Julen





Då var julen över för denna gången. Har haft en mysig julafton med god mat, glada männsikor och massa julklappar. Jag fick precis vad jag önskade mig :) Böcker, presentkort, en liten radio och brandskäckare till exempel.

Kör en bildkavalkad bara :)





Julpuss



Stjärnan i granens topp



Här kommer tomten



Mira vågade till slut sitta i tomtens knä



Mums!



Fina syster


Hoppas ni haft en God Jul!



Dan före dan




Jag, mamma, mormor och Mira har varit ute på shopping idag. Vi var först till IKEA och sen till stan. Mamma och mormor fixade de sista julklapparna. Jag var ju klar men jag hittade en till :)
Det blev lunch på stan och Mira verkar nöjd med att få pannkakor :)





Nu ska jag slappa i soffan med film men jag känner redan att tröttheten är på väg så jag skulle inte bli förvånad om jag lägger mig tidigt med nya boken.
Jag kan ju ärligt säga att jag längtar fasligt mycket till julafton :)

Ha en bra dan före dan- kväll!



Tillökning





Jag fick ett julkort av den här coola killen idag att ställa till min samling. Tack Matteo! Och Linda och Jonas med såklart :)







Snart!!!






Jag har i stort sett bara jobbat senaste veckan men nu är jag äntligen ledig i tre dagar och ska bara njuta och fira jul med familjen. Jag har jobbat varje jul i flera år nu så det ska bli så skönt att vara ledig. 

Nu för tiden skickar jag bara två julkort. Ett till min familj i USA och ett till min barndomskamrat Victoria i England. Men jag får ett par varje år och dessa står nu på min bokhylla och är fina :) Tack! 





I morgon ska jag sova länge, äta god frukost och sen möta mamma och mormor för lite shopping. Jag är klar med alla julklappar men vem vet, någon kanske får nåt mer. Eller så köper jag nåt till mig själv :)

Hoppas ni har en bra kväll!



I like the style












Bilder från US Magazine & People.com






Cozy day!




Då är det fredag och jag har verkligen njutit av att vara ledig denna veckan. I går sov jag hos syster för jag skulle ha Mira på dagen idag. Vi har lekt och busat, lagat god falukorv till lunch och myst i soffan med lite film. På efter middagen blev det lussekattsbak som vi mumsade på sen. Självklart med julmust till :)






Ikväll har jag hängt i soffan iklädd pyjamas och ätit grönsaker med dipp och kollat På Spåret. Jag ska nog ta min bok och krypa under täcket snart. Jag har två lediga dagar till att njuta av :)

Godnatt!






Lucia





Idag var jag på lite lussefirande hos syster. Mira var tärna men bara i nån minut, sen ville hon ur tärneutstyrseln. Hann inte få nåt bra kort på henne :) Blev gott fika efteråt och jag stannade kvar under kvällen och fick god sallad till kvällsmat.









Nu ska jag slappa i soffan med en kopp te och Lars Keplers nya bok "Eldvittnet"
Hoppas ni får en bra kväll.






Julklappar




Jag njuter verkligen av min lediga dag idag. Kollar sport på tv och ny serie på datorn. Tips: Kolla in "Revenge" som ska börja på tv snart.
Jag har slagit in julklappar nu och har bara några få kvar att köpa så är jag klar. Längtar till julafton. Jag älskar paket :)


Hoppas ni har en bra fredag och att ni får en bra helg. Jag kommer jobba så vi ses på måndag igen.

Kram






<3






Okej jag erkänner! Jag var en av dom som halvt bröt ihop när Jennifer Aniston och Brad Pitt gick skilda världar. Hur fungerar världen om inte Barbie och Ken är ihop??
MEN! Jag måste säga att jag gillar Jen och hennes nya kille Justin :)

LOVE!









XO





Den här snyggingen ska oxå ha sig en jäkla stor puss och kram. Du vet att jag tycker du är stark och duktig och Lexie har en supermamma :)




Bilden är lånad från Mias blogg. Gå in och följ henne och vardagen med söööta lilla Lexie :)



HUG!






Jag vill skicka en stor kram till min och Jennys extra lillasysyer Ida! Love you, miss you and thinking of you :)




Jag och Ida i Palma i somras :)


Kitchen






Jag är så trött på min fula kökstapet och skulle så gärna vilja ha ett vitt och fint. Som det här :)







Bild: Hus & Hem


Paus





Det är dubbla skift som gäller för mig på jobbet i helgen så i morgon är jag ledig. Jag ska bara slappa här hemma, slå in julklappar och ta ett glas vin framför en bra film.
Igår var jag på IKEA en sväng och köpte två nya ljuslyktor och en hyacint som får pryda vardagsrumsbordet.

Trevlig kväll på er!






Food time!





Det har blivit mycket mat på sistone men det är ju tur att jag gillar mat. I tisdags var jag och några tjejer hemma hos Anna och åt jättegod skaldjurpaella med bland annat musslor och bläckfisk i. Mums mums!





I onsdags var det dags för julbord nummer två för min del. Det var jag och några arbetskamrater som var på restaurang Munken och åt. God mat och kul att träffa kollegorna utanför jobbet.









Fun!





I lördags var det dags för första julbordet för min del. Hela familjen åkte till Apertin i Kil och mumsade och åt. Jag lyckades bli precis lagom mätt. God mat, superb julmust och mysigt att vara med hela familjen.
På kvällen var jag på fest hos Maria och det blev lite skumpa, snacks och charader. Självklart dans till gamla discolåtar på vardagsrumsgolvet med :) Natten avslutades på BMB. Igår var jag bara hemma och tog det lugnt med pizza och film. En bra helg till ända. Nu startar vi jobbveckan igen.

Vi ses!





Mira verkar nöjd med årets julbord :)




Mat!




Mera mat!




För att komma till Apertin måste man gå över en lång hängbro. Det var inte det lättaste när alla gick samtidigt och i olika takt :)


Fina Fredag!

Jag sitter mätt och belåten i soffan och smuttar på ett glas vin och väntar på att kollegan Marie ska komma. Vi ska dricka lite vin och bara prata massa :)

Hoppas ni har en mysig fredag!


RSS 2.0