Möys



Igår vart det torsdagsmöys med Emma. Kebabsallad och vin stod på menyn. Mycket gott. Vi satt och tittade på "Simpson's" och "Antikrundan". Lite vuxenpoäng till oss. Men det är rätt kul att se folks reaktion när saker de köpt för 60 spänn visar sig vara värt 250 000 typ. Inte illa pinkat.

Jag har inte gjort många knop idag. Kollat på film mest hela dagen. Jag laddar upp för 22 timmars jobb i helgen. Jag kollade in Edward Norton's nya film "Pride and Glory". Den var bra. Allt han gör blir ju bra. Har även kollat "Fight Club" bara för att den är lite sjuk.

Min lovely vän Mia har gett mig utmärkelsen "Your Blogg Is Fabulous". Tack vännen! You blogg is Fabulous too!!! :)

"På Spåret" är slut, "Skavlan" har börjat och jag ska nog slappa en stund till innan jag ska sova.

Sov gott mina vänner

Målare wanted!!!!



Någon som känner en målare som är villig att komma och tapetsera mitt lilla kök och sovrum för en resonabel penning???
De var här från mitt hyresbolag idag och kollade på mina väggar och de kostar inte på att tapetsera över mina terracotta / gul/gröna tapeter med aprikospaj-bård. Jag tycker vit tapet skulle vara finare!
Så nu får jag bekosta detta själv och det låter ju billigt. Skit! Nu vart jag på dåligt humör..jag som skulle ha en bra mysdag.

Rensning



Okej jag hade ju tänkt ligga i soffan hela kvällen och glo på tv och läsa bra bok. Men jag börjar bli rastlös. Och så måste jag göra nåt för att inte somna i soffan för då kan jag inte sova sen när jag ska lägga mig för natta. Så jag funderar på att rensa i min garderob.

Jo det ska jag nog göra. Vi får se.




Jag ska bara titta färdigt på "Glamour" sen bestämmer jag mig. Jag vet. Tantvarning!

"Fattig"



Herregud vilken dålig månadslön man får när man jobbar 75%. Men jag skrev på papprena och försökte tänka positivt.

Idag går mina tankar till :

Emma och N. Hoppas hoppas hoppas!!!

Anna som är ledsen, ledsen, ledsen! Hang in there!

Nu har jag gjort min 8 dagars vecka och är ledig i två dagar innan helgjobb. jag ska lägga mig i soffan och läsa, sen titta på "Samantha Who?" ,nya avsittet av "Lost" och moffa vindruvor. Eller viNNdruvor som jag säger. Oh Emma..det är inge bruNNT på VINNdruvorna iaf :)

Hej då pengar



Okej då har jag "snällt" betalat 399:- för en ansiktsrengöring. Styvsyrran som pluggat hudterapeut sa att jag skulle välja Md Formlations. Jag har gått och glott på den länge och nu slog jag till. Så nåde dig Kimme om den inte är bra och dryg ;P



Är det bara jag?



Är det bara jag som stör mig på dessa repilker i reklamer?
I synsam reklam berättar de att man kan delbetala sina glasögon för det är lika billigt som kontant. Skulle delbetalning vara dyrare annars? Jag jag hoppas verkligen inte att de tänker: Ahh den här bruden ska delbetala så vi lägger på 100 pickadoller.

I reklamen för nya "Halv åtta hos mig" säger en snubbe: När man lagar mat är det viktigt att man är hungrig. DUH! Nä för faan ja ställer mig och lagar mat när jag är pröppmätt.

Kanske bara jag som är trött, dum och vränger till allt. Så glöm vad jag just skrivit. Vi stryker det. Borta!

The truth


Mia har utmanat mig att skriva 10 sanningar om mig själv. Så here we go!

1 Pratar ofta med mig själv

2 Gillar att titta på sport. Blir tokig när jag kollar på t ex hockey och handboll. Skriker, hoppar och klappar frenetiskt.

3 Älskar att vara uppe sent på nätterna..jag får lixom saker och ting gjorda här hemma då på nåt konstigt sätt.

4 Är konstant hungrig

5 Är LIVRÄDD för att försova mig. Kollar klockan minst 8 gånger innan jag kan somna

6 Är även livrädd för spindlar och hajar. Skulle aldrig ha tittat på "Imse vimse spindel" och "Hajen"

7 Gillar dock skräckfilmer väldigt mycket. Även om jag inte kan sova sen.

8 Är en linslus som alltid ska ha med nunan på bild. Lika kul är det att ta kort tycker jag.

9 Var "kär" i Mats Sundin när jag va typ 13 år. Joey I NKTOB fick mitt hjärta ett tag oxå.

10 Skriver upp roliga saker som folk säger, som felsägningar och sånt.

Just nu..



.. vill jag:

* Åka till Trollhättan och träffa Mia
* Åka till Kungsbacka och träffa Linda
* Åka till Stockholm och träffa TeTe

Har jag glömt någon???

Jag dansar nykter



I helgen har jag visat att man KAN gå ut nykter och ha jäkligt kul. Emma hade fest i lördags med lite sköjj folk från Karlskoga. Jag jobbade hela helgen..slutade 20.30 på lördagen och skulle börja 7.30 på söndagen men jag åkte till Emma efter jobbet och umgicks lite. Jag föll för frestelsen och tog min nyktra kropp och följde med till Koriander. Förfesten var nästan roligast, det brukar vara så men krogen gick bra oxå. Träffade massa folk jag känner och inte känner. Jag kanske ska fortsätta att gå ut nykter :) Jag mår ju bra dagen efter och kommer ihåg allt :) Jag var JÄVLIGT trött dock efter bara knappt 3 timmars sömn så nån vana blir detta INTE!

Nu på morgonen ringde min chef mig och erbjöd mig ett vikariat på jobbet. SKÖNT! Jag har ju bara varit slav innan. Eller som mitt ex sa: "Förrut var du ju bara prostituerad, nu har du i alla fall en hallick".

Nu ska jag käka frulle, duscha, gå till stan och sen åka och jobba. Jag l'ngtar tills på orsdag när jag äntligen får vara ledig efter 8 arbetsdagar på raken..som sagt..slav *S*

Red bag



Okej det är asdåliga bilder men jag vill ha den där röda väskan som jag sett Vanessa i "Gossip Girl" haft flera gånger. Eller jag vill ha nåt liknaden i alla fall. Den den röda lär ju vara svindyr.

                                                        
                                                        

I'm hurting



Idag har det varit full rulle på jobbet. Man känner att man inte har ett jobb där man sitter still många minuter på dagarna. My feet huurts! Jag har kommit hem nu och slängt i mig en sallad. MUMS! Jag ska lägga mig i soffan nu, tända ljus och slappa lite innan handbollen börjar.

Idag har jag..



..gjort följande:

* tagit rejäl sovmorgon
* tvättat
* kollat OTH,"Gossip Girl" och massa "Samantha Who?"
* hämtat paket från H&M, och tro det eller ej..men nästan allt pasade
* dödat 5 blomflugor, och fler ska det bli kan jag säga.
* kollat när Obama blitt den mäktigaste mannen i da wörld 

Updates kan komma...dagen är ju inte slut än....

One night in Kga



Jag har varit i Karlskoga och hälsat på pappa sen igår. Syrrans och min barndomskompisa Ida, mer som en syster nästan :), var hemma från Nord Norge och hälsade på med sina små flickor Elvira och Bianca. Elvira hade blivit så stor. Och när man frågar henne : Vad heter mamma? Så svarar tjejen: Jakob! haha.
Elvira älskar även att titta på Tv, men med uttalet TÄVÄ! Och helt plötsligt trodde Ida att hennes lilla dotter blivit lite internationell bara så där när hon tycker Elvira säger Tv fast med engelskt uttal (Tivi). Men det var Kivi hon ville ha. Sorry Ida! hehe
               
     Ida och Bianca                               Elvira                   Elvira ocg mormor


Jag hann även hälsa på lilla farmor och ta en fika med gamle kömpisen Ann. Vi satt på kondiset och fikade, pratade jobb, vilka i Kga som är ihop och inte numer och vilka som knarkat ihjäl sig och så där. Lite update med andra ord *S*

Nu är jag hemma i Karlstad igen och ska slänga ner kröppen i soffan och kolla handboll.

Dagens bussresor


Idag på vägen till jobbet satte sig en kille i min ålder(..typ..) bredvid mig. Han grejade lite med mobilen, stoppade den i fickan och vände sig mot mig och sa:
- Revbenspäll, det är grejer det!
Och så visade han påsen från Hemköp med spjällen i. Jag började undra om killen var berusad eller bara en sån som helt sonika börjar prata med främlingar här och där. Jag försökte intala mig att jag kände en spritdoft men min hjärna kanske spelade ett spratt. Han slog upp Metro-tidningen och läste sitt horoskop och sen frågade han mig vilken stjärntecken jag är, och så läste han mitt. Han berättade att han tar bara Metro för att kunna läsa sitt horoskop fast det vågar han inte säga till någon. Men så kom han på att han ju just berättat det för mig som ju är en total främling för honom. Jag lovade att inte berätta för någon.
Sen skulle han försöka klura ut vartifrån jag är utifrån min dialekt. Killen tyckte jag pratade risksvenska!?!?. Han var för övrigt från Västerås. Han skulle av några hållplatser innan mig, önskade mig en trevlig dag och sa att det var trevligt att småprata lite på bussen. Jag önskade honom en smaklig måltid och så sa vi hej då.
Jag undrar fortfarande: VAR killen full?

På vägen hem från jobbet ringer min mobil. Någon som ringt fel. När jag lagt på kommer en utav killarna i 17 års åldern som sitter e bit bakom mig fram och säger:
- Vet du hur coolt det är med en brud som har Volbeat som ringsignal på mobilen?!
Och så gör vi high five!

Nu har jag kollat klart "Revolutionary Road" och jag måste säga att jag blev lite besviken. Kate och Leo är suveräna skådisar men storyn var seg och det hände inte speciellt mycket.

Nu ska jag ta Steve och gå och lägga mig! Godnatt!

ZzzZZzZZ



Igår kväll åkte jag bort till E och käkade lite thaimat och drack lite vin. Vi kollade på Antikrundan som var på plats i mitt "kära" Karlskoga :) Jag satt mest och skämdes för dialekten och kollade efter folk jag känner. Den enda jag kände igen var väl min gamle gympalärare Ulrika Knape *S*
Jag sov kvar hos E och tog buss hem imorse och fortsatte sova. Sov som en prinsessa och ska snart åka och jobba några timmar. Missar tyvärr På Spåret ikväll men jag får kolla reprisen. Ska kolla klart på "Revolutionary Road" när jag kommer hem ikväll. Kate Winslet rocks!

Vad har ni för fredagsplaner?

A day off



Åh vad jag älskar sovmorgon. Jag är ledig idag och sov ut ordentligt. Jag har inga stora planer för dagen. Ska skicka en iväg en bok, fixa träningskort..det är väl det. Jag lufsar fortfarande runt i min morgonrock och myser. Surfar lite på nätet, ätit frulle och glott lite på tv.

Jag har inga planer för helgen heller vilket känns skönt. Har egentligen inga pengar för att gå ut och rumla runt. Och ska jag va ärlig vet jag inte om jag är så sugen på det heller. Men vi får se. Ska försöka ta mig till Karlskoga någon dag oxå och hälsa på min barndomskompis Ida som är hemma från Lofoten och hälsar på. Hon har ju fått en liten flicka till så jag måste ju träffa dom. Storasyster Elvira har säkert blivit stora damen oxå :)

Nu ska jag ladda ner ett avsnitt av Friday Night Lights och sen ska jag nog gå ut i solen lite.



Lasse



Jag fick lite Winnerbäck feber efter Svt's dokumnetär om honom ikväll så nu är det dunkla rum, eldar, pollenchockar och stjärnfall hemma hos mig.
Antar att Cirkus Annas syster Julia satt KLISTRAD framför tv'n. She löööves Lasse :)

För övrigt ska jag ta en riktig sen kväll framför tv'n..inte mycket att titta på men jag är ju en riktig nattuggla. Och så somnade jag ju SOM VANLIGT i soffan efter jobbet så jag kommer väl inte somna förräns framåt fredag förmiddag...typ.


Dream on



Okej, inatt drömde min gravida syrra att jag ringde henne och talade om att JAG är gravid. Hon ville naturligtvis veta vem pappan var eftersom jag tydligen inte träffade någon i drömmen heller. Men jag hade sagt att det var helt oviktigt vem pappan var. Det viktigaste var att jag hade talat om detta för mamma och hon hade sagt att hon inte är redo att bli mormor och gått och färgat håret LILA. Jenny var tvungen att ringa och fråga mamma idag om hon färgat håret lila. Det hade hon inte.
Jag är mest intresserad av att veta vem faan jag skulle ha barn med så nu väntar jag på att syrran ska gå och sova och drömma vidare så jag får veta vem han är :)



The winner is..



Jag är ju en sucker för kändisar, skvaller och galor och sånt där annat oviktigt. Jag vet att jag borde lägga tid på naturkatastrofer, världssvält och fattigdom men vi är alla olika. Såklart så ställde jag klockan och gick upp och tittade på Golden Globe galan inatt. Det är alltid lika kul att se vilka som vinner, vilka som inte vinner och vad de har på sig. Jag är mest nöjd att min favoritskådespelerska Kate Winslet vann både Bästa skådespelerska och Bästa kvinnliga biroll.

För övrigt är jag trött på det här tråkiga vädret och vill ha sol och vår nu. Jag stannar inne innan jobbet och tvättar. Jag borde gå iväg med tomglas, tidningar och handla frukostgrejer. Vi får väl se hur det blir med den saken. Det kan hända att jag bara lägger mig och läser min bok.



Sköna söndag



Idag har pappa, Inger och Ingers barnbarn Tilde varit i stan och vi har firat pappa som har fyllt år. Jag åkte bort och mötte syster på ICA, sen gick vi hem och jag gjorde två tacopajer, sallad och fixade och donade så kunde Jenny pch Patrik ta det lite lugnt. Maten smakade mums och desserten likaså. Det blev chokladpudding med grädde OCH hemmagjorda chokladbollar. Sen blev det ett obligatoriskt besök på IKEA. Inger vill gärna dit när pappa och hon är här så vi åkte och shoppade lite. Jag fick presentkort i julklapp så jag plockade på mig lite grejer. Bland annat lampan på bilden. Jag hittade även nya köksmöbler som jag ska köpa i veckan.
Nu ska jag tända lite ljus och bara slappa i soffan och kolla på Top Model.

Update: Måste modellerna i Top Model läsa alla Tyra mail i KÖR????





Good genes



Så här fina ska mina barn oxå bli! Men det betyder att jag måste skaffa barn med Cindy Crawford eller hennes man.Typ!



Spara OCH Slösa



Idag har jag sparat ca 100:- OCH varit lite kulturell..eller vad man ska säga. Jag var inne på bokhandeln och letade ny bok och det finns en som jag velat läsa länge. Pocket, dock på engelska och kostar runt 100:-. Jag kände mig snål och lade tillbaka boken på hyllan: Men jag löste det. Jag gick till bibblan och LÅNADE boken GRATIS. Sen att jag betalade en gammal skuld på 140:- behöver vi inte prata om. Inte heller att jag var tvungen att köpa hudlotion, ansiktskräm, flour, hårfärg och hämta ut nya p-piller. Hej då pengar!

Min helg blir mycket lugn och det ser jag fram emot. Ikväll blir det nog soffan, myskläder och boken. KANSKE slänger ett öga på Let's Dance, bara för att.
I morgon blir det middag hos syster yster. Ännu en lugn hemmakväll och det behöver jag och min plånbok just nu.
När jag kom hem väntade ett roligt brev på mig från min familj i USA. Fick lite kort på barnen, eller ja..barnen är kanske fel att säga snart. De fyller 17 och 14 år i år. Chris KÖR honom och Corey själv till skolan nu. Snacka om att jag kände mig gammal när jag läste det.

Vad händer hos er då?

Ps: Förresten, om det regnar i morgon är det mitt fel. Jag dödade Herrhagens största spindel i källaren innan. Den var så HÄR _________ stor.....mellan ögonen...minst! Huh!

Update


Okej, Mia tycker jag borde uppdatera bloggen..och det har hon ju rätt i. Jag vet bara inte vad jag ska skriva. TORKA! Ibland är huvudet fullt av grejer man vill skriva och ibland slåt vakumet till och det blir tomt. Det händer inte så där jättemycket just nu..mest jobb.

Det blev lite fest i måndags av alla dagar. Jag låg hemma i soffan i myskläder och hade planerat att gå och sova för att sen ställa klockan och gå upp pch se Småkronornas VM-match i hockey. Men så ringer Fredda och lurar ut mig på dumheter. Och jag lurade med Emma såklart.  Eller ja..vi är väl inte svårövertalade. Vi mötte dom på Pitchers för ett glas (läs 3 kanske) och sen gick vi vidare till Harrys för ETT glas till. När Fredda är med blir det alltid efterfest och denna gången blev det Emma som fick stå för lokalen. Vi packade in oss i en taxi, åkte föbi Statoil och köpte ponköl och chibba och sen åkte vi hem till Emma. Där hägrade hockeyn som tyvärr ju inte slutade så kul.
Jag hade kvar en flaska skumpa sen nyår så den öppnades och det skålades hit och dit. Min mage gillade inte skumpan så jag och herr Alvedon gick och lade oss i Emmas säng. Efterfesten fortsatte utan mig till ca 07.30 då grabbarna åkte hem.
Dagen efter körde jag och Emma en bakis-repris (utan bakis-känsla dock) med mat och Hipp Hipp. En klassiker! :)

Helgen som kommer ska bli mycket lugn. Min plånbok ska inte öppnas mer än nödvändigt. Just nu har jag lust att bara vara hemma och glo på film och vara totalt osocial. I need those nights sometimes! Vi får se vad som händer. ALLT kan hända!

Ska förnya mitt kort på Friskis imorgon oxå. Mitt nya liv ska börja vilken dag som helst..hoppas jag.

Så..nu vet ni vad jag gjorde i måndags i alla fall :) Och lite vad som ska hända..hehe

Ps: Just det..har fått en repa i min fortfarande lite nya mobil. Annoying!

*kram*

I want one



Igår var jag och Emma och kollade på "Twilight" och jag tror E håller med mig när jag säger: Det är nånting med vampyrer alltså! :)



Min Nyår i bilder


  

  

RSS 2.0