Flowers

 
 
 
 
Jag har fått låna mamma och Jims bil ett par dagar och jag måste säga att det är mycket skönt. Det tar 10 minuter att åka till jobbet och när jag slutade idag blev det storhandladling på Ica Maxi.
Lite frihet :)
Jag passade på att köpa lite fina blommor när jag var ute på vift.
 
 
 
Liljor i köket
 
 
 
Ny kalla till vardagsrummet.
 
Nu slappar jag i soffan och kollar Lilyhammer. Ska sen hoppa i säng och inta skönhetssömn :)
Godnatt!!
 
 
 

Borgvik

 
 
 
 
 
 
I lördags var jag, syster, mamma och småtjejerna till Borgvik och utställningen på Sliperiet. Fina glasskulpturer av Kjell Engman och vackra tavlor av ex Johan Rheborg, Nick Brandt, Amanda Ooms, Ronnie Wood och Karolina Nolin. Jag är bra sugen på att köpa en bild av Karolina Nolin. Vi får se :)
 
 
Fina glasskulpturer
 
 
Jag, Alicia och Mira tar en promenad på bryggan
 
 
 
Jag gillar svartvita bilder :)
 
 
Denna tavlan av Karolina Nolin föll mig i smaken. Vill man inte köpa stora bilder kan vissa av hennes tavlor köpas som småbilder. Jättefina!
 
 
 
 

Nytt

 
 
 
 
 
 
Jag och syster tog en tur till Ikea idag där jag köpte nya ljus och en klädhängare. Slet för att få ihop klädhängaren som bara blev vinglig hela tiden. Fick lösa det med tassar under. Nu slipper jag lägga kläderna på sänghörnet iaf :)
Nu tar jag ett glas vin och ska titta klart på filmen "Avengers" som jag somnade ifrån igår.
 
Hoppas ni har en bra fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me want

 
 
 
 
 
Jag har letat efter en fin guldklocka och hittade denna från Marc Jacobs. Väskan kommer även den därifrån. Jag har lovat mig själv att jag ska få köpa nåt lite dyrare när vi är i NY och jag kan mycket möjligt komma hem med en väska. Jag vet...en väska till :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från shopbop.com
 
 
 

Sunny day

 
 
 
 
 
 
Vilket underbart väder det varit idag!
Jag har legat ute i solen ett par timmar och bara lyssnat på musik eller njutit av lugnet, läst bok och slappat.  Denna vecka är ganska skön med tanke på att jag jobbade dubbla pass i helgen så att vara ledig två dagar nu och sen bara jobba torsdag och fredag känns bra. I helgen ska jag äta mina första kräftor för året. I LOVE kräftor!!
 
Hoppas ni har en bra vecka!
 
 
 
 
 
 

Yellow

 
 
 
 
 
 
Höstens kollektioner börjar komma in i buktikerna och jag har sett mycket fint jag skulle vilja köpa. Försöker dock att spara så mycket pengar jag kan till New York resan i april. Då blir det rejäl shopping.
Jag har i alla fall klickat hem denna topp från Ellos. Jag gillar de senapsgula och plommonlila färgerna som dyker upp nu. Bara att vänta och se om denna faller mig i smaken. Gör den det klickar jag nog hem den lila med :)
 
 
 
 
 
 

Dop

 
 
 
 
 
I lördags var det dags för dop för mina lilla systerdotter Alicia.  En mysig dag med släkt och vänner :)
 
 
 
Karlstad Domkyrka
 
 
Syster, prästen med Alicia, Mira, Patrik och faddrarna Kristin och Göran
 
 
Elvira bjöd på mycket fin sång
 
 
En trött Alicia däckade i Görans famn
 
 
 
 
 

My girls!

 
 
 
 
 
 
Jag har haft en mycket bra helg med mina tjejer i Karlskoga. Hann med en morgonpromenad med Ida i lördags. Skönt att börja dagen med frisk luft och få komma ut och röra på sig.
Jag cyklade sen till stan för lunch med gamla tjejgänget och sedan blev det balkonghäng med sol och skumpa. Aftonkläderna åkte sen på och vi gav oss ut för att fortsätta kvällen på stan.
Det är alltid lika kul att träffa dom och jag saknar dom så när vi inte ses.
Vi ses snart igen! :)
 
 
 
Lunch på "Som Hemma"
 
Skumpa på balkongen
 
 
Skål!
 
 
Jag skålar med fotografen (Camilla)
 
 
Jenny, Ann, Pernilla och Camilla
 
 
Ett klassiskt "vi tar kort på oss själva"-kort :)
 
 
 

RSS 2.0