Nya vecka



Okej nu är julen över...väl? Ser fram emot nyår då bästaste Ida kommer in för lite god mat, bubbel och utgång. Ska bli himlans kul.
Har mycket på jobbet så jag är lite trött om dagarna men vi kämpar på. Har endats varit på möte på jobbet idag och efteråt blev det stohandling på ICA Maxi. Älskar när kyl och frys är full med mat.

Nu kvällsmat och bra bok!








Julaftna




Har haft en mycket bra julafton. Efter jobbet åkte jag till syster där vi åt god julmat och myste. Patriks sida av familjen och vår pappa och styvmamma kom senare och då var det dags för julklappar. Jag fick så himla bra presenter som böcker, parfym, kaffekokare, smycken, presentkort, hårtork mm. Tack allihopa!
Nu ska vi snart åka till mamma och fira lite med Kim och Kristoffer. God jul på er igen! eller säger man God fortsättning nu? Vilket som!









Lookalike




Är det bara jag som tycker det ser ut som om Kirsten Dunst är med i nya Änglagård filmen?





Tips: "Googla Kirsten Dunst sunglasses" annars :)



Fick klubba av tomteluvaklädd busschaufför...

img_0270 (MMS)

Fick klubba av tomteluvaklädd busschaufför när jag åkte hem från jobbet idag :)


Merry X-mas!




Julmaten och julklapparna är levererade till syster inför i morgon. Jag har fått låna deras bil så jag slipper gå från Herrhagen till stan i ottan i morgon bitti när jag ska till jobbet. Jag tror till och med jag vet vad jag ska ha på mig i morgon så det ska packas när jag kommer hem från jobbet ikväll. Det ska jobbas till kl 14 på självaste julafton, SEN brummar jag hem till syster och firar. Jag längtar!

God jul på er alla!!










Redo för jul




Ännu en lugn och skön helg är över. I fredags var jag bara hemma och slappade. Somnade i soffan kl 19, vaknade kl 22 och gick och lade mig. Hade dock lite svårt att somna då. Jag SKA inte sova i soffan, det förstör min nattsömn sen...tyvärr. I lördags åkte jag till syster och tog hand om lilla Myran medans mamma pch pappa åkte på kalas. Vi lekte, tittade på Pippi och busade massa. Inga bekymmer där inte. Lillan lade sig utan gnäll, gav moster massa kramar och pussar och sen var det tyst. Jag korkade upp julmusten och kollade film i soffan. Igår fixade syster och jag lite julklappar. Åh vad jag längtar till julafton. Trots jobb!

Kramen




Snälla jag!




Idag tog jag min onda arm och gick till Previa, vår företagshälsovård. Fick träffa en jättebra sjukgymnast som grejade massa med min arm. Fick veta att jag är spänd i musklerna i axel samtidigt som jag är lite överrörlig. Ganska knasig kombination. Är lite öm och spänd nu efter allt knådande och dragande. Men med lite mer träning ska nog detta bli bra :)
På vägen hem från Previa ringde de från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in på min lediga och hjälpa till på en annan avdelning. Snäll som jag är ställde jag upp. Jag vet hur svårt det är att få in vikarier i dessa juletider. Är nyss hemkommen och ska slappa lite i soffan innan jag slänge mig i säng och läser innan de ljusblå slås igen.



Sankta Lucia



Idag var jag och syster på IKEA en sväng. Jag köpte bara värmeljus och en liten ram. En korv blev det efteråt med. Följde med hem till syster och lekte lite med Myran, kollade skidor och fick god mat. Senare mötte vi upp Jennys kompisar och begav oss till Domkyrkan för Luciafirande. Mysigt! Det får nog bli en tradition :) I morgon är jag ledig men ska till företagshälsovården med onda armen. Nu blir det julknäckemacka och varm Oboy.

Go'kväll!






It's friiiday!!!



När jag kom hem från jobbet tog jag hand om lite disk sen hoppade jag in i duschen. Håret är rufsigt och kroppen luktar papaya :) Nu sitter jag i soffan med pyjamas på, mätt på fläskfile, pasta och kantarellsås och smuttar på ett glas vin. Handbollen är på tv'n och sen blir det nog en film eller lite serier på datorn.

Åh vad jag älskar fredagar :)






Åhhhh...




...julens godaste bröd finns nu i butikerna. Tack för det!







Merry X-mas!



Min "familj" i Lincoln, MA får ju alltid julkort varje år och i år inkluderas det av en liten present. Min värdmamma Anne är förtjust i typisk svenska julgransdekorationer i glas eller halm. Hoppas denna lilla ängeln får en egen plats i familjen Doyle/Stock's gigantiska gran.

Merry X-mas!






Jag har sprungit på stan och fixat de fles...

img_0221 (MMS)

Jag har sprungit på stan och fixat de flesta julklapparna idag. Gjorde dock misstaget att ta dunjackan på mig. Blev svettigt! Har just gett magen pytt i panna och ägg så nu lägger jag kroppen i sängen nån timme och läser :) Kram på er!


Mätt och belåten



Är nyss hemkommen från julbord med jobbet. Mycket gott som vanligt och nu är jag precis lagom mätt. Ska strax krypa ner i sängen och läsa lite innan jag slår igen mina ljusblå. I morgon väntar dubbelpass på jobbet. Denna vecka tänker jag försöka få så många julklappar klara som möjligt. Tycker det är mysigt och gå på stan och handla julklappar och njuta av jultider. Ingen stress här inte, vet inte varför folk stressar upp sig så. Njut hörrni!
Annars är december ganska lugn för min del..rätt så i alla fall. Ska bli fin i håret nästa vecka inför jul och nyår, kommer nog ta det lugnt annars. Letar fortfarande efter nyårsballuns. Vi får se vart jag hanmar.

Godnatt på er!



1,2,3,4...osv



Åh vad jag har dåligt tålamod ibland och blir lättirriterad. Men när folk gör tvärtom som man ska eller tvärtom som man bett, då blir man lite sur och irriterad. Men jag får slappa det och bara inse att det kommer vara så. Nu är jag hemma från jobbet, slappar lite i soffan, har pratat med Emma och ska snart sova. Helgen kommer bli mycket lugn. Nachos hos syster imorrn kväll, på lördag blir det nog lite soffhäng och film. Ska försöka blir bättre i kroppen.

För övirigt är jag inte ett dugg avis på Mia och Classe som är i Dubai. Fy faan för stränder, sol och drinkar ;) Hoppas ni har det underbart!!!

Vad gör ni där ute i helgen?






RSS 2.0