Lugna Halloween



Det blir inget tradiotinellt Halloween firande för mig. Tyvärr. Men ikväll blir det lite vin och spela Buzz hemma hos syster och P :) Det ska bli kul. Imorrn drar jag med gamle sambon dit med och gör om samma sak. Lugna helgen. Fröken sparar lite pengar till arbetslösa framtiden och Stockholmsresa :)

Nu ska jag tvätta bort ansiktmasken, hämta tvätt från tvättstugan, duscha, åka till glasbanken och sen promenix till Kvarnberget.

Ha så kul vad ni än gör! Vad SKA ni göra förresten? :)





Kan det inte bli Januari nu



Jag längtar tills den här



blir det här



Boken som jag fastnade så i att jag missade att gå av vid min busshållsplats på väg hem från jobbet. Två gånger!


Backwards



Jag ska ta vaccin mot svinflunsan imorrn. Det vore ju för jävla trist om detta hände.




Paket



Sista dagen på mitt vikariat och jag fick en present av "min" lilla tant och hennes snälla dotter. Fina ljusstakar. Ska bara hitta någon annan plats för dom än på min fula tv.



Latmasken



Jag har inte gjort ett dugg av det jag skulle göra idag. Somnade på soffan efter jobbet. Disken står kvar, dammtussarna ligger kvar i hörnen och grejer lite överallt. Men imorrn ska det fixas. Syster ska till kiropraktikern, jag ska vakta Mira. Innan det ska det tvättas, städningen påbörjas. Efter Mira-vaktandet blir det långpromenad. Jag hoppas på lite fint höstväder då.

Jag måste komma ur den här hemmet-förfaller-glåmig-och-trött-utseendet-och-jag-hatar-att-laga-mat/äta-själv dreten. Don't worry..jag älskar mat så jag skiter inte i att äta. Vad vore livet utan massa god mat? :) Det är bara så satans tråkigt att jämt laga (samma tråkiga)mat själv och sitta och äta själv.

Nästa vecka är det dags för flunsavaccin också. Jag brukar inte påverkas för mycket av vad som står i media men nu är det mycket skriverier om sjukerier och kvicksilver och jox. Men som de säger: Lite skit rensar magen.....



En kaffetår?



Jag gillar att Starbucks äntligen kommer till Sverige. Nu dricker ju jag inte kaffe men deras varma choklad är mums. Det var den i alla fall när jag bodde i Boston och jag och Caroline gick i fina staden om hösten/vintern och värmde oss med deras varma drycker. So Welcome to Sweden :)


ZzzZZzzzZZ



Jag är lite trött efter jobbet så jag tar en liten liten tupplur innan det är dags att städa






Dagens



För ett tag sen såg jag en jättesöt kille på Konsum här i krokarna. Har sen sett honom lite titt som tätt bland gångarna i affären. Lite att vila ögat på så där. En kille helt i Keckas tycke med andra ord.
Idag såg jag honom igen när jag stod och väntade på bussen. Framför sig sköt han en vagn med en liten tjej i. Som glatt ropade "Hej" till mig från andra sidan gatan och vinkade. Killen hejade oxå.



Men så typiskt då.

Choo shoe



Jag önskar jag kunde gå i högklackat så det skulle löna sig att köpa Jimmy Choo's HM skor. Bara att börja träna kanske ? :)




Sweet Saturday



Sköna lördag! Lediga dagar är de bästa. Solen skiner, blåsten ignoreras :) Igår blev det trip till Karlskoga där Mira agerade modell hos Saxin. Efteråt blev det lite kalas för Inger hemma hos pappsen. Kvällen spenderades i soffan med morötter, dipp, SNL och Gossip Girl.

Ikväll blir det lördagsys hos syster. Jag står för filmerna. Det finns faktiskt filmer på topplistan som jag INTE sett ;)

Nu går jag tillbaka till Henning Mankell


Time to think



Jag går runt här hemma och lyssnar på Hoffmaestro och tar det lugnt. Kvällsjobb hägrar. Ska ta promenad förbi Hagahallen och hämta ut Camilla Läckbergs nya bok som mamma så snällt beställt åt mig.
Bara ca två veckor kvar på jobbet innan man blir timanställd igen. Jag ska kolla lite jobb i Norge. Behöver tänka över lite vad jag vill. När jobbet är över tror jag att jag ska ta mig några dagar i vår huvudstad. Ensam. Bara gå runt i fina staden och njuta..tänka och träffa lite gamla vänner. Jag tror jag behöver det. Lite storstads liv...sitta och glo på folk.

Nu ska jag bläddra klart i nya ELLE och sen ta en lång varm dusch

Hej hej



.......



Ibland känner jag mig väldigt ensam och totalt misslyckad. Idag är en sån dag.

Men det är inget jag vill prata om just nu. Så fråga inte. Ni som känner mig väl vet säkert vad det gäller. Det vänder säkert snart:)



My favorite movie



Två av de bästa scenerna från "Good Will Hunting". Kan se filmen hur många gånger som helst..och mitt kära Boston är med i den med :)




Den bästa repliken kan jag utantill:

"You see the sad thing about a guy like you is in fifty years you´re gonna start doing some thinking on you own and you´re gonna come up with the fact that there were two certainies in life. One, don't do that. And two, you dropped a hundred and a fifty grand on a fucking education you could have got for a dollar fifty in late charges at the public library." 


Livat i ladan



God morgon

Sitter nyduschat med morgonrocken på. Ska snart ner till stan och babbla lite på au pair möte. Sen blir det busstur till Karlskoga där jag ska förvandlas till cowboy och sen bege mig till en lada. Det vankas 30 års fest.

Yihaaaa


The landlord



Men det här garvar jag åt :)


Dagens horoskop



Mitt i prick kan man säga







Hockey



Syster och mammi bjöds på ädelostbakad kyckling, pasta och sallad idag. Mira fick typ samma sak fast i burkmatsform. Mira fick sen gå på premiär i LLA :) FBK mot Södertälje. Hörselskydd, check! FBK-body, check! FBK napp, check!

Jag får vara ledig imorrn med. Då jag ska besöka Syrefabriken..det var för länge sen nu! *skäms* Nu titta på nya avsnitt av favoritserierna, sen krypa ner i sängen med nytvättade sängkläder med bok.

Natti på er!




                                     Redo för match



                               Ganska koncentrerad



                    Mamma, var det där verkligen offside?


New week



Helgens jobb är över. Nu får fröken vara ledig i två dagar. Imorrn har lillasyster namnsdag och jag ska bjuda sis och mammi på lunch. Vet dock inte vad jag ska bjucka på än. Paj med kantareller...ädelostbakad kyckling....några andra tips???

Jag dissade gårdagens kanelbulle-dag med att inte ens orka äta EN kanelbulle. What the f.ck? Kanske beror på att jag moffat massa annat onyttigt i helgen. Skåpet på jobbet är faan fullt i kakor, godis och dret.

Veckan framöver blir ganska lugn vad det verkar. Har lånat bok av mamma som jag ska plöja, ska på 30 års fest på lördag. Någon som har lite cowboygrejer att låna ut??


Nu ska jag se klart CSI NY, sen lyssna på Kent's nya platta.


Bad mood




Dåligt med bloggande men så är det. Händer inte så mycket här. Har varit på dåligt humör..lite irriterande så där..men det går alltid över :) Får jag bara rensa huvud och hem lite så blir det bra.
Är ledig idag med vilket betyder slappa OCH städa. Disken fixad, magen full och garderoberna rensade. Inte kasta men spara :)

Ikväll kommer Kristin och Göran och hälsar på syster och Patrik så jag åker kanske bort och hälsar lite på dom. Hoppas NHL- hockeyn står på tv'n lite grann i alla fall ;) Jag har ju inte de där kanalerna som matcherna visas på i vanliga fall så man får passa på.
Har varit sjukt sugen på lösgodis i två dagar nu men har stått emot. (läs lathet..orkar bara inte gå till affären) Känner mig lite duktig i alla fall :)

Nu ska jag damma bokhyllan


RSS 2.0