Fint















Bilder från Åhlens och Indiska



Nytt




Igår fick jag en för tidig födelsedagspresent av familjen. En ny tv! Det var på tiden då jag haft en sån där tung burk. Den har visserligen hållit i över 10 år men jag fick väl göra som alla andra och fixa en platt :)
Jag fixade även ett abbonemang hos Com Hem och får testa en HIMLA massa kanaler i 3 månader. Det är säkert 100 kanaler och jag tittar igenom alla flera gånger om dagen. Har fastnat för djur och naturprogram. Just nu sitter och jag och slänger att öga på jungrutranornas flykt från kalla vintrarna i Mongoliet till värmen i Indien. Jag är ingen djur och natur människa direkt men jag kan fastna för såna dokumentärer. Sitta och stirra på myrornas parningsritualer eller nåt och gapa. Jag är mest fachinerad av att de lyckats filma olika händelser just DÅ!

Jaja, skitbra med ny tv! :)











Beauty




Hur snygg är inte Katie Holmes i amerikanske ELLE.












Drog till gymmet på förmiddagen för att tr...

img_0530 (MMS)

Drog till gymmet på förmiddagen för att träna bort lite träningsvärk. De bjöd på bananer och Marianne karameller i gymmet. Jag unnade mig en av varje :)


Me want







Bild från: Gina Tricot



Min lediga dag



Onsdag denna vecka betyder ledig dag. Mycket skönt. Sov till klockan 8 men gick inte upp förrän klockan 9 :) Började städa lägenheten och greja här hemma. Efter smarrig lunch i form av köttfärsås och spagetti åkte jag ner till stan för att inhandla broddar. No more vurpor for me!





Tog en runda bland affärerna mest för att titta lite. Ett fint doftljus från Åhlens fick följa med hem.





Nu har jag tatt på mig pyjamasbrallorna och ska lägga mig i soffan och bota huvudvärken med tidningar.  Det ska väl funka :) 






Är ledig....




...but I better get to it. Detta ska fixas idag!







Going down




Okej vinterns första vurpa är avklarad. Jag har bara väntat på den. Är så illa trött på denna snö och halka. I morgon ska Kecka ge sig ut och köpa ett par broddar. Så det så!










Gymmet avklarat!

img_0522 (MMS)

Gymmet avklarat!


Craving




Jag måste sluta titta på filmer och serier som har med Boston att göra. Jag får sån sjuk längtan dit! Dags för en Boston / NY resa kanske.

Ursäkta dålig bildkvalitet men jag har lixom tagit kort på kort. När jag bodde over there var det inte direkt inne med digitalkamera :)












Ny vecka, nya tag



Okej jag är jäkligt dålig på att blogga men det finns inte så mycket att skriva om just nu. Kroppen är i stort sett tillbaka till sitt vanliga jag efter febern, jag är tillbaka på jobbet och livet rullar på som vanligt igen. Inga stora planer för veckan. Ska komma igång med träningen igen. Ska bli sååå skönt!

I fredags var jag hos Sofie och drack lite vin och hälsade på nya hunden, Ture :) I lördags hängde jag hos syster där det blev hämtamat, chips, dipp och Melodifestivalen. Blir bara mer spektakel för varje år men likt förbannat sitter man där och glor, traditionsenligt...typ. På söndagen var pappa och Inger här. Vi åt mat och bara umgicks. En bra och skön helg.

Ser sjukt mycket fram emot 5 mars då tjejerna från Karlskoga kommer hit. Vi ska på Mia Skäringer, sen ska det drickas vin och tjötas. Vi hamnar säkert ute i vimlet och dansar fötterna trötta med :)
Det måste planeras in en helg med denna
bruttan också :) Saknar mina utsridda vänner. Ni vet vilka ni är ;)

Ja..sen ser jag ju sjukt mycket fram emot Skid VM med som börjar i veckan. Förvånade?





Det kommer garanterat gå bättre för de svenska åkarna än för mig. Snön på mössa är ett tecken på att jag har vurpat.




Friday



Jag hatar att vakna på dåligt humör men lite frukost och se att solen tittar fram börjar få det goda humöret att smyga sig på. Det är ju trots allt fredag! Fast jag har varit hemma från jobbet med feber i tre dagar kan man ha lite fredagskänsla ändå. Feber är borta och kroppen börjar bli sig själv. Efter att ha varit inne i ett par dagar ser jag fram emot att komma ut i friska luften. En promenad vore inga fel :) Vad resten av dagen har att bjuda på får vi se.

See ya!







Drömmar



När man har feber drömmer man tydligen konstigare saker än vanligt. Oftast så byter det mitt i och jag hamnar på nya platser med nya människor. I natt har jag bland annat drömt att:

- Jag var med i nån slags Transformers värld. Ingen film utan detta var på riktigt. Jag och Shia LaBeouf sprang runt och krigade mot och ihop med robotar från yttre rymden. Det var läskigt och coolt på samma gång.

- Jag skulle till gymmet men när jag kommer dit har det gjorts om till en illegal pokerlokal. Jag blir asförbannad men sen övertygar de mig att vara med och spela och jag sopar mattan med alla.

- Jag, mormor, mamma och nån mer som jag inte känner skulle GÅ till Dalarna. Det var nåt med en buss och andra konstiga saker som hände på vägen men minns inte riktigt vad.

- Jag yrar runt i en affär som även säljer vin och letar febrilt efter det goda mousserande vinet jag och Emma drack i Oslo sist. Träffar två killar från min gamla klass hemma i Kga. Jag hittar inte vinet utan köper chips och läsk istället.

- Jag sitter på nån uteservering när en gammal dam kommer fram till mig och skäller ut mig för att jag äter pommes frites. För jag "vet väl hur mycket kolydrater det är i dom". Tror det här med LCHF satt sig på skallen på mig. Trots att jag inte följer det så väl.

Jaja..febern är på väg ner och jag känner mig ganska okej. Det är sjukt tråkigt att vara hemma och jag klättrar typ på väggarna. Vill kunna träna. Men men nu ska jag kolla Alpina VM på 4:an!

Hej hej!


Söt











Min tisdag



Jag har varit på gymmet och jobbat med överkroppen. Den är lite mör nu men det känns så himla skönt efteråt. Måste få in en rutin med träningen nu. Värken ska bort och bikinin ska kommas i. Ja, förhoppningsvis i alla fall. Tyvärr har förkylningen kommit tillbaka lagom med nya snön men det ska inte hindra mig från lite träning.
Nu sitter jag i soffan, nyduschad och tittar på The Big Bang Theory ( Love Sheldon) och slappar.
Och vardagsrummet luktar hyacint. Giller't!







Jag och syster spelar Sverigespelet. Jag s...

img_0504 (MMS)

Jag och syster spelar Sverigespelet. Jag ska sova kvar och ha Mira innan jobbet i morgon. Är det fint väder ska vi ut och leka i snön.  Ska snart bädda ner mig och läsa lite. Kram på er!


King & Queen









Dessa kronor kommer från ZBH



Brrr & grrr




Igår var jag så himla trött och frusen så jag hoppade i säng med pyjamas och dubbla täcken innan klockan 22 och somnade som en stock. Vaknade efter vad jag trodde och kände som flera timmar för toabesök men klockan var bara 23.30. Skönt med massa timmar mer att sova. Jag vaknade dock på ett uselt humör idag. Varför vet jag inte men var bara irriterad och grining. Stackars mina arbetskamrater men jag tror det gick bra ändå :)
Efter jobbet åkte jag hem och lagade god fläskfile med graniterad broccoli och kantarell/champinjonsås. Mycket gott!

Är glad att det är fredag i morgon. Jag slutar ganska tidigt och ska förbi stan sen hem och hinna med lite träning. Onda armen måste tas hand om. Om inget annat händer tänker jag ta mig en lugn kväll i soffan med ett glas vitt och film för på lördag blir det baluns hos syster och Patrik. Ska bli himlans kul!

Är frusen ikväll med. Borde gå och handla men tar det i morgon. Tänker ta en varm dusch, ta på Pj's igen och dricka gott te.

Kvälla på er!





                                                 Mums!!!!



Tulips











En dag på stan





Idag kom syster och hämtade mig efter jobbet. Vi åkte hem och hämtade Myran för en promenad till stan för lite shopping. Mira kan inte GÅ på stan utan hon ska jogga lite lätt hela tiden. Man måste hänga med i svängarna. Sen vinkar hon till ALLA :)




Vi hängde under kläderna på Polarn och Pyret




Så här glad blir man när man får ny jacka från PoP :)




Jag köpte denna jeansskjorta på Lindex. Den kommer få fungera lite som jacka i sommar.






Dagens söta










Hemma igen





Helgen i Oslo har varit bra! Skönt att komma bort lite och få träffa Emma :) Känner på mig att jag kommer åka över snart igen. Men nu är vardagen här igen och det betyder jobb, träning och ja, vardag :)
Trevlig måndag på er!





Emma har två ögon men min stora kind gömmer det ena :)



Smells good?




Jennifer Aniston's parfym Lolavie är ute på marknaden i USA. Jag längtar tills den kommer hit till Sverige så jag får testa om den passar mig :)






Jag vill ha värme



När jag åt frukost förrut satt jag och tittade ut genom fönstre på det gråa regnvädret. Positivt är att snön försvinner men oj vad jag är trött på mörker och vinter. Jag är en vår och sommarmänniska! Jag längtar efter värme, grönska, knoppar och färger. Jag vill kunna gå i Converse skor och jeansjacka, sitta ute och få lite färg på näsan.

Men den som väntar på nåt gott....får vänta en stund till antar jag :)








Nytt




Jag har klickat hem ett kuddfodral och servetter från HM. Ett par vanliga stora silverringar till öronen blev det med :)






Att göra!




* tvätta
* stryka
* städa
* diska
* sortera kläderna i byrån
* sy i knapp i svarta jackan
* skicka tillbaka kuddfodral till HM


Okej jag har två saker kvar på listan men dagen är inte slut och jag har tid på mig innan jobbet i morgon. Skönt att ha fått lite gjort på min lediga dag. Borde börja plocka ihop lite grejer till Oslo resan på fredag med så jag inte får panik i morgon kväll när jag ska få ner allt i väskan.
Nu vila i soffan en liten stund.
See ya!




I wish!


RSS 2.0