The new me



Idag har jag (läs frisören) fixat håret. Mörkare..kort på det kommer..nån gång. Det tas väl ett och annat på lördag kan jag tänka mig :) Glöm inte att ni som ska komma tar med kameran :)

Ska snart iväg och jobba..ska bara in i duschen och duscha bort svetten.
Hörs imöra..om det hinns i allt dolande.

*pöss*

Pearl the Landlord



hahahahaha


Sign it!!!!




SKRIV PÅ!!!!!


http://www.veckorevyn.com/skrivpa/index.xml?comment-saved=1&all-comments=1#comments



image102

The day



Ganska skön dag idag. Jag jobbade mellan 6.45 och 13.30. Åkte hem och lade mig och sov lite i soffan. Jag skulle ju titta på den spännande (tecknade) filmen om Atlantis..men jag orkade inte hålla mig vaken. Mamma ringde sen och väckte mig när det va dags att åka och hämta mattor. Jag har nog (till 99%) bestämt mig för en ny. Det blir nog denna:




På kvällningen här började det dra lite i ölnerven så jag slängde iväg ett mess till gamle sambon och mötte honom & co och tog någon öl. Det va gott. Satt på Pråmen, solen sken och man mådde allmänt bra :) Nu ska jag götta mig i soffan, sen lägga mig och läsa. Imorrn ska jag bli fin i håret...hoppas jag *S*

Sov gott *kram*

Glasbanken



Har ni sett hon tjejen som gör reklam för Systembolaget..den där om att köpa ut till minderåriga. Långt, blont hår..ser ut som en rikemansunge..jäkla attityd. och så säger hon:

"Om du inte köper ut åt mig så kommer de närmaste åren att bli VÄDLIGT jobbiga."

Hon ser så jäkla bitchig ut att jag skulle köpa ut till henne direkt. Faan vet vad hon hittar på. Det syns på henne att hon kan bli en riktig plåga.

Eller så har vi hon som säger:
"Om du inte köper ut till mig så kommer inte jag klart gymasiet"

Ja se dagen ungdomar!

*kollar almanackan*

Jo då..det är exakt 5 dagar tills jag fyller 30.

1000 apor



Jag har fortfarande inte kollat in 1000 apor. Har jag missat nåt? Känns som alla har koll på allt som skrivs där. Jag måste nog göra ett besök. Man vill ju inte vara utanför så att säga*S*

Kama Sutra



Denna är ju bäst just nu :)


Sova..eller inte?



Nyss hemkommen från jobbet. Klockan är nu 07.40. Jag är lite kluven om jag ska gå och lägga mig. Dels ska jag till tandläkaren kl 10.45. Lägger jag mig nu kommer jag aaaldrig komma upp till dess. Kanske tar en liten tupplur när jag kommer hem. har svårt att sova på kvällen om jag sover för mkt på dagen. Jag är ju ledig nu :)
Jag borde fixa så jag kommer ut till mamma på öa och får tvätta. Tvättmaskinerna (jaaaa..båda två) här är trasiga *grrr* Då kan jag sitta ute och sola lite oxå medans tvätten sköter sitt :)

Jag snodde lite blommor på jobbet innan jag åkte hem. Gjorde ett snyggt litet Stefan Holm skutt över balkonräcket och snodde hem lite syrener. Har en stooor buske bakom mitt hus men blommorna sitter så förbskat högt opp.

Vad tyx?


image100

Irriterande



Saker som irriterar mig:

När folk säger "Det är alltid på det sista stället man letar på som man hittar det".
Kyss mig någonstans. Varför i hela friden skulle de fortsätta leta när de redan funnit vad de letade efter?

Folk som pekar på sin handled när de vill veta hur mycket klockan är. Jag vet nog vart vart min klocka sitter någonstans. Pekar jag mig i häcken när jag behöver gå på toaletten?

När folk under en film på bio frågar: "WOW..såg du det där?"
Nej jag har betalat nästan 100 spänn för att sitta här och glo rätt upp i taket.

När folk frågar: "Får jag fråga en sak?"
Vad faan ska jag svara på det? Det är ju inte som att jag har något val precis.

När reklamen säger att något är "nytt och förbättrat". Vilket är det? Om det är nytt har produkten aldrig funnit innan och kan då inte ses som förbättrad. Om den är förbättrad förutsätter detta att att produkten funnit i en tidigare upplaga och kan därför inte betraktas som ny.

Femkamp



Idag har min syster sambo haft överaskningarnas dag. Först fick han åka iväg och segelflyga. Sen var det femkamp. Jag och pappa var ute och tittade på. Det såg riktigt kul ut. De var pilbågsskytte, sumobrottning, paintball, "boxning"  och balans-putta-ner-varandra gren..typ. Syrran såg riktigt rolig ut i sumodräkten. Hon är ju inte så lång. Jag tycker det hade vart kul att se henne i em match mot gamla sambon. 160cm mot 203 cm..typ *S* Jag fick några roliga klipp med mobilen iaf.
 
Igår när jag skulle cykla till jobbet stod två killar i 13 års åldern vid älven och fiskade. Detta blev konverationen:

Killarna: Hej hej

Jag: Hej hej

Kille 2: Vi fiskar lite.

Jag: Ja jag ser det.

Kille 2 ska kasta ut men fastnar med kroken i ett träd.

Kille 1: Men du..du ska inte flirta med äldre tjejer..se hur det går då.

Kille 2: Men ..jag gjorde inte det..hur faan ska vi få lös den där nu då?

Jag cyklade vidare med ett leende på läpparna. Jag va mest glad att de kallat mig en äldre TJEJ och inte tant eller nåt.

Äntligen



Smeten är tillbaka!

SOL



Åhh vad jag älskar när sola skiner. Man blir så mycket gladare. Var dock och lade mig i solariet idag*S* Måste ju få lite färg snabbt innan festen så jag inte skrämmer slag på mina gäster :)

Snart ska jag åka till syster och spela lite Wii Fit innan jag ska åka och jobba. Blir nog pizza oxå. Hungrig som en gnu! Skräll va?

Vad ska ni göra ikväll då?

Vi hörs i möra! *kramkram*


image99

Godnatt



Jaha..då va Perran vidare i schlagerspektaklet. Jag missade att det va semi idag..igen. SÅ inne är jag på detta. Jag tycker mest det är skit de skickar iväg. Men man är ju lite patriot så klart jag vill "Hero" ska vinna. Men jag lär inte försöka ta mitt liv om hon förlorar heller.

Jag borde gå och sova nu. Suttit upp för att jag kanske kan sova lite längre imorrn då inför jobbhelgen. Men jag slår väl upp mina ljusblå klockan 7 som vanligt när jag FÅR sova. Varför är det så? Känner kroppen på sig att man har sovmorgon och bara jävlas med en?

Jaja..vi ses imorrn igen *kramis*


image98


Nord och Syd



Jag sitter och kollar lite på Youtube och hittade introt till Nord och Syd! Den serien vill jag se igen. Var vi inte alla lite kär i Patrick Swayze som den haltande Orry Main?! :)
Jag kommer ihåg när man var på övervåningen och man hörde introna till sina favvo serier och mamma samtidigt ropade: Nu börjar det.! Jag tyckte intro till N&S va så mäktigt på nåt sätt *S*


image97


En dag på stan



Idag har jag spenderat ett par timmar på stan. Provade en söt klänning på Gina (Harriot Flower Tunic). Får se om jag slår till. Mötte Mersiha senare så vi provade massa kläder. Jag hittade en till klänning. Sicket fodral. (Natasha dress på Gina Tricot ) Marin blå. Jättefin. Nu måste jag bara operera brösten (större) och fettsuga höfterna..hahaha. nej då..jag tråklade allt ner mig i en 34. Satt nästan som ett smäck :)
Vi hann med en fika oxå där vi satt och tjötade om pojkvänner, resor, kläder, färga håret och annat viktigt *S*

Är rätt trött efter nattjobbet. Jag sov bara till 11 ca för jag hade bokat tvättstugan. Jag harvar mig upp och packar ihop min tvätt..går ner till tvättstugan och DÄR...sitter en lapp på ena tvättmaskinen där det står: Centrifugerar inte. På den andra hänger en lapp där det står: Trasig!
NEEEEEJ! När blir detta fixat då? Jag måste tvätta. Blir att åka till mamma och låna tvättmaskinen..men orka lixom.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa lite.

Dagens tanke: Jag vill..men jag törs inte. Vad ska jag säga lixom?

*kram*

5 stycken




Min kära vän TeTe har skivit på sin blogg om vad hon gjorde för 10 år sen bland annat. Och hon vill jag ska göra samma sak. Shit 10 års sen. är det verkligen så länge sen vi var i Lincoln TeTe??? Vad gamla vi är. eller..jag kanske inte ska säga nåt. jAG blir ju kärring snart*S* ;) Men okidoki..here I go.

Vad gjorde jag för 10 års sedan?

Då jobbade jag på Transcom hemma i Kga och tyckte det va rätt trist. (KAN ni förstå varför?? *S*) Jag har sen jag va liten velat åka till Usa och arbeta som au pair och nu tog jag chansen. Jag drog iväg och i augusti hamnade jag i Lincoln, MA, precis utanför Boston. Jag tog hand om en pojke och en flicka. Detta året har verkligen varit bland de bästa i mitt liv. Inte bara för att jag fick komma till Usa för första gången utan för att jag fick göra nåt på egen hand och visa att jag klarar mig. Jag växte mycket det året. Har väl alltid varit ganska självständig men nu fick jag ännu en dos av det. Bäst av allt var nog att jag fick en otroligt bra vän. Min lilla TeTe :) Första gången vi träffades, hemma hos mig, sa det bara klick lixom. Sen den dagen var i oskiljaktiga. Många kvällar spenderades på mitt loft, ätandes godis , tittandes på Dawson's Creek, Buffy och Felicity. En och annan bio, shoppingrunda, vilseåkning och trip in till Boston festliv blev det oxå. Min Very Best of-bok med roliga kommentarer blev påfylld ordentligt :)
Som ni kan läsa på hennes blogg hade hon precis träffat Glantzan när hon åkte till Usa så det blev otaliga timmar i telefon med honom. Även för mig..hahaha. Man kan säga jag lärde känna honom på tel så när han kom över för att hälsa på TeTe kändes som jag känt honom i 100 år*S* Och de är verkligen det bästa paret jag vet :) Tyvärr träffas vi inte så ofta idag men det blir så när man blir äldre och livet drar iväg med en och så. Men jag vet att TeTe alltid finns där, och jag för henne. I Love you!!!!

5 måsten att göra imorgon:

Jobba måste jag ju göra..det står på schemat*S* Sen får dagen utvisa vad som händer :) Rätt skönt

5 platser där jag bott:

Karlskoga: Born and raised!

Lincoln, MA: Second home :)

Stockholm (Upplands Väsby): Med bästa kombon Maddi :) Tack igen..för du vet vad!

Karlstad: Ja..och här är jag nu :) Och sola skiner *S*

hmmm..jag har ingen 5:e plats...

5 jobb jag haft:

Kommunikatör: Ja det va mitt fel att vissa kunder inte betalade sina räkningar och fick mobilen avstängd, och att nätet inte fungerade i Gnosjö och att tatnen i Brunkeflo tappat sitt värdebevis med den 10 siffriga koden. Adjö!

Au pair: Tufft men ack så kul det är med barn


Undersköterska: det jag gör nu oxå och jag trivs.


Kanslist: papper, papper, papper..och telefon


verkar inte ett 5:e arbete heller...*S*


5 personer jag vill veta mer av:


bara fem??? så mina vänner..tell me about you!!! :)

Sen ska jag nog fråga mig själv...Kecka..vad gör du om 10 år?

Hmm..ja hoppas jag är gift..har två barn..bor i ett fint hus där jag pysslar och inreder. Vad jag jobbar med har jag ingen jävla aning om ( som jag velar). Men lycklig...det är jag :)


It's over



Herregud vad en klocka kan gå långsamt. Men nu är äntligen natten över. Klockan är 07.14 och jag ska krypa ner under täcket och läsa lite innan jag slår ihop mina ljusblå. Ska upp och tvätta kl 12. Pust! Men jag kan ju inte gå med rumpan bar. Ska gå och sola lite oxå tänkte jag. Och skicka tillbaka kläder till H&M. Och osa för bröllop. Och fixa tid hos nån frisör. Och städa. Och handla.

Vad mycket det blev nu.

Vad ska ni göra då?

*godnatt*

Min helg



Då börjar min nattvecka om ca 1 timme. Går av på måndag möra. Go helg*S* Men det är skönt. Nästa vecka går mest åt till att jobba och fixa allt inför festen. Det ska bli riktigt kul. Måste se till att få mitt hår fixat innan det oxå. Så trött på dena färgen. Nu ska jag fixa en ny :)

Ska fixa lite innan jag hoppar på min tröga cykel och trampar till jobbet. (varför måste jag jobba på ANDRA sidan stan)

Och så är jag sugen på lösgodis


image94

Tequiza



Jag vill att Systembolaget ska börja sälja dessa. NU på en gång! Mums!


image93

FOOD



Jag är KONSTANT hungrig..och gått ner i vikt. Hur går det ihop? Vad är det för fel? Jag äter mig själv ur huset snart. Folk frågar: Är du med barn, har du binnikemask? NEJ!  

Det är ett under att jag inte ser ut så här:


image92

Power walk



Sola skiner i Karlstad och jag ska nog ge mig ut på en power walk. Behöver skingra tankarna lite.

Prins Caspian



Jag är ju lite av ett Narnia fan så den 2 juli ska jag på bio. Då kommer den andra filmen (den 4:e boken dock) om Narnia. Denna gången handlar det om Prins Caspian. Jag tycker det är lite synd att de inte gör film om alla böckerna, från början. Så får alla reda på hur garderoben kom till och hur allt annat startade. Men men..nu är det ju inte jag som bestämmer.


image91

No no..not now




Jag tror jag håller på att bli sjuk. Ont i huvudet, ont i halsen, fryser och svettas om vart annat..allmänt seg. Har inte tid med detta. Eller så ä det bara min kropp som säger åt mig att jag borde gå och lägga mig för klockan är 00.36. Men när man jobbar natt och dag huller om buller så blir ju allt fucked up!

Godnatt på er!

Volbeat



Blev tipsad om lite musik som spelas på "fritidsgårdens" fester hemma i Karlskoga. Danska rockelli rock gruppen Volbeat. Har hört nån låt med dom innan..och nu spelas det för jämnan här hemma. Paaaarty..eller ja..det är ju måndag idag *S* Men skit i det

Kolla in "Radio Girl", "I only wanna be with you" och "Sad man's tongue"

Vad är din värd?



Vill du veta vad din blogg är värd? Ta reda på det här. Min blogg är värd endast 3509:-.Inte för att jag vet VAD det är som värderas*S* Men denna beskrivning ges på sidan:


"Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde."

Jag kanske inte ska ta det så allvarligt då :) Men man kan klistra in nån lite ikon på sin blogg och se värdet öka varje dag..nåt för egot det *S*

Lyckad helg



Jaha..är det nu man ska summera helgen?

Emma kom in på fredagen. Bjöd henne på lite käk och så öppnades bag in boxen. Hmm..smaaaart att dricka upp nästan hela den. Nää..men skit samma. Vi fick nåt spel och drog ut till Koriander. Blev dock inte långvariga..mat hägrade och sen drog vi hem *S* Nödvändigt? Det går att disskuteras.  

På lördagen kom mer besök och vi satt och kollade youtube klipp, lyssnade på musik och hade det trevligt. Vi hamnade till slut på Nöjesfabriken. Va läänge sen jag va där..och sist blev jag "mobbad" av vakten för mitt leg. Jag visade upp mitt körkort och han tittar på det..dunkar till sin vaktande arbetskamrat på armen och kläcker:
- Öh kolla, det är ett sånt där gammalt körkort.
Då kan tilläggas att jag INTE hade ett sånt där stortkörkort. DET är gammalt. Vettja hur han hade reagerat om jag slängt opp det i näven på honom?
Jaja..kvällen spenderades mest på dansgolvet..det spelades bra musik. Kände inte igen en enda person där inne dock *S* Undra varför? :)
Vi gick innan stället stängde..köpte korv och traskade hemåt i kylan.

Idag var en seg dag. Ska iväg och jobba  natten. Jag har en fin fin vecka framför mig. Jobba är väl bra?! :)

Vad har ni gjort i helgen då? Tell me!

*kram*

Wienerbröd



Martin Beck i all ära men Peter Haber är BÄST som Rudolf.





Bruten tå


M: Emma, om man kan böja på tån är den inte bruten va?

Emma: Nej!

Tystnad

M: Emma, Emma!

M vickar på tån.

M: Emma...den har läkt.

Dinner and wine



Nu är Världens bästa E på väg in till stan med bussen :) Miss her here i Karlstad. Stan är lixom inte densamma utan henne. Jag ska bjuda på mat och så ska det drickas vin och tjötas i massor..som vanligt.

(Jag ska tvinga E och kolla på hockeyn oxå ;) Hon är ju laaagon intresserad..hihihi)  

Decorating



Fick ett tips på Anna Hibbs bloggsida om ett hus med en lite ja..annorlunda inredning. Vad tycker ni?


Kolla in

Inte nu



Nej nej..inte nu!! Jag orkar inte. Jag VILL inte! I was doing so good!

FÖRSVINN!!!

JAA!



Ja..än en gång har det skrikits, hoppats, hejjats och klappats i händerna. Sverige är i semi efter att ha slagit Tjeckien. Jag va så nervös att jag ställde mig och strök för att inte snurra ihjäl mig i soffan.När Sverige gör 2-2 målet vart jag så till mig så grannen höll på att få ett strykjärn genom taket. Men jag räddade det lite fint. Nu går vi hela vägen killar..eller NI menade jag..jag sitter i soffan och hejjar :)



image90

Dagens kommentar: (om pucken): han (målvakten) slår ut den på nåt härligt sätt..för oss /Andreas Johansson

New clothes



Denna bikinin är beställd. Synd man inte kan beställa kröppen oxå*S*


image88

Jag slog till de på dessa shorts oxå


image89


I did it!



Usch..inatt hade jag en känsla jag inte haft på länge. Jag höll på att trilla dit..men jag va stark. Jag vill inte ha den där känslan..inte NU..aldrig! Men jag kunde motstå det. Jag ska inte falla dit igen. Jag avstryde det. Själv. Jag tänker inte sjunka så lågt igen. NÅN stolthet har jag allt.

Melissa Horn



Ni måste kolla in Melissa Horn som just släppt sitt album. Låten "Långa nätter" är jättebra! Eller ja..alla låtar är bra. Duettar man med Lars "Winterdäck" så blir det bara bra lixom.




image86

Jävla skit Willys



Jag ska aldrig mer handla på Willys. Dels hittar jag inte i den där skit affären..för jag brukar handla på ICA Maxi. Jag skulle testa Willys idag för folk säger att det är lite billigare där. Kiss my ass!
Sen hade de inte flera av de sakerna jag skulle ha. Som tomatsoppa, den matlagningsgrädden jag vill ha (lite magrare) Creme Bonjour..ja och nåt mer som jag inte kommer på nu. Nej Tack..jag får fortsätta med Ica Maxi..och Konsum här i området.

Driving FAST



När man hör dom här låtarna ska man köra fort genom Lincoln, MA  eller till Natick / Burlington Mall i "Jake the Jeep". eller vad säger du Tete? ;)





Tankar



Jag tänker på de mest konstiga saker ibland. Idag när jag va ute och gick och lyssnade på radion så slog det mig. När de ska börja spela en låt så pratar alltid radioprataren i inrot på sången och lyckas PRECIS bli klar när sångaren börjar sjunga i sången. Hur gör de det där? Tränas detta på radiopratar-utbildningen?

En annan sak som slog mig när jag mötte folk på min runda va: Alkisar som har hundar, varför har de nästan alltid schäfer?

Sen har jag kommit på mig själv med nån slags arbetsskada. När jag möter gamla tanter och farbröder så kommer jag på mig själv med att få till nåt fånigt leende. Men de ler glatt tillbaka. kanske försöker övertyga dom om att jag INTE är en sån där gangster som ska sno deras väska eller käpp. En gammal kompis och jag brukades skojja om det när vi höll upp dörren åt någon gammal människa och nån sa till oss att det va snällt gjort. - Arbetsskada, sa vi bara!
De blir så när man jobbar med gammert fölk tydligen *S*

Ja..ni ser..jag tänker på stora och viktiga saker.

Powerwalk



Då var jag igång med mina powerwalkar igen. eller ja..jag har varit ute på en..just nu precis. Gött som 17. Har min runda..den tar lite mer än 1 timme..beroende på hur snabbt man går vill säga. 100 situps gjordes sen oxå..här tränas värre..*asg* Måste komma igång nu när det är vår och allt. Snart ska man ju gå runt i kjolar, bikinis och allt var det är. Man vill ju inte skrämma ihjäl folk.

Men nu ska jag äta våfflor. Nyttigt och bra *S* Skit samma..det är gott :)

Huvmannen



Den här killen va med på festen i fredags. Jag tycker han liknar de där strump-gubbarna som gör reklam för spel sajten Bet24.


image84




image85


Lika va? *S* Nästan så man kan säga att jag festade med kändis i helgen. NOT!

Smokin



Shit..kom på att jag rökte cigarr i fredags. Huamejjen! Tror jag sa nåt om att det smakar inte lika mycket som cigarett men luktar desto mer. Jag tänker till ibland!

Who's that girl?




Ha..kom på att jag aldrig lagt ut nån bild på mig själv på bloggen. Så ni som inte känner mig har ingen aaaning om vem jag är eller hur jag ser ut. För övrigt inte så mycket att veta. Men kort kanske kommer.

Hockeyfeber



Äntligen hemma efter ett masodont arbetspass på 12 timmar. Jag har lite ont i fötterna nu. Jag sitter ju inte still på jobbet direkt. Resten av kvällen ska spenderas i soffan..tittandes på hockey..såklart. Jag var ju TVUNGEN att titta på matchen inatt. Och ni som känner mig väl vet säkert hur det lät och såg ut. Mina grannar, som inte va ute och söp, måste ha trott jag blev misshandlade..men de vänjer sig. Jag kom på mig själv med att stå på knä i soffan och knyta nävarna och skrika för full hals när Sverige gör andra målet. Jag tror ju nånstans långt inne att spelarna hör mig när jag skriker och pratar med dom OCH självklart att de tänker: Ja visst Jessica..SÅ ska vi göra. tack för tipset!

Mina kära mor berättade vad hon hade tänkt försöka fixa tills jag fyller år..med Håkan Loobs hjälp. Herregud vilken tur det inte blir nåt..jag skulle dö. Jag, Färjestad hockeylag och fyspass är ingen bra kombination. Ta bort Jag. Mamma och H  tyckte till och med jag skulle kanske hålla i fyspasset. Yeah right! De skulle ju inte ens bli svettiga då. No No!

Ska glo lite på tv..på rygg i söffa!


Gårdagen


Gårdagen va bra. Fest hemma hos Emanuel där det vart grillning, vin, fruktdrinkar i massor, skön blanning av folk. Jag va helt klart äldst :)
Kvällen avslutades på Koriander. Eftersom det är Studentiaden här i stan var det väldigt mycket folk ute. Och nytt folk..alltid kul med nya ansikten. Loysan fick tydligen nån brat efter sig..haha. Men det missade jag..i dimman *S* Det kanske va när jag hade en djup diskussion med en norrman om hans mössa. Eller när jag jag hade fullt sjå med mitt vinglas på dansgolvet. Det va najs med dansgolv på uteserveringen..jag tror det spelades bra musik oxå för dansades..det gjorde det. Men till slut tog jag min sovgäst och tog bussen hem. Idag är jag lite sleten. Ska åka hem till mamma sen och kanske sno till mig lite middag. Ska låna bilen så jag tar mig till jobbet kl 6.45 imöra bitti..PUST.

Gårdagens fråga (ropandes): HUR GAMMAL ÄR DU?


Kvällen



ÄNTLIGEN är jag ledig..i en HEL dag. Hoppas det är fint väder imorrn..då ska jag sola. Nu ska jag snart till Loysan och kolla in hennes garberob :) Sen bär det av till Färjestad för grillning och vinhinkande. MUMMA det! :)

Vad ska ni göra??


image83

Time for a boyfriend



Nu är det dags för mig att skaffa pojkvän märker jag. Det tog mig nästan 10 minuter att få upp den här burkjäveln. Man kan inte äta havregrynsgröt utan hallonsylt. Det går icke! Jag slet och slog och drog den där ramsan som min kära far brukar dra när han grejar med nåt och det inte går som han vill: "Förbannade jävla (det han är arg på, i mitt fall: burk) helvete"!  Jag funderade ärligt till slut att bara kasta burken i golvet och sleva upp sylten från golvet..men gud så äckligt.



image81

Mofa Söri



När jag låg och solade kom min morfar och tittade till mig.




image80

Capitol city



Just nu fick jag en längtan att flytta tillbaka till Stockholm. Varför vet jag inte.  Det är så långa avstånd till allt..dyrt att bo där.. men vackert....det är det. Får ta en weekend dit snart och shoppa lite iaf....kanske längtan lägger sig lite.


image79

Sola skiner i Karlstad..what else is new?



Eftersom mitt underbara arbetspass inte börjar förrän kl 15.30 idag tänkte jag bege mig ut och ligga och sola lite. Måste fixa lite färg på kröppen min. Kan ju inte gå runt och se ut som en Albyl längre. Tänkte mig mer den här färgen. *S*
Hittade en bikini i garderoben som jag aldrig använt..blå och vit blommig..inte världens snyggaste men. Jag kör nog på den gamla hederliga ändå.

Sis och Kristin..tror ni jag kan köra på med dessa produkter på en gång nu? *ASG* Hawaiiii baby!!!!!! (Jag tar nog den där blå flaskan längre bak till att börja med) ;)



Hatt fetischist i släkten



Syrran var hos vår kära farmor och rensade i hennes skåp i helgen. Tydligen är farmor hatt fetischist. J hittade typ 20 hattar i skåpen. Hon tog hem lite grejer så jag ska åka till henne och kolla om det är nåt jag vill ha. Rensa är bra..och kul. (jag vet jag är sjuk) Får nog ta en trip till farmor och kolla i genom hennes garderob. Man kanske kan hitta  nåt kul där :)
 
Den här väskan blev jag ve i alla fall. Den luktar dock gamalt så jag får..ja..typ..diska den. Men den blir fin till sommaren :)


image76

Vår eller höst?



Den här damp ner i min brevlåda idag.


image73




Herregud det är ju bara maj än..jag har ju knappt börjar köpa sommarkläder så ska jag börja kolla på höstkollektioner. Men tro inte att jag inte hittar nåt..jorå så atte :)

Har börjar käka vitaminer oxå. Behöver det känner jag..eller ja..TROR jag..jo det behöver jag. Inte minst för mitt hår..det känns så livlöst och trist just nu. Måste göra nåt åt det. dessa vitaminer lurade kvinnan i hälsobutiken på mig.
Sorry för den lite suddiga bilden..orkade inte ta en ny.


image75

Paket



Idag kommer jag få ett paket på posten :)  Kanske inte så fint som på bilden men...ändå


image72

Favorit



Detta är en av mina absoluta favorit bilder. Inte ens den där "tuffa" killen kan stå emot Allra käraste Astrid.




image71

Smakar det så...



Idag har det ätits gullvivor på jobbet. Jag lovar!



image70

Öl, vin och sprit



Åhh jag vill oxå sitta på en uteservering och ta ett glas..eller två..eller fler. Jag gick hem från bussen nu efter att ha jobbat heeela dagen. Massa folk i sommarkläder som är glada och sitter ute i solen. Men men..fröken Kecka ska jobba imorrn igen så det blir till att slappa lite i soffan framför sista perioden av Sverige match mot Vitryssland (vad gör de förresten??) och sen försöka sova.

Hur har ni det då? berätta vettja!

*kram* 

Yuck!



Fråga mig inte varför jag lade märke till dom (fast hur kan de undgås?). Än mindre varför jag höll räkningen. Men jag fick ihop det till 9 spyor på vägen till bussen i morse. Och ni som vet vart jag bor vet att jag inte har så långt till torget ändå. Torget såg för övrigt ut som en krigszon. Så glad Valborg, Happy Christ goes to heaven day och God
1:a Maj på er!



image69

RSS 2.0