Latmasken



Jag har inte gjort ett dugg av det jag skulle göra idag. Somnade på soffan efter jobbet. Disken står kvar, dammtussarna ligger kvar i hörnen och grejer lite överallt. Men imorrn ska det fixas. Syster ska till kiropraktikern, jag ska vakta Mira. Innan det ska det tvättas, städningen påbörjas. Efter Mira-vaktandet blir det långpromenad. Jag hoppas på lite fint höstväder då.

Jag måste komma ur den här hemmet-förfaller-glåmig-och-trött-utseendet-och-jag-hatar-att-laga-mat/äta-själv dreten. Don't worry..jag älskar mat så jag skiter inte i att äta. Vad vore livet utan massa god mat? :) Det är bara så satans tråkigt att jämt laga (samma tråkiga)mat själv och sitta och äta själv.

Nästa vecka är det dags för flunsavaccin också. Jag brukar inte påverkas för mycket av vad som står i media men nu är det mycket skriverier om sjukerier och kvicksilver och jox. Men som de säger: Lite skit rensar magen.....



Kommentarer
Postat av: Jenny

Har hört att man tydligen får jätteont i armen flera dagar efteråt och en del har fått hög feber i någon dag...Skulle DET vara bättre än själva influensan då eller....?

2009-10-21 @ 22:55:07
URL: http://jennyler.blogg.se/
Postat av: Jessica

Mmm har oxå hört det..men men..in med skiten i armen bara så får vi se vad som händer. Med tanke på att inget mig just nu så ska vi inte räkna med några symtom ALLS :)

2009-10-21 @ 23:02:29
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag har hört det värsta!! Man kan bli förvandlad till en GRIS! Sug på den NI! :)

2009-10-22 @ 10:54:18
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Jessica

Mia: njaaaaa......:)

2009-10-22 @ 10:56:57
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Louise

Låter som min gårdag..Fick inte gjort något överhuvudtaget. Bara somnade om hela tiden. Får bli lördagens projekt istället.



Man får nog räkna med ont i armen, vissa får feberkänsla och känner sig ruggiga har jag hört av M.

2009-10-22 @ 11:27:18
Postat av: Jessica

L: ja såna dagar får vi alla..men sen när sakerna är gjorda känns det så bra :) har snart städat klart här hemma. ja jag får nog räkna med att det kommer kännas lite i armen..men en del har inte känt nåt heller..vi får se :)

2009-10-22 @ 11:54:44
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0