Hawaii pic



 Jag har ramat in två kort jag tog på Hawaii. Vad tyx? Ser väl inga fel ut. Just nu står bara ramen uppe på bokyllan men den ska nog få sin plats..nån gång. 


image68 

What am I wearing?



Idag tog jag min plånbok och gick ner till stan. Det blev lite ansiktsprodukter. och sen slog jag till inne på Indiska. Köpte denna klänningen..blir fint med jeansjacka till sommaren..eller ja nu oxå....soliga dagar. Den svarta saken vet jag fortfarande inte om det är en kjol eller top..men jag använder den som kjol.



image67

Hu jedamej



Nu tar jag min huvudvärk och onda kröpp och åker och jobbar.

*kram*

Grillning på gården




Mina grannar grillade här ute innan..de hade köksmöblerna med ut. Det luktade gott.....ja..inte av köksmöblerna såklart..utan av grillandet *S* Detta är väl ett litet vårtecken..faaan..det är ju nästan ett sommartecken.


Help



Jag ska få en ny vardagsrumsmatta av min kära far när jag fyller kärring snart. Men jag vet inte vilken jag vill ha. Vilken tycker ni? Här kommer några av de jag tittat på.

1. (2 översta)    2.        3.     




    4.  (den beiga)

Ja det är våren, ja det är våren...



När jag vandrade hem i söndags morse efter mina nattliga bestyr gick jag förbi Hagatorget här..och titt på fasen..våren hade kommit dit. Fint va?!


image61

Smooooothies



För länge sen..när jag fyllde år en gång..eller om det va jul..ja ni ser..jag minns inte ens..men jag fick en blender. Jag hade önskat mig en för jag ville göra goda smoothies och annat gott. Hur många gånger har jag använt den? NOLL! Skäms! Men nu ska jag börja använda den. Tycker priserna på frukt och annat grönt kan gå ner lite så man har råd att va nyttig. Men nu ska jag i alla fall börja göra goda såna här. Minus kiwin då.


image60

I wanna go back



Just nu längtar jag tillbaka hit:



image58

Boston

Och hit:


image59

Waikki Beach, Hawaii

Sicken kväll



Oj oj..vilken kväll. Fröken var ute på lokal igår och härjade efter att ha varit och firat mamma med god mat. vin och Wii spelande. Till och med mormor spelade :) Sen drog jag syster och pöjken till Koriander.  Det blev vin, drinkar och en och annan minneslucka*S* Men efter all jävla skit som hänt kanske jag behövde få härja av mig lite och ha lite kul. Folk måste trott jag gjorde en "walk of shame" när jag promenerade hem imorse kl 9.30. Jag såg nog inte ut som en prinsessa..haha
Har tillbringat heeela dagen i soffan framför tv. Och där ska arslet fortsätta vara placerat till kröppen vill i säng.

Dagens syster: Är du som mig?Slutar du aldrig hälla?

Do you get it?



Syster: Duo Jag är på Blue Moon Bar ikväll?
Jag: Va?
Syster: Ja..alltså inte DU och JAG..utan några andra.
Jag: Jaha

Fotnot: Duo Jag är ett band ...kan tilläggas.

Hörde för övrigt en bra konversation på bussen idag. En tjej fick skit för att hon bara handlade kläder på HM.

Tjej1 : Alltså..jag använder bara kläder som kostar lite mer..bra märken så där..det är snyggare..och så håller de bättre. Man kan ju ha dom i flera år utan att det syns..typ.
Tjej 2: Jag klarar mig bra med "vanliga" kläder som har normala priser. Då kan man ju köpa fler plagg till samma pris som vad du betalar för ett plagg..typ.
Tjej 1: Ah..men det är ju coolare med märkeskläder..då är man ju nån. Och så håller de bättre.
Tystnad
Tjej 1: Den där jackan du har är så snygg. Vart har du köpt den?
Tjej 2 : På HM ..som vanligt.
Tjej 1: Har du köpt den nyss..den ser ju ny ut?
Tjej 2: Nej den köpte jag när jag tog studenten för 4 år sen..då deras kläder håller bra du.

SMACK!

Lite Roligt



Blev tipsad i Aftonbladet om en rolig blogg. Var ju tvungen att kolla in den.

http://www.arga-lappen.blogspot.com/

Paycheck



Faan vad det är kul att få lön! Varit och shoppat lite grann nu. Blev inte så mkt ändå..mest saker som tagit slut som jag behöver..ni vet. Ska leta ny vårjacka nu. Har ingen aaaaning om vad jag vill ha för nån..vad är poppis nu..vad är snyggt..vad är bra? I'm clueless. Måste köpa skot oxå.

Ikväll blir det lite firande hos en av syrrans kompisar. Inte bestämt om jag ska ta bilen eller vinet ikväll. Blir ju party imorrn oxå.

Nu ska jag diska! *tjing*

Sleepy



Men shit så trött jag är. Har jobbat 07.00-13.30..sen mötte jag mormor på stan för att luncha..sen hem till mamma och tvätta. Jag och mormor var och köpte glass från Glassbilen. Tror inte jag köpte glass från den sen jag bodde hemma i Kga. Man blev som ett barn på nytt :)

Vill bara sova nu men tänkte plåga mig igenom en hockeymatch..dock ej viktig så det gör inget om jag somnar i sofflocket.

Imorrn ska jag åka till IKEA och kolla födelsedagspresent..till mig själv ;)

*läjter*

Döm själva



Jag och Louise pratade om musik innan och vadolika slags musik man lyssnat på genom åren. Jag tog mig en titt i min cd samling och musik på burken. Här är ett smakprov..så får ni själva döma om jag (nästan) är allätare när det kommer till the music:

The Offspring, Blink 182, Absolute Ditten och datten, Mr Music hit och dit, Korn, Dido, Tracy Chapman, Alanis Morisette, Vertical Horizon, Kid Rock, Eve 6, Green Day, Everclear, Eninem, The president of the United States of America, Kylie Minouge, Barenaked Ladies, Lenny Kravitz, NKOTB, Millencolin, Jewel, Heather Nova, Cardigans, Stone Temple Pilots, Goo Goo Dolls, Matchbox 20, Pearl Jam, Blur, Sarah Mclachlan, Robyn, No fun at All, Cheap Shot cd's, Hole, NOFX, Limp Bizkit, Creed, Rage Against the Machine, Madonna, Foo Fighters, Kent, en del soundtracks, 3 Doors Down, Ashlee Simpson. Brittan, Carola, Coldplay, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Gwen Stefani, No Doubt, Fall out Boy, Simple Plan, Takida, Hello Saferide, Säkert , Avril lavigne, Carrie Underwood, Christina Aguilera, Dia Psalma, Ebba Grön, Sahara Hotnights, The Calling med mera med mera.

Vad sägs? :)

Varför städa lixom?



Jag har äntligen fått arslet ur vagnen och satt igång och städat och donat..mitt hem ser ut som det ska göra ..okej..badrummet är kvar..men det fixar jag sen :P. är för övrigt sjukt trött på ägenehetn just nu..måste fixa tapeterna och sovrumsmöbler!!!!!!!!
Satt mig i soffan för att pusta ut lite..hade fönstrena öppna för att släppa in lite frisk luft. Kollar min mail, sippar vatten, kollar nyheterna..då känner jag att det luktar apa. Vad faan..jag har ju just städat? Vad hade jag i vattnet jag torkade golvet med? Ställer mig vid fönstret..då känner jag..aahhhh..det luktar från Skoghallsverken. Att göra papper luktar SKIT! Vänjer mig aldrig. Det lukar mycket bättre när de rostar kaffe i Löfbergs Lila skrapan. Då ska tilläggas att jag INTE dricker kaffe.

Tomten lives around here



Har jobbat natten. Gud så långsamt det gick. Sitta vak kan vara otroligt segt. Och jag som inte klarar när folk snarkar. Det är bland det hemskaste ljud jag vet. Jag var tvungen att gå ut i korridoren och gå lite för att slippa ljudet. Och för att jag inte skulle somna.

När jag var på väg hem mötte jag en herre som jag brukar möte här utanför. Han brukar va ute och gå med sin hund. Och det ser rätt kul ut. Tänk er denna bilden: En stor man..säkert 190 cm..50+..långt vit/grått skägg..ser lite ut som en Hells Angels medlem eller han "Tomten"...ja..inte han som kommer på julafton utan han som hejar på Hammarby..fast..de är ju rätt lika så..jaja..skit samma. Grejen är att denna herren är ute och går med en liiiiten liten hund..nån liten chihuahua typ. Det ser rätt komiskt ut. Ja...hmm..nu vet ni det.

Har varit ute i solen lite. Känns som jag inte gör annat än att jobbar just nu..och när jag väl är ledig orkar jag knappt göra nåt. Men idag borde jag ta hand om mitt hem...STÄDA!

Ska nog kolla in lite fotboll ikväll..eller vad säger du Sniper??? hahahaha

*Later*

Sagt om Wii


Gårdagens Wii-kommentar:

"Vi kör nåt jävla pilot avsnitt och ni kör hela jävla serien" / syster

...jag begär inte att ni ska fatta den..knappt jag kommer ihåg vad hon menade.

Skadad



Kom på mig själv för en stund sen med att sitta och titta på innebandy finalen mellan Warberg och AIK. Jag är inte ens intresserad av innebandy..inte ALLS.

Igår vart det lite fest hemma hos syster. Vi spelade Wii. Jag är inge bra på det men det är rätt kul ändå. Jag fick till och med en Wii-skada*S* Jag vart bättre på att styra ju mer vin jag fick i kröppen dock. Ungefär som när jag spelar Jepardy när det festas. Jag blir snabbare på knappen ju mer föfriskad jag blir. Jag vet..jag är inte som er andra*S*. 

När jag vandrade hem fick jag se några tokiga människor. Utanför Nöjesfabriken låg redan folk och sov inför dagens Idol audition i stan. Jisses..ångrar lite att jag inte tog kort på dom. Men jag ville bara hem till sängen..och vad gött jag sov :)

Nu ska jag plöja FNL igen. JA jag är fast! ;)

Later

Äntligen



Ibland kan bli glad för så lite. Jag skulle hem från jobbet nu efter att ha jobbat 8.30-21.30. Skulle få vänta i över 20 min på buss 7 hem. Satt på torget och grämde mig..ville bara hem och duscha och sätta mig i soffan en stund. Men vad händer..buss 11 rullar in på torget..och den går ju till mig..och bara 1 min kvar tills den skulle avgå..perfa. Ja..så glad kan jag bli av att komma hem 15 min tidigare just nu. Det ni.

När jag sitter på bussen ser jag något roligt. Ni som känner till denna stad vet att det i mitt område finns en klatschig klubb vid namn Maxim. För er som inte vet vad det är för ställe kan jag säga att det är en så kallad "exotisk klubb" När vi åker förbi ser jag att de ställt ut marshaller vid entren och dörren står på viiid gavel så man (äntligen) ser in och får en blick av hur stället ser ut. Har de öppet hus eller? Skulle jag gått av bussen tidigare och gått in och kollat in stället kanske? *S*

Väl hemma ska jag slita upp porten. Men vad i...??!! Den är låst. Det har den aaaaldrig varit innan. Och ni vet hur man hinner tänka en massa massa på bara 2 sekunder. Jag tänker: Shit..är den en annan nyckel till porten som jag har liggande bland andra nycklarna...måste jag ringa syrran nu så jag får sova hos henne...är det tragiskt att ligga i rabatten utanför och sova? (ska ju ändå upp till jobbet imorrn bitti igen). Men som vanligt (nästan) var det min lägenhetsnyckel som öppnade även porten.

Nu har jag fått min efterlängtade dusch..sitter i soffan under filten och ska plöja ännu ett avsnitt av Friday Night Lights...mmMMMmmMMMm ;)

Sov gott *kram* 

Dressed for success



Då var klänningen till festen fixad :) Vad tycks?



image57

Panic at the di..yadda yadda




Jag har lite panik. Över flera saker.

Weak and strong



Någon sade att det är en styrka att ibland kunna vara svag. Stanna upp och fokusera på andra saker som kommer upp i ens liv. Då är jag världens starkaste nu då.

Plans



Det är kul att ha något roligt att se fram emot.  Och jag kommer nog se fin ut när det är dags oxå :0)

"Friday night lights"



Har ni inte kollat in den serien så ska ni göra det.  Går på 5:an. (Förresten..kommer ni ihåg när 5:an hette Nordic..appropå ingenting.) Denna killen alone är ju ett reason att kolla in serien.  SLURP!


image56




Mr Taylor Kitsch..hmm..Jessica Kitsch låter väl rätt "kitschigt"?! Titta och njuuut!

Drömmar



Gud ibland skulle jag vilja träffa någon som kan tyda drömmar. Vad betyder de? Det är ju helt sjukt vad man får ihop det  på nätterna*S*. Man får man allt ifrån? Vissa del säger att det är nåt som ligger i ens undermedvetna..men ibland skäms man ju när man vaknar..haha

Proof




Har fått det bevisat för mig ännu en gång. Jag klarar det inte..jag kan inte..jag ska inte..det går bara inte. Jag får vänta...igen.

Summer in April



Igår fick jag lite sommarkänsla när jag gick till bussen för att åka och jobba. Klockan var nästan 20.00..solen var uppe fortfarande..det va ganska varmt (jag gick visserligen lite fortare än vanligt så jag inte skulle missa bussen)..det luktade grillat (eller så var det mat os från pizzerian) och folk gick runt på stan och drack lite bira direkt ur burkera.
Nu vill jag ha sol, värme, solbärnna, vin på uteserveringar , grillad mat och semester.

Mad about me


Jag är så jäkla arg på mig själv på ett sätt. Kunde jag gå tillbaka i tiden skulle jag göra en del annorlunda men ändå inte. Hade saker och ting varit annorlunda då?

Vad menade du då? Den där dagen? I'm gonna find out..I need to.

Egentligen borde jag ju vara arg på en människa som får en att må dåligt. För att jag inte är mitt vanliga, glada jag. Inte vill umgås med folk. Jag vill inte gråta mer nu..jag vill inte känna så här.  Varför kan jag inte bara va arg och gå vidare?Ni fattar säkert varför... Sluta tänka på alla bra saker med personen. Men vad ska jag göra..hitta på dåliga saker? för det finns inga..mer än att han sårar..borde kanske va tillräckligt...eller?

Har en konstig känsla efter helgen..jag vill inte prata om det. Folk frågar hur det gick..jag viftar bara bort det. Allt blev fel sist..det blev inte som jag ville..jag ångrar slutet..det jag inte sa.  Och nu får jag aldrig chansen att rätta till det.

Det var tider det



Haha..har just suttit och bläddrat igenom gamla skolkataloger. Först: herre jösses hur man såg ut. Andra: Vad tänkte jag när jag tyckte HAN va snygg?? *S*
Kul att se gamla ansikten..undrar vad alla gör idag. Jag är ju så dålig på namn så det plingade till lite i hövve nu..ahhhh..jaaaa Ingela hetter hon ja...åhhh vart det Magnus han hette...osv. Hittade bland annat vår landslagsback Olof Mellberg i ena katalogen.

Ligger nedbäddad i soffan och försöker bli av med en sprängande huvudvärk innan jag ska ge mig iväg och jobba natt. Blir nog lugnt i helgen annars..fast är lite sugen på vin. Ska sitta och planera 30 års fest oxå :) Det ska bli kul.
 

Pasha och Sara


Vad det är kul att se folk som verkligen kan dansa. Detta blir man glad av.Hmm..ser ju inte så svårt ut....



My boys



Jag vill, jag vill, jag vill, JAG VILL!!!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2229771.ab

I don't think I understand



Jag har nu sett ca 5 min av "So you think you can dance Scandinavia"..och jag konstaterar..jag är INTE bra på danska. Vad faan säger han danske domaren..och hon danska programledaren??? Okej norska fattar man en del...eller ja..jag fattar nog bara vad Benke(den svenske killen) säger. Hur faan ska det gå att jobba i Nörrge? *S*

I wish!




image55

Dä ä du



"It's you! When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you!"

Lucas Scott

Ja se ungdomar..



"Nä men typ asså lixom"

Tänk er att höra den frasen hela tiden i 15 minuter efter VARJE mening. Tjejen (runt 18) bakom mig på bussen till jobbet igår morse gjorde det. Och jag lovar..det va efter varje mening. Det kvittar om hon pratade om min morsas bil, hennes pojkvän, skolan eller dagens väder. Jag höll på att få tuppjuck och gå va bussen...nä men typ asså lixom.

Shit..jag har blivit smittad! nä men.ty....SLUTA!!!!!!!!

Nu ska jag duscha och sen åka och köpa en ny hemtelefon. Dels så jag kan ringa och ta emot samtal men mest  så jag får en fungerande nummerpresentation så jag kan välja om jag ska svara eller inte.

Kram så länge

AFTER SHOCK


Jaha..då har  man haft en weekend på kusten..den västra för att vara exakt. Det va skönt att komma bort lite även om det va nära något jobbigt. Men att träffa L va skönt. På fredagen drack vi "lite" vin och annat och käkade pizza och satt mest och tjötade och kollade gamla kort..haha. Jag fick lite annat att tänka på inför mötet på lördagen. Jag hade så ont i magen på natten att jag knappt kunde sova. Detta är ju en människa jag känner men jag var väl mest orlig flr hur jag skulle reagera. Och när jag såg honom bubblade bara alla känslor upp igen. Det va kul att träffa honom även om jag inte hade en aning om hur jag skulle bete mig. Med känslor som kärlek, bitterhet, ömhet, ilska var det inte lätt att hålla sig "normal". Blev påmind om och om igen varför jag fallit för honom...han sätt att få mig att skratta och må bra..hans ögon..han leende, hans kropp..hans söta sätt när han inser han är osäker på nåt eller har fel..hans generositet... hans ....ja hela jävla han.  

Det känns jobbigt att veta att det bästa i mitt liv redan har hänt och jag mist det. Vad gör  man när man förlorar sitt livs kärlek? Den man va menad att va med..den man va redo att göra om sitt liv för. Hur går man vidare? Hur kommer man över sånt?Allt är tomt nu..så oerhört tomt. En konstig tomhet. Jag har inte varit mig själv idag känner jag. Har mest gått i nån egen värld och tänkt. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Att knappt få säga hur man känner för en människa och sen ska man helt plötsligt säga hej då. Men du vet nu!
Nu har jag inte vunnit en vän..jag har förlorat min kärlek.

Godnatt

Ps: Tack L &J för att ni tagit hand om mig i helgen. Love you! Ds

Efteråt

Nu känner jag mig bara helt tom.

Supernovor



Ni som känner mig vet att jag har knasig humor ibland och att jag älskar Stand-up. En av mina favoriter är Thomas Järvheden. Här är det bästa han gjort (enligt mig). Det är inte bra kvalitet på klippet dock.

Skratta inte ihjäl er!

http://www.suck.se/video/jarvheden/


Short



Har nyss vaknat efter nattjobbet. Lagom mosig och seg. Har fått i mig lite frulle och lagt lax på upptining :) Nyttig mat idag med. Ska ta itu med min Att-göra-lista snart. Solen skiner så det blir en promenad till stan.

I'll be back!

Skip some days



Att man kan ha ont i magen inför att träffa en människa man tycker om så mycket. På ett sätt vill jag bara att det ska bli söndag så jag får veta hur det gick, vad jag sa, vad sa han och vad vi pratade om. Jag vet knappt vad jag ska säga..inget kan förändra situationen..det vet jag..men vet ändå inte..hur reagerar jag när jag ser honom?... (inte gråta, inte gråta, inte gråta). Men jag kan ju inte hoppa till söndag redan...då missar jag ju vinhinkandet med världens bästa L ;) DET ser jag fram emot. Miss her heaps!!!!!!

Nu ska jag åka och göra "nytta" på jobbet. *k*

Treasure



Jag får tillbaka på skatten!!! Jag är RIK! nä..men lite klirrar det i kassan. Nu ska jag tänka ut vad jag ska göra med kosingen.Hmm.....

1) Fixa tapeterna i mitt hem eftersom hyresvärden inte verkar tycka det är viktigt
2) Resa till solen. Ja...inte bokstavligt talat..ni fattar nog
3) Spara. Tråkigt men bra.

Kommer snart på nåt mer jag kan lägga pengarna på. TRUST ME!

Borde göra en To do-lista för imorrn. I'm on it!

*k*


Goody


Men gud så nyttig man kan va då! Okej..fläskfile är väl inte lika nyttigt som all jäkla lax jag mular i mig..men kolla salladen..och ingen dressing*S* Kanske kan hålla min nya vikt och fortsätta använda mina gamla jeans jag kommer i nu efter all tumult.



image53

Nu ska jag kolla på "The Hills". Kanske ta en promenad till centralen och hämta mina tågbiljetter..eller så gör jag det imorrn...imorrn it is*S*

Later


Lucky Me



Titta!!! En sån här hittade jag på vägen från bussen hem imorse. Nu får jag säkert en massa tur idag....Väl?



image51


Ditt jävla ass..Gävle centraaal!


Faan..nu vet jag hur Johan Glans känner sig när han ska boka tågbiljett via Sj:s telefonservice. Jag tar visserligen inte hjälp av en automatisk röst men...De har gjort om sj:s hemsida. När man väl hittat biljett man vill ha, sett priset och går vidare..ja då ska man få pröjsa 37 jävla spänn till för att få en specificerad plats. Jag måste ju sitta vid gången för att kunna gå och pissa 23 gånger innan jag är framme..men det kan man tydligen inte välja. Måste jag hålla mig ända ner till västkusten eller krångla mig förbi den feta tanten jag såklart kommer hamna bredvid. Jaja..får ta tag i det där imorrn..eller sen..innan jobbet. Om inte annat får jag väl ta mig en promenad till centralen och be dom hjälpa mig. Aaaaaallt ordnar sig.

Har till 90& bestämt att jag ska ner och dricka lite vin med L, snacka massa skit och bara mysa och ha det bra. Kan jag behöva. Kommer va konstigt att åka den tågresan igen men det får jag ta.

Nu borde jag duscha!


Hej då boys


Jaha..då ska man blogga igen. Helgen var ganska lugn. Jag jobbade lördag natt..va trött som en nyvirkad säl men det gick bra. Jobbade ju en timme mindre men fick betalt för full tid. Kan det inte alltid vara så? :)
Var och kollade hockeyn i söndags hos syrran och P. Gjorde god kycklingsallad och satt och mumsade. Det va väl det enda bra den kvällen. För Fbk spelar ju som en påse nötter.
P:s uttalande om Jonas Gustavsson va go: Han borde skolas om till forward för han vet ju hur han får in pucken i mål.
Syrrans kommentar om dubbelutvisningar va oxå bra: Kan de inte bara skita i dom?!
Fbk åkte ur till sist igår..det va rätt väntat. De va inge bra nu på slutet. Bara att satsa på nästa säsong. Gött om Kenny kommer.

Igår var jag ledig efter helgjobb och innan jag går på inatt igen. Fixade mest lite här hemma.

Jag är fortfarande kluven om helgen men jag vet jag borde göra det. Vill ju mest av allt träffa stackaren från Dödens gruva!!!!!

Later! *kram*



RSS 2.0