Ja ta'lä lungt



Jag har semester och gör inte så mycket. Gör minsta lilla faktiskt och tar det bara lugnt. Det tycker jag man får göra när man har semester för första gången på typ 8 år. Jag läser böcker, plockar lite här hemma och kollar simning (och JAAAA, jag vart besviken över att Phelps "bara" tog ett silver idag).
På fredag begravs min lilla farmor. Kommer vara i Kga hela helgen. Funderar över PIP men det blir nog bara lördagen för mig om jag inte får nåt ryck. Det blir Millencolin på lördag iaf :) Nostalgi, det ska bli kul! Får se om det blir fler dagar, kanske får ett ryck imorrn.

Ser dock mycket fram emot Madonna konserten :) Lite overkligt känns det!

Dop



I lördags var det dags för lilla Mira att döpas i Domkyrkan. Regnet öste ner hela dagen tyvärr men det var en fin dag ändå :) Moster fick äran att hälla upp dopvattnet. DÅ märket jag att jag glömde gå på toaletten innan. Allt skvalande när vattnet hälldes i dopfunten fick mig att bli kissnödig *S* Efteråt blev det lite smörgåstårta och kladdkaka. Jag var inte alls sugen på att gå ut på kvällen när det vräkte ner regn så jag åkte hem till syster och åt nachos med henne, Patrik och faddrarna Kristin och Göran. Vi tittade även på gamla kort och skrattde massa. Låt oss bara säga : Vi SAKNAR Hawaii!!!!



                                                   Mira döps :)



                        Syster hade bakat mycket goda kladdkakor



                               Mira fick självklart mycket fina presenter



                                               Mira och gudmor Kristin :)



                             Nachos! Mums! Göran häller upp skumpa.



                                            Jag drack från 3 glas :)     

Tjejfest



I lördag hade vi lite tjejfest hemma hos Loysan och sen blev det Koriander efter att ha stått i lååång kö.

Pictures + insåg att Lisa inte kom med på bild :(



                            Så är ser det ut när det är tjejfest. MOFFA!



                                           Maria och Anna



                                                     Botten upp



                                         Jag och Louise

Miss Duktig



Idag har jag varit Fröken Duktig och städat hela lägenheten, varit ut med massa tomglas och skräp till återvinningsstationen. Det känns så skönt när det sånt där är klart. Har rensat och ordnat lite i garderoben oxå. Sen blev det en tur till stan, närmare bestämt Apoteket och Systembolaget, sen en promenad hem i duggregnet.
Kvällen har spenderats i soffan med en kall Corona och "Terminator - Salvation". Helt okej film och lite ögongodis ( se bild). MIM avslutade kvällen. Nu går boken och jag till sängs!


Första dagen



Första dagen på semestern :) Tog mig sovmorgon till klockan 10 och har inte gjort många knyck idag. Känns mycket skönt. Bytte sängkläder, gick ut med soporna..det var väl det enda "duktiga" jag gjort. Har mest slappat, kollat på film och läsa bra böcker. Just nu läser jag tre stycken. Brukar inte vilja ha det så men nu har jag så många bra. 

Ikväll har jag varit på bio med Mattias. Vi såg Harry Potter. Nu måste jag läsa om den sista Potter boken. Läste ut så snabbt när den kom ut så jag minns knappt nåt från den. Får bli ännu en beställning till Adlibris. Hej bra priser!

Nu ska jag slappa en liten stund i soffan sen sova. Nada väckarklocka imorrn heller :) Lovely!

                                             Dagens sötaste



Vacation around the corner



Har varit på middag hos världens bästa lillasyster ikväll efter jobbet. Det bjöds på kyckling, potatissallad och grönsallad. Mycket gott! Bara för mig att bjuda igen :) Hängde lite med lilla också Mira naturligtvis.
I morgon jobbar jag sista dagen innan semestern. Sååå skönt. Synd bara att det är mellan 07.30 -21.30. Heeela dagen. Är det okej väder åker jag till Emma på måndag. Hon är hos sina päron i Krillehöla och slappar innan hon drar till Halmstad. Jag tar nog med mig skumpaflskan dit och firar lite i så fall. På onsdag blir det nog lite firande av semester med Loysan och en bio med fd sambon ska hinnas med iveckan oxå. Harry Potter ska ses!!!

Nu boken i hand och kröppen i säng.

Boktips: "Begrav mitt hjärta vid Wounded Knee" av Dee Brown. Bra om man är intresserad av Nordamerikas indianer...vilket jag är.

Gunatt

I need a vacation



Längtar efter min välbehövliga semester som börjar nästa vecka. Jag ska bara ha det gött, läsa nybeställda och (förhoppningsvis) bra böcker, organisera lite hemma och SOLA. För det SKA bli sol nu har jag bestämt. Den lilla solbränna jag fick av det forna fina vädret har i stort sett gått bort. Jag skulle vilja åka tillbaka till Stockholm en dag eller två. Gå runt i fina staden och bara njuta. Någon som vill följa med kanske? :)

Det var ju synd att jag missade detta när vi var i hufudstaden i helgen. Finns även ett klipp när de gjorde det på C-stationen. Coolt!

Nu ska jag greja lite här hemma..eller kanske läsa lite. Mamma och stvfader kommer förhoppningvis hit sen och fixar min cykel. Blir dyrt att åka buss.

Tjillivippen

Minisemester



Har haft det så bra i Stockholm/Åkersberga. Saknar Sthlm lite. Det är så fint. Vi grillade, shoppade och bara umgicks och hade det gött. Nu blir det jobb 1 vecka sen 3 veckors semester. Det blir kanske en trip tillbaka till storstaden då :)

Bilder från helgen



                                            Mira och gudfar Göran



                                                          Fölk



                                 Jenny och Kristin med ny kompis



                  Mia, jag hittade en bil till dig i Stockholm :) ROSA!!!



                                          Robyn i bilen bakom



                                                      Matdags



                                                          Mys



                                        Mira och gudmor Kristin

Minisemester



Har just kommit hem från jobbet och fått i mig lite mat. Sen måste jag packa för efter jobbet imorrn åker vi till Karlskoga och hjälper pappa och sen på torsdag åker vi vidare till Stockholm. Ska bli så skönt att komma bort lite. Se fina staden och vänner, grilla lite och shoppa :) Just what I need!
Nu ska jag kolla slutet på Morden i Midsomer. Är lite förtvivlad attt jag inte kunnat se hela men slutet är bättre än inget :)

Eftersom jag inte fattat än hur man mobilbloggar så får väl ni som vill mig nåt ringa eller messa mobilen istället ;)

Take care!

Min helg



Jag är mycket glad över att jag varit ledig den här helgen. I fredags efter jobbet blev det hopp i duschen fort sen ner till hamnen för lite tjejmiddag. Mycket gott. Gillade dock inte spöregnet när vi knallade ner till Ankdammen men som tur var är det bara vatten. Dä törker :)
Efter hamnen gick vi till Arena Bar en stund och sen blev det Koriander. MYCKET folk!
Jag vaknade på lördagen av att pappa ringde och berättade att min kära lilla farmor gått bort. Nu får du Sova gott farmor! Tittade mest på film på dagen för att få något annat att tänka på. På kvällen cyklade jag bort till syrran och vi käkade lite mat, tittade på Sommar-krysset och Repmånad.
Idag har jag inte gjort mycket alls, mest tagit igen lite sömn. Syrran och P kommer och lämnar lilla Mira här sen så ska de åka och träna :)
Nästa vecka blir en mycket kort vecka på jobbet sen väntar lite minisemester i Stockholm. Ska bli så kul!

Later



                                        Jag och Emma på Arena Bar

Årets sommarplåga?


Parodi på alla sommarplågor. Blir denna en hit tror ni?



Raaaaain



Idag har jag varit i Karlskoga och hälsat på min lilla farmor på sjukhuset. Vi åkte längs ett riktigt åskväder. Syrran och jag satt mest och tittade efter blixtar. Eller ja..Jenny körde ju så hon slängde ett öga på vägen oxå :) I Karlskoga kom det en ordentlig regnskur och det var riktigt skönt i luften efteråt. Här hemme i Karlstad var det lika kvavt som vanligt när vi kom hem. Efter Kga följde jag med Jenny hem och åt korv med bröd. Mamma skjutsade hem mig sen och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på "Armageddon". Ben Affleck är inge ful i den. Hyllningsprogram om MJ på Svt med..det tittas på med.





RSS 2.0