New

 
 
 
 
 
 
Jag klickade just hem en beställning från Nelly.
När jag ändå sitter och mest hejar på USA i OS kan jag ju lika gärna gå runt med amerikanska flaggan om halsen :)
 
 
 
Även detta halsband är på väg hem till mig snart :)
 
 
 

Ny vecka

 
 
 
 
 
 
Okej jag är jättedålig på att blogga jag vet. Sorry! Det händer inte så mycket här just nu. Det är mest jobb och OS för mig :) Idag på morgonen har jag tränat ordentligt för första gången efter semestern och den skadade foten. Jag kände tyvärr av den ändå trots att jag bara gick snabbt på löpbandet i lutning i 45 min. Men bättre än ingenting. Efter det blev det styrketräning ca 1 timme. Kändes så skönt efteråt och nu är det skärpning med träningen.
Under veckan blir det nog lugnt om inget spontant händer men till helgen ska jag till Karlskoga och träffa mina tjejer! Love! Hoppas ha lite roliga bilder att visa för er då :)
 
 
 
Dett sk det blir mycket mer av framöver :)
 
 

Instagram

 
 
 
 
 
 
Självklart finns jag även på Instagram om ni vill se lite bilder. Är nog mera uppdatering där än här för tillfället. Kom dit vettja :)
 
 
 
 
 
 

Sunny day

 
 
 
 
 
Idag har vi haft en strålande solig dag. Jag har suttit ute i solen och slappat och läst ett tag. Jag får passa på, snart kommer väl regnet igen.
Jag har varit ledig idag efter att jobbat två dagar efter semestern. Är ledig i morgon med inför helgens jobb. Ganska okej start.
Idag börjar OS i London och jag sitter nu och tittar på tjejernas match i fotbollen. Härligt med massa sport i tv!
 
Hoppas ni haft en härlig dag!
 
 
 
 
 

Grillning

 
 
 
 
 
 
Igår kväll blev det grillning hemma hos Louise och Magnus. En gammal klasskompis från universitetet, Alexandra, var i stan i helgen och hälsade på. Det blev lax, kött, grönsaker, sallad och goda såser. Mycket gott! Efteråt blev det lite musikquiz, kex och ost och god tårta.
Skönt med en mysig hemmakväll med goda vänner.
I morgon börjar jag jobba igen efter semestern. Känns så där men ska bli liiite skönt med lite rutiner. Jag önskar jag haft finare väder under min ledighet men det har varit skönt att vara vara ledig ett tag.
Jag behövde det :)
 
 
 
 

Looking

 
 
 
 
 
 
Jag är på jakt efter ett nytt soffbord och vill gärna ha ett runt i vitt. Hittade detta fina på Mio möbler. Priset var lite i överkant dock då det kostar 2990:-. Men visst är det fint :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Yummy!

 
 
 
 
 
I lördags åkte vi till Värmskog för den årliga räkmackan. De är kända för sina mycket goda smörgåsar och de snålar verkligen inte med räkorna. Kan varmt rekommendera deras Lyx smörgås med handskalade räkor.
Jag blev proppmätt :)
 
 
 
 
 

Shopping

 
 
 
 
 
Jag var till mamma och fick god lunch idag och efter det gick hon, jag, syster,mormor och småtjejerna upp till stan för lite shopping.
 
Jag hittade ett fint halsband på Bik Bok.
 
 
 
 
 
Hittade även denna sköna bh:n på Bik Bok.
 
 
 
 

Zara

 
 
 
 
 
 
När vi var i Göteborg förra veckan för Madonnas konsert var Zara den enda butiken jag ville till. Jag orkade dock inte titta så noga i butiken då det var rörigt på rean och mycket folk. Denna toppen fick följa med hem i alla fall.
 
 
 
 
 
Baksidan.
Tyget nertill är lite transparant.
 
 
 
 

Fina ögon

 
 
 
 
 
Jag fick detta i present av Elin under Putte-helgen. Nu ska jag få fina fylliga ögonfransar :)
 
Tack Elin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagspresent

 
 
 
 
 
Jag fick en födelsedagspresent av Ida i efterskott. Ett halsband från Forever 21 :)
Tack Idolf!
Och du Ida, grattis på födelsedagen!! Hoppas du får användning av ditt halsband :)
 
 
 
 

Putte och Jag

 
 
 
 
 
Då var det dags för årets Putte i Parken.
Jag missade ju onsdagen då jag var på Madonna. Mina festivaltjejer Ida och Elin hade sovit i min lägenhet från onsdagen så jag mötte dom på stan för lite lunch när jag kom hem med tåget från Gbg. Solen sken och det var varmt och skönt så väl hemma hos mig satte vi oss i solen och drack lite vin och mumsade jordgubbar och chips.
De artister vi absolut skulle kolla in var Gavin Degraw, Kent, Den svenska björnstammen, Lars Winnerbäck. Vi såg lite småstunder av andra band och artister med.
Jag glömde min kamera på lördagen och fick låna systers vilket var tur för hennes är bättre och trots mörker blev bilderna på Lasse helt okej. Tyvärr kan jag inte visa några nu då jag inte kan tanka över de bilderna till min dator. De kommer sen :)
Tack Ida och Elin för en rolig festivalhelg!
 
Pip bildregn :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Queen!

 
 
 
 
 
 
Jag, syster och Maria var på Madonnas konsert på Ullevi i onsdags. Jag såg henne där 2009 så det kändes rätt fantastiskt att jag skulle få se henne igen. Vi hade läst innan att hennes konsert inte fått de bästa betygen och ibland var jag villig att hålla med. När hon var bra då var det riktigt bra men tyvärr mixade hon sönder en del av de gamla bästa låtarna. Slutet var absolut bäst. När hon körde Like a prayer med en gospelkör och hela Ullevi står upp och sjunger med kom tårarna faktiskt :)
Bara att se Madonna live är ju en dream come true för mig :)
 
Jag har inte den bästa kameran (tog ej med systemkameran)..men här är hon i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0