Repris



När jag och min före detta sambo bodde tillsammans jobbade han i Karlskoga. Det gör han än idag. Han skulle en dag stanna kvar efter jobbet för det var julfest med jobbet och då ta nattbussen hem. Inget konstigt. Jag satt hemma och slappade på kvällen, gick och lade mig i godan ro. M skulle vara hemma runt kl 03.00. Men han dyker inte upp. Klockan går och jag ringer hans mobil flera gånger men får inte tag på honom. Tankarna börjar snurra i huvudet. Har det hänt honom något? Har han blivit nedslagen? Har han följt med någon tjej hem? Eller sover han kvar hos någon kompis? Men då tycker jag han kunde ha ringt och sagt det bara. Tiden går och jag blir mer och mer orolig. Fortfarande inget svar på hans mobil. Strax innan 05.30 ringer han. Innan jag svarar hinner jag tänka minst 1000 saker om vad som hänt. Jag får till svar när jag frågar:

- Jag somnade på bussen. Jag är ju för faan i Oslo!!!!

Det bästa svaret fick jag nästan när jag lite argt säger att det är ju bara att ta nästa buss hem.

- Vadå bara?

Ja det eller chacka lägenhet i Oslo och bosätt dig där nu då :) Vad har man för val i den situationen?


I morse vaknade jag 07.37  av ett sms som löd:

" Då satt man på busstationen i Oslo igen. Ska aldrig mer kröka i Kga och åka nattbuss till Karlstad"

Min käre vän, det sa du sist med :) Men välkommen hem till Karlstad igen M!



Fin fint





Men så fint hon har det hemma Malene Birger!!





Ge mig




Är på jakt efter en jeanskjorta. Hittade denna på Ellos hemsida och gillade den lite. Tänkte till sommaren med ett par korta vita eller svarta shorts till. Typ! ska fundera på saken. Fick bra lön men då blir jag sån snål-Judas. Typiskt mig. Nu ska jag leta vidare efter kläder på nätet som jag troligen aldrig kommer klicka hem....



Tom i magen



Hanna Rosell som jag känner lite lite grann från bloggandet var med i SR P4 Värmlands panel idag. De talade om ett av mina favoritämnen: MAT
Jag blev så hungrig att jag var tvungen att gå till Konsum och handla. Och nu ligger de där i ugnen. Mina kycklingwraps :)

Tyvärr lyssnade jag ju inte klart på panelen men du var säkert jätteduktigt Hanna :)

Smaklig måltid Kecka





Miljövänligt



Detta stod utanför min dörr när jag skulle gå till träningen innan. Dags för matavfallssortering. Bara att dra mitt strå till stacken. Jag gillar speciellt den röda lilla boken "Din guide till ett nytt liv". Där måste ju svaren på allt finnas. I'll let you know :)

Nu ska jag slänga ett äppelskrutt.

Hej på er


My bag



Förr var jag en väskjunkie som köpte väskor hit och dit. Inte så mycket nu längre. Den jag släpar runt på nu sjunger på sista versen. Ni vet.. sömmarna blir dåliga och fakeskinnet släpper. Nu har jag spanat in dessa juveler. Vilken?








Bilder från Ellos och Bagsandfashion

Min helg



Bra med helgen:

Emma var hemma. Vi käkade brunch på Legends, kollade hockey och sippade Corona på Pitchers och skakade rumpa till schlager med Moa och Lovisa.
Träffade Ellie
God mat och Buzz hemma hos syster, Patrik och Mira

Dåligt med helgen:

Vurpan jag lyckades med på Herrhagsskolans skolgård. Onda armen fick sig ännu en törn.









Glädje




Det finns lite glädje mitt i all kaos på Haiti. Hur skön är inte denna lilla killen som blir räddad ur massorna?


Vill ni skänka en slant till dom på Haiti och andra som har drabbats av krig eller katastrofer kan ni göra det här:

Rädda barnen , PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.

Hoppets stjärna , PG: 900253 - 6 eller sms STAR till 72930 och bidra med 100 kronor.

Läkare utan gränser , PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr).

Unicef 

Svenska kyrkans internationella arbete

Plusgiro 90 01 22-3, Bankgiro 900 122-3. Märk talongen “Haiti” Eller SMS:a “haiti” till 72950 så bidrar du med 50 kronor.

Läkarmissionen, Plusgiro: 90 00 21-7 , Bankgiro: 901-7187. Märk talongen ”Haiti”. Eller SMS:a Haiti50 till 72930. Du skänker 50 kr till Jordbävningsoffren.

SOS Barnbyar, Plusgiro 90 02 29-6 eller Bankgiro 900-2031. Märk talongen “Haiti” eller SMS’a “SOSHAITI” till 72930, så bidrar du med 50 kronor.



Fint



Skulle kunna tänka mig denna outfit



Vad göra?



Jag sitter och lyssnar på Morgonpasset och försöker bestämma om jag ska gå ner till stan och köpa ny mascara, schampo, balsam och nya underkläder eller om jag ska hålla mig inne och läsa och titta på film. Har man bekymmer så har man.

Jag tänker i alla fall äta pytt i panna och ägg till lunch :) Mums!






Dagens



Dagens något sena lunch, egendesignad krämig citronkyckling. Nu ska vi se om det är gott oxå. 
Efter maten måste fröken fortsätta städa och sen lägger jag mig nog i sängen och fortsätter titta på "The Legend of the Seeker". Vill se filmen "Brothers" med. Blir nästa projekt.


Sunday Sunday



Igår fick Tempel ett litet spontant besök av mig, Emma, Fredda och några kompisar till honom. Jag tror Burger King efteråt var det bästa på hela kvällen.
Idag har pappa bjudit mig på mat på Freden och sen åkte vi till syster och fikade. Mira kan stolt gå med gåvagn nu. I vagnen ligger massa lexicon och andra böcker och är man snäll får man låna en.

Har sovit en stund på soffan så nu orkar jag nog sitta uppe och titta på Golden Globe galan kl 02.00 inatt.

Längt



Just nu kunde jag behöva ett glas Boone's Farm eller en kall Tequiza på en balkong eller strand på Hawaii :)

Jenny, Kristin...är ni på? *S*







Mr Mayer



Hoppas inte ni missade denna killen hos Skavlan. Går ju alltid att titta på igen på SVT Play. Sicken röst han har!



No update



Emma som tyvärr flyttat till Norge tycker att jag uppdaterar för dåligt här så hon vet inte vad som händer här hemma. Jag vet att det varit dåligt med inlägg på sistone men jag har bara jobbat, ätit och sovit..typ. Hur kul är det att läsa om? *S* Men jag lovar dig Emma och er andra som kanske läser detta att så fort det händer nåt så kommer info. Det är ju helg imorrn..vad som helst kan hända:)

För övrigt är Bartecko välkommen till FBK :)

Brrrrr!



Har sovit som en prinsessa efter nattens jobb. Dock iklädd dubbla strumpor, mysbyxor, långärmad tröja och munktröja. Denna kyla är inte hälsosam, jag lovar. Brr! Röd dag betyder promenad från torget och hem på morgonen. Mindre kul.
Idag fyller pappa år. Stort grattis. Ja jag har ju självklart ringt honom och sagt grattis. Han hade lilla Mira i knät och mådde som en prins :)
I morrn ska jag umgås med syster och Mira på dagen så jag inte somnar sen ska jag gå Au pair möte på eftermiddagen.

Nu ska jag värma kröppen med en varm dusch

Och så vill jag bowla någon dag



Nicke



Jag gillar Niklas Wikegård. Jag hatade honom dock när han var tränare i Djurgården. Okej hata är ett starkt ord men han låg inte högst på min lista om man säger så. Men som kommentator tycker jag att han är klockren.

Under Sveriges match mot USA i JVM gillade jag bäst när han kläcker: "Bilda hög på keepern!"


"Smackibonk"  och "Käka puck" är ju en andra klassiker


Ja..det var bara det....

Mitt nya liv



Det här med att vända tillbaka dygnet efter att ha plöjt några nätter på jobbet är inte min grej. Måste skärpa mig. Kroppen tar stryk som fasen känner jag + jag ska ju börja mitt nya liv nu (igen). Hej då fett, hej Beach 2010..typ..
Resten av veckan ser lugn ut. Helgen bjuder nog på mat hos mammi & J, sen fest hos Helena på lördag. Emma kommer nog hem från Norge vilket jag tycker blir super i så fall. Hon har fått jobb i Oslo vilket är skitkul men nu blir Kecka ensam singeltjej här i stan. Jag och alla par. Hej 5:e hjulet :)

Nä ni..ska glo klart på Yoda och gänget sen göra mig klar för jobb.

Sov lugnt där ute :)





Yellowstone



Har ni inte sett SVT's serie om Yellowstone som går nu så måste ni kolla in den. Finns att se på SVT Play. Gud så vackert. I wanna go!




Hungrig?



 
Hittade det här goda receptet på skaldjurspaj på http://bevemyrs.blogg.se
Det ska jag nog äta idag :) Hon har massa andra goda recept på sin sida. Kolla in den!




Bild från bevermyrs.blogg

My year?



Okej då är det 2010 då. Hoppas detta blir mitt år :) Nyår var mycket bra. Tjejmiddag hemma hos Helena sen gick vi vidare till Tempel och mötte lite folk och ringde in det nya året. Är mäkta trött på Koriander så Tempel kommer nog få lite besök av mig framöver.
Efter nyår har jag bara tagit det lugnt hemma. Har varit så himla trött och bara sovit känns det som men nu till veckan ska det nya livet börjas med mer träning och ännu bättre mat :) Hej Beach 2010 :) 

Nu ska jag fixa lite käk, sen läsa bra bok. Och glöm inte..det är hockey ikväll. Småkronorna mot USA :) SKA ses!



     Ser ut som om det bara var jag och Malin som fick mat



                                   Jag och Malin


RSS 2.0