Happy New Year



Även om jag skulle upp kl 05.30 imorse var jag rätt pigg när klockan ringde..eller ja..efter en stund. Kallt och fint frostigt ute när jag knallade ner till torget. En bra dag på jobbet och slutade i normal tid med. Är hemma nu och ska slappa lite i soffan innan jag gör mig klar för middag hos Emma. Det blir kräftsoppa till förrätt, kycklinggryta till huvudrätt och pannacotta till dessert. Mums :) Skumpan och vinet står på kylning. Ser fram emot en kväll med god mat, roligt sällskap och massa tjööööt :)

Så, Gott nytt år på er och SKÅL!


Love?


Komikern Sarah Silverman gjorde en musikvideo åt sin pojkvän, talkshow hosten Jimmy Kimmel.



And here is Jimmy's response!


Jul Jul!


Jag vet att det blivit väldigt dåligt med bloggande nu under jul men jag har ju faktiskt firat just jul och jobbat. På julafton var vi hos mamma och käkade gott och delade ut julklappar innan det var dags att börja jobba. Jag tror inte jag kan minnas en jul när jag INTE jobbat. Kanske dags att skaffa kontorsjobb. Jag jobbade även juldagen så efter jobbet packade syrran, P och jag in oss i bilen och åkte till pappa och firade jul På kvällen satt vi och drack lite vin/ öl och tittade på film. Vi kollade in rean på stan i Karlskoga men det va inte mycket att ha. Jag träffade TVÅ personer jag kände. Hemvändardag my ass! Haha..fast alla låg väl hemma och va bakfulla.
Jag han träffa min kära vän Mia som jag inte sett på år och dar. Vi brukar ha som tradition att alltid ses på jul. Det va kul att träffa henne och har jag tur kanske hon kommer in till stan och firar nyår :) I lördags blev det lite fest. Jag, Emma och Helena tog på os finskorna och gick till Lovisa där det var tjejfest. Koriander fick äran att ha oss som gäster :) Det var mycket folk och bra stämning. 

Lite bilder från helgen som gått:

   

  

X-mas spirit???


Okej..här får ni lite "julkänsla" :P






Vad har hänt?



Okej jag har varit dålig på att blogga, jag vet. Men det har inte hänt så mycket i mitt liv och det kommer ni märka av redovisningen här.

* Jag har jobbat och kommer jobba över jul. Kul kul cykelskoj! NÄ!

* Jag har av någon jävla anledning börjat följa en 17 årig skateboardproffs liv i MTV's serie "Life of Ryan" Jag är inte ens intresserad av skateboard och killen är nästan (jag sa NÄSTAN) ung nog att vara son till mig. Men kollar, det gör jag!

* Jag har testat på ljudbok. "Tordyveln flyger i skymningen" Men jag upptäckte ganska snabbt att det inte var något för mig. Vad hände? Jo, jag somnade hela tiden. Jag får hålla mig till att läsa böckerna istället.

* Har haft nåt slags inbrott i mitt förråd. Fast det såg mer ut som att de lånat en flyttkartong för den stod så fint utanför mitt röriga förråd.

Se! Det har hänt grejer ändå!

Det ska vi fira!



Är lite seg och har ont i fötterna efter en dag på jobbet men har just duschat och öppnat en Corona så det ska nog bli fason på mig :) Loysan kommer hit sen och vi ska dricka vin och käka snacks och fira att hon är ledig i 18 dagar och jag i två.
Sen ska vi möta Emma på Koriander som har julfest med sitt jobb. Jag fasar lite för klädvalet ikväll. Känner mig typ som en stoppad korv. Vår gamla elev på jobbet, Emmi, kom förbi idag med den största prinsesstårta jag någonsin sett. Och man var ju tvungen att smaka. POFF så gick Kecka upp två kilo...kändes det som i alla fall.
 
Nu ska jag fixa lite tugga och dricka opp min öl. Ha det bra där ute!  Vi kanske ses i vimet!

Cute!

The new Beyonce? :)


Vad ska jag göra idag?



Åh jag satt och bläddrade bland lite böcker på Adlibris hemsida. SHit vad böcker jag vill ha. Ska nog klicka hem några pocketar :)
Jag sitter och funderar på om jag ska gå ner till stan och göra av med pengar på nåt jag troligtvis inte behöver eller om jag ska stanna hemma bland mina värmeljus och kolla på film. I need movietips!



Utsövd



Shit vad jag sovit inatt. Klockan 11.30 slog jag upp mina ljusblå. Men har man jobbat hela helgen får man slöa till det lite :)
Jag har just kollat senaste avsnittet av "The Hills" med det där bröllopet. YUCK! Och ja, det kom en tår när Lauren och Whitney sa hej då. Ska bli intressant att se nästa avsnitt. En liten reunion är på gång kanske.
Ska kolla Gossip Girl och Heroes strax och sen bara gnola runt lite här hemma. Marie kommer och hämtar mig klockan 18.00 och då blir det julbord. MUMS!

Vad gör ni idag?

N.K.O.T.B



Just nu drömmer jag bara om killarna i New Kids on the Block. Tredje natten i rad. Vet inte varför.  Are they trying to tell me something?
Jag är ju inte så bejastrad av deras comeback. Jag har lixom vuxit ifrån det där med pojkband. Men hade jag varit 12 igen hade jag väl dött av lycka.

Eller svimmat lite i alla fall.


My day "off"



Idag är jag ledig och tog mig en rejäl sovmorgon. Jag har just käkat lite frulle och sen borde jag ta tag i städningen. Blir tvättning idag med. Jag är i behov av nya byxor till jobbet så jag ska nog ner på stan och glutta lite i affärer oxå. Nån som vill med? :)
Blir kanske storhandling med mamma och mormor oxå när mormor kommer till stan. Gamle sambon åker till Liverpool idag om nån timme. Hade varit kul att bli med. Stå på The Kop och hejja :) Får bli en annan gång. Jag hoppas på en nyckelring när han kommer hem i alla fall :)

Nu, städ! *urk*

Katie




Så fin så fin.





SNL



Okej, JAG är ett stort fan av "Saturday Night Live" ! So here we go. "Jizz In My Pants"!
Ser ni Justin förresten? *S*


Test



Jag gjorde samma personlighetstest som Kompisen:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

Hmm..jaja..

Blir handboll nu. Funderar på pizza i halvlek.


The winner is



Jen vinner fortfarande överlägset över Angelina när det kommer till beauty! Inte för att det är en tävling eller så....



L.C



Jag gillar verkligen Laurens stil! Me want her wardrobe!!


   

   

Cravings



Det här är det enda jag är sugen på just nu. Choklad, choklad, choklad!!!




Eller ja..chirre och dip hade suttit som ett smäck det med...

Today



På schemat idag: Myskväll med kyckling och klyftpotatis, glögg, pepparkakor, lussekatt, marknadsgodis, Christmas carols och julklappsinslagning *ler* Ska nog titta in på Nobelfesten lite grann oxå..bara för att kolla vad de har på sig för fint.

Mellan allt detta roliga borde jag diska och städa oxå. *pust*

I've got mail



Idag var det dags för långpromenad när jag vaknade. Det var ett tag sen och det känns lite i kröppen. Men gött var det. Nu måste jag skärpa mig!!!
Idag fick jag en avi att jag har ett stort brev att hämta på Hagahallen. Jag undrar vad det kan vara!!! Jag har inte beställt nåt! Gick förbi där när jag gick från bussen nu men de hade ju stängt posten-avdelningen *grr*

Har inga planer för nyår heller! Och det känns hur bra som helst. Ingen stress och ingen klädselångest. Det får bli vad det blir.

Nu ska jag slappa i soffan och strunt i diksen. Den tas imörrn!

*tjipp*

Dagen som gått



Idag hade jag sovmorgon. Mycket skönt! Tog det bara lugnt innan jobbet. Har kommit hem för en stund sen. Jag har käkat en lussekatt och druckit kall mjölk. Två bitar markandsgodis slank ner oxå. jag har inbillat mig att jag har massa hål i tänderna för jag har tandvärk. Men den verkar vandra så jag intalar mig själv att det är förkylningen.

Nu sitter jag och skriver julkort till mina "barn" i Lincoln och Victoria i London. Enda julkorten jag skickar. Snart blir det sängen där jag ska försöka plöja någon sida i min sega bok.

Godnatt på er!

This weekend



Trots förkylning har det varit full rulle i helgen. På lördag dag tog jag det dock lugnt och gnolade runt lite här hemma. På kvällen åkte jag bort till Anna och Erik och va lite social. Var mycket lugnt för min del eftersom jag skulle upp på dop på söndagen. Dopet gick som smort och vi fick gott fika efteråt. Det var kul att träffa Camilla, Ann och Jenny. Miss my girls :)

Fick mig en ordentlig spark av min blivande systerson/dotter. jag lade örat mot Jennys mage och sa: Tänk om den skulle sparka till mig nu. Mycket riktigt. PANG! Rakt på örat. Där fick jag!

Nu ska jag snart åka iväg och jobba kväll. Lite sövmöra idag var inga fel alls.

Se ya later!

   

Bakdagen i bilder



   

                                                                     
Dagen avslutades med räkor, lite vin och Idol.




Ja jag är 30 bast!



Igår fick jag ett litet piller med folsyra av min gravida syrra som ska vara bra för kroppen. Nu är det ju så att jag varken är gravid eller ammande, så jag antar jag är åldrande då. Tack för den Televerket! :)



Kaka på kaka



På Kvarnens pizzeria:

Jag: Åh, jag ska ha pommes frites och strips!

Kan säga att det tog ett tag innan jag fattade Emmas konfunderade blick.

Owi arr bäjking lussecats



Jag är hos syster och bakar lussekatter. Hon hämtade mig från jobbet och sen drog vi ut till IKEA och shoppade lite. Jag bjöd henne på lite fika. Vi väntar på att degen ska jäsa nu och Ulrika kommer snart och då börjar baket.
Sen blir det lite vin..kanske spel eller Wii.

Det var väl det. Kommer lite bilder på baket sen.


Joooo..Jag kände första sparken på syrrans mage :)

Däpt i näthsan



Det var en lååång natt på jobbet inatt. Shit va trött jag var. Har vant mig att jobba dagar nu så det vart jobbigare än jag trodde. Men what the hell. Idag ska jag bara slappa och bota min förkylning. Det är jobbigt när man är både täppt i näsan och snuvig. Fattar inte riktigt hur det går ihop.

Imorgon ska jag och Emma på hockey. Hejja hejja. Helgen är fullspäckad av roliga saker. På fredag ska jag och syster till IKEA och sen blir det julbak. Vi ska baka lussekatter och ha det mysigt. På lördag blir det inflyttningsfest nr 1 hos Emma. Utgång på det. Men för Keckas del blir det mycket lugnt. Jag ska på dop på söndag. En av min bästa kompisars lilla Ella ska döpas och då ska jag faan inte vara bakis.

Nu ska jag kolla klart HIMYM, laga lax och sen dricka te och se på Gossip Girl.

See ya!

Idag var hela staden vår



Idag har jag och min syter haft en riktigt syterdag på stan. Möttes vid 12 och käkade luch på Royal. Sen var det julklappshandling för fulla muggar. Ja..vi handlade lite till oss själva oxå :) Jenny hittade en fin klänning som magen passade bra i :) Jag köpte ny plånbok, halsduk och så fixade jag ny mobil. Fin fint det :) Vi tog en fika på T oxå. 20 pickadoller för en lussekatt. De kan ta betalt de! Hua!
Har suttit och försökt lära mig lite nya grejer på den nu så jag börjar få snits på telefonen.
 


Ska iväg och jobba natt snart. Sov gott med er!

Gunatt

My day off



Jag är ledig efter helgjobb. Unnar mig tid i soffan och bara slappar. Jag tror det kan bota min förkylning :) Jag har tvättat och lagat mat. Har avverkat två filmer med snyggingen Ryan Reynolds. Jag skippade att gå ner till stan och börja inhandla julklappar. Det tråkiga vädret håller mig inomhus. Nu ska jag tända massa värmeljus och kolla mer film. Ett glas julmust på det och dagen hade varit complete.

RSS 2.0