Snygg glob



Det är pausvila i Globen mellan FBK och AIK och jag spanar då in en annan glob.



Bild från Mio Möbler





ZZzzzZZzzzZZZ





Jisses vad trött jag varit idag. Jobbade kväll igår och stannade sen kvar och jobbade hela natten. Kom hem strax efter halv 8 i morse, duschade och slocknade som en klubbad innan 8. Hade tänkt att bara sova till 11-11.30. Klockan 14.30 tog jag mig ur sängen. Tog en snabb repa på stan (20 minuter) för att köpa en skål på Indiska som jag spanat in. Kom hem och slocknade i sängen igen. Vaknade klockan 19 och nu sitter jag i soffan och slappar. Det här med att jobba natt var inga problem förr. men då hade jag ju tid att förbereda mig på dagen också :) Blir en lugn kväll med film och ett glas vin nu.

Ha dä! :)



Fixardag





Klockan ringde 07.00 idag. Trodde jag skulle ha svårt att gå upp och ta tag i tvätten men solen som sken utanför hjälpte mig lite. Härligt väder! Lägenheten ska städas med, utifall jag får finfrämmande i helgen :)
Igår var jag och hälsade på Loysan och Magnus i deras nya hus. Jättefint och hon kan det där med inredning Louise. Ljus och fint med lite färgklickar här och där. Gammalt och nytt blandas. Fick jättegod mat. Har ätit musslor för första gången och det var riktigt gott.

Nu ska magen få lite mat, sista tvätten ska hämtas och hemmet ska städas klart innan kvällsjobbet. Ska försöka hinna med en repa på stan också.

Ha en bra dag allihopa!




Nya sängkläder på plats



Jag står och steker falukorv och kokar mak...

img_0599 (MMS)

Jag står och steker falukorv och kokar makaroner. Mira orkar inte vänta så hon tar en tugga av tallriken. Hungrig? :)


My Monday




Är lite lätt trött i kroppen efter 22 timmars helgjobb men har en något lättare vecka framför mig. Idag skulle jag ha jobbat ett kort kort pass men har varit på föreläsning på CCC istället. Det var helt okej. I morgon jobbar jag bara fram till lunch för att sen gå på utbildning. Måste hinna få in lite träning i morgon med.

Har varit på promenad runt Lambergstjärn med Lovisa nu ikväll, sitter nu med morgonrock och pyjamas i soffan och slappar. Bra avstning på kvällen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.
Hej på er!



Jag på Hawaii :)






Nytt





Det är långt ifrån sommar men jag kunde inte låta bli att klicka hem lite sommarklänningar och ett par skor från HM. Så, nu kan väl våren komma i alla fall :)














RAST!!!

img_0579 (MMS)

RAST!!!


Trött





Dagen på jobbet bara rusade iväg. Efteråt träffade jag en tjej för au pair interju och sen åkte jag hem och däckade i soffan. Jag är så trött när jag kommer hem. Vaknade 3 timmar senare. Gjorde samma sak igår och jag som brukar ha svårt att somna på kvällen om jag sover på dagen somnade som en stock på en gång nästan. Missade då säsongsstarten av "The Event" på Svt. Glömde helt!Tackar nu för att Svt Play finns.

Någon på jobbet sa att det ska komma mer snö! HUH! Jag som tagit fram mina Converse och gympadojjor. Ingen snö tack! Jag vill ha vår, värme, lätta jackor och brillor.

Är ledig i morgon och ska då träna medelpass, städa, göra matlådor och sen slappa i soffan. Helgen kommer spenderas på jobbet med två dubbla turer. Lucky me!









Jag skulle....





...också vilja kunna bära hatt. But it's just not me!








Happy




Den här ungen gör mig glad :)














Flashback




Jaha, då var tisdagen snart över. En helt vanlig dag på jobbet. Magen jäklades lite men det känns bättre just nu. Åkte hem och åt efter jobbet och sen bar det av till Friskis. Idag var en bra dag på gymmet :) Känns bra i kroppen och nu har jag fått i mig lite kvällsmat med.
På vägen hem stannade från jobbet idag jag till på ICA för att skicka tillbaka ett par byxor jag beställt som inte passade. De hade nåt USA tema på två hyllor. Jag fick en lite flashback där mitt i Hagahallen bland alla amerikanska märken på dricka, godis och annat. Hittade min gamla favvo dricka Snapples. Mycket av det som fanns gillar jag inte ens..så fett och sött men det kändes nästan som om jag var på Donelan's hemma i Lincoln och skulle handla :)

Nu ska jag slappa i soffan och kolla på "Stone" med min favorit skådis Robert De Niro.










Dags....





för Kecka att sova. Natta :)









Dumma mage





Ny vecka och måndag. Jag har dock varit ledig idag vilket har varit skönt. I helgen har min mage inte varit den bästa och idag vaknade jag med vad vissa jag pratat med tror är magkatarr. Tack för den! Har inte jätteont men tillräckligt för att det ska vara jobbigt. Hoppas på sömn i natt ändå då klockan ringer 05.00 i morgon bitti.
Lånade mammas bil idag och åkte till ICA Maxi för att handla lite mat. Kul att få köra lite bil och skönt med mat i skåpen igen :)
Har inga stora planer för veckan. En au pair intervju och lite träning. Ja, det var väl det :)

Nu ska jag fortsätta titta på Fbk's match via live streaming på datorn. De spelar inte världsklass hockey men leder med 1-0.

Laters!











HURRA!







Jag vill gratulera en av mina allra bästa kompisar Mia och hennes sambo Classe som igår kväll fick en ny liten familjemedlem. En söt liten flicka. Jag är så glad för deras skull. Gå in på Mia's blogg så får ni se en bild på tjejen :)Stort grattis till er och ta hand om er så hoppas jag vi ses snart.
Puss och kram














Sköna söndag





En lugn helg är till ända och gud så skönt det har varit. Har mest slappat och tagit det lugnt i soffan om kvällarna med film på datorn eller tv'n. Idag har pappa och Inger varit i stan och hälsat på. Vi var till syster och åt god mat för att sen åka till IKEA en sväng. Jag köpte nya sängkläder (29:- för ett set, köpte två) lite värmeljus och ny kudde till soffan. Dags för våren att komma in i hemmet. Tittade ett par gardiner som nog ska få hänga i vardagsrummet framöver.
Efter IKEA åkte jag, syster och Patrik till Friskis. Dom drog på spinning och jag tog trampmaskin och gym. Kändes mycket bra efteråt. Nu soffhäng med tredje säsongen av "Felicity" och snart sängen. Är ledig i morgon med. Då ska det tränas och storhandlas hem mat. Vi börjar med nytt schema på jobbet från och med i morgon så nu får Kecka börja jobba helger igen. Jaja, lite mer klirr i kassan blir det väl :)









Nytt





Min lampa från Ellos har äntligen kommit efter lite försening. Blev mycket bra vid sängen tycker jag :)











These boots are made...




....for springtime :) Så nu kan våren komma på allvar!








Happy Friday





Åh vad skönt med fredag. Kroppen är seg och tung, huvudet likaså så jag ska ta en lugn och skön helg. Lite träning ska det allt bli :)
Happy Friday till er!!!








9/3-2011






Dagens lunch blev sallad med kräftstjärtar och annat gott. Oj så bra den satt i magen. Kroppen är lite seg efter jobbet idag. Vi var kort om folk så det var full rulle för mig och min kollega hela dagen. Idag ska jag vila från träning (tror jag) och ta en lugnt kväll med film.







Upp och hoppa



Jag hoppade upp ur sängen ganska tidigt idag och knallade bort till gymmet efter frukost. Kroppen kändes dock seg men det var skönt efter 20 min på steppmaskin och ca 30 min i gymmet. Gillar att solen tittar fram med. Snart åker nog vårskorna och vårjackan fram. Tänker ägna veckan mest åt jobb, träna, sova och äta. Precis vad jag behöver!

Tänker kolla med Emma och Ida om de vill ses någon helg framöver med. Också precis vad jag behöver!


Trevlig tisdag på er!!








Me and my girls




Mina tjejer var här i helgen och hälsade på. Vi umgicks, skrattade och hade det hur bra som helst.
Detta kommer göras om snart :)





Tjejerna innan Mia Skäringers show





Ann & Jag




Vi går nu skilda vägar






Adios!





Sött










Ja....



Okej jag är en sjukt dålig bloggare just nu. Har liksom varken lust, ork eller något att skriva om. Men jag tror att solen som skiner utanför fick humöret upp lite. Trots att jag är inne och kollar massa skidor på tv'n och städar inför helgens besök. Jag ska dock ta mig ut och gå sen och handla och hämta min lampa från Ellos som äntligen kommit.
I morgon kommer mina tjejer för en helg hos mig. jag kommer säkert ha massa roligt att berätta då :)

Jag återkommer!






RSS 2.0