FBK - Detroit



FBK mötte Detroit Red Wings i LLA idag. Kändes lite coolt att se de stora NHL killarna. Klasskillnad självklart men konstigt vore väl annars.

Har inte världens bästa kamera men lite bilder ska jag bjuda på :)



                                    Kapten Lidas



                                       Zetterberg













Zäta valdes till Detroits bästa spelare. Då får man blomster och FBK-Halsduk :)


Myran



Moster var barnvakt igår.



Så här glad var hon innan hon blev hysterisk :)


Longing for the weekend



Fredag: After Work på BMB med tjejerna

Lördag: Födelsedagsfest hos Karin, sen Hannas fest på Båten, en sväng på Koriander säkert :)

Söndag: Soffan med film. Mycket sugen på att se Transformers 2!






Obama



Gillar Obamas kommentar vid 2.51 :)  Att han i ett annat klipp kallade Kanye för "jackass" är inte heller mer än rätt :)


Crazy



Sidney turns RED!

http://www.wired.com/wiredscience/2009/09/reader-photo-gallery-crazy-dust-storm-turns-sydney-red/

Monday



Är ledig efter helgjobb. Jag tog rejäl sovmorgon(vaknade klockan 11.10). Har bytt sängkläder och plockat lite här hemma. Ska strax ner till stan och Apoteket sen hem igen och bara njuta av att vara ledig. Blir nog film eller läsa bok. Sen hockey på tv :) Kanske plågar mig igenom Svenska Hollywoodfruar också.

Vad gör ni idag då?




Johnny and Baby



Jag skulle gå och lägga mig men så började ju en av världens bästa filmer på SVT :) Mia, hur många gånger har vi sett den här filmen??







Finnt





Miss Fix



Idag gör jag lite såna där viktiga saker. Som diska, rensa gardroben (sälja eller ge bort är frågan), gå ut med tomglas och tidningar, fixa lyset till cykeln och göra matlåda. Inte de roligaste sysslorna men gud va duktig man känner sig när allt är fixat.

Jag satt förrut och längade lite efter riktig höst. Sitta inne med massa värmeljus och kolla bra film eller läsa under filt. Jag är en sommartjej men hösten är allt bra fin. Vintern med om den får vara vinter.

Nu ska jag nog läsa lite innan det är dags att åka och jobba kvällen.

Hej på er!


Honungspojken



Blödig som jag är började jag gråta när jag läste detta inlägg som Honungspojkens pappa gjort.

Read and weep! Kolla in resten av bloggen med..så söt kille :) Hugo alltså..inte pappan :)

Min lediga dag



Tvätten är igång sen klockan 7, jag försöker klura ut hur Spotify funkar, vill lyssna på Gavin Degraw och Jewel. Syster och jag tänker ta en sväng till IKEA sen. Jag har absolut inte råd med det men jag ska köpa sängkläder och en tavellist till sovrummet. Kylskåpet borde fyllas med. Det finns just nu smör, citronsaft, morötter ketchup och gurka där inne.

Rassel


Okej jag erkänner..jag blev svett och fick tunghäfta! Snacka om såld!



Play it again



Jag gillar Svt Play. Nu kan jag kolla sånt som jag missat. Som senaste avsnittet av "True Blood", "Här är ditt liv" med Micke Persbrandt och "Mannen under trappan".

Me and my girls :)



Igår kom mina favvotjejer från Karlskoga hit. Jag mötte dom vid bussen, vi tog en shoppingtur på stan och sen åkte vi hem och slappade, lagade mat och sen blev det lite fest.

Så här såg det ut :)


















Tack Mia :)



Min kära vän Mia hade en tävling på sin blogg och jag fick ett pris hem i brevlådan :)  I love candy! Tack!


Jag är en fegis



Åh vad jag stör mig på att jag inte (vågade) fråga den där tjejen på stan vart hon köpte den fina tröjan hon hade på sig. Nu kommer jag gräma ihjäl mig för att jag inte vet vart den finns tag på.

Me= Chicken



Pillow case



Nytt i sovrummet!



Onsdag



Gårdagen bjöd på fint besök av syster och Mira. Vi lunchade och gick på stan. Ett par jeans från Lindex fick följa med mig hem. Sen var jag på au pair möte på Plaza. Det är alltid lika kul att berätta om mitt år och peppa andra att åka iväg. Det var två killar på mötet och det är så kul att träffa killar som vill åka och ta hand om barn :)

Nu är jag igång med tvätten, frukosten är i magen och jag kollar på Knight Rider. Bra morgon :) Kvällen bjuder på jobb. Missar väl landskampen med..sablars!




                                I miss my sweet Boston :)


Torka!



Okej det går dåligt på bloggfronten just nu. Har väl som det heter, bloggtorka! Men det händer ju faan inget ;) I helgen har det bara varit jobb. Pappsen var här igår och hälsade på. Vi kollade Top Gear, hockeyn och käkade kvällis. Idag jobbade jag delad tur så jag var på jobbet från 6.45-21.30 förutom på min långa rast då jag var hemma hos syster och fick mumsig fläskpannkaka :) Tack Sis! Jag bjuder igen på tisdag :)

I veckan händer inte så mycket. ska mest bara gå och längta till helgen då tjejerna från Karlskoga kommer hit. Det är på tiden att de kommer hit :) De kommer tidigt på lördag så det blir lite shopping och lunch på stan..sen hem och chilla för att sedan få prova på Karlstads nattliv!

Nu ska jag slappa i soffan innan jag för över kröppen till sängen och drar några sidor i "De välvilliga".

Natta på er!

Tim testar T.E.N.S



Hemma i Karlskoga finns en lokal tv station, CTV. Detta klippet visades där för ett par år sen och verkar har blivit en hit på Youtube och Ansiktsboken :)




RSS 2.0