Kavli Räkost

Jag är inge fan av reklam men vissa kan få mig att skratta. Som denna.

Innan knarket tog över

Visste knappt att Amy Winehouse sett "normal" ut. Hon va nästan söt innan hon hamnade fel. Such a waste of talent!

            

(Bild lånad från perezhilton.com)

It's out there

Nu är det gjort! It's out there. Jag har lagt korten på bordet. Nu vet han! *pheeew*

The truth

Är det nån mer än jag som älskar att se kändisar i sina värsta stunder? *S* Utan make up, med finnar, när de gått upp i vikt. Det får oss vanliga dödliga människor att tänka "Jag kanske inte har det så dumt ändå". Tycker om att sitta och googla och hitta roliga bilder på allt och inget. Har hittat lite kul. Kolla in dom och se om det får er att må lite bättre..haha

                         


                       

Det finns tjejer i Hollywood som jag verkligen diggar. Som inte fallit i Size Zero fällan och svälter sig för att bli så smal som möjligt. Det är när jag ser dessa brudar som jag inte får SÅÅÅÅ dåligt samvete när jag sitter i soffan och mumsar chibba*S* Here are the natural girls!

           

Nu ska jag laga en nyttig middag :)

Hälja

Så typiskt..när man tänkt sova länge så vaknar man klockan 06.00 och kan inte somna om. Låg och läste lite i SOLO för att kanske bli lite trött men icke (Inte för att SOLO är en trist tidningen..jag menade att läsa i allmänhet kan få folk att somna *ler* )
Jaha..ännu en helg till ändå..och vad har hänt. Inte så mycket om jag ska vara ärlig..eller ja..beror väl på hur man ser det.
Fredagen spenderades på jobbet..nattjobb. Lugnt och skönt. Spenderade lördagen i soffan typ hela dagen. På kvällen mötte jag syrran och sambon för att hänga lite på Koriander och tjöta lite skit.
Har hänt en del saker i helgen som fått mig att inse att jag måste ta lite risker i livet..säga vad jag tycker, tänker och känner..throw myself out there lixom. och det kommer jag göra..sen får vi se hur det går. Jag måste få lätta mitt hjärta lite..annars spricker jag. Så till helgen smäller det! Vi får se om jag överlever.

Såg på US Weelky's hemsida att killarna i New Kids on the Block har dåligt med cash: COMEBACK!!!!! haha..gamla idolerna..detta måste man ju spana in *flin*

Haha..hörde PRECIS på Tv 4:as nyheter att poliser fått tillkallats till en insparksfest i Umeå för..just det POLISELEVER. Misshandel, fylla och olaga hot. De hade väl inte haft lektioner inom dessa området än antar jag! *skrattar*

Varde ljus!

Har ÄNTLIGEN fått upp en lampa i hallen. Vet inte hur många gånger jag har hållt på att slå ihjäl mig när jag kommit hem och det varit mörkt. Men nu är den på plats och det tog sin lilla tid. Försök att bortse för den lilla sladden som syns. Det är inte lätt att få in typ 27 meter sladd i den där lilla kåpan..men nu hänger den där.

image19

Bläddrade igenom nya numret av SOLO. Om jag var rik skulle jag köpa denna klänningen från tukiska designern Dice Kayek. Visst är den söt..fast..jag och vitt*S*


Denna är oxå söt..samma designer.



Nu ska jag försöka sova lite ..ska jöbbe natta i natt. Godnatt!

När är jag född egentligen?

Läste lite om mitt horoskop idag..började småskratta lite. Se själva!

Tvillingarna



Eftersom du är mycket mångsidig, begåvad och studieflitig kan du nå nästan hur långt som helst och är speciellt efterfrågad i affärsvärlden på grund av din eminenta förmåga att skickligt kunna klara mer än en arbetsuppgift åt gången.

En fantastisk nyfikenhet och aptit på livet håller dig ständigt igång och får dig att ivrigt samla intryck, kunskaper och insikter från alla områden du kommer i beröring med på din väg genom livet. Du har ett ovanligt rörligt intellekt och trivs bäst när du får glänsa med att snabbt lösa problem som andra tidigare har gått bet på.

Eftersom Tvillingarna härskar över armarna och händerna, har solen gjort dessa kroppsdelar extra känsliga och gjort dig anmärkningsvärt flink och händig. Den här förmågan har du stor glädje av så väl när du utövar konstnärlig verksamhet som i mera praktiskt betonat vardagsarbete.
Visste du till exempel att tvillingarna ofta är bisexuella eller schizofrena och väldigt flirtiga!

Ska fråga mamma om jag verkligen är född 3 Juni

Jag och idrott

Ja...ni som känner mig vet hur det ser ut. Jag sitter och skriker, svär, kastar saker, hoppar upp i soffan, går ut i hallen, slår i väggen, skriker ännu högre, pratar med idrottsmän på TV som inte hör mig för fem öre(och hade de gjort det hade de inte brytt sig för ALLS). Det är Handbolls-EM! En rysare, svetten sprutar och halsen är hes.
Och här är kungen för dagen!

image18

R.I.P

image16

Vaknade runt kl 12 efter att ha jobbat natt. Jag slår på datorn som vanligt för att kolla nyheter och möts av detta.
 "Skådespelaren Heath Ledger hittad död! "Även om man aldrig mött människan, sett honom irl så kan man inte låta bli att bli bestört. Kändisar ska lixom alltid finnas där. Heath hittades i sin lägenhet och dog troligtvis av en överdos av sönmtabletter.
Man kan inte låta bli att tänka på hans lilla dotter som nu kommer växa upp utan att få lära känna sin pappa..stackars flicka.

Sola skiner i Karlstad...

...och jag sitter inne..än så länge. ska bege mig ut till affären snart. Sen ska jag skicka tillbaka nästan alla kläder jag beställde från HM. Lite besviken blev jag. Men men..har redan hittat massa andra kläder att beställa..inte bara från HM :)
Har beställt denna väskan..från Haléns av alla ställen.



Lade ner försöken att laga min favvo väska..får lämna in den och hoppas det kan fixas.

Dags för duschen!

Dagens fela: Det var droppen över i:et! (Linda)

Vickan

image13


Just kollat på "Kenny och vänner". Tyckte först att Kenny var den pinsamma..han är ju racerförare..inte programledare. Men idag vann nån annan priset. Vickan Silvstedt! Alltså människan ser bra ut..hon har verkligen gjorts sig ett namn..på både positiva och negativa sätt. Men måste hon prata sån svengelska???? Herregud! Jag stör mig! Alla andra svenskar som bott i Usa länge pratar ju inte så där. Ta Lena Olin, Lasse Hallström, Peter Stormare....they speak Swedish. Jag tror jag har samma hat kärlek för Vickan som jag har för Carolina Gynning..vet inte varför eller VAD jag gillar med henne. Känner lite för henne om utseendet som med Vickan Bekham..måste det vara så mycket hela tiden. Silvstedt är ju fin..vill se henne en dag hemma hos sig osminkad och i traing pants(ser ni..nu svenglar jag med..haha). Gillar bilderna som Vickan tog för Sisters..så naturlig och fin då..mer sånt!!!!

Idag hittade jag en jättefin klänning oxå..vill ha..men behöver inte. Varför hittade jag inte denna till nyår????Vad tycks?


Fulla grannar..kl 14.30???

Hahaha..kunde inte låta bli att apgarva för en stund sen. Stod och vattnade mina blommor i vardagsrummet. Ser en granne komma ut och ska slänga sopor. Lufsandes över gräsmattan i sin goda ro..trodde han ja. Gräset är grönt men HALT. *S* Swoooosch..så låg han på backen..såg ut att slå i rompan rätt hårt. Men jag fick mig ett gott skratt i städandet.

Nu ska snabeldraken fram och dammtossera bört!

Livet

Vaknade med en dålig känsla idag..vet inte varför. Sen bestämde jag mig. Ska fokusera på allt BRA som händer mig nu. Man bli ingen lycklig människa av att gå och fundera, analyser aoch tänka sönder allt. Mitt liv är ändå rätt bra nu :) när man tänker efter. Okej..har inget fast jobb, fula tapeter i kök och sovrum, ont om cash..men vad faan. Dä årner'shä!!! :)

Denna helgen har mest präglats av sport på Tv. Satt och hoppade och skrek när Björn Ferry vann skidskyttet igår. Och naturligtvis kom nån tår *S* Sen vart det sämre. Skulle inte vi vinna handbolls EM? Det kanske är lite väl optimistiskt men igår var killarna inge bra. Gör om, gör bättre.

Tänkte försöka ta mig till IKEA i veckan..måste köpa min hylla..ja ..den är ju inte MIN än men*S* Tänkte köpa denna bokyllan i svartbrunt. Passar till resten av min inredning i vardagsrummet.



Nu ska jag kolla när Sverige gör bort sig i skidskytte (damer). Hoppas jag har fel.

Dagens fela: Ni kan väl ringa om det svarar (Linda S)

Poesi..nästan du.

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy


But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

Mmmmmmmm..just det...tänk om man va så poetisk själver.

Nya killarna i kvarteret

Hahaha..sitter och lyssnar på gamla New Kids on the Block låtar...och KAN dom fortfarande!! Inte illa.

"oh oh you're my Cover giiiiiirl"

Nån som kan skjutsa mig till psyket eller?

Prinsen och Jag

Igår var det tjejmiddag hemma hos Anna i hennes nya lägenhet. Jättemysig! Det blev lax med pressad potatis och saffransås..mumma!!!  Fröken "Försöker blogga" började känns sig hängig..inte bra. Men hängde med ut till Koriander ändå. I kön får jag se ett bekant ansikt komma ut från stället..jag tittar extra mycket..viskar till Anna:
- Är det inte prins Carl Philip det där?
Mycket riktigt. Utspatserande kommer han..med ett entourage..och Säpo-vakt naturligtvis..lite efter så där. Fyy faan för att jobba som det. Gå på krogen men får inte dricka..får inte dansa..får inte prata med folk utan ska stå och hålla koll på en snubbe hela kvällen..eller ja..hålla koll så att omgivingen inte stör den där snubben.
Men Calle är ju Hertig av Värmland så klart han måste komma hit och kolla in sitt herravälde *S*
Jag blev dock ej långavrig på Koriander. Tog bussen hem vid 01..ringde A och sa godnatt och somnade innan huvudet landade på kudden. Sovit som en prinsessa..och det behövde jag.

Skit..min favvo väska har gått sönder. ett köp från Wedins för flera år sen. Den ser lite ut som en Balenciaga kopia.


Ska se om jag kan lada det själv eller om jag får kalla in expertis hjälp utifrån.

Dagens fela: Ta vatten !Nej..vi tar nåt att dricka istället. (syster)

Ny kropp?

Vad är det med H&M och storlekar??Hämtade ett stort paket med kläder som syrran och jag beställt och gick glatt hem för att prova. Hade beställt en jättefin top..röd..storlek 36..som jag för övrigt inte tycker en sån stor storlek. Men jisses Amalia. Den satt okej över bysten men sen neråt var det bara ty, tyg och åter tyg. Tror bestämt det lagt till lite TYG till det. oxå. De kunde ha tagit halva denna topen och sytt en till. Samma sak med en del av de andra kläderna. Ska dock behålla en vit enkel top, vit munktröja,brun tunika och en grön top. 3 pack hipsters stannar hemma oxå.

Hittade för övrigt en assnygg väska på stan idag..vill HA! Och så hade de fått fina skor på Din SKo. Jag som ska snåla med min nästa lön :( Buhu!!

Måste ta en tur hem till Kga och hänga lite med E. va för länge sen nu. Vin, skvaller och Statt*S*

Nu ska jag kolla klart handbollen!


Fyndade mer än kläder

Jag skulle ju inte!!! Enda anledningen till att jag gick ner på stan var för att köpa en inflyttningspresent till en kompis. Men kunde ju inte låta bli att titta lite på Rean. Och jag fyndade. Hittade en svart klänning på Gina för 49:- och en schal..shal..(hur faan stavas det??) SJAL!!!!...på MQ för 49 :- . Bra fynd tycker jag. Va inte orolig..jag köpte presenten oxå.

Luckosten Jag hittade en guld 10:a på marken oxå. det betyder tur va? Gick glatt hem med ett litet leende på läpparna. Att det behövs så lite..hahaha. Så glad för så lite. Men den 10:an är ju  början till 1 mille.

Ska hämta kläder från HM snart. YIPPIE! hoppas nåt passar i alla fall. Ska på tjejmiddag imorrn med utgång kanske. Kul att ha nåt nytt.

Har jag sagt att jag fått dille på broccoli? Så gott. Måste ha det..till allt.

När jag va på stan störde jag mig på en sak..som i och för sig jag gått och grunnat på lite innan. vad är det med gymnasie(framför allt)tjejer och gråa mysbyxor??? Är det nåt mode jag helt missat. De är överallt. Vad är grejen? Jag älsar mysbrallor oxå men har kanske inte på mig det 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet. och speciellt inte på stan eller i skolan..om jag hade gått där.
Och har inte tjejerna gråa mysisar så är det fixade och stylade till 1000. Det är smink, outfits och hår hit och dit. Man har ingen aning om de ska till skolan och ha prov i hemkunskap eller om de ska på krogen. Man ser lixom ingen skillnad. Hur ser dessa tjejer ut när de SKA göra sig lite fina??


Jag är hackad!

Ska det va så jävla svårt och gå upp på mornarna? När jag börjar tidigt  är jag självklart helt slut när klockan ringer men bara jag kommer upp så är det "okej". Idag är jag ledig..ställde klockan på 9 för att jag inte skulle sova bort heeela dagen. Men vad gör jag??..jo..slår av klockan och somnar om. Vaknar HALV 11!!! Känns som jag sovit bort hela dagen. Inte för att jag ska göra speciellt mkt idag. Boka om tvättiden, ringa Ams och Lärarförbundet och köpa en present till en kompis. Låter som ett fullspeckad schema va? Nä jag vet. Kruxet är att jag kommer väl inte va så trött ikväll..somna sent och så ska man börja jobba kl 7.30 i möra. Men men..det är skit man får ta.

Sola skiner i Karlstad idag i alla fall. Borde verkligen bege mig ut. Duscha, fixa till mig och ta en prommis på stan. Rätt bra att jag inte bor så centralt längre. Vart jag än ska (nästan) så går jag. 

Min msn verkade ha blivit hackad i förrgår. Någon har suttit och pratat med en person på min lista kl 23 i förrgår. Vid den tiden låg jag och sov. Som tur va märkte personen att det inte va jag mig han pratade med. Ställde frågor för att kolla. Vad är det för puckon som håller på? Nu har jag bytt lösen på massa saker. Har haft samma, BRA, lösen till allt i stort sett. Vet att man inte ska ha det men...
Nu hoppas jag det inte händer igen.

Dagens fela: Han är världsberöm i hela Sverige. (pappsen)  

Mer "sunk" åt Posh!

Är det nån mer än jag som stör mig på Posh Spice a.k.a Victoria Beckhams stil. varför kan människan aldrig se normal ut. Hon ser likadan ut vare sig hon ska hämta ungarna på dagis eller om hon ska på premiär nånstans. Stylad upp till tänderna. Samma sak med David. (Fast han ser ju ut som en gud ändååååå) *S*. men det blir för mkt. Jag vill se Vickan i ett par jeans, sliten t.shirt, inget eller väldigt lite smink och inte fixad i håret. Människan skulle bli skitsnygg tror jag. Och människan måste börja LE. Hon är ju jättefin när hon skrattar men hon ska se ut som en spargrismynning i munne. Soooo serious!!!!

Detta går bort:
image9

Så här vill vi se henne...typ:
image10

Kollade på "I huvudet på Gynning" igår. Rätt kul att se henne med barn. Håller med hennes syrra. Gynning måste landa lite och lugna ner sig innan hon skaffar barn. Men det kanske krävs barn för att det ska hända. Kan inte låta bli att gilla Gynning. Och så mycket finare hon är i mörkt hår!!!

Nu ska jag läsa ut min bok och sen se om sömnproblemen inbefinner sig som vanligt.

*tjao*

The rest

Kollade in resten av Leonas skiva..rätt okej det med! Går att nynna på där hemma när man dolar och grejjar.

Förresten har syrran börjat blogga oxå..kolla in hennes sida  ->    http://jennyler.blogg.se


Om och om igen..

När jag hittar en bra låt har jag förmågan att spela den för jämnan. Försöker att inte trötta ut den men ibland händer det. Mitt offer just nu är Leona Lewis med "Bleeding Love". Synd bara att bruden ser ut som en transa..men ..skit i det.

Dagens fela: Jag har aldrig ätit så god ärtsoppa som lumpens pannkakor.

Idrottsgalan och tårar

Jaha..då satt man där igen och blev lite smått rörd.(läs tjöt som en gris..typ) Ja..jag ar inte vart på bio och kollat in "Försoning" om ni nu tror det. nej nej..jag har kollat på Idrottsgalan. Kan inte rå för det men jag är så jävla blödig. Första tåranra kom när Kajsa Bergqvist skulle dela ut pris och alla ställer sig upp och apploderar henne. Då var det kört. Sen fick Anjas pappa pris..ja då var det dags igen. Hör sport och tårar ihop? Jag tjöt faan när Charlotte Kalla gjorde smördeg av den där finskan i slalombacken. Jävlar vilken brud! Gillade Babbens kommentar. igår "Jag tror Kalla åker fortare uppför en slalombacke än vad jag gör nedför".

Och Zlatan då. Jag vet..antingen hatar man honom eler så gillar man honom. Jag vågar ärligt säga att jag gillar honom. Han är så där skönt osvenskt kaxig. Men men..vad fick vi se igår..en avslappnad, skämtsam och rörd Mr Ibra! Det gillar vi. Men han får gärna klippa sig *S*. Och han ÄR faktiskt bra på fotboll..annars skulle han inte vara där han är idag. Punkt slut!
Lite missnöjd med uppträdandena bara.. Carola och Andras låt va inge vidare..stepp fattar jag inte..medelålders män i cykelbyxor och extradäck på huvet går fetbort....och opera ska vi inte tala om..även om den texten va lite rolig..men det kunde väl ha gjort en rap-låt eller nåt istället.

Har fått lite jobb i veckan så nu behöver jag inte sitta hemma och titta på "Våra bästa år" och "Oprah". SÅ SYND!!! haha..för jag kollar ju faan på det! vad är det med mig? Våra bästa år..kom igen Kecka! Men har kollat på det aslänge..har nåt minne av att jag satt med mamma och tittade på VBÅ och Glamour (vilket jag för övrigt oxå kollar på om tillfälle ges).
Ikväll ska jag se om Caolina Gynning är mammamaterial! :)

Over and our..for now!

Skäms!

Jag klarade det inte! Att kolla på Singing Bee. Det tog 5 min (om ens det) sen var jag tvungen att byta kanal. Jag skämdes så å deras vägnar (eller hur man nu säger). Har inte folk nån självdistans?? Eller får de betalt för att göra allt det här skämmiga och gå till i "Idol " och "So you think you can dance" auditions och tro de är Gud gåva till dans och sångkonsten. Herregud!

Dagens felsägning: När råttan är borta kommer katten! (Syrran)

Nu ska jag lägga mig och läsa och vänta på ett telefonsamtal ;)

*kram*

När vet man...???

Har haft ännu en superhelg.....även om det satte igång en del tankar. eller ja..tänker gör jag väl jämt. En on/off knapp på hjärnkontoret vore bra ibland. Men ska försöka att inte tänka sönder det utan bara njuta av allt bra, härligt och underbart. Ska bara låta tiden utvisa hur framtiden blir nu. och hoppas på det BÄSTA ;)

Sitter och kollar på Miami Ink på 6:an. Fråga mig inte varför..tv kontrollen ligger längst bort på bordet. Jag gillar inte tatueringar värst mycket..men är impad över de som pysslar med det. De kan göra riktigt snygga grejer. är glad idag att jag inte fixat nån tatuering. Är nog mer unik som jag är..utan *S*

Har blitt en Heroes junkie oxå. Kollade aldrig på det när det gick på 4:an. men fick första säsongen på datorn. Plöjde de 23 avsnitten rätt fort. Sen fixade jag andra säsongen. samma där. Swoosch! Klarrt! Riktigt bra serie. Och Peter Petrelli är INTE ful att vila ögonen på. Vore rätt coolt att ha nån sån där förmåga. och skulle jag bara få välja EN då skulle jag välja...ALLA..nää...kanske att va osynlig..eller självläka..eller läsa folks tanka..ja..nåt av det *S*
Fått A att kolla på det nu oxå *S* När jag satt och kollade på första säsongen och han ringde fick han alltid till svar när han frågade vad jag gjorde: - Kollar på Heroes! *S* Nu har det varit tvärtom ett tag. Nu har han luffsat sig igenom första säsongen.

Nu ska jag kolla in om Singing Bee är nåt att ha! Och så ska jag se om jag kan texterna bättre än nötterna som är med..självklart kan jag DET!! hahaha

*kram*

Get to know me..kanske...

Hittade detta på http://fixaodona.blogg.se/. så det måste man ju "låna" och svara på :)

Vilken svordom använder du mest? mannen kön..tyvärr..haha
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror väl på när jag ska opp
Hur många resväskor äger du? 1..en ljusblå..Samsonite tror jag det är
Använder du flip-flops? Nja...det gör för onte mellan tårna
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica Maxi eller Konsum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Är man linslus så är man..men tar gärna kort oxå
Vilken var den senaste filmen du såg? Såg Arn filmen på bio
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med en vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Oj troligtvis nåt jag egentligen inte behöver..nä..kanske en sjysst lya..
Har någon någonsin kallat dig lat?  Hell Yeah
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Blandat..Kent..Winnerbäck..Rihanna..Jewel
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? har tänkt i säkert 7 min nu..kan inte välja..skit i det
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Vet inte om det är en hemlis ;)
Vad åt du till middag senast? Pytt i panna
Använder du huvtröjor? Ja hemma när jag har slappiskväll
Kan du vissla? jo då
Vem var den senaste som ringde dig? Anders ;)
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergodalbana
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Japp
Vilket riktnummer befinner du dig i? 054
Tittade du på tecknat när du var liten? Vadå när jag va liten?? jag kollar på det än
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Hmm..lagom
Hur många syskon har du? 1 syster..och styvsyskon
Är du blyg inför det motsatta könet? kan väl hända
Äger du några band t-shirts? Nepp har slängt NKOTB-tröjorna
När flög du senast? Det var till Hawaii förra sommaren
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? Ja definitivt
Pratar du några andra språk? Engelska..sen är jag en jävel på att SKRIVA på sjörövarspråket
Diskar du din egen disk? ja tyvärr gör ingen annan det
Har du gråtit offentligt? Japp
Har du en stationär dator eller en laptop? Läpptopp
Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej herregud det örker jag inte
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? vill inte ha nåt av det
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?  då ska vi se..det står 2008 på kalendern..need I say more?
Kan du kasta macka? Nä men käka macka
Har du någonsin varit på Jamaica? No man
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och läskeblask
Vem var din favoritlärare och varför? Min lärare på mellanstadiet och historieläraren på Universitetet
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
Vad har du för väder? Regningt
Har du en favoritblogg? Ja flera
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Historia
Gillar du att flyga? det går väl an
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? HUMOR!!!!!
När sov du senast på golvet? jag slutatde trilla ur sängen som barn
Vilken är din favorit drink? Sex on the Beach
Vilken är din mammas hemstad? Samma som min
Din pappas hemstad? samma som mig..en gång i tiden
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 6 ca
Är dina dagar fullbokade och stressiga? INTE JUST NU..tyvärr.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nja..nån gång kanske
Vilken är din favoritfrukt? Oj..nästan all frukt
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Oftast inte
Hur gammal blir du nästa födelsedag? KÄRRING!! *S* 30 bastisar..hehe
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jepp*S* fast jag själv slarvar ibland.
Tror du på liv på andra planeter? Ja..vart kommer annars ET ifrån?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? hemligt
Tror du att Gud är man eller kvinna? Kvinna..såklart..nä..det är nog faan en sur gammel göbbe!
Vad var det senaste du åt? en godis
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Beror på hur de är som personer
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Fråga dom!
Gillar du senap? njaaaaa
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det årner säj!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Vill men vågar inte
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Oj..ingen aning
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
Tycker du om att krama folk? Ja ..vissa i alla fall
Skulle du säga att du är trendig? Jag försöker väl:)
Äger du en digitalkamera? Nej..lånat syrrans just nu
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?  Nån rolig
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? de ska DÖ!!! nä då..ibland kanske
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Pojken som kallades Det
Vad är du allergisk mot? Kiwi
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Då skulle jag få dåligt samvete jämt
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Arne..såklart..näääää

The very Best of...

Ska börja dela med mig av mina The Very Best of. Vissa vet redan vad det handlar om. Alla felsägningar som jag samlat på mig i min filofax. Det är felsägningar som folk i min närhet eller andra sagt..och som jag skrattat gott åt och sen klottrat ner för att föreviga :)

Här kommer några smakprov:

1) Det lät som jag hörde folk!

2) Ett sto och en manshäst.

3) Jag åt en tallrik fil och mjölk.

4) Ingen gluss i bassen!

Nu är det säkert inte lika roligt att läsa dessa som att höra dem säga i det ögonblicket..men det skiter jag i *S*

mer..mer..



hehe..ja nu börjar jag fatta hur den här bloggen funkar..kan ju till och med lägga in bilder..så jag tänkte lägga in några till *ler*

Lite bilder på hur jag fixar och dolar hemma








Julklapp :)


Här är förresten min FINA julklapp från Anders!!!


Välkommen

Jaha..då har man börjat blogga..sa nån gång att jag inte skulle göra det. men nu har jag läst så många bra bloggar på sistone så jag får väl ta och testa..funkar det inte..ja då får jag väl lägga av då *S*

Hmm..vart börjar jag då? det är väl så där klassiskt att berätta vad man gjort ,sett och hört under dagen. Och vad har Kecka gjort..ja inte mkt. Jo..har varit på stan med lillebror och kollat kläder åt honom. Oj vilket bra smakråd jag är..han föll för nästan allt jag visade honom. Hoppas han blev nöjd! 
de kommer ju faan varenda månad! *grr*
Och sen så blir sömnen lidande..somnar ju inte förräns 2-3 på natten. Kan man inte stänga av hjärnan på nåt sätt när man ska sova. Jag ligger och tänker på de mest onödiga och oviktiga sakerna. Vänder och vrider mig..springer på toa (har norra Europas mest aktiva blåsa). Igår låg jag och Anders och pratade massa innan jag skulle läsa och sen sova. Vi diskuterade världsekonomin (hur VI tror den fungerar..vi vet NADA), Columbus "upptäckt" av "Nya Världen" och vad Allmänna arvsfonden egentligen är. Ni ser..jag borde ha somnat på en gång efter det..men NÄPP!

Imorrn får jag fint besök oxå :). Anders bestämde idag att han kommer hit. Förkyld och allt. men jag ska ta hand om honom ;) Ska bli så kul att träffa honom!

Åh ja..jag provade ett par jeans igår som har suttit FÖR tajt innan..de satt riktigt bra nu. Då gick Fröken Kecka och köpte lösgodis. Det var väl ett bra drag..PUCKO!!!! Men har ställt in skålen i skåpet nu!

Nu ska jag lägga mig och kolla vad det är för dret på TV:n

*kramis*

RSS 2.0