Filmkväll



Har sovit som en stock inatt trots ett snabbt uppvaknade av spöregn mot fönstret och samtal på mobilen som snabbt trycktes bort för att återgå till sömnen.
Idag var jag inne och jobbade extra. Jag var ju sjuk tre dagar förra veckan så jag fick lite mer timmar idag. Skönt! Tog mig en behövlig vila när jag kom hem. Bläddrade i nya Ellos-katalogen innan jag somnade. Hittade en svart kavaj som jag nog bestämt mig för. Har letat efter en längre..lite boyfriend stuk..och där fanns den. Tackar! Har även ett paket från HM på väg hem. Spännande!

Ikväll hängde jag med syster och Patrik på bio. Vi kollade nya Beck-filmen "Levande begravd". Den var bra. Roliga kommentarer och spännande jakt på mördare. Som det ska vara. Patrik var sugen på mer film efter så vi gick in på Nöjesbutiken och kollade. Han och Jenny fick med sig en film hem, jag gick tomhänt hem. Jag tänkte kolla in "Twin Peaks" som börjar ikväll. Nostalgi. Minns att jag tyckte den serien var otroligt konstig men ändå bra när den visades första gången på tv.

Imorrn är jag ledig men ska städa och tvätta. YEAH! *hmpf*



Mumsar gubbar



Ikväll lyxar jag till det jordgubbar i youghurten. Mycket gott. Nu blir det Spanien - Potrugal på tv! PEPP! HEJA Spanien! Jag har sagt att de vinner hela tjottabalongen.

Imorrn skulle jag har varit ledig men ska in och jobba extra. Blir ledig på torsdag sen kör vi hela helgen lång. Hej extrapengar! Har dock åkt på förkylning, halsen är inte helt okej men mycket bättre tack vare antibiotikan. Jag har några dagar kvar på kuren.

Var på bibblan efter jobbet idag och lånade hem lite böcker. De böckerna jag ville ha var naturligtvis utlånade så det fick bli andahands valen. Får nog bli en beställning från Adlibris snart igen.

Nu kör de nationalsånger på tv'n så jag måste koncentrera mig på matchen. Hej på er!








I'm trying




Syster fick en systemkamera i tidig födelsedagspresent av Patrik och jag som tycker det är så kul att ta kort lånade den en stund idag och testade att ta lite kort. Här är några av dom:





















Härliga Midsommar




Ännu en midsommar i Gunnarskog är till ända. Trevligt folk, god mat, spel, kubb, sol, regn och bad. Precis som det brukar och ska vara.




                         Bästa vännerna Jenny och Kristin




                                     Grillning i spöregn




                                           Långpromenad




                                             Mira




                          Valda drycker på kylning i dammen




                                     Solnedgång över Gunnern



                                             Historieberättarna




                                         Mira & jag njuter av solen





Nu jäklarns!




Detta ska jag gurgla, dricka och käka under Midsommar! Trevlig helg på er!





I fredags




...var jag och Lovisa a.k.a Sylvetse Stallone hemma hos mig och åt mat, drack lite skumpa och vin, pratade massa och sen fick Koriander sig ett besök. Ingen skräll där! Men så skoj vi hade :)









She got her prince



Ja..då har Vickan fått sin prins. Victoria var slående vacker i sin klänning och hon ser så otroligt lycklig ut. Ett fint bröllop och tårarna har rullat nedför mina kinder i stort sett hela eftermiddagen :)

Grattis Victoria och Daniel




(ja jag har tagit kort på tv'n )


Det är HELG :)



Jag har varit på stan efter jobbet och inhandlat lite vin, några Corona och mat till kvällens middag. Lovisa kommer över och ska få pasta med räk och laxsås och sallad. Vi ska smutta (host) lite vin och tjöta massa dret :) Kanske går vi ut och svänger våra lurviga..beror på vädret.

Imorrn ska jag, royalist som jag är, upp och titta på bröllopet och blödig som jag också är så kommer jag väl tjuta som en gris med. Men det är inte varje dag det är kungliga bröllop i Svedala.

Nu ska jag dammsuga sen duscha och sätta mig i soffan iklädd möraröcken med en kall Corona och glo lite på fotbollen.

Tjipp på er!






Service



Jag gillar Adlibris och Discshops braiga service. Böckerna beställdes i förrgår, boxen med Dawson's Creek klickades hem igår och idag damp de ner i brevlådan. Slapp till och med hämta ut på posten. Me like.! Jag ska slänga mig över "De Rättfärdiga" med en gång :)

I eftermiddag ska de glos på Spaniens match i VM, dammsugaren ska fram en sväng och så ska jag kolla klart på andra säsongen av "Fringe". Älska lediga dagar :)





A day in the sun



Jag har varit i Mariebergsskogen med Mira och syster och njutit av det fina vädret. Vi åt glass, lekte i gräset och kollade på hundar. När vi kom hem mumsade vi god sallad.

Vad har ni gjort idag?










Sommarlista

Sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Sverige...faktiskt! Är det en bra väder finns inget som slår svensk sommar.


2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Jag är en av dom som kan spendera timmar på stranden med näsan i en bok, med svalkande dopp och god glass.


3. Vad lägger du helst på grillen?
- KÖTT! Men grönsaker och halloumiost går bra med.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Jag ska jobba hela sommaren men när de andra på jobbet kommer tillbaka tar jag semester. Åker gärna på en sista minuten resa eller nåt.


5. Dina bästa sommarfärger?
- Vitt och turkos.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Västkusten. Det blåser som faan men det är vackert. Öland gillas med.


7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Somrarna vid mormor och morfars sommarstuga. Bullerbyanda med roliga minnen och mycket skratt. Sen alla roliga stunder med alla andra barnen i kvarteret hemma i stan.


8. Havet, sjön eller poolen?
- Vilket som..bara det svalkar :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
 Magnum Temptation

10. Vart går din drömsemester?
- Jag åker gärna tillbaka till Hawaii men jag vill även bila genom USA och England, åka till Rom och andra stora städer i Europa. Australien, Kina och Japan lockar med.

Så..nu är det eran tur att göra en sommarlista!





Bra kväll




Gårdagens kusinträff blev mycket lyckad. Det dracks mojitos, åts pizza, ölkorv och chibba. Efter mycket pratandes, dansades på vardagsrumsgolv och glada skratt begav vi oss till BMB. De yngre fixades in (tack för det för en gångs skull) och väl inne blev det skumpa och Bacardi för fulla muggar. Alla var städade och glada och vi hängde ihop allihopa mer eller mindre hela kvällen. Salem spelade men jag är inget fan av honom så jag slängde bara nåt öga åt hans håll. Så man kan säga att man sett honom i alla fall :)

Idag ska jag husera i soffan med tv och bok som sällskap. Magen ska få sig lite omelett med. Det är dagen efter. Blir sällan bakis men däremot är jag hungrig hela tiden. Mot köket!














Filmkväll




Nu ska jag se om den där "Avatar" är nåt att ha

Trevlig kväll!









Sommarfest



Idag var det sommarfest på jobbet. Det dracks kaffe, saft och mumsades på jordgubbstårta. Jag var ute och nallade lite syrener. Luktar så gott. Jag ska nalla lite igen bakom huset ikväll och ställa in en bukett i sovrummet.

Nu snabbdusch sen titta vidare på "Strul". Klockren film!




Sjung om studentens....



Jag njuter av att jag har tre helger av ledighet kvar framför mig. I sommar får jag känna på hur det är att jobba lite helg igen. Det har varit skönt att vara ledig varje helg även om plånboken fått lite större hål. Men sånt klarar jag. Har jag varit student så vet man hur man gör :)

Efter jobbet idag åkte jag hem till syster och fick lite köttfärsås och spagetti i magen. Tackar! Jag och sis begav oss till stan för studentpresenthandling. Stoffe vår lillebror går ut gymnasiet på torsdag. Känns som igår han satt i mitt knä hemma hos mamma och Jim och vi tittade på tecknat. Okej..killen kan fortfarande få för sig att sätta sig i knät på en. Och tecknat har nog varken han eller jag slutat gilla. Men shit va stor killen blitt.
Sen var jag tvungen att köpa en present till Chris som jag var au pair åt 98-99. Han gick ut high school häromdagen och den blivande Harvardstudenten ska såklart också ha en present. Tipset från han lillasyster Corey var en snygg keps. Det hittade jag plus en snygg tröja. Båda från Carlings. Se här! 






Vad brorsan får kan jag ju inte visa utifall killen får för sig att gå in och läsa syrrans blogg :) Men jag kan visa hur coolingen i hatt såg ut på balen.






Nationaldag




Jag hade velat fira nationaldagen i Mariebergsskogen eller nåt men nu är det ju final i tennis på tv och det måste jag se. Heja Robin!
Men jag har tagit fram farmors flagga i alla fall :) 

"Du gamla du fria , du fjällhöga nord..."





Och grannen har ju tydligen skaffat flaggstång upptäckte jag härom morgonen.





Kalasdag



Igår hade jag kalas för familjen. Fick fina presenter och vädret var strålande. På kvällen blev det lite tjejfest. Vi tänkte kolla in "nya" BMB men när vi kom dit var det så himla lång kö så Koriander fick sig ett besök istället. Mycket lyckad dag! Tack för alla presenterna och tack tjejer för en kanonkul kväll.














L.C



Ända sedan "Laguna Beach" sändes på MTV har jag gillat Lauren Conrad. Speciellt hennes klädstil. Detta gillar jag!







Trött



Jag bangade tacos hemma hos syster ikväll. Jag är vansinnigt trött och behöver förbereda lite för kalaset här hemma i morgon. Jag har grejat lite och nu slappar jag i soffan. Hade velat sätta mig vid nån uteservering med någon och tatt en kall och tjötat lite men det får bli en annan solig dag :)
Nu ska jag slötitta på tv. Är det inget att se öppnar jag min nya bok. Emellanåt sippar jag kall Spendrups Bright Brew med lime i. Systembolaget hade en enda Corona kvar. Den köpte jag. Den tar jag imorrn som förljum innan festen :)

Godkväll!





B-day!



Jag har haft en mycket bra födelsedag. Det sjöngs "Ja må hon leva" på jobbet, de hembakade kladdkakemuffinsen gick hem och vädret har varit toppen. Som vanligt när jag fyller :)
Efter jobbet kom syster och Mira. Vi gjorde fika och gick ut och satte oss i solen och njöt. Jag fick en bok som jag önskat mig. Mycket bra då jag plöjde ut de sista kapitlen i boken jag höll på med ikväll.
NU har jag duschat och smöjt in mig med lite brun utan sol så nu ska jag lägga mig med nya boken och läsa lite. Tackar Gud att det är fredag imorrn!




                                    Fika i solen är inga fel :)




                              Syster njuter av fina vädret


Onsdagen



Älskar sommarvärmen som kommit. Sommar är min årstid. Jag vill dock inte visa mig i bikini och kjol denna sommar då vågen visar på stort plus. Men jag jobbar på det.
Var på spinning med syster efter jobbet. Vi körde hårt och efteråt körde vi lite situps för att trötta ut oss lite till :)
Nu har jag just bakat 30 kladdkakemuffins att ta med till jobbet imorrn då jag firar fölsedag. Arbetskamrater och de gamla ska få gott till kaffet :)
Snart ska jag eventuellt ut och åka lite bil med Fredda. Kanske bjuder honom på en muffin till och med :)




Hawaii 2006



Money money money



Forever Fashions blogg hittade jag världens sötaste plånka. Me want!




Bild från : http://passepartout.webblogg.se/index.html



RSS 2.0