Wedding bells





Äntligen helg!
Är ledig i tre dagar nu och ska bara njuta. Idag har jag jobbat dagen. Vi hann titta på det kungliga bröllopet en hel del. Kate var så vacker! Bröllopet i sig kan enligt mig inte konkurera med bröllopet när Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gifte sig men vackert var det. Ett fint prinspar! 

Ikväll ska jag eventuellt träffa min gamla granne Sofie för ett glas på någon uteservering och i morgon blir det nog lite fest och fira Valborg :)

Hoppas ni har en superbra helg!






A day off!





Har precis varit ute på en pw och löprunda. Är helt slut! Nu står det fetaostfylld kyckling i ugnen och jag ska strax göra en sallad. Skönt att vara ledig idag och inte ha några måsten. Sen tänker jag unna mig en stund i soffan med en bra bok.

Hoppas ni har en bra dag där ute!











Glad Påsk!




Det har inte blivit så mycket bloggande i påsk eftersom jag jobbat precis hela påsken. Inte så mycket firande heller då. Men igår slutade jag 16.00 och syster och mormor hämtade mig för att åka till mamma. Vi skålade i bubbel för mamma som fyller i veckan, grillade och bara tog det lugnt i fina vädret.

Hoppas ni haft en bra påsk!










Pelle Fant




Fick med mig denna söta elefant hem från pappa. Den är efter farmor och stod i fönstret i pappas garage. Den ska rengöras och lite skavanker och färg ska fixas sen ska den stå och få visa upp sig :)






Kga-dag





Jag är precis hemkommen från Karlskoga och har just kommit i mina mysbyxor och munktröja. Var i gamla hemstaden för att hälsa på en av mina äldsta och bästa vänner Mia som fått en liten flicka. Var kul att träffa henne och hennes familj. Det blir så sällan. Innan vi åkte hem gick vi förbi för att hälsa på Ida också och hos pappa och Inger fick vi lite kvällsmat innan det var dags att hämta mormor och åka tillbaka till Karlstad. Nu ska jag titta lite på hockeyn på tv'n och sen blir det nog ett avsnitt eller två av Son's of Anarchy.

Godkväll!




Mira håller lilla Lexie :)




Lexie har det bra i Kristins famn




Morbror Erik försöker väcka en trött Lexie :)




Hela gänget!









Fina naglar





Lite nytt nagellack till våren/sommaren. Båda är från Oriflame.







My day off





Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbar hela påskhelgen. Jag gick upp vid 09.00 och tog milspromenaden. Kändes mycket skönt efteråt. Duschade och åt mat när jag kom hem och då slog tröttheten till. Höll på att somna i soffan men kl 13.30 skulle jag vara på kurs med jobbet så det var bara att masa sig upp och iväg. Efter kursen gick jag till bibblan och lånade två böcker och så köpte jag present till Mia's lilla Lexie som jag äntligen får träffa i morgon. Vad hon får tänker jag inte skriva för Mia läser ju bloggen och då skvallrar hon bara för Lexie ;) Ska ladda kameran och ta massa kort på lilltjejen.
Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa ut boken jag håller på med och sen får vi se om jag orkar med träning eller om det blir en soft kväll. Vi får se :)










Glad Påsk






Idag fick jag ett fint påskkort från Mira och hennes mamma och pappa.
Tack för det! :)








Vårvärme






Idag var jag med syster och hämtade Mira på förskolan. Efter det tog vi en promenad och köpte glass. Vi satt ute i fina vädret och njöt. Jag testade nya (för mig) Magnum Caramel & Nuts. Liten och god glass.




Mira mumsar på en Sandwich glass :)




Lite vårtecken :)

Har tagit en minipromenad för att inte somna på soffan och fått lite kvällsmat i magen nu. Dags att inta soffan och kolla Family Guy :)

Kvälla på er!


Ny vecka





Då var det måndag igen. Har haft en bra helg. Emma kom hit från Oslo så det blev utgång med Lovisa, Moa och massa annat folk både fredag och lördag. Har Färjestad tagit SM Guld å ska det firas :)
Har njutit av det fina vädret och idag har det ju varit helt underbart ute. Äntligen lite värme and I love it!!!
Har inga stora planer för veckan. Ska försöka ta ig till Kga och träffa Mia och Lexie. Idolf ska få sig en titt då med i så fall :)

Vad ska ni hitta på då?




Hawaii 2006



SM-GULD!!!!!!

img_0658 (MMS)

SM-GULD!!!!!!


Pust!





Helgens jobb är slut och så är även kroppen. Ska strax krypa ner i sängen och få lite sömn. Skulle egentligen få sovmorgon i morgon men 7.30 ska jag möta mina arbetskamraer på Scandic Winn för frukost och sen en heldag där med planering mm. Jag ser mest fram emot maten :) Skräll!
Igår var jag och grattade Mira som idag fyller 2 år. Ni kan kolla in hur hennes dag varit på systers blogg http://jennyler.blogg.se

Veckan som kommer ser ut att bli lugn. Inga stora planer mer än jobb och träning och barnvakt. Har även hört att det fina vädret ska fortsätta till veckan och det blir man mycket glad över. Älskar att våren är här.

Nu kallar sängen på mig!
Godnatt!








Det blåser i träa ida´!




Jisses vad det blåser ute. Förutom det är det riktigt skönt väder. Jag har varit nere på stan och köpt present till Mira som blir 2 år på söndag. Hon ska få en Villevalla klänning och en hårborste med Hello Kitty på. Just nu använder hon sin mammas borste och så går ju inte att ha det :) Hon får nu en egen! Jag ska åka bort och titta på hockeyn hos syster sen och sova kvar det för att ha Mira på dagen imorrn innan jobbet. Men just nu väntar jag på att klockan ska bli 17 så jag får hämta ut mitt paket från HM :)







Longing for summer





Kan tänka mig denna outfit i sommar. Finns på Ellos.





5/4-2011




Samlingen är komplett! Jag gick in på Myrorna efter jobbet idag och hittade sista delen i Skuggan över stenbänken serien "Skuggömman". För 15 pickadoller blev den min. Nu ska dessa läsas igen :)







Idag har jag syndat och ätit amerikanska pannkakor till kvällsmat. Kanske inte det nyttigaste och mest mättande (kommer va hungrig snart igen) men gott för stunden. Nu har jag bänkat mig i soffan, tänt ljus och är riktigt laddad för FBK's väg mot guldet. Heja Heja!













Aprikospaj på vägg




Okej jag skäms som attans men nu ska ni få se tapeterna i mitt kök. Jag frågade när jag flyttade in för...(2 år sen?) om jag kunde få omtapetserat. Det fick jag inte för det var inget fel på tapeterna sa de. Nej det är inte ett märke i tapeten men den är ju FUL. Från 90-talet någongång. Jag funderar på att tjata lite till eller helt enkelt fixa det själv ändå. Måla om eller nåt. Vill ha vitt. Jag hatar köket på grund av väggarna. Jag har tur att det inte är mycket tapet i köket och att jag har vita köksluckor och nya knoppar i alla fall. Alltid något. Eller? :)


Here it iiiiis!



Ful, fulare, fulast!






Rama in






Jag har en karta över bästa Boston som jag gärna vill ha inramad. Den har ett ovanligt mått och jag har lite svårt at hitta ram men skam den som ger sig :)







Paj paj!






Premiär för cykeltur till jobbet idag. Så skönt!!
Efter dagens jobb lagade jag god paj med kyckling, majs, paprika, broccoli och massa god ost. Mums! Blev ett stort glas mjölk till det. Nu ligger jag i soffan i matkoma framför Animal Planet men efter det ska det bli antingen långpromenad eller gymmet med syster.

Kram kram






Good Luck!





Jag tänker sockerchock, film och sen sova. Lycka till åt mig!








Helg




Okej det råder lite bloggtorka. Igår låg jag bara i soffan med täcket pga frossa och illamående. Gick och lade mig innan klockan 22 och sov i stort sett nonstop i 12 timmar. Idag känns det lite bättre även om ett svagt illamående hänger sig kvar.  Har fått i mig lite mat nu och har färgat håret. Blev inte direkt jättebra då utväxten bak fortfarande syns.
Slänger nu ett öga på Liverpools match på Tv 10 och sen får vi se vad jag hittar på.

Ha en bra kväll allihopa!







RSS 2.0