Wallpapers



Jag unnade mig lite sovmorgon idag efter helgjobb eftersom jag varit ledig idag. Gick upp och käkade gröt till frukost och surfade lite innan det var dags för träning på Friskis. Ska gå imorrn och torsdag med. Nu jäklar ska det bli ordning på dallret.

Efter träningen kom syster hem till mig. Vi skulle ut på tapetjakt. Men satan i gatan vad dyrt det är med tapeter. Men jag kan inte ha de här hemska väggarna i sovrummet längre. Vill köpa ny säng oxå då den jag har får mig att känna mig som en överkörd räv på mornarna. Fröken Stel om man säger så.

Efter tapetletandet åt syster och jag en god och sen lunch på Oliven. Mycket god exotisk sallad med pasta, kyckling, annanas och rostad kokos. Mycket gott.

Har inte gjort nåt utav sakerna här hemma som jag skulle behöva göra heller. Jag bara skjuter på det, orkar inte. Jag hoppas träningen nu kan ge mig lite ny energi. Den här vintern har gjort mig så seg. Men solen idag fick mig på lite bättre humör. Till och med skinnjackan fick komma ut idag.

Nu: "Milk"

Kommentarer
Postat av: Mia

Tycker det är duktigt av dig att ens komma iväg å träna. :) Har vart lite slapp med den nu, men ikväll ska jag iväg på spinning tänkte jag. phu

2009-02-25 @ 10:58:24
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Sofia

Min status ligger ungefär på samma nivå som föregående skrivares. Jag har dock varit mer än "lite slapp" med snart fyra veckor utan träning. Illa. Men! Snart måste jag komma in i träningsrytmen igen... Beach 2009!

2009-02-25 @ 12:47:57
URL: http://sofiastikerad.blogg.se/
Postat av: Jessica

Mia: ja jag måste få ordning på kröppen till sommaren..haha. Det är gött när man väl börjat :) ska iväg imorrn igen..heja heja..haha



Soffan: Men oj..du som alltid varit så duktig med träning. Men man måste ju vila lite oxå ;)

2009-02-25 @ 14:02:34
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kan man kalla att gå på lagomfartspromenad i 15 minuter för träning så har jag också varit duktig...Är väl vad jag orkar med just nu. Får ju dessutom bära runt på 10 kilo extra...Det borde ju uppgradera promenaden till 30 minuter....?

2009-02-26 @ 13:33:45
URL: http://jennyler.blogg.se/
Postat av: Jessica

J: Ja du här säkert gått i flera timmar denna vecka om man räknar så :)

2009-02-26 @ 21:40:45
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0