Fridayfeeling



Hade en ganska bra fredagskänsla på jobbet idag. Slutade 13.30, tog en mycket snabb runda på stan. Fredagskänslan försvann när jag provade kläder på Gina. Kortet på Friskis och Svettis ska omedelbart förnyas. MY LORD! Gråtattacken var nära, jag lovar er!
Har nu ätit kyckling och sallad, ska dammsuga och sen kommer Ulle på lite vin sen knallar vi ner till Nöjesfabriken och kollar in Hoffmaestro. Ser fram emot!
Kollade in skor på Din Sko. Jag är ju inte alls van att gå i högklackat men gillade dessa mycket. Kanske slår till. Har ju som tur var inte lagt på mig på fötterna....







Längtar






And Aidan is back ;)

Tuesday



Efter jobbet idag åkte jag hem till syster där pappa och Inger var på besök. En snorig Mira sprang runt och härjade och dansade :) Vi käkade god sallad med kräftstjärtar, sen åkte jag, syster och Inger till IKEA och ICA Maxi. Jag har pimpat hemmet med nytt duschdraperi och mattor i badrummet, ny blomma på byrån och nya skärbrädor. Ett överkast till sängen är nästa grej på listan. och fina dekorationskuddar. 
Jag var även och hälsade på min gamla klasskompis från Uni, Åsa. Hon har en liten liten Algot hemma. Så söt. Lille Algot är född 9 veckor för tidigt. Idag är han 3 månader gammal men är stor som en nyfödd. Men han växer så det knakar :)

Fick en rolig inbjudan till bröllop idag på posten :) Älskar bröllop!!!

Världens bästa mamma fyller år idag med. Grattis igen mammi! :)

Vad har ni gjort idag då?



                            Suddig bild på nytt draperi



                 Nya blomman i sovrummet. (Don't die on me)



                           Algot gillar kängurumetoden än :)


Backa kids at their best!



Lördagen blev mycket lyckad. Mötte Ida vid tåget, tog en repa på stan, käkade på Legends, tog en repa på stan igen. Jenny cyklade hem och gjorde sig klar, jag och Ida hoppade på bussen till mig, korkade upp en Bacardi Breezer och kollade gamla kort. Sen kom syster, skumpan korkades upp och sen blev det party. fast ett ganska lugnt party ändå :) Vi hade ju en del att prata om. Tempel fick sig ett besök där vi endast visade Ida schlagerbaren tydligen där vi dansade heeela kvällen.

Tack Ida och sis för en skitkul kväll!!















Helg helg helg!



Phew! Hann precis in i porten innan regnet började ösa ner igen. Tog en runda på stan efter jobbet och köpte glansdroppar till håret och vin till kroppen. Är glad att helgen är här. Veckorna går fort när jag får jobba vilket känns prima.

Ikväll ska jag städa lite inför besöket imorrn. Kl 11.30 möter syster och jag upp Idolf på tågstationen. Sen blir det mat på stan, lite shopping sen hem och ladda för kvällen. Vi köper nog hem mat, dricker lite vin sen ska Tempel få sig ett besök. Ska bli mycket kul. Vi hoppas på sol som jag sett att nyheterna och VF har lovat under veckan!

Nu ska jag sova i 20 minuter på soffan sen dras nog dammsugaren fram!

Have a good weekend!



Saturday Night




Tre tjejer, god mat, ännu godare vin och musikintrotävling sen Röda Rummet och vimmel. Det var våran lördag. MYCKET lyckat! Tack Jenny och Ulle för en toppenkväll! Sis, på lördag kör vi igen...Idolf ska få se Kd's uteliv :)












Syster yster



Det här är världens bästa syster.


Bara så ni vet!









Hiding the sun



Jag älskar solen och är så glad att den tittar fram mer och mer nu. Men tyvärr ser det ut så här hemma hos mig ibland. Neddragna persienner. Solen ligger på mitt vardagsrumsfönster från lunch till sen eftermiddag och det blir som en bastu här inne. varmt och klibbigt. Ser tråkigt ut jag vet! Men när solen gått ner lite bakom huset på andra sidan gatan åker persiennerna opp och det sköna kvällsljuset välkomnas in.



Idag efter jobbet mötte jag syster och Mira på stan för att titta på lite kläder till syster. Imorrn ska nämligen systrarna L sitta här och äta god mat och dricka lite vin och sen gå ut. Jenny har ju inte varit ute på evigheter så det är dags. Vår "lillasyster" och barndomsvän Ida kommer hit nästa helg så då blir det fest igen :) Men det är syster så värd!

Nu ska jag ner i tvättstugan sen ska jag lägga opp fötterna på bordet och ta ett glas vitt och njuta av att det är helg.



Nytt och nygammalt




Nya byrån är köpt. Den får stå i sovrummet och just nu pryds den av nya tulpaner, fyndlykta från Myrorna och farmor och farfars bröllopskort. Ful ram har fått ny färg med. Gammal bild dock. Nu ska jag bara bestämma mig för vart i sovrummet tavlan ska sitta.








Stora tjejen



Igår fyllde Myran 1 år! De firades naturligtvis stort med kalas. Mira fick äta bulle, tårta och dricka saft för första gången. Snacka om sockerchock :) Men det är det värt. Hon fick massa fina presenter och på kvällen var det en rätt trött 1 åring som la sig för att sova. Jag bangade utgång och stannade hemma med Jenny, Patrik, Ulle och åt god mat och drack lite vin. Kvällen avslutades med El Clasico på tv'n innan jag somnade på soffan.

Idag blir det IKEA med mamma och Jim. Jag ska köpa en byrå till sovrummet. Sen ska jag hem till Mattias och bli bjuden på mat och bio. Rätt bra avslutning på helgen.




                                     En glad 1 åring :)




                    Man behöver inte alls äta tårta med sked 




                     Brorsan och Patrik tog över Miras leksaker




                                    Mira och moster




          Miras faddrar Göran och Kristin var självklart där och firade



         Det är rätt skönt att sitta hos mamma när man är lite sleten



New hairdo



Okej, Kecka har ny frisyr. Har gått länge och velat fram och tillbaka hur jag ska göra men nu gjorde jag det. Och det är väääldigt ovant. Det är lite kortare än vad jag ville ha men hår växer som sagt ut igen. Den mörka färgen fick lämna plats för lite ljusa slingor. Lite randeffekt blir det men det här med att ljusa upp väldigt mörkt hår tar man bäst i etapper. Ångrar lite nu att jag klippte lite lång lung, jag kan inte få den bakom örat nu..men men..förändringen är gjord. 
Det här med att ta kort på sig själv bakifrån i spegeln är inte min starka sida och jag ber om ursäkt att bilden framifrån är suddig och mörk men jag orkade inte ändra inställningarna. Att jag är trött som ett as syns kanske med.






Dimma över älven



Har varit ute och traskat lite. På väg från Löfbergs Lila Arena gick jag längs älven. Det såg ut så här då. Någonstans där borta bakom dimman ligger stan.





Flowers



Så här vill jag ha i mitt köksfönster.







Bild från:
http://smyckenbyemm.blogspot.com/


Mysfaktor



Mitt sovrum behöver sig en omgång dvs lite mysfaktor. Jag tänker mig lite så här.













Lite nytt



Har fått hem lite nytt. Pappa var snäll och gav mig för tidig födelsedagspresent. Jag har varit i behov av en ny kabinväska och vips hade de sänkt priset på en bra på Väskan. Som hittat!
Jag har precis skruvat ihop nya hyllan och svurit mig fördärvad över den. Skitsak att sätta ihop men nu är det gjort..ja..en skruv får jag inte i. Måste få hjälpa att trycka in sidan. Några böcker, Mira, ny skål och ljus får pryda hyllan just nu.













Påskafton



Har varit hos mamma och Jim och ätit god påskmat. Det bjöds på lax, ägg, sill, fläskfile, skaldjurstårta, hasselbackspotatis och mumsig gogonzolasås. Är mätt som en gnu nu. Mira var påskkärring, dock utan sjalett som var för stor och inte populär att ha på huvudet. Vi tittade på hockey och slappade i soffan. Bra påsk. Nu glor jag på Harry Potter på 6:an. Blir en lugn kväll vilket är mycket skönt.

Hoppas ni har kul vad ni än gör där ute.



                                     Mira är liten påskkärring




                                     Syster och Mira




                                     Mira är glad...




                                       ...att det är VÅÅÅÅR!




                             Jag och världens bästa lillasyster




                                    Mira och moster



Still a little sick



Tredje dagen med magsjuka av någon sort känns så där men jag börjar repa mig. Snälla syster var och handlade rostat bröd, marmelad, proviva och cola till mig. Snällt för magen som ännu inte vill bli frisk. Men i morgon ska jag följa med ut till mamma och Jim och äta påskmiddag. Mira ska va påskkärring :)
Fina vädret ute lockar så jag kanske vågar mig ut en lite sväng runt kvarteret sen. Annars har jag en bra bok och bra serier på datorn att beta av.

Glad Påsk på er!







RSS 2.0