Tjejkväll





Efter jobbet i fredags hoppade jag på bussen till Karlskoga för att umgås med tjejerna hemma hos Pernilla. Det blev hämtmat, vin, Singstar och massa prat. Senare gick vi ut och dansade hela natten :)

Tack för en jättekul kväll tjejer!

P&K






Friends




Många av mina nära vänner bor långt ifrån mig och jag kan inte träffa dom så ofta som jag skulle vilja. Just nu vill jag bland annat åka till:


Maria i Trollhättan och prata massa roliga barndomsminnen, snacka skit om "Annelie", lyssna och självklart skråla med i NKOTB låtar :)

Linda i Kungsbacka och dricka vin på hennes och "Offret Nr 2's" balkong och försöka få ordning på "Håkans" liv :)

Ida i Tysfjord och dricka "Dagens", leka "tuffa tjejer" och prata om minnen från Backa :) Syrran ska självklart med på denna resan med!

TeTe i Stockholm och minnas USA tiden, läsa gamla roliga citat och säkert skriva ner fler :)

Emma i Oslo och vimla i Oslos uteliv, lyssna på bra musik,  ta en bärs och tjöta, tjöta, tjöta :)

Tjejgänget från Karlskoga får inte glömmas bort. Dom får jag träffa till helgen och jag längtar så mycket.


Denna sång är till mina vänner, nära och långt bort! Tack för att ni finns :) Love you!







Gift





När jag kom hem idag låg ett handskrivet kuvert på golvet. Det är alltid lika kul att få brev som inte är räkningar. På baksidan såg jag att det var från min kära barndomsvän Ida. I kuvertet låg ett par jättefina örhängen som jag sett på hennes blogg och som jag tycker är så fina. Det bästa är att hon har gjort dom själv. Duktiga Idolf! Tack än en gång vännen! Dessa ska jag ha på mig på fredag när jag ska på tjejfest med vännerna i Karlskoga.





Jag och syster har varit på ett yoga pass nu ikväll och det passade mig perfekt efter helgens och dagens tuffa pass på jobbet. Jag ska verkligen gå på det mer regelbundet. Nu ska jag vara ledig i två dagar. Det tycker jag att jag är värd :) Ska slappa i soffan med en film nu.

Hoppas ni haft en bra måndag!









God morgon

Jag står på Stora Torget och väntar på bussen till jobbet. Klockan är 06.23 och jag hade hellre legat hemma och sovit. Nu blir det jobb till kl 21 istället.

Hoppas ni har en bra dag!!


Zara





När jag var i Stockholm i helgen hade jag bara en butik som jag verkligen ville till. Zara! :)
 Jag slog till på dessa två tröjor.
Jag är medveten om att det kanske är tråkigt att bara se kläder jag köpt upphängda på min byrå och inte på mig men jag ska skärpa mig :)









The show





Ett i stort sett fullsatt Globen tog emot Britney igår och vi tjejer var nöjda med showen. Det är inte samma gamla självsäkra Britney som står på scenen, det märks men jag tycker inte hon såg ut som en lat robot som vissa skrivit i tidningarna. Jag saknar dock den riviga dansen från förr och hon kunde ha haft mer kläder på sig.
Men det är ju ändå Britney! :) Vi hade kul och dansade och sjöng!









It's Britney bitch!!!


Dinnertime

Igår blev det middag på restaurang Kungsholmen. Bra sällskap, god mat och gott vin!
Vi har nu varit till Kista galleria och strosat runt och nu är vi rätt laddade inför kvällens konsert med :)




Britney!! :)





I morgon åker jag med syster, Patrik och systers arbetskamrat Karin till Stockholm. Vi ska gå på stan och sen ut och äta med Kristin och Göran som vi även ska sova hos. På söndag ska vi tjejer bege oss till Globen för att se Britney Spears. Det ska bli jättekul! Jag vet att hon inte riktigt är i form och att vi inte kommer få se en Britney som i klippet nedan men jag ser ändå fram emot det :)
Jag sitter nu och lyssnar på hennes låtar på Spotify och laddar :)

Hoppas ni har en bra helg!









Pics





Bjuder på lite bilder från dagarna i Arvika :)














Arvika

Jag har varit i Arvika med arbetskamrater och haft värdegrundsutbildning. Jag, Jossan och Camilla drack lite cider på rummet innan middagen igår och sen blev det skumpafest på deras rum :)
Eftersom blogg.se appen fortfarande krånglar kan jag ej lägga upp bilder via mobilen. De kommer sen.

Hej hej!



Ullaredresa





Jag, syster, mamma och Maria har haft en rolig dag på Gekås i Ullared idag. Några timmars shopping och vi var nöjda allihopa. Nu har jag packat upp allt och grejat lite här hemma med allt nytt och jag tänkte visa några utav sakerna jag köpt.




Idolen Madonna på t-shirt :)



Härlig kofta
(Jag är fullt medevten om att det fattas en knapp. Det ska åtgärdas i morgon)



Lampa vars skärm är beige men när jag kom hem och den fick en glödlampa i sig ser jag att den skiftar lite i rosa. Går fint det med :)



Jag gillar Balenciagas väskor men min ekonomi tillåter inte ens sån. Då får man köpa på väskor som är kopierade av dyrgriparna.



Varm pläd till de kalla höst och vinterdagarna som kommer



Ny fungerande diskmedelspump



Vaniljljus som nu sprider god doft i hemmet

Det var lite av vad som fick följa med mig hem. Jag ska snart krypa ner i sängen och läsa. Det känns i kroppen och huvudet att klockan ringde 03.30 i morse men det var det värt nu efteråt.

Sov gott! :)






Spegel spegel




Jag är sugen på att ha en så kallad solspegel här hemma. Antingen i vardagsrummet eller i sovrummet.












Denna har funnits på Ellos men verkar vara slut. Någon som sett en fin solspegel någonstans? :)

Bilderna är från Hem Ljuva Hem och 25 Beautiful Homes


Me like

Så här skulle jag kunna tänka mig att klä mig i höst.
Sorry för dålig bild men tog den med mobilen direkt ur tidningen Chic.


Tjusdäjj





Idag har dagen på jobbet gått fort och bra. Jag är ledig i två dagar nu inför helgens jobb. Jag har inga planer mer än att träna lite och fixa lite här hemma. Bibblan ska få sig ett besök med. Syrran hämtade mig efter jobbet idag för lite träning på gymmet och inför hösten nu ska vi testa lite nya pass som Yoga och Ki balans. Kul med lite ny träning!
Jag sitter och lyssnar på FBK's match mot Frölunda på radion och FBK vann nyss. På övertid. Bättre än inget :) Äntligen får vi väl säga!

Gukväll!






Boktips



Har ni inte läst Harlan Cobens böcker om Myron Bolitar så ska ni läsa dom. Spännade sidvändardeckare med snabba repliker och bra karaktärer. Det finns 10 böcker sammanlagt men inte alla finns ute på svenska.
Har ni inte läst någon av Harlans andra böcker ska ni läsa dom med. Mycket bra!

Slut på tips!





Test

Jag testar bara den nya blogg appen :)

Hoppas ni har en mysig kväll!


Word









Slappo




Helgen är här och en ledig helg är en desto bättre helg :)
Jag ska mest vila mig och ta det lugnt. I kväll tänkte jag knapra på något gott godis, läsa bok och kolla de senaste avsnitten av Fringe, The Big Bang Theory, Sons of Anarchy och The Vampire Diaries under filten i soffan. Jag måste även kolla avsnittet av Tack för musiken där Lars Winnerbäck var med som jag missade. Älskade Lasse :)
Jag borde även ta och resna i min garderob som just nu är FULL. Och jag som säger att jag aldrig har några kläader att sätta på mig :)








RSS 2.0