Petter röjer :)

foto323 (MMS)

Petter röjer :)


Laddar med musik inför The Hives :)

foto322 (MMS)

Laddar med musik inför The Hives :)


SMS-inlägg

foto321 (MMS)


SMS-inlägg

foto320 (MMS)


the ark är bra :)

foto311 (MMS)

the ark är bra :)


Tuesday



Åh vad jag är glad över fina dagen! Älskar sol! På bussen hem njöt av fina sommarstaden Karlstad. Har varit till frisören och fixat bort lite ful utväxt och toppat håret efter jobbet. Tog en härlig promenad i solen hem. Har varit och köpt deo på Konsum så jag inte luktar illa på PIP :) Nu tittar jag på friidrott men jag måste snart packa lite igen. Så svårt att veta vad jag ska med för kläder men packar för både sol och regn. Längar efter lite ledigt, träffa pappa och Inger, gamla goda vänner och lyssna på bra musik.








Ny vecka




Oj så trött jag är. Köpte med en sallad hem efter jobbet och när jag ätit den somnade jag gott i sängen med boken på magen. Har ont i min axel/arm med ..måste styrketräna. Tunga jobbet och otränade muskler är en dålig kombination.
På onsdag bär det av till Kga och Putte i parken. Ser ut att behövas regnponcho och gummistövlar om detta väder håller i sig. Vart tog sommaren vägen? Från att vara tropisk sommar till...ja nästan höst. Tråkigt!

Får ännu en dålig lön denna månad...trodde jag inte men jag var ju sjuk förra månaden. Men men..that's life! Ska i alla fall bli fin i håret i morgon :)

Nu ska jag äta knäckemacka och sen fortsätta läsa bok.

Tjipp



Barnvakten





Jag vaktade Mira igår efter jobbet när Jenny och Patrik tränade. Mira gillar mobiler så vi testade att ta kort med min. Vi fastnade på bild :)






Snälla mamma!




Snälla mamma köpte med räkmacka och coca-cola när de åkte hem från Värmskog. Tack mamma! Det kommer nog min dumma mage tycka om :) Sen tar jag datorn med till sängen och kollar film. Det blir antingen "Green Zone" eller "Gudfadern".






Matdags!




Sorry för suddig bild. Det var lite stressigt i all matlagning men som ni ser är "mästerkocken" igång. Det smuttas på vin, lagas fläskfile med kantarellsås. Självklart på egenplockade kantareller :) Är mätt som hundan nu. Ska lägga mig raklång i soffan och kolla "Snabba Cash" och mumsa på lite godis.

Godkväll på er!






Flower power




Nya blomman från IKEA blommar för fullt och hela sovrummet luktar gott :)







A trip



Jag får fast jobb efter sommaren och får med största sannolikhet stanna på jobbet där jag är nu. Skönt! Och det skulle jag vilja fira med en resa...typ till Mallorca. Sola, bada, äta gott och bara slappa. Kanske ska slå till på en solhatt med :)







Svamp, svamp, svamp



Jag var på mycket dåligt humör igår kväll. Trött och grinig efter allt jobb. Jag känner mig lite allmänt sån så om jag inte är på töpp humör så sorry. Men fick sova okej inatt så klockan 10 hämtade mamma mig så åkte vi till Jenny och gänget i stugan. Vi tog båten över sjön och plockade massa svamp. Gud vad jag älskar svenska skogen. Så fint, fridfullt och vackert. Trötta, svettiga och nöjda med skörden åkte vi hem igen och åt Berits goda köttfärsås och spagetti. Sen rensade vi svamp för fulla muggar. Senare grillade vi gott kött och åt potatis och naturligtvis lite svampsås till. Efterrätten bestod av jordgubbar :)
Jag fick med mig en massa fin svamp hem. Tyvärr gick påsen sönder när jag gick ur bilen så hela trottoaren blev full i kantareller men det gick bra. Nu är det sköljda igen och står i kylen för imorrn ska jag steka på lite och smaka.

Snart börjar Morden i Midsomer, sen gluttar jag nog lite på gamla Sex and the City avsnitt på 3:an innan jag tar bra boken och hoppar i säng.






vi hittade lite svamp

foto296 (MMS)

vi hittade lite svamp


Nya böcker




Cyklade förbi biblioteket efter jobbet och lånade hem en bunt nya böcker. Johan Theorin's tidigare böcker har jag läst och kan varmt rekommendera dom. De andra författarna är nya för mig. Spännande!

Har någon ett bra boktips (deckare) så tas det varmt emot :)

Magen är mätt på köttfärsås och spagetti så nu jag ska lägga mig i sängen under tunt påslakan, läsa "Blodläge" njuta av svala vinden från fönstret.







Syster 30 år!!



Igår var det 30 årsfest för syster. 17 personer huserade hos henne och Patrik. Gick prima! Ballonger, pajer, sallader, vin oh öl i mängder. Massa roligt folk och roliga tävlingar. Mitt lag kom två (av tre lag) båda gångerna. Jag skulle upp och jobba idag så jag klunkade mest vatten hela kvällen, men skålade såklart för syster med lite gott vitt vin. Klockan 2 cyklade jag hem och lade mig i svala sovrummet och sov gott. Har jobbat delad tur idag och är trött. Nu väntar dusch och sömn igen för imorrn blir det jobb igen. Längtar till min semester som jag får när alla andra haft sin :) I need it baaad.





                                 Patrik dekorerade hemmet :)




             Mingel och fotografer som tar kort på fotografer




                                      Ulrika och Andreas




                           Kim hugger in på maten




               Maria tänker INTE få fläckar på klänningen




                                Födelsedagsbarnet :)







Vilostund



Idag var Mira och syster här en sväng och lånade stolar och pajformar till Jennys 30 årsfest på lördag. Mira passade på att vila i mosters säng :)










Girls night out



Dessa två tjejer gjorde stan igår :) Tack för en underbar dag Linda! Och tusen tack för det fina armbandet. Love it!









Felling hot hot hot!



Jag brukar inte klaga på värme men nu är det lite varmt ute hörrni. På jobbet finns ingen bra luftkonditionering så det står fläktar här och där men det gör det samma. Svetten rinner längs ryggen ändå. Men men..summer is here. Har dock fått dåligt med solbränna men mina lediga dagar ska jag spendera ute om sola skiner :)

I morgon kommer bästaste Linda hit. Bestämdes helt fort och jag längtar för det var så länge sen vi sågs nu.  Jag bjuckar på kycklingröra med pasta när hon kommer hit, vi dricker lite vin och pratar massa goja...som vanligt. Lovely!

Welcome back to Kd Linda :)  








Slut i rutan



VM är slut. Spanien är världsmästare. Jag fick rätt :) Trots värmen kanske jag kan sova gott inatt ändå.

Adiós!










I vimlet




Grannen Sofie bjöd med mig ut på galej igår kväll. Jag var lite i valet och kvalet. Trötta kroppen blev lite piggare av vila, dusch och mat. Jag kollade fotbollen, tog mig en Corona och cyklade ner och mötte upp tjejerna på Ankans uteservering. Det var kul att gå ut och träffa lite nytt folk. Jag tog ett glas vin sen gick jag och Sofie till BMB. Melody Club spelade visst. Vi hann se när de spelade sista låten, "Electric" sen hängde vi en stund på uteplatsen innan blev det dans för fulla muggar. Svettigt! Mötte upp Sofie kille som spelat skivor på Nöjes "Sommargården". Bra att få sällskap hem, ända in i porten :)

Har sovit mycket gott inatt med öppna fönster och utan täcke tydligen. Ska ge mig ut i solen lite sen blir det fotboll för fulla muggar. Ni har fattat att jag hejar på Spanien va? ;)






Testar mobilbloggning

Testar mobilbloggning


Fina dagen





Har varit i Älvsbacka utanför Molkom med syster, Mira och Patrik hela dagen. Pappa och Inger var där med husbilen precis vid en strand. De åts sill, potatis, grillad kyckling och potatissallad. Jag tog en prommis och fick övertrötta Mira att somna i vagnen sen hälsade på pappas gamla bekanta Erik och Lena som bor precis i närheten. Pappa och Erik har tävlat mycket i folkrace förr. Mira badade också i sjön för första gången :)
Somnade en timme i sängen när jag kom hem. Jag får se vad som händer ikväll. Det är ju trots allt fotboll på tv igen :) Min granne bjöd med mig ut så vi får se om jag hamnar ute i vimlet.

Kramen!



                                        Matdags




                              Hon somnade till slut....



           ...då passade moster på att ta kort på ett ankare




               Klart man ska ha egen liten campingstol!



New shoes




Jag tror jag hittat en snygg känga att bära till hösten. Bra pris med! Ska nog klickas hem i framtiden :)





Bild: Ellos



Fin kväll



Jag, syster och Ulrika satt på Glada Ankan's uteservering ikväll och åt god mat och drack gott vin och kollade fotboll från svår vinkel.

Vår kväll i bilder: ( den kineskiska kvinnan i gigantisk skärm fastnade tyvärr inte på bild hos mig...syster tror jag fick bra bild på henne och man i annan man i fräsig frisyr)












P.I.P



Ska vilken dag som helst köpa min biljett till Putte i Parken. Ska hänga lite med barndomspolaren Ida och bara lalla runt och lyssna på bra musik. En och annan öl kanske slinker ner :)
Jag vill verkligen se Oskar Linnros, The Ark, Hoffmaestro, Takida, Melissa Horn, Neverstore, Monty, Docenterna,The Hives. Sen finns det massa som jag i alla fall vill slänga ett öga på för att jag tycker en och annan låt är bra och jag vill i alla fall ha sett dom..som typ NERD och Danko Jones. Det är många artister som jag inte ens hört så jag får väl ta en sväng på Spotify och kolla om det är nåt att ha.
Ida: Vilka vill du se? :)
Kommer bli bra! Hoppas vädergudarna är med oss. De nyinköpta gummistövlarna till förra årets festival åker med...uttifall :)


Ska ni dit?




Putte i Parken 2009






Trötter



Idag tog jag mig sovmorgon till kl 10 efter helgens jobb. 3 arbetsdagar av 8 i rad gjorda. Phew! Om jag var trött igår vill jag inte ens tänka på hur jag kommer känna mig på fredag eftermiddag :) Men men...det går. Går in på min lediga dag idag och gör ett pass.
Ska bara slappa under dagen och faktiskt njuta av lite svalare luft ute. Sommaren kommer tydligen tillbaka imorrn enligt väderfölket på tv.

Nu ska jag göra frukost och ta det lugnt framför tv'n.




RSS 2.0