Tips

Jag gillar film och tv serier och har vissa som jag följer slaviskt. Jag vill tipsa om två serier som jag börjat kolla som ännu inte börjat sändas i Sverige. Vad jag vet i alla fall.


"Hart of Dixie" handlar om unga New York läkaren Zoe Hart som flyttar till lilla staden Bluebell i Alabama och tar över en läkarmottagning. Zoe spelas av Rachel Bilson som vi känner igen som Summer Roberts i "OC". Vi får följa hennes strävan att passa in i småstaden, jakten på mannen i hennes liv och att finna nya vänner. Och patienter.
"Ringer" handlar om Bridget som efter en olycka tar över sin tvillingssysters identitet, make och komplicerade liv för att skydda sig själv från att bli dödad. Jag har gillat Sarah Michelle Gellar sen "Buffy"-tiden så denna serien har jag verkligen fastnat för.Så..lite tips. Kolla in dom vettja! :) Något att se fram emot
Denna vecka kommer bara rusa fram känner jag. Har massa roligt att se fram emot och en del måsten att hinna med. Jag lyckades få en tid för klippning idag så nu är håret kortare och jag har färgat över den fula utväxten. I morgon blir det storhandling på förmiddagen innan jobbet. Har massa trevligt som händer i helgen som jag får blogga om sen. Nu har jag kollat senaste avsnitten av två serier och ska snart hoppa i säng och läsa lite.
Hoppas ni haft en trevligt dag!

Kram kram
Bild från Decor Pad


1:a Advent

Det är första advent idag men jag har inte så mycket julkänsla. Tror det har med vädret att göra :) Har tänt första ljuset idag och premiärdruckit julmust och ätit lussekatt. Jag älskar julmust och lussekatter!
Jag har jobbar helgen och känner mig lite trött och sliten i kroppen. Är ledig i morgon och då ska det tränas och köpas julklappar. Ikväll blir det slappt i soffan med ett glas...ja..julmust :)

Have a nice evening!

Lite nytt

Jag sprang på stan igår och tittade efter lite julklappar. Självklart hittade jag lite småsaker till mig själv med :)

Väska från Gina Tricot och armband från HMEarly decorating
Jag har tagit in julen tidigt i köket i år. Nya ljusstaken åkte upp i fönstret och en liten julblomma får pryda köksbordet. Jag kommer jobba i helgen så jag får fixa upp allt pynt innan söndag. Det är så mysigt med all julpynt överallt och jag riktigt längtar till jul :)
Jag är ledig två dagar framöver nu så ikväll ska jag bara slappa i soffan med en film eller bok och massa tända ljus.

Ha en bra kväll därute!Moster

Jag har ju glömt att berätta att jag ska bli moster igen. Jenny och Patrik ska få en liten flicka igen :) Stora Mira ska bli storasyster!! Så kul!
Grattis till hela familjen igen!!!


Winter
Brr! Jag har ingen lust att gå utanför dörren idag men jobbet kallar. Känns som om vintern snart är här. Snön får gärna vänta med att komma till advent men jag måste erkänna att jag längtar lite efter julen och allt mysigt med den :)
Nu blir det mat och sen jobb. Ha en bra dag allihopa!Vill ha

Nytt överkast är beställt och då vill jag gärna ha lite fina kuddar att piffa till det hela med. Dessa föll mig i smaken. Är från Zara Home.Friday
Då är det fredag och helg. Skönt! Jag har dock varit hemma från jobbet i två dagar på grund av magsjuka. Usch!
I tisdags var jag hos Maria på middag. Vi bjöds på mycket god risotto med kantareller och soltorkade tomater. Mums!
Idag har jag inga stora planer mer än att en promenad ska avverkas.

Happy weekend på er!
Anna, Sofia, Louise och Maria


RSS 2.0