Back to reality



OS är slut snart. USA spelar final mot Canada nu. Eller ja..det är paus annars skulle jag ju inte skriva detta. Att OS är slut kommer även innebära att jag blir en aningen mer social kanske :) Inga tider att passa, inga väckarklockor som ringer mitt i natten eller i ottan. Kommer kännas tomt. Men det är ju bara 2 år kvar till OS i London:)

Until next time sportfriends :)


Bjuder på dagens linslus. Söt som socker.





Hmmm..



Har lite bloggtorka. Det är rätt lugnt i mitt liv. Men det kan ju ändras..när som helst.



Naaah



Men hur sött är detta då?



Dä ä bare å åk!



Då har fröken åkt slalom för första gången i det snart 32 åriga livet. Jag vart livrädd bara jag fick på mig pjäxorna och skulle försöka ta mig ner till backarna från bilen. Maken till otympliga skor! Ett par skidor på dom skorna gjorde ju inte saken bättre. Första åket i knapplift var inga problem ( okej jag gick av för tidigt och drog mig i men va faan) men första åket ner i backen gick åt skogen. Ramlade och hade noll koll på hur jag skulle svänga. Men på andra åket fick jag lite snits på det. Sen jäklar körde vi på. Jag och syster åkte i två av de lite mindre branta backarna medans Jim och Patrik drog de lite värre. Jag hade rikithgt kul även om det gjorde ont som fasen i benen efter ett tag, vilket idag känns. 

Annars är Sälen bara mysigt. Idag snöar det lite. Vi ska till Våffelstugan och äta så fort Mira vaknat och ätit, sen åka och handla lite. Blir en lugn dag med massa OS på tv. Nån kall Corona eller nåt glas vin kanske slinker ner :)

Bilder och KANSKE videoklipp kommer sen.

Ha dä!

Sommarlängt



De skottar snö på gatan utanför mig. Det får mig att längta till sommaren. Har kollat lite gamla sommarkort, både egna och från andras bloggar. Jag vill ha varma sommarkvällar, solbränna, folk i rörelse i stan, sandaler, kjol, linne och svalkande drinkar. Och torr asfalt! Det får mig också att längta till Boston, Hawaii och Stockholm. Men Karlstad är allt en bra sommarstad med :)

Men först ska jag åka till Sälen och åka slalom för första gången i mitt liv till veckan. Hej gipsvagga!

                       
Mina sommarbilder..nya och gamla














Making plans



Jag planerar OS-tittandet!



Lugna helgen




Måndag igen. Helgen var lugn. I fredags blev det soffhäng hos Sofia med lite popcorn och chips framför Let's Dance. jag hejar på mattias och Claudia.
I lördags var elinor här och vi kollade lite på Melodifestivalen och drack lite vin. Måste jag skriva nåt om det så var Olas låt den enda som jag gillade. Jag hamnde i säng i god tid ändå då vi inte kom ut i vimlet som var det var tänkt.
I går åkte vi till Kga och grattade lilla mormor som fyllde år. Vi lagade skaldjurspaj som blev jättegod. Sen kom pappa förbi en stund och fikade. Mysig dag!

Även idag blir en lugn dag. Kanske lite träning och så ska jag kolla på första avsnittet av Lost's nya säsong som jag ännu inte sett. Nu ska den där serien avslutas. Blir det ett Dallas-avslut?? *S*

Nu ska jag mumsa på vindruvor. Emma: Don't worry...det är inge brunnt på dom :)

Ha dä!

The bible





Schlager-bibeln har tydligen kommit. Äh! Jag väntar med spänning på OS-BIBELN jag :) Skräll!


"Bara sport, bara sport, bara massor utav sport"





A good day



3 bra saker med denna onsdag

1) Jag fick jobba. Hela dagen blir dock lite fel och seg när man blir väckt klockan 06.05 och sen ska ta sig till jobbet så snabbt man kan. Man hinner lixom inte ifatt sen.

2) Sena lunchen med söta Elinor. Vi ses för sällan men har så kul när vi väl träffas. Prat, prat, prat. Ett och annat garv med :)

3) Kvällste och kladdkakemuffins med Soffan. Sen soffhäng och kolla "Super Size Me". Det är gott med McDonalds. Sisådär en gång i halvåret kanske :)


Ska snart ta den lite sega boken och lägga mig i breda sängen. Jobb imorrn igen..kvällsskiftet. Fine by me!

Guddnajt!



Hittade ett gammalt suddigt mobilkort på mig och Elinor. Jag tror vi är
utanför BMB. Ja..den som letar han finner...gamla kort :)



Ny frilla?



Jag vill göra nåt nytt med mitt hår. Har gått och tänkt på att kanske klippa till typ..lite längre page. Eller lite som Keri Russell har här och här. Jag har väldigt självlokigt hår vilket inte alltid passar kortare frisyrer och jag kommer väl se ut som en pudel när det självtorkar. Med längre hår är det ju så behändigt att slänga upp allt i en slarvig knut på huvudet.

Vad tror ni?

Dessa I-landsproblem! What to do, what to do?


Fluffy





Hoppsan Kerstin vad fluffigt det blev. Men det gör inget :)

Idag har jag en slappardag. Har träningsvärk i baksida lår och höger skinka idag. Varför höger bara vet jag inte. Är väl otroligt vältränad i den vänstra kanske...hmpf. Men imorrn kör jag igen. jag SKA komma i mina favvojeans igen utan att få en hjärnblödning på kuppen.
Jag hänger runt i min lya, bakar, catchar up med mina tv serier som visst har börjat i landet over there, läser bloggar..tex Rickard Engfors blogg som jag just hittade. Bläddrar mest igenom lite bara för att jag tycker han är lite söt.

Nä nu måste jag hämta tvätten!

Hej då!

RSS 2.0