Word









Shopping





Jag ignorerade att kroppen är krasslig och tog en snabbrunda på stan. Blev rastlös av att ligga i soffan och vila :)





Genomskinlig skjorta från Indiska




Topp från Indiska




Poncho från Vero Moda




Ring och örhängen från Indiska



Söta Mira


När jag var hos syster häromdagen tog jag några kort på lilla Myran.




Det är lite klurigt att få klossarna att sitta ihop




Mira förklarar nåt, moster försöker förstå :)



Trollungen



Det är kul att ta kort på sig själv :)



Lugna helgen





Jag har haft en mycket lugn och skön helg och det var precis vad jag behövde. Har varit hos syster och fått god mat, slappat i soffan, fixat matlådor, städat och rensat här hemma. Nu väntar en tuff vecka framför mig men det ska gå. Ska klämma in lite träning oxå. Dags att skärpa till sig! :)

Hoppas ni haft en bra helg!






Word






Lexies dop




Klockan 07.00 ringde klockan i morse så det var bara att gå upp och göra sig klar för att åka till Trollhättan och vara med på Lexies dop. Dopet var i Trollhättans kyrka där släkt och vänner samlades. Faddrar till Lexie är Classes (pappa) bröder och de läste en fin dikt till henne. Morfar Jörgen sjöng "Det gåtfulla folket". Jättefint!
Efteråt bjöds vi på mumsig smörgåstårta och underbar Budapesttårta. MUMS!

Tack Mia och Classe för att jag fick vara med och fira Lexie på hennes dopdag!








Friday




Åh vad det är härligt med fredag och ledig helg. Är lite trött så det blir ett glas vin i soffan och film på tv. Efter jobbet idag gjorde jag en au pair intervju och sen mötte jag upp Louise och Anna för lite mat på O'learys. Mycket trevligt! Åkte hem redan vid 20 och nu sitter jag i soffan och ska kolla Star Trek.

Hoppas ni har en mysig fredag!






Ledig dag




Jag är ledig även idag och det har behövts kan jag säga. Har varit sliten efter helgens jobb. Vaknade dock tidigt idag och gick upp och fixade lite amerikansk frukost :) Pannkakor med lönnsirap. Till det brukar jag ha skivade jordgubbar med men fick inte tag på några. Lite annan frukt gick bra med och magen är mätt.





Jag har lite att fixa under dagen. Borde städa hemmet lite, försöka boka tid hos frisör och sen måste jag ner till stan och fixa doppresent till lilla Lexie som döps på söndag :)




Söta Lexie :)




Word










Nytt




Höstens prickiga plagg är införskaffat! 199:- på Vero Moda.






Favorithalsbandet just nu kommer från HM








Update





Okej det blir kanske inte mycket till uppdatering för det händer inte så mycket hos mig. Jag jobbar och står i och på lediga stunder blir det lite träning, träffa vänner och så. Var och åt mycket god lunch hos Loysan häromdagen. Både hon och lilla Elsa har fyllt år och det ska firas! Här hängt lite hos syster & co. Det har inte blivit så mycket utgång för singeltjejen och de två senaste gångerna var jag nykter så nån partypigla har jag väl inte varit heller :) Men man kan ha kul ändå!

Jag är mycket glad att denna dagen är över. Två dubbla turer i helgen och heldag idag med möte på slutet gör att både kroppen och huvudet är tungt. Ska vara ledig i två dagar nu och det ska bli så skönt. Ska försöka se om jag kan få tid hos en frisör och fixa till mig lite :)

Nu ska jag slappa lite i soffan och vila fötterna!

Kram kram



Word










RSS 2.0