Gäsp!




Har inte sovit alls bra inatt. Man skulle kunna tro att jag är gravid men man kan ha problem med urinvägarna ändå, vilket jag har. Tog mig en ordentlig sovmorgon idag och gick inte upp föränn kl 10. Ha drömt massa skumt inatt.
Har just gjort mig en hemmagjord sallad och sen blir det kvällsjobb. Har en bra vecka med bara tre arbetsdagar. Jag är ledig på onsdag och har semester på fredag då jag åker till Emma i Oslo. Yippie! :)







Hoo Hoo!



Igår hade jag små ugglor i öronen. De kommer från Gina Tricot.







Ja....



Jaaa! Tillbaka!! Härligt Sjöstrand! Kom igen nu killar! MEEEEN! Men passa Källman! Faaan vad snyggt! Bra Doder! Braaaa! Faaaan! Ta dom då! Men Karlsson för faan! Akta linjespelaren! Men tappa gärna bollen, gör det! Det är straff juh! VAAA utvisning för det där?!? Akta nu!! HA! Åhh vad dåligt! Franskjävel! Hå hå så snyggt! Vilket spel! KUKEN! Åh bra Carlén! Åh vad vackert Kim! Jävla skit! NEEEJ! Inte sååååå! JAAAAA!


Jag kollar på handboll!

Lägg till handklapp, knutna nävar och upphopp från soffan på det.

Phew!






Friday Friday!!!



Det är äntligen fredag och det känns så skönt. Är trött i kroppen efter jobbet och armen värker. Tog en snabbrunda på stan efter jobbet för att köpa vin och ett linne till festen i morgon. Har just duschat klart och hoppat i pyjamasbrallorna och mysiga tröjan, tänt massa ljus (dvs 27 stycken) och hällt upp ett glas vitt. Jag är laddad för handbollen :)

I morgon tänker jag styrketräna med syster på dagen och på kvällen ska vi på fest hos Ulrika. Har beslutsånget när det gäller kläderna men så är det ju jämt.

Har annars bokat biljetter till Oslo den 4 februari och biljetter till Mia Skäringer's show är klara till den 5 mars då tjejligan från Karlskoga kommer in. Kul att ha lite att se fram emot med vännerna i vinterrusket. 


  




 Jag fyndade denna på Myrorna för 15 kronor. Jag vet inte ens om det är
en ljuslykta :)




Inspiration



Jag är som sagt lite feg när det kommer till inredning och kör gärna på det säkra..och färgerna vit, beige, brun...och så. Nu har jag hittat två bloggar som fått mig att titta på lite mer färg och det är riktigt kul. Jag ska inte måla hela lägenheten knallrosa och göra om helt men lite detaljer med färg kommer nog komma in i mitt hem från och med nu.


Systrarnas fina bloggar hittar ni här och här.

Låt er inspireras! :)









New look



Okej jag behöver göra nåt åt min tråkiga bloggs utseende. Annan bakgrund och lite färggladare header (eller vad det heter). Men hur gör man? Tips tas tacksamt emot! Tack!






Ny vecka



Har haft en bra helg. I fredags hade jag först tänkt mig en skön hemma kväll men förra grannen Sofie hämtade upp mig för lite mingel hemma hos dom för att sen hamna på Koriander. På lördag blev det en tripp till IKEA med syster och Ulrika och sen hängde jag hemma hos syster på kvällen. Vi åt räkor, drack lite vin och spelade spel. Blev en ganska tidig kväll för mig. Det var nog gårdagen som satt i lite ändå :) Jag är inte 20 längre hehe.

Jag har varit ledig idag med och har bara tagit det lugnt och grejat lite hemma. Har mycket roligt inbokat framöver. Fest hos Ulrika på lördag, ska till Emma i Oslo en helg och sen kommer Karlskoga-ligan hit i mars då vi ska se Mia Skäringer och umgås. Ska bli så kul!

Nu ska jag slänga ett öga på tv'n.

Gukväll!







Let there be light!






Jag är på jakt efter fina färgglada ljus tills våren kommer. Nåt sånt här kanske :)






Bild från: http://cultdesign.blogg.se





Mer pimp..typ



Jag fortsätter att greja i hemmet. Efter jobbet hoppade jag in på Myrorna och fyndade denna gamla whiskeykaraff för 75 pickadoller. Jag är mycket nöjd!





Lite nya ramar ( mest gamla nymålade) och bilder är fixade med.









I morgon är jag ledig men ska ha lilla Myran hela dagen. Sen blir det fika med fina vännerna hemma hos Anna.

Trevlig kväll! :)





Silver



Fick ingen bra bild med min dret kamera men nya silverfatet får stå på vardagsrumsbordet. Om det blir en permanent plats får tiden utvisa.






Pimp my crib




Jag är inne på att pimpa hemmet just nu. Helgen har spenderats i Karlskoga hos pappa och Inger där det blev en tur till några loppis och jag fyndade lite. Lite ramar som ska målas om, ett guldfat, ett silverfat, två uppläggningsfat, skål att ha nycklarna i på hallbordet, ljuslykta med mera. Jag har inte fått allt på plats och vissa saker vet jag inte riktigt vart jag ska ha än. Men bilder på allt kommer. Några saker har jag fått på plats så ni får se.

Nu ska jag lägga lite ansiktsmask på min dumma hy och slappa lite i soffan. I natt ska fröken L sitta uppe och titta på Golden Globe galan :) Yippie!












En resa hade varit fint nu












Take my picture :)




Syster och Patrik's lilla Mira var med i dagens VF. Ett repotage om julgransplundringen på Stora Torget. Detta är andra gången tjejen är med i tidningen och hon är inte ens 2 bast!. Innan var ett repotage från hennes nyöppnade förskola. Sicken linslus :)








Time flies




Jobbet rullar på och jag är trött som en sill när jag kommer hem. Jag fattar inte. Jag jobbar 75%, har ingen pojkvän eller barn att ta hand om/hänsyn till. Det är bara jag. Men tiden rinner iväg ändå och det känns ibland som jag inte hinner med nåt. Hur hade det känts om jag jobbat fullt och haft de där personerna i livet? Jaja.
Denna vecka kommer nog rusa fram med. Har lite träning inplanerad och det känns mycket bra nu när man kommit igång lite. Jag blir nog lite piggare med. Känner att jag längtar efter solsken med. Humöret är inte alltid det bästa känner jag...blir sur, irriterad och ledsen så fort ibland. Men det går över :)

Till helgen blir det nog en tur till Karlskoga och hälsa på pappa och Inger. Ida får sig nog en visit med. Gillar dessa lugna helger även om det är himlans kul att gå ut och slå klackarna i taket ibland. Blir dock roligare om det bara sker då och då...så man inte tröttnar på det så att säga ;)

Har hittat lite nya saker till hemmet. Gick på stan och bara tittade lite och fann lite färgglada ljus, kuddarna på Indiska kollades in, ett tidningsställ från samma ställe. Nåt av det ska jag nog unna mig. Behöver en ny tv med. En sånna där flashig, platt sak som alla (utom jag) har :) Det är väl dags.

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på ett avsnitt av gamla favoritserien "Felicity". Det är nostalgi på hög nivå på Herrhagen just nu.

Godkväll!!






Pillows



Denna skulle passa fint på mitt nybeställda överkast. Finns på Indiska.








Och denna skulle passa fint i soffan





Flower power



Årets första bukett tulpaner på plats. Lär bli många fler :)







Systrar



Jag kollar igenom kort på datorn. Denna bild fick mig att skratta gott :) Kan ju meddela att kortet inte är taget igår!






J..la snö!




Okej det är vackert och fint med snö men jag är trött på det. Inte en trottoar på Herrhagen som är skottad, man får pulsa och halka fram. Jag städade ju bort julen i måndags och trodde i mitt stilla sinne att snön skulle börja smälta och fågelkvittret höras :) Men icke!

Jag tränade första träningspasset för året igår. Jag har sjukt dålig kondis och är smidig som ett kylskåp...ungefär. Men nu måste Fläsk-Fia komma igång ch bara jag gör det så kommer det kännas så mycket bättre. Pepp till mig själv.

Jag lyckades som vanligt somna när jag kom hem från jobbet idag. Sov gott i ca tre timmar så nu önskar jag mig själv lycka till med att somna inatt. Tur att det är ishockey på tv ;) Och att jag fick en bra bok av syster i julklapp. Den här:








Vill ha








Nyår 2010




Nyår vart mycket lyckad. Ida kom hit från Karlskoga. Vi lagade lax med couscoussallad och kall limesås och drack bubbel och sen begav vi oss till BMB där vi dansade, skrattade och hade kul. Nu är det dags för 2011. Hoppas det året har nåt extra bra att bjuda på :)

God fortsättning till er alla!












RSS 2.0