Elke



Dagens söta!




Jag är en finsmakare



Igår var det vinprovning hemma hos Loysan. Det var en mycket bra tillställning :) Och tro det eller ej men Kecka hade alla rätt på provningen. Jag som inte ens dricker rött vin. Jag måste ju erkänna att jag gissade hej vilt och det var bara ett vin som jag var ganska säker på.
En mycket lyckad kväll och jag tror att jag i ett svagt ögonblick tog på mig att hålla i nästa vinproving. *gulp*

                                                                                          
               Vilket är vilket?                                                                         



Värdinnan och Emma



Jag fick snällt dela segen med Jonas


"Kunnig" vinsmakare


Mot baren!



Det är tur det är skyltat!




The Hives



Jag har just ätit frulle. Vatten och bröd bokstavligt talat. Jag hann inte handla igår så det ekar i mitt kylskåp så jag fick ta vad som erbjöds. Knäckemackor med messmör och Billinge ost och kranvatten. Det låter fattigt värre jag vet.

Igår var jag, Emma och Helena på The Hives. Måste ärligt säga att jag inte lyssnat jättemycket på dom innan men det var en riktigt bra konsert. Röj från början till slut. De är mycket bättre live än på Media Player kan jag säga :) Träffade lite bloggfolk oxå. *vinkar till F & M* :)

Ikväll blir det vinprovning hos Loysan. Det ska bli mycket trevligt ochjag trotsar snön och tar kjol och pumps i alla fall. Jävla snö, jävla snö, jävla snö. Så..nu fick jag ur mig det oxå.

Lite bilder från gårdagen. Inte bästa kvaliten jag vet men jag vägrar trängas med folk.








* * *



* Jag är lite trött efter sen hockeymatch igår. Dock nöjd med utgången! Nu är det finaldags. Biljetter bokade :)

* Huvudvärken hänger i. Kecka pimplar vatten för fulla muggar. Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite.

* Ser fram emot en ledig helg med The Hives på fredag, besöka farmor på lördag dag och vinprovning hos Loysan på kvällen. Känner jag oss rätt så hamnar vi väl ute i vimlet sen :)

* Ska nog ringa Solareturen och höra om de kan komma och hämta min gamla säng som fortfarande står och dammar i sovrummet.

* Jag funderar på att unna mig ett besök hos frissan denna månad trots asdålig lön. Jag ser ju för jäävlig ut i håret.


Phew!


 

Idag tog jag i på träningen så det började pirra i tänderna. Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken dock.



Cover girl



I'm on the cover!




Testa själva på photofunia.

Vår, kom hit!



Jag blev så glad när jag vaknade i morse och såg att solen sken ute. Sen när jag skulle gå till träningen...WHAT. Det blåser ju faan smådjävlar ute. Fast i lä är det riktigt skönt.

Var och tränade på Friskis. Ett bas pass "bara" så jag blev inte så svett *skryt*. I morgon är det dags för medel pass. På vägen till träningen var jag förbi mammas jobb och skrev ut hockeybiljetterna tills i morgon. Just det..skrev ut. Nu måste man ha en skrivare för att kunna gå på hockey oxå. Jäkla dret!
Jag tog mig en promenad ner till stan efter träningen och solade. Så Mia, jag lovar jag är preciiiiis lika brun som dig nu..höhöh..yeah right!

Ska bli intressant att se min första dåliga månadslön i veckan. Man blir inte rik på att bara jobba 75%. Det är nästan så att jag saknar att jobba natt och plöja 60-70 timmar i veckan. Jag hade ju pengar iaf..haha. Denna månad ska det hållas i kosingen men en sak ska prioriteras. SKOR! Ett par till jobbet, ett par nya stövlar och gympaskor. Skulle behöva ett par bättre pumps men det är inte dödsviktigt just nu. Jag kan ju ändå inte gå i högklackat.

Jag såg förresten att det är våffeldagen i morgon. Jag som åt våfflor nyss. Jag ska då göra tvärt om heeela tiden. Fast..jag sket ju i semlorna i år också.
Nu ska jag duscha, sen blir det OTH, Gossip girl och Heroes.

*kjam*



Mia



Mia Skäringer var mycket snygg i håret när hon var med i "Babben & co" i fredags. Kläderna gillade jag oxå. Så! Det var bara det jag ville.



Det mest pinsamma med det här inlägget var vär att jag erkänt att jag tittat på "Babben & co". Men det var ju för Mia's skull.

Today



Jag har just kollat klart hockeyn. Jag måste säga att jag var mycket lugn under matchen. Men det blir jag väl när de spelar ut ett lag och vi har "Monstret" i mål. Lixom inget att oroa sig över :)
Jag är seg efter den grymma helgen på jobbet och idag var det full rulle på jobbet igen. Fick vara själv i över en timme oxå då två arbetskamrater skulle på föreläsning och de från andra avdelningen inte kom och hjälpte till när de skulle. Det vart lite mycket med mediciner, lunch och annat. Men det gick bra.

När jag kom hem och hade käkat gick jag och lade mig och sov. BAM så sov jag och vaknade typ 3 timmar senare. Missade första 10 minuterna av hockeyn. Inte bra. Nu kommer det bli svårt att sova inatt men jag är ledig i två dagar. Jag tycker det är mysigt att vara uppe sent och veta att andra ska upp tidigt och jobba :) Lika skönt kan det vara att gå och lägga sig megatidigt fast man är ledig och vakna i tid och höra grannarna göra sig klar för jobb och annat och man vet att man ska vara ledig :) Ikväll blir det nog att sitta uppe lite och kolla film.

Imorrn blir det träning och så ska jag sola. Jag ser ju för faan ut som ett lik!

The E's



Igår hade Karlstad fint besök. Självaste paret E, dvs Linda och Jonas. Jag gick ner till deras hotell, Bilan,  och mötte upp dom och tog ett glas vin och satt och tjötade lite med dom och Jonas släkt. Jag blir alltid så glad när jag träffar L&J. De tar lixom hand om en så bra. Linda skulle skjutsa hem mig men först tog vi en runda till Statiol på Sundsta för att köpa körv. Det kändes lite konstigt att åka runt i runt bil med Linda i Karlstad. Eller konstigt var fel ord..det kändes mer..som förr :) Det var dock inte Swingen vi åkte :) Linda hänkade med hem sen och kollade in mitt hem.

Idag har jag jobbat heela dagen. Höjdpunkten var när jag satte (läs tvingade) några damer framför tv för att titta på FBK's match. Vid varje mål så gjorde vi vågen :) Jag tror de tyckte det var kul ändå!
Fick en smack puss på kinden av en tant oxå när jag hjälpt henne till sängen :)

Sitter dyduschat i morgonrock nu och ska snart lägga mig och läsa lite i min bok innan jag somnar.

Gunatt

Halkar i spilld mjölk



Jag har just tappat ut nästan en liter mjölk på köksgolvet. Dock INTE på mattan *nöjd*. Men jag halkade i det och jag märker att jag inte längre kan gå ner i spakat som när jag var liten..inte ens med slirig mjölk under fötterna.

Nu ska jag byta strumpor!



Kan jag få se ditt pass tack!



Vassego! Du ska bara veta hur många gånger fotografen fick ta om mitt kort innan jag blev nöjd. PHEW!




Lazy me



Igår vart det bio med exet. Vi såg "Män som hatar kvinnor" Mycket bra! Inte dammig och seg som vissa svenska filmer kan bli. Jag hade dock svårt att se Peter Haber som elak. Han är ju Sune's pappa och Martin Beck :)

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Jag är totalt orkeslös, lat och har inte lust med någonting. Disken växer, träningen går åt helvete och jag får ingenting gjort här hemma. Eller ja..jag har ju gjort om ett helt sovrum på sistone så jag har ju lyckats åstadkomma NÅNTING i alla fall. Men jag är bara så seg. Men känner jag mig rätt så vänder det snart och disken är ett minne blott, hemmet är tipp topp och jag hänger på Friskis var och varannan dag. Vi har väl alla svackor!? :)

Jag ska på utbildning i eftermiddag och efter det tänkte jag ta mig en power walk i solen. Man får ju passa på :)

Annars då?



Update: Har diskat och vattnat blommor iaf

Meningslöst inlägg



Idag har jag mått illa nästan hel dagen. Jag hade tänkt ta en långpromenad i solen men vågade inte om jag skulle kasta opp så att säga. Som tur var gick det över på jobbet under kvällen.

Jag har en tråkig jobbvecka nu. Är ledig på torsdag men ska på utbildning av vårat datasystem. Fredag är jag oxå ledig och då tänkte jag kanske dra en repa på stan. Emma, lunch på stan på fredag kanske? Hela helgen spenderas på jobbet med två delade turer så det blir en lugn helg. Skönt i och för sig.
Imorrn blir det bio med gamle sambon. Jag ska äntligen få se "Män som hatar kvinnor".

Jag märker att jag bara längtar hem till min säng när jag är borta:) Gissa om någon är nöjd med nya sovrummet. Nu ska jag gå in dit med datorn, titta på nyaste Gossip Girl och OTH, läsa nya ELLE och Chic och sen sova.

Sov gott alla!


The master bedroom



Okej så här ser mitt nya sovrum ut..just nu. Det fattas lite tavlor och såna grejer men det får jag ta sen. Jag skiter ju tyvärr inte pengar. Det kommer mer pynt och jocks senare. Håll till godo så länge.









I'm the worst blogger



Ja jag vet att jag bloggar dåligt. Men det har lixom inte hänt så mycket. Jag  har bara jobbat och när jag kommit hem har jag lagt mig i soffan för att vila bort den påträngande sjukan. Idag känner jag mig lite bättre. Halsen är inte lika sträv och öm, kroppen värker inte så mycket.

Igår bjuckade jag Emma på broccoli  och räkpaj, med lite sallad och vin till det :) SEN, var det montering på schemat. Jag fick äntligen hem min nya säng igår. Emma och jag har ju monterat en likadan säng innan så det gick ju på ett kick  och det blev jättebra. När all embalage och skräp är utburet, senare idag hoppas jag, så kommer en bild på nya sovrummet. Just nu ser det mest stökigt ut.
Vi hann med en liten runda till Koriander igår med. Det var lagom med folk. ett ögongodis såg jag *S* Vi satt mest i baren och tjötade.
 
Nu ska jag kolla lite på skidor. Ikväll blir det middag med sis och Ulrika och Mello final. Bryr mig inte vem som vinner. Jag är så trött på skiten. Men jag ska se det.

*kram*

???



Den här "fina" pennan hittade jag i min jackficka häromdagen!


Vad händer?



Okej..en liten uppdatering. Det händer väl inte så mycket just nu. Jag försöker att inte blir sjuk. Kroppen värker och halsen är sträv.

Innan konserten i fredags satt vi på BMB's After work. Rydell & Qvick spelade. De spelade så flaskorna i baren trillade ner från hyllorna:)
Volbeat konserten var mycket bra. Mycket folk och trångt. Jag har ett och annat blåmärke efter konserten. Jag har till och med ont i ansiktet..haha. Jag tog ju tyvärr inga kort under konserten. Jag hade väl fullt sjå med att hålla mig på benen. Jag skulle vilja se dom en gång till, i lite mer nyktert tllstånd. De ska ju spela på Arvika festivalen. Jag är ingen festival människa men dom vill jag se. Och Depeche Mode!

Jag hoppas att jag kan få köpa den nya sängen snart så ni får se hur mitt nya sovrum ser ut. Jag är så trött på den sängen jag har och kroppen är inte nöjd med den.

Jag vaknade i morse av att det lät som en gräsklippare eller nån annan slags trägdårdsmaskin. När jag vaknade såg det ut så här på innegården.



Intresseklubben antecknar jag vet.

Jag ska hoppa in i duschen snart och, laga mat och sen ska jag och syster åka tilarlskoga och hälsa på farmor som ligger på sjukhus. 

Till sist vill jag skicka en häslning till Mia som drar till Rio de Janeiro idag! :) Glöm inte att skicka ett vykort! *kram*

Stupid!



Mycket dumt: Jag glömde ta kort under Volbeat konserten!

Hungry anyone?



Jag gillar när det är fullt med mat i kylskåpet. "Den bottenlösa" kan mumsa så :)



Barn kan



Fint sagt:

Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga

är att man har samma färg på hjärtat.

Isabell, 7 år


Careful



Okej tjejer, vad försiktig med till vem ni lämnar ut erat nummer!!! It could end up like this!



Days off



Det ska bli underbart att få köpa ny säng i morgon. Jag har så ont i kroppen när jag vaknar på mornarna. Idag tog jag mig sovmorgon. Jag är ledig idag, kompledig i morgon och har bytt bort mitt lördagspass. Så jag jobbar bara söndag dag och sen är jag ledig i två dagar igen :) Mycket skönt kan jag säga.

Idag ska jag försöka städa här hemma, kanske träna (om mastodont huvudvärken släpper) och skära klart en tapetvådskant. Jag skulle vilja gå ner till stan och kolla efter en kjol men det här vädret är så tråkigt.

För övrigt längtar jag tills i morgon = VOLBEAT!!!

Vitt och ljust



Idag har de sista bitarna tapet kommit upp. Lillebror, som är något huvud längre, kom hit och hjälpte mig så nu är sovrummet ljust och fint :). Pappa ringde idag och sa att han och Inger skulle komma in på fredag och då ska jag köpa den nya sängen. Det ska bli så skönt. Kort på det nya rummet kommer under helgen antagligen.

Det är skönt att ha lite kul att de fram emot nu. Volbeat, vinprovning, bio, Madonna och SEMESTER. Jag ska ha semester för första gången på jag vet inte hur många år. Nu ska någon annan få jobba istället för MIG :) Har inget planerat i sommar men det känns skönt. Jag bara hoppas på bra väder.

Nu ska jag fixa gardiner.

Fint







Jennifer i Elle UK Edition

Sweet Sis!



Så här ser min söta syster ut nu. Snart dags för lillan/lillen att komma ut tycker jag.


Never again





Jag ska ALDRIG mer tapetsera! Hur faan kan gotlänningen i Roomservice tycka detta är kul?

RSS 2.0