Semestertrött




Trots att jag sover många timmar på nätterna, somnar en stund på dagen, bara tar det lugnt på dagarna, njuter av solen på promenader så känner jag mig helt seg och trött i kroppen. Jag vaknar på morgonen efter god sömn och känner mig jättetrött och vimmelkantig. Lite mer träning behövs nog men jag misstänker att min kropp gott ner i varv till max nu när jag äntligen fått lite semester. Jag har kopplat bort jobbet helt och bara njuter av att vara hemma.

I morgon ska jag vara flytthjälp till grannarna sen tänker jag nog ta mig en långpromenad om det är okej väder. Dessa dagar vi har nu är underbara!

Kram till alla



Barnvakten




Idag har jag agerat snäll moster och varit barnvakt till Myran hela dagen. Halv 8 satte tjejen igång :) Full rulle hela dagen. Det blev en liten promenad till stan, massa läsande av böcker, bus och mys i soffan och lek. Bra träning för mig..ja..inte för att jag ska ha barn snart men nån gång förhoppningsvis :)
Grannen Sofie har just varit här och hängt lite i soffan och pratat. Nu ska jag äta leverpastejmacka, glo på tv och sen ta med boken till sängen och somna gott.

Godnatt på er!






Sköna söndag




Åh vad det är skönt med lugna helger. I fredags slappade jag själv hemma med en kall Corona och bara glodde på tv. I går hängde jag med syster, Mira, pappa och Inger. Vi var till IKEA sen satt jag och syster i soffan hela kvällen och drack te, kollade Transformers och pratade.
Idag har jag varit till gymmet och styrketränat lite. Det är inte den roligaste träningen men jag måste med min onda axel/arm.
Nu ska jag städa hemmet lite och ikväll ska jag dippa morötter i Holidaydipp och glo på film.





Nytt från www.zbh.se



Kvällen




Jag har tänt ljus i hela lägenheten, värmer mig lite med en kopp te ur koppen jag fick av min kära amerikanska familj och tittar på Idol. Jag följer självklart även FBK via text-tv. I morgon har jag en ganska kort dag på jobbet sen, sen mina vänner väntar semester :) Åh så skönt!









Brillor




Okej då har jag efter mycket övervägande bestämt mig för ett par nya glasögon. Billigt blev det med. Kan verkligen rekommendera Favoptic.

Dessa ska jag bära numer:



Förresten...



...är det någon som kan ge tips på hur man gör en ny header (eller vad det heter) på bloggen. Eller nåt annat tips hur man får en mer färgglad blogg. Min ser så satans tråkig. Dags för förnyelse :)

Tack på förhand!



Vacation





Nästa vecka börjar min semester och den är så efterlängtad. I hela två veckor ska jag bara vara ledig och det tycker jag att jag är lite värd efter att ha jobbat som en dåre hela året. Jag planerar för fullt för min Stockholmsresa. Jag ska bo hos vänner och syster ett par dagar. Det ska bli så skönt. Ska strosa runt själv på stan, shoppa, fika, luncha och ta massa fina kort. Ibland saknar jag Stockholm himlans massa.
Annars händer inte så mycket hos mig. Mest bara jobb i veckan och till helgen har jag inga planer alls än så länge. Känns helt okej för min del :)

Vad händer hos er?



Jag känner...





....skam.! Är detta mitt Sverige?




Update




Okej det har varit dåligt med bloggandet i helgen. I fredags kom grannen Sofie upp hit på kvällen och tog en öl. Vi gick vidare till hennes kompis sen och festade lite för att sedan ge sig ut på stan och kolla vimlet. Blev en bra kväll och jag somnade gott sen på natten. Vaknade på lördagen och mådde bra för att ha varit ute kvällen innan. Mumsade frulle och tog en kort promenad för att få lite luft. Sen slog latheten till. Jag spenderade resten av dagen till att slappa i soffan och titta klart på andra säsongen av Dawson's Creek. Jag tog endast en liten paus för att gå ner till butiken och köpa lite lösgodis.
Idag kommer pappa och mormor till syster så jag ska åka dit och hänga lite med dom. Är ledig imorrn, måndag, med. Då ska jag nog göra lite nytta...kanske :)



Får lite gjort




Efter jobbet stannade jag till vid biblioteket och röstade. Jag är inte så intresserad eller insatt i politik som jag kanske vill eller borde men jag tycker man ska rösta.
Nu har jag rensat bland massa papper som legat och skräpat här hemma, disken är ordnad och ljusen tända. Matlåsa ska fixas med. Har med andra ord en ganska bra kväll. Ena väggen i sovrummet har fått sällskap med. Gammal bild med nymålad ram. Nu ska jag bara hitta en bra tavla att sätta ovanför sängen. Gärna med lite färg. Tips tas gärna emot.





Me want










Bilder från Ellos



Handbag




Jag är på jakt efter ny en handväska. Förr köpte jag väskor jämt men nu var det länge sen. Har dock inte forlorat intresset för dom utan har bara varit mycket nöjd med den jag haft senaste tiden. Men nu är det dags för en ny, en svart och lite lite större än den nuvarande. Jag kollar på olika sidor men tänker nog vänta tills jag åker upp till Stockholm. Men denna från Nelly ligger bra till.




Finbesök




Mira fick vara hos moster när mamma och pappa var och tränade. Vi busade, mumsade vindruvor och kollade på Barnen i Bullerbyn :)








In the woods




Jag, syster, Mira och mamma gav oss ut i skogen idag. Lite svamp fick vi med hem men mest åts det blåbär. I alla fall av en del oss :)
Det är så fint och härligt att gå i skogen. Mer sånt!















Dröm nr 2




Och så utdrag ur nattens dröm:
Jag var i Stockholm med Audrina från "The Hills". Jag ville shoppa, hon ville bara dricka öl. Jag var sen tillbaka i skolan, högstadiet eller gymnaset. Som tur var hade jag Ann och Camilla där. Mischa Barton från "The OC" gick även i min klass. Hon tyckte jag var konstig som inte använde stringtrosor. Då frågade jag henne hur det går med karriären. Då blev det tyst. Avslutningsvis omsvärmades pappas villa av tecknade getingar.

Vad får man allt ifrån???





Fina saker




Ljusstakarna efter farmor får stå på pallen, också efter farmor, bredvid min klena garderobsblomma.






Longing for weekend




God förmiddag! Solen skiner, jag har inte lika ont i huvudet idag (bäljar vatten och har obekväma glasögonen på mig). Ska fixa nya brillor som jag kan ha på mig mer, tror det är det som spökar. Ser fram emot att det snart är helg igen. Veckorna går så fort. Jag ska bara ta det lugnt har jag bestämt. Ta en trip till IKEA, Myrorna och Gengåvan och fynda. Kolla film, läsa bra bok, äta gott och dricka isvatten. That's it! :) Ska nog kolla med Myrans mamma och pappa om jag får låna henne och ta en långpromenad också :)
Nu blir det lax & räksås med pasta!

Vad ska ni göra i helgen då?








Dream on



Jag drömmer väldigt mycket på nätterna just nu (mest att jag ska resa någonstans och typ allt går fel, ex. glömma pass eller plånbok). Jag byter dröm och händelser hela tiden med. Så här typ: Först sprang jag runt på ett stort ICA Maxi och hjälpte en liten kille att leta efter stora potatisar som hans mamma bett honom handla. Han hittade bara mango hela tiden.
Sen var jag hemma hos någon med otroligt fult vardagsrum och Anna min kompis var där och ville fika men jag hade hela tiden den där lilla killen med potatisarna i tankarna och bestämde mig för att hjälpa honom igen. Anna sa vi skulle höras och gå igenom present åt Wilma. När jag gick därifrån tänkte jag hela tiden. Vem faan är Wilma, vem faan är Wilma?? 
Swoooch in i en sportaffär där jag, syster, mormor och mamma hade massa packning i ett skåp. Vi skulle åka vidare någonstans och de andra ville bara lämna grejerna men jag fick panik och började packa ner allt i 6 väskor som jag gick och bar på runt på en flygplats. Fick till slut bärhjälp av Mats Sundin som skulle flyga till Rhodos med Beyonce. 
Det sista jag minns av nattens dröm är att familjen kommer till en flygplats och DÄR upptäcker min styvpappa att han glömt sin biljett och pass hemma. Då vaknade jag av grannens väckarklocka. Japp, den brukar väcka mig. Dock väcker den inte grannen med en gång utan jag får lyssna på det evigt, höga tutande en stund.

Även om jag sovit som en stock inatt vaknar jag med huvudvärk och känner mig som ett litet ruttet lingon. Något i kroppen ligger och lurar. Eller så är jag trött efter drömmen. Men det ska botas med tvätt, disk, film, röstning i valet och bra bok. Lite träning får avsluta kvällen.

Ja, det ska nog gå bra det här!





Vacation



Jag har planerat lite semester snart. Sista veckan i september och första veckan i oktober ska jag vara ledig. Jag har planerat lite att åka till Stockholm och hälsa på folk. Gå på stan och shoppa, äta god lunch, ta fina kort. Kanske besöka nåt museeum. Tips tas gärna emot. Allt detta ska jag göra själv, och det ser jag fram emot. Bara mig själv att tänka på, ta hänsyn till och rätta mig efter. Härligt!

Har ni några bra tips på vad jag MÅSTE göra i Stockholm så let me know!






Dagens söta








Night on the town




Jag tänkte mig en filmkväll i lördags men grannarna kom upp och ringde på och tyckte jag skulle möta upp dom på stan när de varit och käkat på Munken. Jag stängde av filmen och gjorde mig klar. Det blev en kväll på BMB.
Söndagen spenderades mest i soffan med film för hela slanten. Bra helg!











Nu tar vi helgen




Åh vad jag gillar helger. Att man är ledig gör det ju ännu bättre. Efter jobbet idag cyklade jag hem till Loysan i Inre Hamn och blev bjuden på goda våfflor. Loysan fick en liten sen 30 års present med. Lilla Elsa somnade gott hos mig en stund medans hennes mamma grejade i köket. Fast jag tror hon håller koll på mig med ena ögat :) Det är en mycket söt och snäll liten tjej det där.

Nu blir det fotboll på tv för hela slanten. Någon som är förvånad?





Filmtajm




Min kväll består av pyamas, tända ljus, kvällsmat och The A-Team på datorn. Ja okej..en mobilkamera på ynka 3 megapixlar också.






Torsdag




Just nu sitter jag i soffan iklädd pyamasbyxor och munktröja och bara slappar med Spotify på och letar nya låtar från andras playslist. Bra det där med att koppla FB till Spotify och få lite tips. Har datorn i knät, så där som jag läste i tidningen härondagen att man INTE skulle ha men jag gillar att leva farligt *hmpf*

I förrgår gick jag in på Tre-butiken och förlängde mitt abbonemang och beställde nya Iphone. Doch är det upp till 6 veckors leveranstid på luren men den som väntar.....

Imorgon blir det lite häng med Loysan och lilla Elsa efter jobbet. Har faktiskt inga planer alls i helgen och det är rätt skönt.

Trevlig kväll på er!

I dagens Tryck









Celebration




Har varit till Glada Ankan och firat att lillebror fyllt 20 bast. Jag tog kyckling burritos och ett glas vitt. Mycket gott! Vi skålade även för att jag fått en tillsvidare anställning i vår kära kommun :)

Nu ska jag slappa i soffan, kolla "Morden i Midsomer" (fast jag misstänker att jag sett just det avsnittet) sen ska jag försöka läsa ut "Paganinikontraktet"




(ja alltså på den där pinnen satt det feferonis innan bilden togs men
  dom gav jag till Patrik och Stoffe..bara så ni vet.)




RSS 2.0