Beslutsångest




Ska fixa ny mobil och just nu det står mellan dessa två.



Jag tänker lite till!











The view



I fredags var jag hemma hos Sofia på kvällen och bara slappade. Vi mumsade popcorn, pratade och slökollade på tv.
Igår hoppade jag på bussen till Krillehöla där Emma och syster Anna hämtade upp mig för att sen ta en repa på stan och fixa lite. Vi var hemma hos deras föräldrar och vaktade hus och hund. Vi grillade god kyckling, drack vin och kollade schlagerspektaklet. Jag tycker vinnarlåten är bra! Emma och jag satt uppe och pratade hela natten och på morgonkvisten tog vi täckte och gick ut på altanen och kollade soluppgången. Så fint!








Hey...


..I just have a few questions.




Huh??



Tre låtar in i ESC ser sms dialogen mellan mig och syrran ut så här:

Jag: " Är redan uttråkad!"

Jenny: "Jisses vilken stark öppning. Blir nog att sitta uppe ikväll :) ...oj nu spydde jag....

Jag: "Är nästa låt lika dålig går jag och torkar badrumsgolvet istället"

Jenny: "Ja och jag sätter mig vid datorn igen..."



Finlands bidrag är just klart och mitt badrum luktar citron. Ska kolla om syrran svarar på MSN.


Update: Hela lägenheten luktar citron!


Gillar!








Läsvanor



Som läsare är jag: En periodare. Ibland slukar jag bok efter bok, dag efter dag för att sen inte få ro att sätta mig med en bok även om den är bra. Jag läser gärna alla böcker av samma författare om jag fastnat efter den första. Ibland kan jag vara lite feg för att testa nya författare. Är rädd att jag inte ska fastna för boken och så sitter jag där utan nåt bra att läsa.

Som bloggare är jag: Samma sak där. Ibland finns massa att berätta, ibland är det tomt. Beror väl på vad jag pysslar med. Jag önskar dock min blogg kunde se roligare ut och ha lite fler roliga bilder. Får jobba på det.

Senast lästa bok: "Utan ett ord" av Linwood Barclay. Den rekommenderas!

Senast påbörjade bok:  " Förrädarna" av David Baldacci. Jag har läst de två föregående böckerna i serien om Kamelklubben så denna ska nog läsas ut på ett kick :)

Senast köpta bok/böcker: De två ovan nämda böckerna + Mia Skäringers bok. Den blir nästa projekt.

Favoritdeckarförfattare: Jag ÄLSKAR deckare och det är det enda jag läser just nu i stort sett. Är lite trött på chicklit mm. Absoluta favoriten är Patricia Cornwell's böcker om rättsläkaren Kay Scarpetta. Har alla böckerna. Läs dom!

Jag läser allt av: Astrid Lindgren, Patricia Cornwell, Steve Berry, David Baldacci, Harlan Coben, Mari Jungstedt, Marian Keyes och Camilla Läckberg

Jag läser helst inte (genre/författare: Är inte så förjust i fantasyböcker. Har dock tagit mig igenom Sagan om Ringen -böckerna och jag gillar Narnia -böckerna.

Vid hyllan för fackböcker letar jag: Gärna böcker om anatomi och historia. Eller biografier om/av spännande personer.

Förutom svenska läser jag gärna: Engelska går alldeles utmärkt.


Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Mia Skäringer's "Dyngkåt och hur helig som helst" och Katarina Wennstams "Dödergök"


Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: David Baldacci's "De rättfärdiga", Johan Theorin's "Blodläge", Marian Keye's "Oväntat besök på Star Street" och Ann Rosman's "Själakistan"






Lättövertalad



Jag har just blivit medlem i Hyresgästföreningen. Killen som ringde på var ju söt, mycket trevlig och rolig så jag kunde inte säga nej. Och lite förmåner fick man ju med. Ja inte från honom personligen utan rabatt på biobiljetter, blommor...och sånt. När han skulle gå kikade han in i köket och såg äggen och mjöklpaketet som stod på bänken och sa:

- Det vankas mat ser jag. Ägg, mjölk. Pannkakor?

Jag: - Plättar

- Du ser! Jag är inte så dum som jag ser ut.

Jag fick bita mig i tungan för att inte säga. Du ser inte dum ut alls!


Nu ska jag städa min skitiga lägenhet



Hälja




Jaha, då var det söndag igen. Helgerna går fort men som tur är gör veckorna det med. I fredags var jag och mamma barnvakt till Mira då Jenny och Patrik var ute och åt. Igår trotsade jag halsont och huvudvärk och begav mig till Lovisa för lite förfest och Korianderbesök. Idag står städning och läsa bra bok på agendan. Ganska soft :)









Kecka duktig



När klockan ringde 07.00 i morse så gick jag upp, satte igång två maskiner tvätt och drog på mig träningskläderna på gav mig ut på powerwalk/löp. Känner mig lite duktig! Så det så!

Det var bara det!

Ha de!


New books




Om ni inte redan visste det så älskar jag böcker. Fick mina nya böcker från Adlibris innan jag åkte till Oslo. "Utan ett ord" är alldeles strax utläst. Då slänger jag mig över någon av de andra :) Vill ni ha några bra boktips? Eller har ni några bra tips till mig? Give me!







I'm hoooome!



I'm back! Från Oslo alltså. Jag har haft det jättebra hos Emma. Vi har ätit god mat, druckit vin, hängt på uteställen och bara umgåtts. Det var skönt att komma bort lite. Vädret därborta var okej, dock stod det som spön i backen när jag skulle hem. Satt bredvid en ung tjej från Canada på bussen hem då det tränades engelska för hela slanten.

Nu är det en vanlig jobbvecka framför mig. Patrik ska firas, eventuellt bio med M på torsdag, annars inga planer.

Vad ska ni göra?

Kram



Respepp



Tog en sväng på stan efter jobbet och fixade lite till Osloresan på onsdag. Snus, vin och försvarets hudsalva är inhandlat. Lösgodis i mängder handlas innan bussen går på onsdag kväll. Ska bli så skönt att komma bort lite och träffa Emma.
Svängde förbi Åhlens och köpte en sjal till syster som jag vet att hon gått och tittat på så länge. Det är hon värd! Hängde med henne och Mira ett stund nu på kvällen. Nu går jag runt här hemma och plockar ihop lite kläder med mera till packningen. Hockeyn är självklart på i bakgrunden. Klockan är över 21.00 och det är ljust ute. Ja gille'rt!





Sköna söndag



Har haft en mycket bra helg. I fredags var jag hemma hos syster en stund efter jobbet sen cyklade jag hem i stormen och gjorde mig i ordning och åkte till Lovisa där vi satt och tjötade, drack vin och sen avlutade vi kvällen på Koriander.
Igår slappade jag bara hela dagen lång. Pappa och Inger var i stan så de tittade förbi en stund på kvällen. Slappa ska jag göra idag med. Har just varit till Kosnum och handlat lite frukostgrejer. Jag ska kolla tv-serier och läsa bok. Ikväll ska jag titta på hockey och äta Kina-puffar. Det är en skön söndag det :)






På vägen hem



Har rätt fin utsikt när jag cyklar hem från jobbet på vårkvällarna. Ville ha varm choklad nu men har slut på mjölk! Jäspalt också!





Mmmmmmm...



Nya livet har ju börjat men denna lilla rackare ska jag nog smaka på i helgen. På helgerna kan man få unna sig nåt :)



Bild lånad från : http://morgondimma.blogg.se/


Phew!



Är svett som ett as! Nyss hemkommen från Friskis. Nu blir det dusch, mat och sen ska jag hinna läsa lite i Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Jag började läsa den igår efter jobbet och plöjde halva. Och ja, jag grät. Och ja, jag fick kalla kårar. Ni som känner mig mycket väl vet säkert varför. Ikväll ska jag plöja resten.
Nu ska jag äta min lilla lunch. Den består av en blandning av avokado, fetaost, mango, parika och russin. Salig blandning jag vet. Jag skulle värma köttfärsås och spagetti men så kom jag på att jag tog sista ketchupen igår. Jag KAN inte äta k&s utan kecthup. Lådan får åka med till jobbet och bli kvällsmål då.

Hej svejs!




"Är det här farligt?"



Är nyss hemkommen från tandläkaren där jag fick ett mycket väl godkänt resultat. Jag firade det med att köpa en glass på vägen hem även om jag snällt lovat att inte äta på ca 1 timme. Ah vad faan!

Varenda gång jag är hos tandläkaren och hon ska ta kort på tänderna tänker jag på Johan Glans och detta klippet. Varje gång! Och jag kan inte låta bli att le lite för mig själv när jag sitter där i stolen.






Very Important Person




"Alltså måste ni ringa mig om såna här bagatellsaker en SÖNDAGMORGON? Jag har inte tid med sånt här!!!"





Good job!



Kvällens kommentar på Nöjes innan konserten:

Jag står i baren och ska handla till mig och Ulle. Bredvid mig ställer sig en yngre förmåga och vi börjar småprata lite om förväntningar på konserten bland annat. Vi hälsar med namn och sen kommer frågan från honom.

- Hur gammal är du då?

- Jag fyller 32 i år.

Killen sätter lite öl i halsen.

- Va? Jag trodde du var typ...22-23.

- Eh nä du!

Killen tittar upp och ner på mig ler stort och säger.

- Bra jobbat!


Ibland behöver man få lite komplimanger.



Lazy Sunday...yeah!



Maten hos mamma igår var mycket god. Grillad karré, annanas, tomat, paprika och mammas goda mozzarella och salami quesadilla. Vi kollade hockey och Mira underhöll oss med sit intresse för datorn. Klick klick!
Jag var sugen på att hyra film så jag och Patrik gick till Nöjesbutiken medans Jenny nattade Mira. Vi kollade "Närkontakt" och "Pelham 123". Jag somnade dock och såg inte den andra filmen. Bäddade ner mig på soffan efter filmerna och vaknade av Miras prat och sjungande kl 8.30 idag. Vi hängde lite innan mamma och pappa vaknade. Härlig promenad hem, god hemmagjord sallad och lååång powernap. Nu kollar jag hockeyn och ska försöka bli av med en grym huvudvärk. Är ledig imorrn och ska till tandläkaren, tvätta, förnya kort på Friskis och löpa rundan.

Jag kör för övrigt Robyn's "Fembot" och "Dancing on my own" för fullt. Robyn och jag tappade bort varann ett tag men har nog hittat tillbaka till varann :)

Hej på er!




Bra fredag!



Hoffmaestro igår var mycket bra. Nöjes var packat med folk och jag och Ulle fick sittplatser på sidan så vi såg perfekt. Hela stället gungade och vi hade riktigt kul. Vi gick och åt när de spelat klart sen cyklade vi hem åt varsit håll i vårnatten :)

Ska snart hoppa in i duschen och sen åka och gratta mamma som fyllt år. Det blir premiärgrillning. Mums!

Ha en bra lördag på er! Kramen





RSS 2.0