast. Men herregud så fin människan var då!!!!!! Så otroligt pojksöt *S* Jag satt nog och smålog lite för mig sälv inatt :) Och Demi Moore som spelar Robs flickvän är så där naturligt och oopererat fin :) Filmen kanske inte är en megahit men jag tyckte den va så romantiskt då..och det tycker jag fortfarande.



Quz aj häv ö bäd däj



På grund av mitt humör lyckades jag skvätta ur samma mjölkglas tre gånger innan. På golvet. Tur att jag ska städa imorrn då. Sen när jag skulle slänga den överblivna maten( jag vet att det finns barn som svälter i Afrika) slängde jag ner besticken i sophinken. Det verkar bli en bra dag det här. Ser fram emot 10 timmar på jobbet snart. Tur det är måndag imorrn så man får vara ledig ;)



Glömde säga att det är ett DÅLIGT humör jag är på. Men det kanske ni fattade. Varför kanske jag berättar någon gång. När jag rett ut allt och fått reda på sanningen och skällt lite ;)

Utmaning



Oki..jag blev utmanad av Pernilla att göra detta :) Here we go!

1. Vad gjorde jag för 10 års sedan? Då jobbade jag på Transcom (första vändan) och slet som en jude. Bestämde mig en dag för att skita det jobbet och dra till USA som au pair. sagt och gjort. Den 17 augusti drog jag. Jag träffade TeTe!! Hade så jäkla kul det året. Vi passade barn, tjyvrökte ( ja HON gjorde det), snodde sprit, festade, hängde på Burlington och Natick Mall a LOT, racade i bilarna till Wayland gym, hängde i Boston och MYCKEt mycket mer :)

2. Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag? Borde städa och handla. Ska göra inpackning i håret. Ska kolla tvättid och laga mat. Oj sicka projekt!

3. Godis jag gillar? Chips och choklad

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljadär? Resa! sen skulle jag väl shoppa som en tok. Ge en del till min familj som alltid ställt upp för mig. Ge syrran pengar så hon och P kan köpa hus. Ge mamma och pappa masa pengar oxå så de får ha det bra och leva gott. Pappa behöver en ny husbil och va ledig från jobbet :)

5. Städer/orter jag bott i? Karlskoga, Lincoln MA, Stockholm, Karlstad

Jag utmanar syster, Mia, Sofia, Rymdkatten och TeTe att göra detta :)

Bad hairday



Det va inte så länge sen jag fixade mitt hår från blont till lite mörkare. Trivs jättebra i det. Jag trivdes som blond oxå men mycket jobb när den fina utväxten kommer fram. Som mörk är det lättare att själv slänga i en färg bara. Nu är jag inne på att göra nåt med håret igen. Men vad vet jag inte. Har funderat på page men nu har ju jag självlockigt hår som inte vill ligga som jag vill alltid. Sen vill jag att mitt hår ska växa väldigt fort så jag får se hur det blir när det är långt oxå. Funderar på att fixa till längderna lite själv bara. Ibland önskar jag att jag kunde a lugg..lite grann ialla fall.

Kan detta va dagens I-landsproblem? Ja..ett av dom i alla fall.


Förresten vill jag ha tips på några bra produkter som gör håret GLANSIGT!



Trött på folk



Nyss vaknat! Har sovit som en stock :) Det va en seg natt. Och sen fick vi ju inte gå hem i morse heller*grr*. SAMMA person som alltid försover sig försov sig idag igen. Vi fick ringa och väcka människan. Jag blir så trött. Kom inte hem förrän efter halv 8.

Nu ska jag fundera på vad jag ska käka idag!

Dagens(ena) dröm: Ingmar Bergman utklädd till Döden skulle döda mig. Och den otroligt snälla och alltid så präktiga Dr Marlena Evans från "Våra bästa År" skulle försöka prata honom ur det hela mördandet. Jag var mest sur över att han skulle ha ihjäl mig när jag satt och åt otroligt goda dill och gräslöks chips.

Normalt?

Miss Nice Person



Jag har många gånger fått höra att jag ibland är för snäll. Att jag tänker för mycket på andras känslor  än mina egna. Och ibland har de rätt. Som nu. Jag blev skitarg. Allt som jag stoppat undan och försökt komma över bara spolades upp igen. Du rev bara upp massa sår. Jag blev förvirrad och undrade vad allt detta kom ifrån. Jag blev glad men på samma gång snurrade huvudet och jag blev kall inombords och tänkte att nej..han menar det inte fattar du väl. Lyssna inte!
Jag vet att jag säger att det är lugnt. Fylleprat ska man väl aldrig ta på allvar. Jag skulle bara vilja skrika rakt ut hur jag egentligen känner och tycker. Jag blir arg på mig själv för att jag inte säger det till dig. Men då tänker jag att du kanske blir sårad. Utan jag sitter efteråt och ältar vad jag egentligen ville ha sagt. Jag blir så arg på mig själv. Varför kan jag inte bara säga som det är?! DU SÅRAR!

Soft dag



Idag vaknade jag runt 14.30. Har sovit som en prinsessa :) Förrutom att det låter för jävligt från hamnen..vet inte vad de gör. Men jag puschade bort det ljudet. Eller så smalt det samman med min dröm där jag körde rally.
Jag bjöds på lunch av Mattias på Maché. Det va smarrans det. Sen drog vi ett varv på stan. Jag orkade inte kolla så mycket. Lyckades få med mig ett par nya svarta leggings hem eftersom jag hittade hål på insidan låret på de gamla i onsdags. SÅ full var jag inte i alla fall så jag inte fattar att jag har trasiga kläder på mig*S*

Jag har börjat kolla på "What happens i Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Och det måste va en väldigt rolig (NOT) svensk som gjort översättningen. Jag vet inte om han/hon vill vara rolig eller om han/hon helt enkelt är jävligt kass på engelska. Ex:
 
"Såna that you and I normally spöar"

" I am one happy snubbe"

" The samlags are great"

" Stick away now!"

Ja ni fattar!

Sommar Plaza



Jaha..igår var det premiär för Sommar Plaza. Jag, Anna och Louise var bort till Mattias och förfestade lite innan. Sommar Plaza var väl som vanligt. Trångt, varmt, mycket folk. Men det va kul. Jag tappade ett örhänge märkte jag när jag kom hem. SKit oxå..mina favvisar. Och idag när jag vaknat till och skulle lägga mig i min VITA soffa ser jag att hälen och sidan på ena foten är helt insmetad i torkat blod. Jag vet inte vad jag gjort. Men värket ovanpå ena foten vet jag kommer av den där tjejen med klackarna som tycte det va bättre att stå på min fot än på golvet. AJ! Och när jag skulle åka hem efter att ha käkat på BK kom jag inte ihåg vart jag ställt cykeln heller..minnet är bra men kort. Men den stod så fint och väntade på mig utanför Korinader tillsammans med några andra cyklar :)

Har typ sovit ända till nu..heeela dagen. Ska jobbat natt hela helgen nu. Kul kul cykelskoj.

Ska käka lax nu! MUMS!

Payday? No way!


Jag vill också ha lön idag. Men jobbar man i kommunen så gör man *grr*





I had a dream



Inatt har jag drömt två olika drömmar. Första skulle jag och Michael Vartan (från "Alias") sno en golfbil från Stellan Skarsgård???!!! Jo visst! och vi lyckades. Han har ju för fasen spelad CIA agent..nåt har han väl lärt sig. Vi va så där sexigt svartklädda och virade ner oss från ett 147 våninghus typ. Vad vi skulle med golfbilen till vet jag inte men jag fick hångla med honom i slutet.

Eter toabesöket tidigt i morse drömde jag att jag va Harry Potter: Det har jag drömt många gånger innan. Bara det att i drömmen kan jag flyga. Jag skulle rädda två figurer som satt fastbundna på killtoan i en skola. Och självklart fixade jag det oxå. Pippi Långstrump va med nåt hörn där oxå kommer jag ihåg.

Jag drömmer oxå ofta att jag ska ringa med mobilen och jag får aldrig fram det numret jag ska ha. Och det är naturligtvis JÄTTEbråttom. Världen attackeras av aliens eller Folkets Hus kommer sprängas om jag inte lyckas få tag på just den där personen..typ.

Vad betyder allt detta nu då? Drömtydarbok inköpes kanske????

Just nu..



...lallar jag runt här hemma i myskläder, smuttar på en kall Mariestads och plockar och dolar. Mitt köksbord ser ut som värsta kontoret. Papper överallt.
Jag va nere på Plaza idag och höll i ett informationsmöte för blivande au pairer. Jag tror de provtestade Dj-båset inför Sommar Plaza premiären mitt under mötet för helt plötsligt dunkade till i väggarna av svängig dansmusik och vi diggade alla lite grann. Mötet gick bra som vanligt. Och jag snodde med lite karameller och typ 18 äpplen hem :)

Ingen fotboll idag? Är ju bara skit på Tv annars. Måste ladda hem nån bra film.

Vad gör ni då mina vänner? *kramen*

Är helt vänd



Jag har TOTALT vänt på dygnet. Jävla skit! Låg och läste Camilla Läckberg till kl 03.30 inatt/morse. Var ju tvungen att veta hur det slutade. Nu har jag inget att läsa. Får nog smyga in på Adlibris och kolla lite läsning :) Tips??





GAAAAAAAAH!



Nu har jag kollat på skräckfilm. Enda sättet för mig att vakna till tror jag. Även om det är blanka dagen var det läskigt. Det ska ju alltid va lite scary musik så där och så PANG WAM BOOM..kommer den där läskiga japanska tjejen fram..självklart kritvit i facet och med nåt jävla nattlinne på sig. Jag sitter som vanligt och kikar mellan fingrarna för att inte få hjärtsnörp.

Det var för övrigt "Shutter" jag kollade. Och Jesus vad snygg Joshua Jackson blitt då..ni vet han Pacey Witter i Dawson's Creek. Inte för att han va dretful innan men det va nåt manligt över honom nu..ja..lite..det är ju fortfarande nåt Pacey-igt över honom *S*

Check



Tillstånd: Koma..just vaknat. Huvudvärk, hungrig!
Klädsel: Röda mysbrallor, vit Billabong munktröja
Frisyr: Det här är ingen frisyr ska ni veta..det är kaos
Dagens låt: LÅT? Här ska va tyst!
Känsla: lite lätt ånger
Tanke: Dumma dumma!!
Ska: Kolla på skräckfilm tror jag
Gör: Tvättar arbetskläderna
Borde: Handla och laga mat
Vill: tänker jag inte säga här juh! *na na na na na na*



Midsommar



Hemma igen efter en helg med midsommarfirande. Det vart blött på fredagen. Syrran och jag korkade upp vinet direkt i bilen efter att hon parkerat vid stugan. Då ska tilläggas att killarna hade ju druckit bira i bilen på väg upp så vi var ju tvunga att catcha up lixom. De fick då bära in i stort sett all packning. Sen var det fest. Vi käkade lite lax och potatis och grejer till lunch. Självklart hade vi lekar oxå. Jag va ju lagom radiostyrd så det gick väl så där. Men jag deltog..på mitt sätt :) Sen var det grillning på kvällen. Tror det va enda stunden på hela helgen då det va något så när tyst på oss. Alla mumsade i sig massa mat. Kvällen fortsatte med mer flytande tillbehör. Jag skulle sent på kvällen gå på dass men tydligen gick jag och lade mig och gick aldrig tillbaka till de andra som va vakna. Vaknar kl 8, fullt påklädd och med jordens skallebang. Bara att klä av sig och somna om.

På lördagen åker vi alltid in till Arvika och käkar pizza på Charlie (INTE Chaplin som vi trott). Jag fick fel pizza och för lite sås! Men men. Lördagen vart väldigt lugn för min del. Jag ska ju jobba inatt så jag höll mig till Ramlösa.
Ännu en lyckad Midsommar är över. Bara att vänta på kräftskiva nu då*S*

Helgens kommentarer:
"Inte för alla pengar i röven" /Patrik
"Gött att släta ut sig lite" /Jag

Nu ska jag slappa innan det är dags för att åka och jobba.

Glad Midsommar



Regnet vräker ner, solen har gömt sig bakom molnen, det blåser och är grått. Vad kan det betyda? JO..det är Midsommarafton igen. Ha en bra dag allihopa. Jag drar till snart Gunnarskog och har det gött!

*kram kram*



HUH???




WTF happened to her???

Allra käraste syster



 

Me love my sister. Jag hittade lite roliga kort på oss när vi va små. Kanske inte bästa kvaliten..tagit kort på korten så att säga. Men visst är vi söta *S*


               



               

Snygg hållning är A & O



Imorrn är det Midsommarafton. Då är risken rätt överhängande att det ser ut så här.



Summering



Just vaknat. Trött som ett as. ÄNTLIGEN ledig! Ska handla midsommar mat. Packa. Ta en kall öl ikväll. Göra inpackning och ansiktsmask.

Ja..det va väl en summering av mitt tillstång. Kecka är sleten. 70 timmar på 6 dagar..det sliter. Har väl inte varit den mest sociala tjej på några dagar. Men det blir så. Men nu ska jag va ledig, ser fram emot midsommar i stugan och bara slappa och ha det gött. Det blir grilla på fredag, VIN, femkamp och spel. På lördagen blir det självklart pizza på Chaplin inne i Arvika. Tadition :) Sen grilla på kvällen igen :) Jag hade ju hoppats på bättre väder men bikinin åker ner ändå utifall solen tittar fram.

Nu ska jag titta på Våra bästa år.. jag veeeet..det är kasst..men måste titta ändå *S* Sjukt!



Fina fisken


Så mycket fint det finns på röda mattan just nu.

                       

Dagens rapport



Sicken seg natt. De här tre nätterna har hållt på i en vecka känns det som. MINST! Jag vill att det ska bli helg nu så jag får hinka Foot of Africa. Jag missar ju matchen ikväll oxå..satans skitskalle. Men jag tror Sverige vinner med 2-0. Zlatan och Elmander gör målen. eller kanske Henke..eller Petter Hansson..eller..ja skit samma..bollen ska in i kryllet.

Jag lurade med exet ner på stan innan. Skulle kolla in en kjol på Indiska..och den satt ju som ett smäck. Han va inne på Jack and Jones och köpte kläder för han hittade två 500-lappar i myntskålen som han totalt glömt bort. Varför gör jag aldrig så? Lägger stora sedlar nånstans och glömmer bort dom för en stund? Jaja..

Ikväll ska vi käka smörgårstårta på jobbet. MUMMA! Två av arbetskamraterna går på semester så vi ska ha lite mys.

Sablar



Mitt paket från Ellos kom idag. Jag fyndade ju tre klänningar där för under 300 pikadoller. Men så besviken jag blev då. Ja..1 klänning passade bra. Och en annan visste jag skulle va för stor. Men den klänningen jag mest såg fram emot att få..ja den kan jag tälta i. Storlek 34/36 och jag ser ut som ett hus. Skit-Arne oxå! ja ja..jag får fortsätta jalten på den perfekta sommarklänningen. Hittade en fin top på Gina idag iaf. Och en kjol på Indiska som ska bli min imorrn :)




Ont i benhinnorna sen fadäsen imorse har jag oxå. och inte sov jag så bra som jag trodde jag skulle göra. Jaja..better luck next time..vilket är i möra då.

*tjo hej*

"Möra" rundan



Imorse när jag kom hem från jobbet gav mig ut och gick. OCH SPRANG. Jisses vad trött jag va sen. Jag har ju kondition som en elefant ungefär. Men jag sov jääkligt gött sen när jag kom hem. Och jag måste ha gått ner typ 2 kilo under promenaden..höll på att tappa byxorna vid ett tillfälle. Det kallar jag poweralk.

Har just slängt lite mat i magen. Borde ge mig ut på stan och sätta upp lappar om au pair mötet. får se om jag orkar. Jag skulle behöva gå och sola oxå. Ser ut som ett spöke just nu. Vad man känner sig fräshare med lite färg på kröppen.

Talk to you later!

Kecka duktig



Jag orkade. Gå rundan alltså. Nu är jag svett som en svärdsmed!

Fullt upp..näää



Det händer inte mkt här just nu. För jag JOBBAR! Trodde jag skulle få va ledig nån dag men nej då. Iväg och jobba natt måndag, tisdag och onsdag igen. Men sen ni..då ska Kecka fira midsommar. Då ska hon rumla runt på en gräsmattan "någonstans utanför Arvika "med en bag in box i famnen :)

Jag har sagt till mig själv att jag ska ut och gå min runda varje dag denna vecka. Idag orkar jag inte men jag BORDE verkligen. Det har ju slutat regna och åska oxå..och jag har sovit lite inför jobbet. Jag borde ut och sätta upp lappar inför mitt möte oxå. Det får bli morgondagens projekt.

Skit jag missar ju Sveriges match oxå. SABLAR!!! Får gå med radion i lurarna på jobbet...jag kommer inte höra ett enda larm*S* Tur vi är två som jobbar ;)

Sms på fyllan



Min kära vän Emma skulle skicka sms i fyllan och villan. Detta är resultatet:

"Me. Du..Sydk att han ev. ne gör"

Vad tror ni hon ville?

Dåligt humör



Det finns tre tillfällen då jag lätt kan bli på dåligt humör.

1: När jag diskar
2: När jag dammsuger
3: När jag skottar snö.

Nu behöver jag som tur är inte skotta snö så där hiskeligt ofta. Men det jävlas alltid när jag ska göra det. Antingen får jag för mycket snö på skyffeln då den bara välter åt sidan och all snö hamnar på backen igen. Eller så kastar jag inte snön tillräckligt långt bort eller högt upp på högen. Pappa fixar sån där med snöröjjen istället :)

När jag dammsuger ska det där jäkla snabeldraken ALLTID fastna någonstans..eller så fastnar sladden i nåt. ELLER så lossnar hela slangen från själva dammsugaren. Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp i år!

När jag diskar..jo..jag har ett diskställ från IKEA (vad annars)..och tallrikar från IKEA. Då ska väl skiten passa ihop? NEJ! De halv djupa tallrikarna jag har kan inte stå i diskstället. Jag får lägga dom ner. Och allt annat som jag ska ha i diskstället bara ramlar runt och vägrar ligga still. Min gamla sambo va bra på att diska och få allt på plats i diskstället. Så därför ställde jag honom vid diskhon rätt ofta. Jag tog hand om tvätten.

Jag har just diskat..gick ganska bra!

Vad gör er på dåligt humör?

Matchning




Jag gjorde ju frulle innan när jag kom hem från jobbet. Satte mig i soffan i godan ro och plötsligt slår mig nånting när jag tittar ner på min mat.
Vad faan..skinkan matchar ju för fan Proviva drycken!!!
Det har gått för långt va när man till och med (utan att va medveten om det) matchar det man käkar?

Kanske nästan ännu värre när man tar kort på skiten och lägger ut på en blogg???!!!


So far




Jag borde va som ett lik med tanke på att jag jobbat 40 timmar på 3 dagar..men jag känner mig rätt sjysst ändå. Jag kom hem strax efter 7 imorse..tänkte inte gå och sova direkt utan gjorde frulle och lade mig i soffan med täcke och kudde för att kolla på "The Spiderwick Chronicles". Efter ca 30 min sov jag som en stock. Vaknade efter några timmar och kollade klart filmen. Den va bra..lite sagofilm så där..ni vet..där tomatsås är enda vapnet mot goblins och där man måste mata Timbletack med honung för att han ska hålla sig lugn.

Jag är sjukt sugen på vin just nu. Läst bloggar om alla som varit ute och haft kul i helgen. FUSKIGT!!! Men men..nästa helg är det jag som rumlar runt på en gräsmattan i Gunnarskog och pimplar vin ur en bag in box :) I can't wait!

Jag är: Sugen på IKEA
Jag borde: diska och hämta mina leggings hos Loysan
Jag önskar: jag hade varit på "Where the action is" i helgen
Jag ska: binda fast grannbarnen vid trädet här ute om de inte slutar slå med pinnar på trappräcket i trapphuset.
Jag vill: Ha tillbaka det där fina vädret
Dagens tanke: Vad gör du nu för tiden? Varför. hör du aldr....ja ni vet... 

Det va bättre förr..igen



Är det bara jag som stör mig på de där jäkla orden man ska fylla i när man vill lämna en kommentar på en blogg som tillhör blogg.se? MAN SER JU FÖR FAN INTE VAD DET STÅR. Vad ar det fär fel på det gamla "systemet"? En bokstav, en siffra, en bokstav, en siffra. Jag fick klicka för att få nya ord 4 GÅNGER förrut..och då skulle jag lämna en kommentar på min egna skitblogg.

Nej nej...det va bättre förr.

Emma



En av mina absolut bästa vänner heter Emma. Emma är en riktig vän. Vi har känt varandra sen vi jobbade ihop för några år sen. Då umgicks vi inte så mycket men sen flyttade hon hit och pluggade. Då blev det andra bullar. Har ni hört talas om ler och långhalm?? Vi har alltid så kul ihop och man kan alltid lita på henne.

Ibland brukar Emma och jag kolla på tv ihop....genom telefonen. Hon sitter hemma hos sig, jag hos mig. Och så kollar vi på tv ihop...i telefonen.  För det mesta blir Vänner :) Vi sitter där och kollar..skrattar på de rätta ställena och klämmer in med en replik då och då som vi kan. Som " NOO Dad..that's not how they measure pants!!!!" och "MY EYES,MY EYES"

Emma bodde här i stan innan och pluggade. Nu bor hon i min gamla hemstad. När vi hade varit ute och festat brukade vi dagen efter ligga i hennes soffa och käka kebabrulle från Vedugnen och kolla på våra bakisfilmer. Båda två är lika sega dagen efter. PHEW! Våra favvo filmer var /ÄR "Yrrol","Adam och Eva", "Ogifta par", "Torsk på Tallin" och "Hipp Hipp". Repiker från dessa filmer hörs OFTA från Emma och mig.

Som jag sa innan bor inte Emma längre kvar här och jag saknar henne massa här i stan. Det är inte samma sak här längre utan henne. Men som tur är finns hon ju rätt nära ändå :) Ska lura hit henne massa i sommar och jag lär nog hänga i Kga en del oxå:)

Love you Emmis!!!




Fy faan va vi ä bra



När jag cykade hem från jobbet i eftermiddags mötte jag massa glada studenter. De sjöng och skrålade och kramades och skrek. En del åkte i öppna bilar, en del vinglade fram på cykel, två tjejer tuffade fram på älven i en båt. Och alla va så glada. och stolta. Så JAG blev helt glad och stolt över dom. Nästan lite sentimental och tårögd....eller jo jag blev tårögd. Jag hade lust att vinka och skrika GRATTIS till alla studenter jag mötte. Jag vet precis hur de känner idag. Njut nu av denna dagen och ha det så jäkla gött alla småttingar.För det är ju faktiskt 11 år sen det va min tur.



Kecka ska JOBBA



Imorrn ska jag jobba 18 timmar. Det ser jag fram emot. JAG LOVAR. Först 7.30-16.30, sen 21.15-07.00. Det kallar jag jobba. Två nätter till efter det sen. Men det ska väl en pengakåt fattilapp som jag klara.

För övrigt har jag inte gjort mycket idag. Skulle ha dammsugit men jag har lixom gått och dragit på det. Vettja varför?! Har mest gått och trampat här hemma, plockat lite. Ska fixa i lite papper till au pair jobbet. Ska hålla i allt det här i stan i sommar.

Slötittar lite på fotbollen nu. Jag är ju varken turk eller schweizaer så det känns lite som det kvittar. Har ingen lust att kolla på frusna, kärlekskranka norrlänningar på 5:an eller slampiga brudar som skakar rumpa på 3:an heller. Så fotboll it is!

Modebloggar



Jag är trött på modebloggar just nu. Det är Fahrman, Kling, Blondinbella och klänningar och kjolar och smink och ditten och datten. Jag orkar inte hänga med längre. Jag orkar inte läsa om hur de går runt på stan och plockar kläder till plåtningar och pustar och drar på påsar med kläder. Ja gud så jobbigt. Jag bor inte i huvudstaden och har ingen chans att handla hälften av vad de tipsar om. Jag åker inte till N.Y 3 gånger i veckan, jag har inte råd att ha Gucciväska och skor från Miu Miu. Jag får bara panik när jag tänker på allt jag inte kan köpa men VILL HA!
Jag tycker det är roligare att läsa om vad vanliga männiksor hittar på för hyss i deras vardagsliv just nu. Läsa roliga inlägg av folk med sjuk humor som mig. Mode är skitkul men just nu örker jag inte.

Tips på roliga bloggar tack!!



Det var bättre förr



Man läser i tidningar om barn som försvinner till höger och vänster. Kan inte ungar få leka ifred i dagens samhälle? Måste föräldrar hålla uppsikt över sina barn minsta steg de tar? Jag minns när man va liten hemma i Kga oh lekte med alla barnen i kvarteret. Det va inte fråga om att nån va rädd för att bli kidnappad eller nåt. Man va skyddad på ett annat sätt då. Klart det hände grejer men det känns som att det va inte i denna utsträckning. Ibland stötte man på nån fullgubbe men då hejade man, skrattade åt hur han vinglade och gick vidare.
Vi var ca 10 ungar som alltid lekte ihop, blandat killar och tjejer. Vi har känt varandra sen vi var pyttesmå och alla känner alla. Alla trädgårdar va vår lekpark och vi lekte massa olika lekar. Dator var det inte tal om. Vi var UTE och LEKTE!!!!!

Vi tältade på allmänningen. Detta kunde pågå hela sommaren..alltså vi sov inte ofta i våra egna sängar. Vi bodde i tältet..gick ner och tog ett morgondopp i Möckeln och gick sen hem till mamma för en lite bit frukost kanske..sen ut igen.

Tjuv och polis är ju en klassiker. Till detta skulle man naturligtvis ha leksakspistol med knallpulver i. Man turades om att vara tjuv och polis. När en polis hade fångat en tjuv satt man honom i finkan vilket bestod av Adam och Simons gamla dass i deras bod. Där kunde man krypa ner i dasshålet och smita ut igen. Det låter äckligare än vad det va. Dasset hade väl inte använts på 100 år och va omgjort till ett förråd. Och Nils va alltid utklädd till Zorro :) Nån hjälte var ju tvungen att va representerad:)

Vi gick runt bland alla gårdar och plockade blommor och sålde sen. Eller så ställde vi upp ett bord utanför Bofors så alla gubbar kunde köpa med en blomkvast hem till frugan när de slutade kl 16.

Vi hoppade twist. Sånt där band man hade runt benen (eller stolsben om kompisarna va sjuka) och skulle göra olika hopp. Till det skulle man naturligtvis ha svarta Kina skor :).

Vi tjejer (jag, syrran, Mia och Ida) brukade leka "Tuffa tjejer". Då lekte vi att vi var mkt äldre än va vi var då och fick resa till Mallis på egen hand och ragga grabbar. Allmänningen fick än en gång representera utlandet där vi låg och solade och drack "drinkar". Eller så lekte vi att vi jobbade på kontor och lånade vi Mias styvmammas högklackade skor och hade viktiga möten i deras vardagsrum.

Åtskilliga timmar spenderades till att leka med Barbie dockor.

På vinterna var det pulka, Bobb pch skidåkning för fulla muggar. Man åkte skridskor på Möckeln där pappa gjort banor åt oss att tävla på. Och så gjorde Mia och jag vår egna skridsko"dans"

Våran källare fick ofta representera ett hem för hemlösa barn (vi då självklart) där vi bodde och hade det jobbigt och fattigt men så hände alltid nåt så vi fick det bra.

Ja..detta och MYCKET annat spenderade jag min barndom med att göra.

Vad lekte ni när ni va små? :)

Sol och blåst



Idag har jag och Sofia tillbringat några timmar med att strosa runt i blåsten och bara ha det gött. Vi köpte glass vid Timmys och gick bort till Sandgrundsuddens nya bryggor och satt och glassade och lite :) Jag gjorde nåt riktigt somrigt..sånt där man gör utomlands..fast nu är vi ju i Karlstad *S*



Inte nöjd



Jag är inte nöjd med Sveriges startelva. DANIEL ANDERSSON?? What happened to Linderoth? Och vad gör den där tomten Anders Svensson på planen överhuvud taget? In med Kim Källström. Sen hade jag velat se Sebastian Larsson istället för Chippen. Lite nytt blo på planen..det hade väl inte skadat?! Men men..nu är det ju inte jag som ha betalt för att plocka ut det där laget. Jag hoppas de bevisar mig fel ikväll!



Bild: Expressen

Skillsmässa


Det är inte lätt när det är svårt!





Fler roliga lappar finns på : http://arga-lappen.blogspot.com/





Shitty weather



Jag hade tänkt gå ut på en powerwalk idag när jag vaknade. Men jisses vilket blåsväder. Jag kommer ju blåsa iväg och hamna i Filipstad om jag ger mig ut och går nu. Och dit vill jag inte. Nej..jag får se om det lugnar ner sig. Ska försöka läsa ut min Mari Ljungstedt bok idag så jag får börja i Camilla Läckbergs nya :) I'm längtar *S*



En bön för grabbarna



Ikväll smäller det! Sverige möter Grekland i fotbolls EM. Jag tycker vi alla ska ta en minut och be denna bön som släpptes av Aftonbladet inför nåt annat mästerskap men som jag tycker passar lika bra nu :)


Forward vår som är i anfallet
Henke varde ditt namn
Zlatan din like

Se dina inlägg, så som i himmelen, så och på marken.

Vart dagliga mål ge oss ikväll
och markera deras mittfält
såsom vi markera att vi
stöttar de gulblå.
Och inled oss icke i underläge,
utan fräls oss ifrån van Nistelrooy

Ty bollen är din och Mellberg och målvakten i evighet.
Allbäck




Test



http://karlstad.expressen.se/nyheter/1.914553/vad-kan-du-om-varmlandskan?viewstyle=teaser

Nå..hur gick det för er?

På stan



Har just kommit hem från stan efter två fikor. Jag vet att det inte heter fikor men vad heter det då när man fikat två gånger?
Först fikade jag med Anna och Lisa. Vi pratade mest Boston, Boston och Boston. Anna har varit där i ett år hos sin gamla au pair familj och jag var ju tvungen att få lite updates :) Måste åka dit snart!!!




Sen mötte jag upp nästa Anna (Rymdkatten) för ännu en fika :) Pratade om ditten och datten..ni vet..livsviktiga saker som kärlek, jobb, pengar och sånt *S*



Vad har ni gjort idag??

Nu ska jag få nåt i magen och sen kolla fotboll :)

A&B



Jag kommer inte ihåg i vilken tidning jag läste det men en av mina favvo butiker i USA ska öppna i Sverige tydligen. Just nu förbereds för en butik i Köpenhamn men sen ska Abercrombie & Fitch öppna i Sverige :) YES!!!!




En dag på beachen



Jag åkte ner och mötte syster och Patrik för några timmar i solen i Mariebergsskogen..eller Mariebärsskogen som det blir när man ska uttala det. Det va otroligt gött. Det va tivoli och grejer där nere. Och så var ju barnens favorit Mojje där och sjöng. Nu sitter låtarna "Baja-Maja", "Barnvakt" och "Vart ligger landet där man böjer bananerna" som ett smäck i hjärnan. Sen åkte jag hem och monterade hyllan till badrummet som jag fick igår. Det blev så bra så. Bara att mitt golv lutar lite mot duschen så hyllan lutar lite..men men. Jag har även börjat ta hand om disken sen igår. Jag har en omgång kvar. 

Nu ska jag kolla lite på fotbollen. 




Kleerup



Igår efter kalaset var jag helt slut. Lade mig i soffan när alla hade gått och BOM så sov jag. Hade ju varit vaken i över ett dygn. Men jag sov inte så länge. Vaknade. Va partysugen men ändå helt sänkt. Men Loysan och Soffan lurade allt ut mig. Det va ju Kleerup på Koriander. Tog med några öl, Hojjade ner till Loysan och sen bar det iväg ut. Kleerup var bra. Det bästa var att Titiyo var med. Robyn hade jag inte räknat med jisses vad jag hade blitt glad då *S* Kleerup hängde i takbjälkar, drack bira och rökte cigg. Det va röj det :)

Kvällens fråga: vart tog HAN vägen?

                      


Slut på det roliga



Idag var sista kalaset. Mamma med sambo, syster med sambo, pappa med sambo och så lillebror och mormor var här och åt tacopaj, sallad, kladdkaka, bullar och mockarutor mm. Fick en hylla av syster och Patrik som jag ska ha på badrummet. Får se om jag orkar montera ihop den sen.

Har jobbat inatt och inte sovit nåt sen jag gick av kl 07.00. Drog hem och tvättade på en gång och började sätta igång med pajande och bakande. Men det va kul. och pajen vart god. Det trodde jag inte den skulle bli.

Så här mysigt hade vi det på kalset. Finns det hjärterum så finns det stjärterum :) Observera det blå Lypsylet på bordet. *S* Som ett smäck!




Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla fotbolls EM och kanske sova en blund. Får se om jag orkar gå på fest men är LITE trött.

Mat Emma



Jag har sen Robinsson gillat den skånska tösen Emma Andersson. Dels tycker jag hon är så himla fin, sen verkar hon va en kul tjej..en sån där man önskar man va polare med *S* Och jag var säkert inte ensam om att inte ha en aning om att hon är utbildad kock. Och nu ska hon ju få ett eget matprogram i Kanal 5 som börjar ikväll kl 20.00. Det ser jag fram emot.



image120

Shopping



Idag har jag spenderat ett par timmar på stan. Ska ju ha kalas i helgen så jag fxar och dolar lite. Borde städa här hemma oxå ser jag :S. På vägen ner till stan mötte jag tre ungdomar. Alla 3 klädda i svarta VARMA, tjocka kläder, stora kängor, ring i öra, näsa och läpp och svart rufsigt hår. Alla sippade på varsin ponköl och läste tidningen "Kyrknytt". Det va en syn det :)

Jag fyndade lite på stan oxå. Letade efter nåt att köpa för mitt presentkort på Åhlens. Ville ha en klänning men hittade ingen. Ska nog köpa nåt till hemmet istället. Jag hittade två klänningar på Gina. En blommig och en randig. Det slank även med en topp på rean inne på Lindex.

Nu ska jag steka fläskfile! Till det blir det potatissallad från Nästgårds :)



image121

Present



Detta är mitt favvo armband just nu. Jag fick det va Kristin och Göran i födelsedagspresent. Hawaii babyyyy ;)



image119

Supa på jobbet?



Jag gillar den lilla uppmaningen på Carlsbergs ölburkar. Tänk på detta när ni är på jobbet!! *S*



image118

"På tjocken"



Så här såg det ut när jah bowlade igår :)


image116


Födelsedagen



Igår fyllde ju Keckan år och det firades! :) Först kom min lillebror hem till mig med paket. Jag fick en fin skål och en drink shaker. Det ska blandas drinkar här nu :). Sen cyklade vi ner till stan och mötte mamma, Jim, syster och Patrik. De hade bokat bord på stans nya libanesiska restarang Habibi. Där skålades det i skumpa och sen åt vi GOD mat. Jag kan verkligen rekommendera det stället. Jag fick fina presenter oxå. En digital kamera och en vinkaraff :) Precis vad jag ville ha! Tackarrrrr!
Sen gick vi till Score och bowlade..och JAG vann :) Men det var bara för att Patrik var skadad haha. Jag tog en del kort under kvällen men jag har inte läst i manualen hur man för över korten till datorn än. Men det kommer *S*

Nu ska jag snart ut i solen och ha det gött. Det ryktas om att det blir bad idag. Det va banne mig på tiden.


Festen



Lite bilder från min och P's 30 års fest i helgen :)


                               




                       


30 bast idag!



Hurra Hurra för mig!!



image105

En dagens



Idag har jag:

* Sovit ikapp lite sen nattjobbet. Shit va klockan gick sakta. Inga larm så det va sjukt lugnt..nästan läskigt.

* Solat på gräsmattan här ute. Hua ligen så varmt det va. Passade på att läsa ut min bok av Mari Ljungstedt och    påbörja en ny av samma författare. Mycket bra böcker om man gillar svenska deckare.

*Plockat undan efter helgen. Det va tydligen fest. ;) Det blev en hel del dricka över som Patrik och jag delade på igår. Jag behöver inte köpa öl på några helger i af *S*
 
Ikväll händer inte mycket. Ska möta delar av familjen imorrn kväll och göra nåt. Ja fråga mig inte vad för det vet jag ju inte. SURPRISE :)


Dagens klädsel: Röd klänning från Gina Tricot. Lite för kort men det ser ingen här hemma :)
Dagens frisyr: nyduschat, blött, mörkt och snart lockigt
Dagens smink: SMINK????
Dagens tanke: Vad sa jag egentligen?
Dagens I want it: dunder solbrännan :)
Dagens låt: playlisten från festen *S*

Ikväll ska jag fortsätta kolla på The Black Donnellys. Om ni missade premiären i söndags kväll på 5:an..ja då missade ni nåt. En bra serie som tyvärr NBC tydligen lade ner efter bara en säsong.


image104

Lyckad fest



Gårdagens 30 års fest vart jättelyckad. Jag hade dret kul rent ut sagt. God mat, god dryck, goda vänner och fina presenter. Tack alla!!
Vi höll på rätt länge*S* Tror jag va hemma runt halv 6 :) Men så ska det ju vara. Ska bli kul att se alla kort som togs igår. Vet att jag klängde på ett staket..med blomma och frigolit i munnen med en snöskyffel i högsta hugg. Ja ni hör ju vilken nivårdet låg på *S*
Jag skulle lära mig pardans oxå av vår expert Göran. Det gick väl så där. Jag är så ruskigt dålig på pardans. Jag vill lära mig.

Jag vet inte vad jag tänkte när jag sa ja till att jobba inatt dock. Men det va väl pengasuget som spelade in. Tur man inte är bakis då..är mest slö och trött. Ska slänga i mig lite mat och sen lägga mig på soffan och slappa.


image103

RSS 2.0