Jag är pajdamen



Herregud vad jag är bra på att göra paj. *S* Inte för att det är så svårt. Har just moffat i mig broccoli och räkpaj. Jisses vad god den blev. Är mätt som ett svin nu.




Skulle inte sova så länge idag bestämde jag när jag kom hem från jobbet imorse. jag ställde klockan på 12, när det ringde glodde jag bara argt på den, stängde av och sov vidare. Klockan 14.40 slog jag upp ögonen igen och insåg att jag måste gå upp. Jag hade kunnat sova ett tag till men jag ska kunna somna ikväll oxå.

Jag har fixat hem två skräckfilmer som jag funderar på att glo på. Tänkte ladda hem "Entourage". Jag har helt missat den showen. Eller ja missat..jag visste ju att den fanns men när den började gå på tv missade jag typ de 2 första avnitten och då kan jag inte börja kolla på en serie. Sen har jag bara inte fixat hem avsnitt. Men nu är det dags. Jag har en del att ta igen.

Lite godis hade varit gott till tv-tittandet nu..men (jag tror) jag har lite tandvärk..inbillar mig att jag har hål i tänderna :S

Kommentarer
Postat av: Frida

åh, sitter i skrivande stund och funderar på mina tänder. ilar äverallt. gahh, min ekonomi tillåter inte ett tandläkarbesök. speciellt inte om det ska lagas och härjas. men; det man inte vet.. öh, eller nåt. :S

2008-09-08 @ 21:28:41
URL: http://froys.blogg.se/
Postat av: V

1. Dretgött med paj.

2. Sträckkolla alla säsonger av Entourage, människa!

2008-09-08 @ 21:29:20
URL: http://vickansfanclub.blogg.se/
Postat av: Jessica

Frida: Jag vet..dyrt..men jag intalar mig nu att det bara är min fantasi och att det går över tills imorrn S



V: :)

1: YES!

2: YES!

2008-09-08 @ 22:15:32
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Mia

Åhåå.. den såg ju asgod ut juh. Jag gör aldrig paj, tror nämligen att jag inte kan. Har gjort det en gång..å då hade mamma gjort själva pajbotten + att hon var med när vi skulle göra i ordning pajerna. :) Men du kanske kan ge mig några bra tips. Har ju hört att det är himla enkelt..

2008-09-09 @ 08:18:43
URL: http://miapiafia.bloggspace.se
Postat av: Jessica

Mia: Klart jag kan ge lite tips: låter som jag vunnit Kock-SM Det är enkelt och gott :)

2008-09-09 @ 10:01:47
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0