Weekend

 
 
 
 
 
 
Jag åkte med syster & co till Karlskoga igår för att hälsa på pappa. Vi slappade bara och tog det lugnt på kvällen. Jag syster och Inger delade en flaska vin och satt och pratade. Min barndomsvän Mia var hos sin pappa i huset nedanför och kom förbi oss en stund. Alltid lika kul att ses :)
Idag var vi hos mormor och fick oss lite lunch. Snälla mysiga mormor :)
Jag åkte hem idag då jag ska tvätta och städa i morgon. Jag kan ju gå igen!! Något halt dock.
 
Hoppas ni har en bra helg!
 
 
 
 
Jag passade på att plocka med mig lite fina rosa och vita pioner från pappas trädgård. De får nu stå på köksbordet och slå ut :)
 
 
 
 

New bag

 
 
 
 
 
 
Jag slog till och beställde hem väskan jag visade i ett tidigare inlägg. Den var lite större än vad jag hade trott och jag har varit i valet och kvalet om jag ska skicka tillbaka den eller inte. Efter lite råd  har jag nu bestämt att den får stanna hos mig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty

 
 
 
 
 
 
Blake Lively är sjukt vacker när hon åker runt och gör pr för Oliver Stones nya film "Savages" just nu.
 
 
 
 
 
Bilder från Google och Popsugar
 
 
 

Word

 
 
 
 
 
 
 
 

Sommardag

 
 
 
 
 
 
Tredje dagen på semestern (även om jag är sjukskriven) och det har varit sommar ute. Så skönt! Har suttit ute i solen ett par timmar och läst. Foten känns bättre och jag klarar mig utan kryckorna så jag räknar med att foten är fit for fight för nästa veckas bravader :)
Nu sitter jag framför tv'n och tittar på fobollen och tar det lugnt.
Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret.
 
 
 
Nya brickan har just nu lite olika ljus på sig :)
 
 

Tavla

 
 
 
 
 
 
 
Jag funderar på att hänga tavlan med barndomshemmet ovanför sängen.
 
 
 
 
 

Spegelbricka

 
 
 
 
 
 
Jag fick ett roligt paket idag!!
Jag följer två bloggar som drivs av systrarna Johanna och Jannica. De är mycket duktiga på inredning och har i alla fall gett mig mycket inspiration. Båda två har en jättefin spegelbricka som jag suktat efter. Johanna har precis varit i Köpenhamn och skrev ett inlägg på min blogg att hon kunde köpa med en bricka till mig. Så himla snällt! :) Det kallar jag blogg"vänner" (eller nåt) Haha!
Idag hämtade jag ut den och den är lika fin i verkligheten som på bild.
Jag har inte riktigt bestämt om jag ska ha den som barbricka med mina dryckesflaskor på (har en annan nu) eller om jag ska ha massa ljus på den. Eller nåt annat. Det löser sig. Ska byta ut lite möbler här hemma tänkte jag.
Tack än en gång Johanna! Jag hoppas jag kan hjälpa dig med något en dag :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

 
 
 
 
 
I vanliga fall brukar vi ju vara i Gunnarskog på midsommar men i år var vi kvar i stan. Jag skulle jobba hela helgen också men dom planerna ändrade sig lite. Jag cyklade nämligen omkull på cykeln och stukade foten och tar mig numera runt med hjälp av kryckor. Det blir bättre och bättre för var dag som tur är.
Midsommar firades hemma hos mamma och Jim med grillat. En lugn och skön kväll och jag fick ta semester tidigare pga av foten då jag har första semesterdagen idag. Jag hoppas foten är bra till helgen för nästa vecka är det dags för Madonna konsert i Göteborg och Putte i Parken här i stan.
 
Nu ska jag göra det jag gjort de semaste dagarna. Lägga upp foten och läsa eller kolla film :)
 
Ha det fint!
 
 
 
 
Då jag inte kunde springa runt och leka agerade jag barnvakt till sovande Alicia :)
Bild från systers blogg.
 
 
 
 

Word











Handbag






Det sista jag behöver just nu är ännu en väska till min samling men jag är ändå på jakt efter en svart axelremsväska i lagom storlek.
Jag är löjligt förtjust i Tom Ford flap zip handbag men att lägga över 25 000 på en väska är ju absurt. Istället har jag hittat denna som påminner lite om Tom Fords väska men till ett betydligt lägre pris. Den finns på www.modekungen.se







Me want










Allt kommer från Zara Home och finns på Ellos





Tips






Jag har precis köpt doften Eclat Weekend från Oriflame. Luktar gott och fräscht!








Fynd







På väg hem från syster stannade jag på stan och kikade bland annat in på Myrorna. Hittade denna lilla väska för endast 30 kr. Som hittat! Såg sedan att den är från HM :)








Nationaldagen






Istället för att vara ute och fira och vifta med svenska flaggan ligger jag i soffan och försöker bli av med en grym huvudvärk. Jag tror jag slarvat lite med vätska senaste dygnet och jag brukar märka sånt direkt genom att få ont i huvudet. Bara att fylla upp kroppen med vatten :)
Tyvärr ser det mörkt ut på himlen ute men jag tar mig nog en promenad sedan om vädret tillåter.
Vad hittar ni på idag på självaste nationaldagen? :








Födelsedag






Jaha då blir man ett år äldre idag. Jag blev firad av familj och vänner igår redan. Fick fina presenter och dagen avslutades på Koriander med ett glas vin :)
Tack till alla som gratulerade mig!

















Sovgäst :)





Äntligen helg och en ledig helg med :)
Jag var på stan efter jobbet och köpte lite bubbel inför morgondagens lilla fest.
Jag har en liten sovgäst här i natt. Mira har frågat många gånger om hon får sova hos mig och idag passade det perfekt. Vi har lekt och busat massa och nu sover hon gott i min stora säng.
I morgon ska hon hjälpa mig att baka chokladbollar till kalaset.
Nu ska moster slappa i soffan med Let's Dance och boken.

Hoppas ni har en bra fredag.

Kramen





Mira :)



RSS 2.0