Lättroad



Inatt satt jag och roade mig med att läsa insändarbrev till Malena Ivarsson i Aftonbladets Söndagsbilaga. Herrehud det är synd om en del människor. Dessa två roade mig och Marie mest.

Jag är en kille på 25 år. varför attraheras jag så mycket av äldre kvinnor, 30-50 år? Och vad händer när man har en relation? Jag har nyss träffat en kvinna på 45 år. Vågar jag gå in i en djupare relation? Vad händer om jag fäster mig vid henne och så blir hon sjuk eller nåt?'

Sjuk eller nåt??? Hon är ju för faan inte 70 bast. Vad ska hända tror du? Att hon blir lam av att hamna i klimakteriet eller?
Det bästa är att Malena svarar att det behöver ju faktiskt inte vara hon som dör först! BAM!

Den andra:

Det är ca 3 månader sen min flickvän gjorde slut för att hon träffade en annan. Jag tog det hårt och har fortfarande känslor för henne. Sist vi pratade berättade hon att hon fortfarande är ihop med killen hon träffade på jobbet. Sen hörde jag inget ifrån henne förrän nu när hon frågade om jag ville vara med på Facebook. Typiskt nog har jag precis börjat komma över henne genom att tänka på hur hon svek mig. Nu kom allt tillbaka igen och jag undrar om jag ska tacka ja till inbjudan för hon kanske är intresserad ändå. Vad tror du?

Jo då..en inbjudan till Facebook är ungeför detsamma som "Jag vill ha dig tillbaka, kan du förlåta mig, jag var dum och nu vill jag att vi gifter oss och skaffar barn och villa"!
Malenas svar i korthet: Hon vill bara visa upp hur många kompisar hon har. Kom över henne genom att träffa någon ny. Bra ställen att söka på är kontaktsajter och förstås hm..Facebook.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ha!

2008-08-27 @ 08:46:44
URL: http://vf.se/hanna
Postat av: Frida

men stackars människor då.. haha

2008-08-27 @ 09:51:16
URL: http://froys.blogg.se/
Postat av: Jessica

H+F: Ja det är synd om en del..hahaha

2008-08-27 @ 15:27:05
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Elin

hhahaha så jävla bra:) :P

2008-08-28 @ 23:27:11
URL: http://kvistelin.blogg.se/
Postat av: Jessica

Elin: eller hur! :)

2008-08-29 @ 09:48:25
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0