Är det verkligen lördag

This is me today:

image48

Ja..i alla fall en del av dagen. Dags att jobba inatt igen. 6 passet denna vecka. Har inte gjort mycket idag. Käkat våfflor, diskat, plockat lite här hemma, laddat hem massa bra musik. Håkan Hellströms nya bland annat. Jag kan ju inte spela Takida och Kent heeela tiden*S*.  Imorrn ska jag ta uti med kartongerna på vinden tror jag. Ska planera 30 års fest i dagarna oxå. Har ni tur får ni komma ;)

Nu ska jag duscha och vänta på att brumma iväg och göra nytta i 10 timmar...typ.

*kram*

Drunken man


Sitter hemma i soffan nu efter att ha firat FBK:s hemmaseger mot "Klubben". Skönt som tusan..varför har de inte spelat så här innan. NU vaknar de till.Jaja...bättre sent än aldrig..nu får de se till att vinna två matcher i den där chokladasken.

Sitter mest och väntar på att syrran ska logga in så jag kan skicka över en rolig fil till henne. Satt på puben och drack lite vin och väntade på vår buss hem..utanför ställer sig en äldre herre och ska ta på sig jackan. Bara det att han tar på sig jackan upp och ner. Jag har det på film*S*. Inte ögoblicket när han tar på sig jackan men just när han inser att han satt på sig den fel..och sen ska han av med den..vända rätt och på med den igen.När den väl sitter på plats gör han tummen opp. Klockrent!

Nu messade syrran att hon inte orkar logga in. Så jag kan gå och sova då..ska se om jag kan läsa lite i min nya bok.

Jag ska tydligen coachas nu för tiden oxå. Det ska bli intressant. Vi får se hur det går. det kan ju inte blir värre.

*söv gött*

Stort tack!!


Tack grabbar för segern. Nu får jag dricka lite vin..det bestämde jag innan matchen..om det blev seger..och det blev det.

*slurp*

Three things

Tre saker som alltid (just nu) finns i min/mitt:

Kyl:
  Mjölk, messmör, ketchup
Frys:  köttfärs, kyckling, lax
Skafferi:  pasta, såsmixer, hårt bröd
Handväska:  plånbok, mobil, kalender
Sminkväska:  mascara, rouge, puder
Badrumshylla:  hårpodukter, parfym, hudcremer
Tvättkorg:  tvätt, tvätt, tvätt
Hjärna:  livet, planering, tankar
Fruktfat: vindruvor, clementiner, äpplen

Nu är det dags för tre andra saker: FBK, godis och vatten

VINN FÖR HELVETE NU DÅ!!!!!!


Ut med det gamla...


Jaha..då har jag slängt ur 89 :- på att beställa hem en skitmatch med FBK. Vad håller de på med? Uselt!  och precis nu drullade Shaaban bort Sveriges match mot brassarna..vilken dag ni*S*

Har jobbat idag..dock bara 4,5 timme..gött. Blir heldag imorrn. Somnade ju i soffan efter jobbet så jag kommer väl ligga och snurra i sängen har jag en känsla av.

Nu är det bestämt. Ett möte. Har redan ont i magen inför det. Ska kanske ner till Miss L nästa helg så då får jag väl göra tre flugor på smällen. Jag måste få ett avslut på den här skiten. Öga mot öga få säga hej då..eller nåt. Jag kan inte gå och va kär längre..ingen ide. Måste sluta tänka på honom och tänka MIG SJÄLV! Nu ska jag sätta mig själv först...inte nån annan..och inte honom. Kanske låter som en tjurkärring nu men vad faan. Ja jag är bitter men det går väl över. Han fick veta igår hur allt är i alla fall. Bara skönt att få skiten ur sig. Sen får han ta det som han vill..jag känner som jag känner. Inget jag kan rå för.

Nu ska jag kolla sista minuterna av Sveriges match och sen försöka sova. Vi hörs väl i möra *kram*

Today



Vilken skit start, vilken upphämtning, vilken genomklappning.

Om ni undrar så har jag just sammanfattat FBK:s första semifinal hemma mot Linköping. Vill ni veta siffrorna kan ni kolla text-tv eller nåt..för pinsamt att skriva ut. Nu ger ni järnet i Linköping på onsdag killar!!!!! Visa att ni VILL vinna!

Har jobbat idag..07.00-16.30. Lagom seg dag..kollade klockan mååånga gånger på eftermiddagen. Va så trött..kunde inte sova inatt..igen..detta börjar bli riktigt tröttsamt nu. Nu får det va slut på detta. Kan inte gå och va DYNGKÄR i nån som inte vill ha en..såååå meningslöst. Jag känner jag är inte mig själv..är trött, grining och vill bara va ifred och inte blir stressad. Känns som jag aldrig vill öppna mig så här för nån igen..det blir bara skit och man blir sårad och ledsen. Känns som jag KOMMER aldrig kunna öppna mig så här igen..det kändes så enkelt denna gången..så naturligt.  Allt va så enkelt och lätt. Annorlunda..på det bästa tänkbara sättet.

Att ens vardag kan ändras från en dag till en annan..ena dagen är man tillsammans..har rättigheter och skyldigheter mot varann..och nästa dag är det som att vända på handen och man ska inte längre höras som förr..så konstigt det där med att göra slut. Allt vänds upp och ner. Är svårt att vänja sig av med en människa som betytt så mycket för en.

Så om jag verkar sur och allmänt trumpen..skit i mig bara..låt mig va..den riktiga jag kommer tillbaka..nån dag.

Nu ska jag slappa i soffan och tänka på annat *kram*

Glad Påsk

Glad Påsk på er alla!! Snart påskmat hos mamma..sen hålla koll på FBK på text-tv ( det är 2008 va??) sen jobbet.

Hej svejs

image47

Upprepande mening


Nyss hemkommen från Joe Labero show i LLA. Jag är inte mycket klokare nu än jag va innan showen men vad faan kan man förvänta sig av en show där duvor kommer fram ur händerna, 100-lappar blir till 500:ingar och en kvinna ryms i Rubiks kub typ. . Jag tror aldrig en person av det motsatta könet någon gång fått mig att upprepa samma mening så många gånger: "Hur faan gör han det där?"

Men underhållande var det.

Skandal


Det är nu man som gjuten FBK-fan ska skrika ut sin ilska om domarskandaler, sekunder, slutsignaler som ljuder för tidigt, skit-utvisningar, glasföremål på isen och annat dret. Men jag är för arg, Jag örker inte! Men en jävla skandal är det. Nu är det krig. Välkommen till Karlstad på lördag. Var beredd på PAIN!!!!!

Curly Sue


Oj vad dessa killar är bra! Dags för dom att komma till stan snart igen.


Perfect



Jag beundrar de människor som hela tiden, närsomhelst och varsomhelst ser helt perfekta och ordning gjorda ut. Eller beundrar..jag fattar inte hur de orkar. Det är glansigt hår, snygga kläder och perfect lagd NEUTRAL make up (naturligtvis). Jag vill oxå se perfekt ut..fast inte så att det ser ut som att jag stått framför spegeln i 3 timmar...utan så där slarvigt, snyggt ordning gjord. varför gör jag inte det? Jo...för att jag orkar inte. Är det inte jääävligt gött att bara sunka iblandoch gå runt i slitna jeans och t-shirt , utan smink och otvättat hår. Då uppskattar man de gånger man ska vara "fin" mycket mer..intalar jag mig. Men jag kommer fortfarande störa mig på alla på stan som ser ut som de ska på krogen fast klockan bara är 11.45. Och lite avis kommer jag nog vara. Trots allt.

Phew

Jo då..mina vänner..ni kan va stolt över mig. Jag fick i stort sett allt gjort på listan. Men det där  med att kolla igenom kartonger i förrådet stod inte med. Det va nån snilleblixt jag fick mitt i allt. Men jag ska ge bort massa böcker till Myrorna bland annat. Städningen tar jag imorrn. Så nu är jag helt svett av allt konkande och bärande. Vart är den där snälla sambon när han behövs som mest????

Lagade god mat för en stund sen..och glöpen som jag är stoppade jag in en stooor tugga i käften. AJ! Har man haft mat på spisen är det tydligen varmt. Nu har jag ont på tungan..faan vilken irriterande känsla.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha i lite inpackning i håret, sätta mig i soffan och glo på film. Det är jag väl värd?! Skulle va gott med liiiite lite godis...nä..ska försöka stå emot :)

See ya! *kram*

To Do- list


Nu har jag gjort en Att göra-lista. 7 saker på den..än så länge. Nu får vi se hur mycket jag kan pricka av under dagen. Håll tummarna för guds skull. Antingen går det av bara hundan..eller så händer ingenting.

I'll let you know! '*Tjipp*

Jag ljuger så bra


Mina örngott får fortfarande ta emot tårar när jag gått och lagt mig. Och de börjar bli trött på det. Det har de sagt. Nä självklart har de inte sagt det. Nu ljög jag. Men det där med tårarna är sant.

Dagen som gått


Nu ska jag gå och sova. Min sömn är inte vad den brukar..ligger och vänder och vrider på mig..tänker hit och dit FORTFARANDE. Give up alreday! 
Idag jobbade jag 07.00-16.30..var som ett lik när jag kom hem. Orkade inte stanna till vid ICA på vägen hem och hämta mina gympaskor jag beställt. Det får bli morgondagens projekt. Annars har jag inte gjort mycket idag.

Dagens höjdpunkt var väl FBK vinst mot Frölunda..härligt härligt. Bra match. Hoppas de kan avgöra i Frölundaborg på torsdag. Det är ju dags att guldet kommer hem..även om det är långt dit än :)

Har kollat på en snyftarfilm nu.."August Rush" med en av mina favvo skådisar, Keri Russell..ni vet Felicity. Se den..om ni gillar snyftslut.

Nej nu ska jag lägga mig i mitt tomma sovrum och läsa innan jag slår ihop mina ljusblå. Och den som ringer och väcker mig imorrn ska jag ....ja...skit samma
Sov gott allihopa *kram*

Not again

Vaknade idag och blev på dåligt humör på en gång. Vad faaan. SNÖ???? Neeeej inte nu igen. Flera cm juh. Vill ha sol och vårväder nu. Och sen insåg jag att jag måste harva mig upp till universitetet och lämna en bok...så typiskt.

Men sen fick jag goda nyheter. Jobba! så nu är det blir bråttom..ska duscha...lämna boken..hämta ut min storvinst (haha), käka innan jag ska jobba. Men det ska allt gå.

Vi hörs ikväll..om det hinns *kram*

En fråga



Om inte du gör det..varför ska jag göra det?

Sköna söndag

Jaha..söndag då..ännu en slappardag med andra ord. Igår var det au pair möte på dagen. Var inte så mycket folk så mötet gick ganska snabbt. Knallade hem och tog en powernap för på kvällen var det dags för 50-års fest. God mat och gott vin. Vinet blev det inte så mycket med så jag mår prima idag. Jag överlät supandet till "gamlingarna". och det tillfället tog de verkligen*S* hehe..vissa är ju värre än ungdomar.

Missade M-festivalen..men jag lever ju tydligen idag ändå*S* Hade tänkt att inte kolla några tidningar, text-tv eller hemsidor för att inte veta vem som vann innan jag kollar reprisen idag..men så sa de det på nyheterna. Men jag måste kolla ändå..mest för att se Björn ;) Hoppas bara att Charlotte använder mindre mängd smink när hon ska represnetera oss ute i stora vida världen. Hon ser för jä...ig ut. More natural please.

Resten av dagen ska jag göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Njuta av det fina vädret kanske :)

*kram*

Phew



Gud vilken tur att jag inte sa det till honom. Piiinsamt!

Happy Easter

Ja...då ska Jesus pinas, dö, korsfästas och komma tillbaka och allt det där..så..Glad Påsk på er!


image46

Hahaha



Jag har inga identitetsproblem, jag vet precis vilka vi är. Kanske får jag varandra på slutet.

Erland Josephson

Trögskalle.. där sket jag i det blå skåpet

Jisses så trött man kan vara..slutade 07.00 imorse..hem och tvätta. Jag vet..jag är inte klok..men man får passa på när det finns lediga tider. Nu slipper jag gå med rumpan bar iaf. Har sovit lite till och från i soffan under dagen. ska iväg och jobba imorrn på dagen oxå. Men det ska allt gå :)

Har haft det ganska okej på jobbet dessa nätter. Men tankarna far runt lite ändå. Jag vill bara sluta tänka på det..det gör för ont. Tur att de vimsiga gamla tanterna och farbröderna på jobbet håller en sysselsatt och hittar på hyss så man får annat att tänka på. Vill bara sluta va kär i den där människan..jaja..jag säger så men det vet jag att det inte går att fixa bara så där..men jag måste. Varför ska jag fortsätta lixom? Ingen ide. Låter jag bitter? Ja..idag är jag det. Och arg. Och det känns bra. It's his loss..faktiskt.

Hon kommer tillbaka

Pratade just med en gammal kompis på Msn. Fick detta mess från honom:

"Din blogg gör mig ledsen. Du är ju den gladaste skit jag känner.
 Äh, du är väl tillräckligt stark för att inte deppa över karlar.

 Du är stabil lillan...."

Tack M


You Tell Me

Har jobbat inatt..vaknade kl 15 och kände mig som om en lastbil kört över mig..flera gånger. Jisses vad trött jag är..känner mig nästan bakis. Men men..lite mat kanske fixar det.
Hade en lugn natt på jobbet. Jag och arbetskamraten satt och pratade hela natten..har fått prata av mig..känns som jag upprepat samma meningar 10000 gånger nu. Borde va nån slags terapi..men hur jävla svårt ska det va att gå vidare. Ska jag må så här lång tid framöver eller? JAG VILL INTE!!! Hade jag vetat ett sätt att glömma och gå vidare skulle jag göra det ....direkt.

Jag känner nu att jag är verkligen ingen singeltjej. Visst..va singel och få göra vad man vill är väl skönt..men nu..har väl kommit till nån punkt i mitt liv där det livet inte lockar längre. Gud så vuxen jag låter då!!! Men jag vill verkligen ha nån att tycka om, pyssla om och ha bredvid mig. Och för ett tag sen hade jag den personen och kunde inte va gladare och lyckligare.  Jag tog mig över trösklar denna gången som jag aldrig klarat innan tack vare honom..nu får jag börja om igen. Pust! Nu känner jag mig halv...ensam. Han förgyllde verkligen min vardag..och nu är det bara TOMT. Mina tårkanaler jobbar på högvarv...SLUTA! Jag orkar inte mer. Vill aldrig viga så här mycket tid till nån människa igen just nu..man blir bara sårad.
Jag har haft så mycket känslor och saker jag velat säga till honom om hur jag känner för honom inom mig..och aldrig fått säga dom..det är för sent nu. Jag gick och bar på alla dessa känslor och ville bara säga det till honom, få honom att veta hur jag känner och vad han betydde..och sen är det slut. Känns som en ridå bara drogs ner framför ögonen. Nu är det ju ingen ide att säga allt jag ville säga..men vart ska jag göra av allt deta då? Här kanske? :) Känns som om jag ska spricka ibland. Jag vill bara skrika!!

Vad ska jag göra? vad gjorde jag fel? Vad hände? Får jag svar någon gång? SÄG NÅT!!!

Du är en underbar människa och jag saknar dig så det gör ont i mig....

Aj kwitt


I give up!

Tålamod

Ingen människa har påverkat mig så mycket innan som denna människa. I allt jag gjort..och gör. Att en person kan uppta ens tankar så mkt..det trodde jag inte va möjligt. Han fanns/finns med i allt jag gör..alla val. Hur kunde jag låta detta hända mig??

Jag känner mig så dum..lurad. Jag tänker på honom HELA tiden..jag lovar..HELA tiden. Kan jag inte bara skita i det och gå vidare? Vad är det jag håller fast vid? Jag hatar att va olyckligt kär. Detta vill jag aldrig vara med om igen..det är hemskt. Jag känner mig så misslyckad på något sätt.  Att ha såna här känslor för en människa och inte få samma tillbaka, att veta nu att han inte kände likadant. Gud va dum jag känner mig. Förödmjukad på nåt sätt. Dessa känslor kommer inte komma tillbaka. Inte för någon.

Jag vet att jag inte kan påverka detta på något sätt. Han har gått vidare och släppt detta..då måste jag med det. Jag vill inte må så här längre. Jag vill ha mitt gamla glada jag tillbaka. Det är så svårt att släppa taget om något som var så bra. Det finns ingen mening att hålla fast vid något som jag aldrig får igen. Vilket avslut..ett phonecall..och sen var allt över. Skit!

Denna tid har etsat sig fast i mig så hårt. Men nu är det bara ett minne. Jag önskar jag kunde vara mer kall..inte så jävla känslosam jämt. Låta allt bara rinna av mig och glömma. Men herregud..jag är inte mer än människa. Man får väl vara ledsen om man förlorat någon och blivit sårad?? Är det tillåtet? ibland känns det inte så. Man ska gå vidare på en gång och glömma...alla kan inte det bara så där...det får ta sin tid. Jag kommer inte va den roligaste människan i er närhet på ett tag (kanske jag aldrig va innan men) . Ha tålamod med mig! Snälla...

Trash


Just nu känner jag mig bara illa behandlad! Är jag inte värd mer? Är jag så jävla naiv och dum?

Ge mig

Ge mig din hand - och du ska få min tillit.
Ge mig din tid - och du ska få min vänskap.
Låt mig se dina tårar - och jag ska berätta om mina sorger.
Låt mig höra ditt skratt - och jag ska skratta med dig.
Visa mig ditt rätta jag - och du ska få min kärlek.
Visa mig vägen till ditt hjärta - och du ska få nyckeln till mitt inre.




              image45


Vilka killar ;)


Jag har just kommit hem från Kent konserten. Shit vad bra!!! Nog bland det bästa jag varit på!!! Nu ska jag sätta mig i soffan, slå av ljudet på tv och lyssna på "Mannen med den vita hatten". Vilken avslutning :)

Trötter

Efter att ha jobbat 18 timmar på 24 timmar..då har man rätt att va lite seg va? Har just varit på Maxi och handlat massa mat..slipper svälta denna månaden oxå :)

Ikväll blir det Kent..ska bli kul. Har inte sett dom sen gymnasiet. efter det blir det nog lugnt tror jag. Jobbar natt imorrn igen.

Nu ska jag fixa lite käk innan jag ska möta Loysan och gå till Arena Bar.

Hörs sen! *kram*

RSS 2.0