Semester





Jag njuter mest av att ha ordentlig semester nu efter sjukligheter. Jag vaknar dock tidigt på morgonen, innan kl 7 så jag tror inte kroppen ställt in sig på semestertid än. Men man kan ju somna om senare :) Har inga måsten på dagarna utan har mest slappat, solat, läst och ordnat lite inför resan på tisdag. Det ska bli så skönt att komma bort och jag behöver det verkligen känner jag.

Det blir kanske inget bloggandet innan jag åker men ni får en uppdatering när jag kommer hem :)

See ya!




Hawaii 2006



Doing better





Okej jag börjar bli något så när mer människa nu. Herregud sicken infulensa..eller vad det nu var jag hade. Tempen gick snabbt upp till 40.2 grader på lördagskvällen och jag låg mest i sängen och yrade och svettades och frös omvartannat. Jag har haft en huvudvärk som jag aldrig varit med om innan och natten till måndag mådde jag så dåligt och hade så ont i huvud och kropp och led av frossa och svettningar pga Alvedonen (var det enda jag hade hemma) så jag var nära att ringa min mamma så hon kunde skjutsa mig till akuten. Jag härdade ut och fick till och med sova några timmar på morgonen.
Jag får sällan lite feber utan den blir HÖG och stannar där ca 2 dagar sen makar den sig nedåt. Senast jag hade så hög feber var när jag bodde i USA 98-99 så det är skönt att det inte händer ofta :) Jag är feberfri men har värk i huvudet och ont i halsen än. Har pratat med Vårdcentralen och de har beordrat mig vila, vila och åter vila innan min resan nu. Mycket vätska och bra kost med. Har inte mycket till matlust och halsen krånglar så det blir mest frukt och flytande föda.
Har haft tur och har fått hem lite förnödenheter och värktabletter från snälla människor som mamma, syster, Sofia och Mattias. Tack till er!
Idag när solen sken tog jag faktiskt en lååångsam promenad till Konsum men jag blev utmattad :)
Snälla syster skjutsade mig även till Bergvik så jag kom till Apoteket och med mig hem fick jag en stooor hög med kantareller som hon plockat. Dagens kvällsmat blev faktiskt två smörgåsar med kantareller på och lite glass med jordgubbar till efterätt. Gott för halsen.

Nä nog om mig och mina sjukligheter. Nu väntar sängen och boken.

Natta




Min kvällsmat! Ja..inte ALLTIHOPA :)




Mina tankar går till Norge





Jag har periodvis suttit klistrad framför tv med tårar i ögonen och följt de norska och svenska nyheter om det förfärliga som hänt i Norge. Det är så fruktansvärt! Mina tankar går till det underbara landet Norge och alla drabbade!




Jag gick på tre veckor semester igår och det känns så skönt just nu. Jag var ute igår och firade det med middag. Idag har jag dock blivit sjuk. Har en gruvlig huvudvärk, halsont och febern har nu stigit över 39 grader. Så typiskt när man har semester men jag kände det på mig i veckan. Hellre krasslig nu än när jag och Ida ska åka till Mallorca den 2 augusti :)
Positiva tankar nu!!! :)



Poems





I watch him breath
he looks so peaceful,
so beautiful.
I touch his lip, his cheek, his chest.
This beautiful body I love to become one with.
I love his smile when he tickles me
and the look in his eyes when he tells me I smell like honey.
He wakes up for a second and put his arm around me.
He says something, I can't hear what.
And I love him even more.
Then why is my face wet from tears?
He is not mine.





Inget vet vem du var, inte ens jag.
Som en främling från ingenstans
kom du och förändrade mitt liv.
Med kolsvart hår och väsande röst
ändrade du min uppfattning om livets väg.
Men en dag vart du borta, du lämnade allt.
Nu får någon annan dela ditt liv.
Höra dig prata om allt du vill göra.
Med kolsvart hår och väsande röst for du till framtiden.
Och du blickar inte tillbaka.
28/10-1994

När jag var yngre hade jag någon period när jag knåpade på dikter. Jag hittade två av dom i en bok häromdagen.
Vill bara förtydliga att den är inte skriven från egna erfarenheter :)





The reader





Det har blivit mycket läsande för mig på sistone. På några veckor har jag plöjt igenom 5 böcker och håller på i den 6:e. Har jag väl börjar i en bra bok kan jag inte sluta läsa. Om ni inte läst några böcker av dessa författare tycker jag absolut ni ska kolla in dom.




Jag har nyss kommit hem från jobbet. Helgens jobb är över och det känns skönt. Jag har lite ont i benen och inte minst fötterna. I morgon jobbar jag bara 3 1/2 timme sen ledig på tisdag.
Jag längtar så efter min semester nu. Är trött i både kropp och huvud. Igår efter jobbet åkte jag direkt till syster och firade henne för hon fyller år. Grattis igen Sis! Jag åkte hem strax efter 20 och låg i sängen innan kl 21 och somnade ganska snabbt men vaknade efter ca två timmar och kunde inte somna om. Typiskt! Så dagens dubbla pass blev slitigt men nu är det över :)
I morgon måste jag iväg och fixa ett nytt pass inför solsemestern.

Nu ska jag glo lite på finalen i fotboll och sen sova!

Natta!




Vi fikar :)

img_0882 (MMS)

Vi fikar :)


Ahhhh!





Ikväll njuter jag av ett glas vin framför tv'n och firar att jag är ledig i två dagar innan helgens jobb. Det blir nog en bra film en bra bok till detta :)

Hoppas ni har en trevlig kväll!






Smells good





Vill ni lukta gott kan jag tipsa om dessa två produkter. Hudlotion med doft av kokosnöt och duschkräm med doft av jojoba och mango. Mums!
Båda produkterna kommer från Oriflame.






Långhelg





Jag har varit hos pappa och Inger i Karlskoga i helgen. Samtidigt har det varit PIP-festival men i år blev det inget för mig. Lite surt att jag missade Håkan Hellström men har som tur var sett honom några gånger innan.
Helgen har annars varit lugn. Har umgåtts med P & I, Ann och Camilla, träffat Emma, grillat, druckit vin, njutit av solen, tagit en löptur runt udden och bara tagit det lugnt. Såna här helger behövs!
Nu väntar "bara" 9 arbetspass sen får Kecka gå på semester. Jag längtar kan jag säga!
Nu ska jag tvätta ur inpackningen ur håret, skölja bort ansiktsmasken och hoppa i säng med datorn och kolla på film innan jag somnar.

Hej svejs




Att gå runt i pappas hallonbuskar och äta hallon är sommar det! :)



Paket





Idag fick jag paket :) Jag älskar paket! Min kompis Sofia och hennes sambo Tom har varit på Rhodos en vecka och då tog jag hand om deras blommor här hemma. Detta fick jag som tack för hjälpen.
Tack till er S&T!

I morgon efter jobbet hoppar jag på bussen till pappa och Inger i Karlskoga. Det är Putte i Parken festivalen men i år ska jag inte på den. Jag sparar mina pengar till solsemestern :) Men jag ska åka över och hänga med lite folk. Vi hös efter helgen!

Take care!







Premiär





Idag har jag premiäråkt båtbuss. Det har funnit här i Karlstad ett par somrar nu men det har bara inte blivit att jag åkt. Det finns en hållplats precis där jag bor så jag mötte upp syster, Mira och mamma där för en tur in till centrum. Efteråt gick jag till biblioteket och lånade lite nya böcker för de förhoppningvis varma dagarna framöver :)




Mira och hennes kompis Malva




Mira ÄLSKAR att åka båt :)




På väg in mot centrum



Weekend





Igår åkte jag med syster & co till mamma och Jim för lite grillning. Skönt att bara sitta ute och äta och ha det bra.
Emma var i stan så efteråt åkte jag och träffade henne hos Lovisa. När brudarna drog ut på krogen åkte jag hem och slappade i soffan. Var så trött så jag gick och lade mig ganska snart. Har sovit som en stock inatt och tog jag mig en rejäl sovmorgon idag. Vaknade inte förrän 10.30, gjorde mig lite frukost och sen åkte jag och syster till IKEA och bergvik för lite shopping.





Nytt kuddfodral från IKEA




Topp från Vila




Klänning från Vero Moda

Jag köpte även ljusstakar från IKEA och jag var helt säker på att jag hade stearinljus hemma. Det hade jag inte. Ni får se kort på dom när de är på plats här hemma men de ser ut så här i alla fall.







Tjejkväll





Igår kom Ida in till Karlstad och hälsade på. Vi drack vin och pratade om ditten och datten. Hon ska flytta tillbaka till Norge igen men vi ses snart igen då vi ska åka på semester ihop senare i sommar :)




Idolf





RSS 2.0