Summerday



Jag satt några timmar nere vid Vågis och solade och läste bok. Efter ett tag kom molnen och jag vart sugen på att gå på stan. Knallade hemåt, duschade och POOF..så var shoppingsuget borta. Jag gick istället till Konsum och köpte lite frukostgrejer mm. Mat is da shit! :) När jag kom hem satte jag mig och bläddrade i nya tidningarna och käkade lite naturgodisnötter. Gud vad gott det var med något salt. Somnade sen gott i sängen. Har just vaknat och ätit lite youghurt och tekaka och inväntar lite Allsång  och Morden i Midsomer med morötter med dipp :) Finns det några människor kvar i den där lilla staden?? *S*


Big No No



Aftonbladet visar idag en undersökning som tidningarna King och Glamour gjort där kvinnor får tycka till om mäns modemissar. Man skulle kunna tro att det är jag som skrivit alla 10 punkterna.

Nr 7 kan dock vara okej om man ska till kiosken eller så.

1. Att stoppa ner byxorna i strumporna. Eller att dra ihop byxbenen med snoddar.

2. Hängiga, nerdragna jeans som visar bakdelen. Byxor som är för korta, för långa eller sitter illa i rumpan.

3. För djupt urringad t-shirt som visar bröstet.

4. Fel skor. Joggingskor till vardags, eller klumpiga skor till kostym. Tubsockor i sandaler.

5. Kombinationen kamouflagemönster, tribaltatueringar och tumring.

6. Bratstil med vaxad backslick, skjorta med uppvikt krage och rosa tröja.

7. Mys/träningsbyxor utanför hemmet eller gymmet.

8. Att vara för trendmedveten och se ut som att man inte riktigt trivs i kläderna.

9. Skate- och hiphop-kläder.

10. För mycket av allt: mönster, färger, smycken eller accessoarer.


Upp with the tupp



Uppe med tuppen och tvättar och betalar räkningar. Disken bordes tas om hand oxå men det tar emot. Sen blir det brassetol med bra bok nere vid Vågis. Ska nog försöka knövla mig ner i vattnet. Premiärdopp :)
Måste lämna in min cykel oxå så syrran får tillbaka sin. Hej då braiga cykelkorg. Ny cykel med korg borde inhandlas nu till sömmern.
 
Funderar på PIP! Millencolin lockar :)

Nu, slänga in kläder i tumlaren!

Tjollahej


Sicken hetta



Usch vad jag hatar att jobba helg. Speciellt när det är 30 grader varmt ute och man hellre hade lagt  kröppen på stranden med kompisarna och haft det gött. Men men. Har jobbat ett grispass även idag + 1 timmes övertid som jag säkert inte får nåt för.
Nu, slut på klagomålen :)
Efter jobbet stannade jag på stan. Köpte parfym, Corona, hudlotion och en brassetol. Fick hem brassestolen fint på cykeln :) Tog med den ner till Vågmästaren och satt i solen och läste lite. Tror jag slumrade till lite oxå. Nu tar jag mig en kall Corona framför tv'n. Ska ta en kall dusch snart oxå och invänta kvällens avsnitt av Criminal Minds och njuta av att jag är ledig i 2 dagar.

Glad värme på er :)


MJ



Okej det har väl inte undgått någon att popikonen Michael Jackson har gått bort. Jag är inge Mega super duper crazy faan av honom men har alltid tyckt om hans musik och han har varit revolutionerad när det gäller musik och dans. Jag har lyssnat lite extra på hans musik idag. Jag lyssnade mycket på den när jag var yngre. Såg honom ofta på då braiga  och musikspelande MTV och tänkte: Jaha..där är han Michael Jackson...bra låt". Jag fattade nog inte vad stor han var och ÄR. Ett geni på sitt sätt. Det kom en tår när jag läste om hans bortgång. Kändisar ska finnas där..alltid..lixom..odödliga nästan. Men jag hoppas att han har det bra vart han än är. R.I.P Michael. We will remember you forever!!!

Ett bra moment!!! ( av många)

Gör en moonwalk....Out!


Travel kid!



Åh vad jag vill ut och resa. Se massa spännande, historiska och roliga platser. Jag har gjort två bussresor genom Europa men när man var yngre sket man ju fullständigt i vart man var och hur länge den där stenen stått där och vem som bott vart och gjort vad. Jag vill åka tillbaka till Venedig, Garda sjön, Porto Fino, Milano, Wien, Lyon och se mer av Tyskland och Spanien. Jag vill se Rom och Paris, Barcelona, Monaco, Tokyo och London and more. Varför inte åka på safari i Afrika. Jag vill åka till Australien, jag vill bila genom USA och England. Jag vill ha mer än 1 dag att se New York. Jag vill åka tillbaka till min gamla hemstad Boston och se allt det där som jag sköt upp och trodde jag skulle hinna med när jag bodde där.

Kanske ska börja köpa Triss -lotter och spela på Trav och Lotto???




                                             Där nere har jag gått :) ( Porto Fino, Italien)

Idag..



har jag:

* jobbat. Vilket idag mest har betytt att åka på kalas :)
* varit och J&P och hjälpt dom börja med flytten. Shit vad svettigt det blev!
* monterat upp rullgardinen med hjälp av pappsen :)
* fått svarta fötter av mina favvo skor. Jag har just duschat..det går inte bort.....

Nu ett glas vitt  med is i till fotbollen, sen läsa Patricia Cornwells nya bok innan jag somnar. Jobbar heeela helgen + mer flytt.

Guday!



Out of paper



Inget skriker "Ja jag är skitnödig(mest) / kissnödig" så mycket som när man går till affären och köper endast toalettpapper!

Men ja tack!





Me want



Denna vill jag ha när Samsung behagar släppa den i Sverige!





Telefonen ska tydligen inte släppas i Sverige enligt Samsung heller för den delen....dret

Update



Okej lite dålig uppdatering i bloggandet jag vet. Var ledig igår och då var jag bort till syster en stund och var barnvakt. Jag och Mira satt på balkongen en stund och glassade. På eftermiddagen gick jag runt på stan i jakt på kjolar. Snacka om att ha svårt att hitta underdelar. Hittade dock en marinblå kjol på HM + tre toppar på rean ( 50 :- var ). Fick med mig lite armband hem oxå.

Jag ska snart gå till Ventilen och lämna in min cykel. När jag skulle cykla hem från jobbet i måndags kväll upptäckte jag att jag har punka på bakdäcket. Typiskt! Tror ågon fibblat med däcket då den där grejen man pumpar in luft i inte är hel.

Ska ge mig ut i solen lite innan jag beger mig till syster igen och hjälper henne lite innan flytten.

Hej på er

Midsommar



Nu är jag hemma igen efter en midsommarhelg på landet. Det var skönt att komma bort lite och bara ha det gött och slappa men att komma hem nu var mycket najs det med. Borta bra men hemma bäst. Gunnarskog bjöd på ganska bra väder. Lite regndroppar fick vi allt på oss men tydligen ska svensk midsommar vara så nu för tiden. För egen del blev det en mycket lugn midsommar när det gällde starka drycker. Knappt 4 öl, lite skumpa och ett glas vin på hela helgen. Skönt!
Vi grillade massa god mat, spelade spel, lekte lekar, kollade fotboll sjöng Sing Star och bara hade det gött.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Sällskapsresan 1. Jag har hela 3 liters bibban med vin kvar sen helgen så jag funderar på att ta mig ett glas.. eller kanske inte..vi får se.

Hoppas alla hade en bra midsommar!










The boat



Läste i VF idag att Båten tydligen måste flyttas. *hmpf* Varför då om jag får fråga? Pråmen/Båten har alltid legat där och så ska det vara tycker jag. Jag tycker det är lite fint med en båtrestaurang mitt i stan. Det är lixom lite speciellt...udda..tradition..nostalgi. So let's keep it there shall we?! Nu har kanske inte jag så mycket att säga till om i den här frågan :) Men den ligger ju perfekt..vart annars ska den ligga?
Men tydligen tycker vissa att "det är tråkigt att behöva bemötas med en så ful och anskrämlig så kallad "båtrestaurang", när man ska över Klarabron in mot Karlstads centrum" / Låf
Stackars Låf! Titta inte på Båten så om den stör dig. Du behöver inte gå dit och käka heller för den delen. Vad trött jag blir på fölk!

Jag sitter och pushar för Båten här men sen att jag inte ens hunnit dit och testa stället sen det invigdes behöver vi inte prata om...

Dangerous water



Igår var jag, syrran, Patrik och Mira i Karlskoga och drack vatten. Vi var först hos mormor och gjorde cous-cous sallad. Sen åkte vi till farmor och åt jordgubbar och glass och sen hängde vi lite med barndomskompisen/ extra syster Ida på eftermiddagen :) Kul att hon är hemma i Sverige ett tag nu. Jag var lite sakleterska a'la Loysan hos farmor och fick med mig ett fint tårtfat hem :)

Idag efter jobbet mötte jag upp Jenny och Mira på stan, sen kom Patrik och sen mötte vi upp Göran för lite käk på Coffee By George. Räksalladen var mycket god!

Nu ska jag sitta och vänta och se om personen som har satt sin kolv på tvätttavlan ska ha tvättstugan...annars tar jag den. I have one word for you: Underkläderskris!

Lite bilder från gårdagen:



                                                        Mira sover



                                           Elvira i sin coola jeansjacka :)



                                   Bianca skyddar sig med fin solhatt :)



                                                Jag, Ida och Jenny

Midsommar



Okej midsommar börjar närma sig och jag var inne på min gamla msn-blogg och läste old inlägg. Hittade detta om midsommar 2007. Skrattar gott inom mig när jag läser det. Kanske inte lika kul om man inte var med..men det skiter jag fullständigt i.
Here you go! Så här ska inte denna midsommar spenderas i alla fall :) Men kul var det!


Jaha mina vänner..då var ännu en midsommar i arkivet. Denna tillbringades dock inte i traditionsenliga Gunnarskog. Vi drog ner till kusten närmare bestämt Ödby Ö. Mamma, Jim och Stoffe åkte ner på torsdag dag..Kim och Erik senare på dagen. Jag Jenny och Patrik skulle åka ner på natten när Patrik slutat jobbet. Och vilken resa det blev *S*  

Jenny började köra..började bli LAGOM trött och pratig efter ett tag så Patrik tog över ratten. Åka bil på natten..hm..kanske inte så smart med tanke på att alla djur i skogan är vakna då..och ska naturligtvis upp på vägen och kolla läget. Dessa är alla djur vi fick tvärbromsa för:  
2 Älgar
4 Rådjur
3 katter
4 harar
1 Grävling
1 fågel (vi duckade även...i bilen ska tilläggas)
1 Räv
1 Oidentifierat Objekt  

Sen vart Patrik skrämd av nåt stort svart som stod en bit från vägkanten..det visade vara sig en häst..så det räknas kanske inte. Ska tilläggas att vi såg en massa andra djur längs vägen..grodor, hästar och katter och en och annan berusad människa.  

Naturligtvis svängde vi fel vid ett tillfälle och hamnade till slut i Grebbestad..helt fel jag vet men vi hamnade rätt till slut. Kom fram vid 04.00 ca så det vart sängen på en gång.  

Midsommarafton regnade det mest..vi drog in till Smögen en sväng för att köpa räkor..tog en runda på Smögenbryggan men vädret lockade hem oss. På dagen vart det lite midsommarmat. Vi grillade och hade det trevligt på kvällen. Blev lite vin och så oxå. Vi hade till och med en trädkramaren och bussförare bland oss *flinar* spenderade en längre tid på toan med berusad, kräkandes person. Vi fick även höra av Patrik att "Vi lever i burkar" .Varken kan eller vill försöka förklara vad han menade med det..jag kallar det fyllsnack *S* Jag och Kim var klart snyggast i våra partyhattar (lila påsar från Systemet). Skrämde nog upp ett par små pojkar när vi va ute och gick. Jag skulle ju bara kolla om de fick nån fisk..vilket de inte fick eftersom de inte fiskade..tydligen..  

Midsommardagen var lite finare väder...vi skulle käka räkor..som enligt Erik för övrigt tyckte luktade kemi...hur nu det luktar *S* Nåt fel på dom var det i alla fall..åt ändå men det blev dock många krabater över. vart lite fest på kvällen igen men det va väldigt lugnt. spelade musik och kort och bara umgicks.  

På söndagen drog vi in till Smögen och gick där en stund. Käkade "leftovers"..(jävlarns vad mat vi köpte med märkte vi). var in till Hunnebostrand en sväng på kvällen och tog en öl. På kvällen vart det tv och chips. Lugnt och stilla. Åkte hem sen på måndag förmiddag. resan hem gjorde ju under dagsljus så några djur var inte upp och skrämde oss.  

Syrrans bästa kommentar under helgen: "Kan inte vi va såna som rånar husbilar"
Patrik bästa kommentar: (förutom burken) "Jag blev yr i benen"  

I år blir det midsommar i mysiga Gunnarskog igen :)

After the weekend



Jag är så glad att helgen är över. Det har känts som om jag jobbat på dagis denna helg. Jag var helt slut när jag kom hem igår eftermiddag. Jag lade mig och läste en stund och sen pang bom så sov jag. Sen gick jag upp pch lagade mat till mig och Emma som kom på besök. Det blev fläskfilè, potatisgratäng, grönmöggelostsås och fetaostsallad. MUMS! Sen blev det soffan, glodde lite på tv och lyssnade på Mammas Nya Kille.
Har sovit mycket gott inatt och  det blev en mycket behövlig sovmorgon. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig klar för barnvaktsjobba :)

Vi ses i marshallens skugga! Amen!

Different




Cool morsa



Konversation på bussen från Stora Torget och hem kl 21.50. Två killar i 17 års åldern sitter bakom mig. Båda fint klädda i skjorta, slips och jeans. Lagom tonårsfixade i håret.

Kille 1: Faan jag hade sett fram emot den här dagen. Jävla väder!
Kille 2: Ja faan, så jäkla tråkigt!
Kille 1: Jag ville verkligen inte va kvar på torget. Det var ju inge folk.
Kille 2: Nä..skittråkigt!
Kille 1: Jag åker faan hellre hem och sitter i soffan med morsan, tar en öl och glor på tv. Farsan jobbar natt.
Kille 2: Din morsa är ju faan cool. Så jäkla sjysst. Man kan lixom...snacka med henne.
Tystnad
Kille 1: Ja..det känns lite töntigt att säga det..men morsa är faan bra. Vi har bra kontakt lixom.

Jag log lite :)

Black basement



Jag är så rastlös. Har inte gjort annat än sovit och legat i soffan idag. Jag vet inte vart denna trötthet kom ifrån. Jag hade ju tänkt att greja lite i mitt förråd i källaren och få ner lite saker som står i klädkammaren och tar plats. Men lampan nere i källaren funkar inte och det står två dörrar framför min förrådsdörr *grr*. Ringde hyresvärden och var lagom glad men dörrarna är fortfarande kvar och det är kolsvart där nere. Hoppas verkligen det är fixat i morgon.

Nu är pausen i Criminal Minds snart slut! Hej svejs på er!

Kortis!



Har varit på stan och shoppat med några av tanterna på jobbet idag. Det blev även lunch på museét. Grönskaksbiffar med potatis och örtkeso. Mycket gott. Träffade även på lillasyster och Mira där :)
Sovit i soffan en stund på eftermiddagen. Nu blir det ett glas vin och fotboll. Tro det eller ej men Sverige leder!
I morgon är jag ledig. Då blir det en lugn dag. Inga planer men på eftermidagen ska bonus-kusinen studentfiras.

Skål!...och heja Sverige! 

Eyecandy!!!



Okej, vi behöver något att vila ögonen på lite.


Gifts



Jobbat ganska kort dag på jobbet. Ibland är det skönt att inte jobba 100%. Dock mindre kul när lönekuvertet kommer. Jag stannade till på stan för att försöka lämna in mitt headset till mobilen på Tre-butiken men min garanti har gått ut. Har lämnat in ett headset en gång och fått ett nytt, nu är det nya paj kalas kaputt. Bra grejer Samsung! Köpte även två vadderade kuvert för att skicka tillbaka kläder till H&M och en sallad från Wilma's. Mycket gott med räkor.
Somnade en stund efter maten, mätt och belåten. Har varit och handlat lite frulle/kvällis grejer på Konsum, skickat tillbaka de där kläderna till H&M. Nu har jag fått i mig lite kvällsmat, dvs youghurt med lite "myssli"och russin, tekaka med ost och gurka.
Jag har även beställt parfym (Versace's Crystal Bright) på parfym.se. Mycket billigare..typ 100 billigare än i affären. Giller't!
Nu ska jag försöka läsa lite i min bok så jag kan börja i den jag fick i födelsedagspresent. Love books! :)

Lite presenter:



                     Orkide' från mammi, Jim, mormor och Stoffe



                                       Blommor från Anna & Erik



                             Orkidè från pappa, Inger och farmor



Linne + armband från Maria, Sofia & Loysan, bok från Jenny, Patrik & Mira



                      Dammsugare från mamma, mormor, Jim & Stoffe
                                     (don't mind my ugly bedroomfloor)



                 Vin 1 från Andreas, Mats & Lovisa. Vin 2 från Mattias



                                             Vinglas från Emma

Har jag glömt något?? :S Tack i alla fall allihopa!!

Fest!



Det var födelsedagsfest igår!












Längt!

Nue få sömmern ta å kömme!!!



Yippie..helg! :)



Vaknade imorse kl 05.20 i exakt samma ställning som jag somnade. Har haft värsta energin på jobbet, nästan lite rastlös. Shoff shoff så var tanterna och farbröderna uppe, klädda, nykammade och mätta i magen. Jag ser nog fram emot i morgon då det blir kalas och födelsedagsfest :) Jag är så nöjd över att veckan är över och jag får vara ledig i helgen. Pepp Pepp!!!

Efter jobbet åkte jag till bibblan och röstade. Denna gången tittade jag noga på valsedlarna innan då det höll på att bli HELT fel sist jag röstade *S*
När Emma slutade jobbet kom hon och hämtade mig och så åkte vi till Bergvik och IKEA. Fick jättefina vinglas av Emma i fölsepresent :) Tack vännen!

Ikväll tänkte jag nalla åt mig tvättstugan om ingen gör det innan mig så slipper jag gå upp klockan 07.00 imorrn och tvätta. Sen ska jag fixa lite inför dagen imorrn.

Jag skulle vilja fira nationaldagen någonstans imorrn och vara lite så där svensk men kalaset får bli mitt firande.

Nu, en kall Corona!

Torsk



Ett nytt hav har hittats. Av ICA!



                                                Bild: Aftonbladet

31 BAST! :S



Jag har firat fölsedagen hitills med att gå upp tidigt och städa lägenheten. Ska bara torka golv sen är det klart. Jag har fönstrena öppna för det blir så varmt och har redan märkt att det flugit in massa dret. Får dammsuga lite på lördag innan kalaset igen kanske.
Ska hoppa in i duschen nu för mamma bjuckar på lunch på Wilma's sen :) MUMS!



Kjut







My day off



Jag har en ledig dag efter att ha jobbat helgen. Mycket skönt men det är tråkigt på samma gång. Ingen annan som är ledig ju. Men men!
Jag var till tandhygienisten på förmiddagen. Klarade besöket galant :) Efter det mötte jag Emma på Wilma's för lite lunch FASTÄN jag inte fick äta förrän kl 12.30 sa de hos tandläkaren. Men det sket jag fullständigt i. A girl has to eat!
Gick till Myrorna efter lunchen och köpte lite billiga böcker och sen tog jag för omväxlings skull bussen hem. Ville inte se ut som en dränkt katt. (Nu skiner visst solen ute ) Yayyyy!
Jag har bakat två kladdkakor som jag ska ta med till jobbet imorrn och bjussa på. Blir till att baka två till tills på lördagskalaset. Ska försöka städa lite här hemma med om orken orkar. Jag ska i alla fall cykla och hämta ett försenat paket från H&M där ett par skor finns som jag HOPPAS ska passa. *cross your fingers*



                                              Mitt Vackra Boston

En tjyyyv



När jag var ute med tomglasen och pappersinsamlingen snodde jag med mig lite syrèn hem från granngården. Ett planerat snatteri då jag hade lagt saxen i fickan.

Nu ska jag kolla på "Australia".


Magnum Temptation



Sommaren favorit glass!!  Värsta fina asken kommer den i också :)


RSS 2.0