Ska man behöva ha på sig vantar när man vä...

foto357 (MMS)

Ska man behöva ha på sig vantar när man väntar på bussen på morgonen i AUGUSTI? Ja tydligen!


Oslo by night

















Rain is good for the skin...



Okej jag gillar regn och rusk och mörka kvällar. Ibland. På hösten. Men detta väder har kommit för tidigt. Vill ha mer sommar. Jaja!

För min del är det mest jobb just nu. Det är ganska lugnt i Keckas liv för tillfället. Men till helgen ska jag, en bibba vin och 10 snusdosor åka till Emma i Oslo och hälsa på. Ska bli himla kul! Det ska bli kräftskiva på bakgården om vädret tillåter. Jag hoppas även på lite sightsing i stan :)

Jag har just städat mitt stökiga hem och tvätten är igång. Kvällen kommer annars bestå utav filmtittande eller bokläsning. Jag kanske slår till på både och.

Gukväll!




Mr and Mrs



Igår blev min kära vän Camilla fru Magnusson när hon och Micke gifte sig i Lunedets kyrka. Himla fin dag med god mat och dryck, dans och bästa vännerna. Nu vill jag också gifta mig :)






Ledig dag



Ledig dag idag så jag har varit på stan en liten stund och sen åkte jag och kollade in Mattias nya lägenhet. Fin och ljus och massa nya möbler. Vi var till Vedugnen och käkade mat. Jag mumsade god sallad och sen satt vi i solen och tjötade ett bra tag. Cyklade på kvällen till inre hamn och hälsade på lilla Elsa. Hon är så liten och söt. Snäll med för den delen..inte många knyst. Mamma Louise hade gjort god kladdkaka så även om jag börjar mitt nya liv denna vecka (igen) så smakade jag. Tack Loysan!

Nu ska jag slappa lite framför tv'n sen lägga mig och läsa "Paganinikontraktet"






Kräftkalas




Helgen har i stort sett bara bestått av jobb men i fredags var vi till mamma och Jim och firade Jim som fyllde år. Det bjöds på kräftor, västerbottenpaj och lite vin. Mums! Lilla Mira fastnade självklart på några kort :)




                         Myran i nya rutchkanan från morfar




                          Mmm..det är gott med festis




                         Kräftor och vin. MUMS!




                         Broder och syster njuter av det goda




     Mira käkar ju inte kräftor så hon gick på den slankare varianten



Nytt




Armband från Indiska







Miss Cleaning




Tröttheten sitter i men jag pallrade upp röven ur soffan och nu städas det. Paus nu innan dammsugaren åker fram. Har tänt lite ljus för att få lite mysfaktor i det hela.
Vaknade tidigt i morse av att det dånade av regnet utanför. Ganska mysigt men inte lika kul när man skulle ge sig ut till jobbet. Handlade lite mat på vägen hem, laddade busskortet in case it rains imorrn med. Ikväll ska jag slappa i soffan med morötter och dipp.

Har bjudit över Ida på onsdag för lite häng och utgång. Ska lura över syster en sväng med om Ida kan komma. Bara så du vet Jenny ;) Hoppas hon kan komma. Jag vill dricka "Dagens" och tjöta håll i någons huvud.
I veckan ska jag även hälsa på lilla Elsa, Loysans lilla tjej :)

Nu ska dammsugas för fullt!

Later!


Trötter




Jag åkte till syster efter jobbet. Mira provade min sjal.







Men den var tydligen så skitig så hon fick gå och bada :)





Jag är sjukt trött efter helgens jobb. Sitter nu i pyamasbyxor och t-shirt..ska snart hoppa in i duschen och skrubba mig. Sen blir det lugn kvällen i soffan. I morgon ska hemmet städas, mat ska handlas hem. En ny vecka!

Vad gör ni i veckan?


Jag bakar kladdkaka på jobbet

foto340 (MMS)

Jag bakar kladdkaka på jobbet


Är det onsdag?




Har varit lite virrig idag. När jag skulle boka tvättid visste jag ärligt inte om det var juli eller augusti nu. På vägen upp till min våning på jobbet gick jag i andra tankar och hamnade till slut nästan uppe på vinden. Jaja!
Sitter nerhasad i soffan med datorn i knät. Är lite trött efter jobbet och halsen bränner. I morgon är jag ledig men ska göra en au pair intervju, annars inga planer. Borde piffa till mitt hem lite dock :) Blir nog en powerwalk imorrn med. Vill inte bli sjuk!

Jag och min arbetskamrat Ida satt på balkongen och begrundade regnbågen när alla lagt sig. Ganska fint :)








Filmtajm



Jag älskar ju film och är en liten sucker för såna där romantiska komedier även om man vet precis hur de slutar så "Going the distance" vill jag se. Sen avgudar jag ju Drew Barrymore och har gjort sen jag var liten och jag tyckte hon var en cool, tuff Hollywood tjej. Då fattade jag ju inte att hon knarkade järnet.






Slappigt



Onda halsen tränger sig på igen. Vill inte, vill inte. Jag tänker ta en tripp till Apoteket innan jobbet och shoppa loss lite. Enda shoppingen för mig. Jag har ärligt inte varit på stan och shoppat på säkert två månader. Ska unna mig nåt i slutet av månaden :)

Har tvättat nu på morgonen och bara slappat framför tv'n och datorn. Jag är så slapp ibland för att sen bli en Duracell kanin och irra runt och damma och moppa. Men just nu, slappo. Min hy är inte min vän just nu så en anisktmask åkte nyss på.

Ha dä!






Dance moves




Jag bara älskar Maria Montazami :)







The End!




Putte i Parken är över och jag är åter i Karlstad. Det har varit så himla kul, mycket tack vare kära vännen Ida som var min vapendragare hela festivalen. Oskar Linnros var lika fin i verkligheten som på tv, Hoffmaestro levererar röj som vanligt, Takida rockade järnet. Det bästa var avslutningen med The Hives. De hade lyft taket om det funnits ett. Bättre punkt för en musikfest får man leta efter. WOW! Fick rysningar och efteråt var jag och min väskrem mer svetta än när vi såg Madonna. Kollade även på The Ark, The Sounds, Petter, Danko Jones, Lillasyster, Europe, Monty.

Så tack Putte! Vi ses nog nästa år igen.





















RSS 2.0