My Saturday



I går kom pappa hit från Kga. Vi gick på stan och köpte lite julklappar och käkade buffe' på Legends. Jag fick lite julklappar i förskott. Ett par varma goa tofflor och mattor till hallen, köket och sovrummet. Jag har världens snällaste pappa. Så det så :)
Efter det blev det bowling på Nöjesfabriken med födelsedagsbarnet Helena, Emma och Anna. Jag vann... tror jag :) Sak samma, jag tycker det är skitkul att bowla även om det går dåligt. Efter bowlingen blev det lite vin hemma hos Helena. Jag kom hem i bra tid och vaknade pigg som en lärka klockan 07.00. Tog dock den obligatoriska tuppluren på förmiddagen.

Ikväll blev det lite glöggmys hemma hos Sofia. Får jobba lite till veckan så det känns bra. Det äääär så tråkigt att bara gå hemma.




Mattan som nu ligger i mitt kök ( köket på bilden är dock inte
mitt utan bilden är från Håells hemsida)



               Den beigefärgade mattan ligger i min hall

Not me..but could be




Detta skulle kunna ha varit jag med min vanliga tur på cykeln där nere över gamla rälsspåren vid Löfbergs Lila skrapan.

Men nu är jag skraj värre och sätter töntigt ner foten när jag cykla över rälsen. Inte en gång till!

Bröd med sås



Jag tog mig en tur till bibblan idag. Böcker är ett bra tidsfördriv när man bara går hemma :) Efter det cyklade jag hem till syster, gav Mira mat så Jenny fick äta i lugn och ro och sen blev det en liten tur till IKEA. Det är mycket sällan man kommer hem tomhänt men jag kan säga att det är mer sällan jag kommer hem med enbart ätbara varor :)



Det blev en korv i bröd på det där med :) Mums!

Ny måne



Gud vilken tur att vi fick lite regn idag så inte våra sköra svenska marker torkar ut för oss. Gud vad jag är trött på detta väder. Okej, ibland är det mysigt att sitta inne med massa tända ljus och kolla på film eller läsa en bra bok när det regnar och blåser ute. Men inte i 2 månader! Att inte ha nåt jobb gör ju inte saken bättre utan jag sitter här hemma och surfar på nätet, läser böcker, går promenader mellan skurarna och kollar tråkiga serier på tv'n. 

Ikväll gick jag i alla fall på bio med Emma och Lovisa. Tjejkväll :) Film och popcorn var vad jag behövde. Vi kollade "New Moon". Det var väl en okej film. Har man sett ettan måste man väl se tvåan..lixom. Men nästa gång ska vi nog tänka om när det gäller vilken tid vi ska gå på bio. Om man vill slippa 15 åriga hormonstinna tjejer som suckar och fnittrar varje gång en vampyr eller varulv tar av sig tröjan eller snyftar när det hånglas mellan olika släkten hit och dit så får vi nog välja en senare tid. På en skoldag. Så kidsen ska till skolan dagen efter.  

Nu blir det en clementin och tv-tittande



Y.N.W.A




Nu ska jag titta på fotboll!


Boktips



Jag vet att det är många liksom jag som PLÖJDE Johan Falk filmerna. Vill ni veta mer om den verklige Frank Wagner ska ni läsa denna bok. Jag visste bara det som media skrivit så det var intressant att få läsa hans egen version. Läs den!



Röj!



Takida's konsert igår var kolossalt lyckad. Bra låtar, bra ljud, Robbans röst lät super och jag tror inte de andra killarna missade några ackord. Längtar redan till deras nästa konsert :) Sicket röj!

Jag hade laddat kameran för en gångs skull. Så här såg kvällen ut :



                     Jag, Malin, Lina, Emma och Therese




Besök




Fredda och lille Ellie kom på spontat besök för en stund sen.


I can sleep



Gårdagens dos av Valerina Natt hjälpte kanske lite. Jag har i alla fall sovit mycket gott inatt. Var i och för sig tröttare än vanligt när jag gick och lade mig. Fröken har haft så svårt att sova ett tag. Jag ligger vaken och tänker och vrider mig i sängen.

Idag bjöd jag min lilla mamma på lunch. Vi satt och mumsade mat och tjötade lite. Nu lyssnar jag på takida och laddar lite inför deras konsert imorrn. Sångaren Robban var med på Efter Tio med Malou idag. Inte annat än att man blir berörd.

Jag rockar vidare till Ånge-bandet nu för sen hämtar mamma mig för då ska det lagas /ätas paj hos syster & co



Drama queen



Detta är det mest dramatiska som hänt mig i helgen. I cut my finger on some MF glas!



Work and no party



Igår kväll kom min nya granne Sofia hem på ett glas vin och sen hoppade vi på cyklarna och styrde kosan till Louise och Magnus i inre hamn och mumsade tacos och skvallrade. När S och jag skulle cykla hem snöade det som värst och jag som hatar att cykla när det är snö på marken hade hjärtat i halsgropen hela vägen hem. Det var slirigt på rälsen vid Löfbergs Lila skrapan igen men nu hade jag vett att sätta ner foten och inte vara nära på att fara ner i Vänern.
Idag är ju snön borta vilket är skönt och tråkigt på samma gång. Ikväll skulle jag, Sofia och Louise gått ut och skakat rumpa men de ringde från jobbet så jag får åka och jobba kväll + hela dagen imorrn. Pengarna rullar in...lite grann :)

Nu ska jag borta tänderna och sen åka till jobbet.

Haaa dä

My day



Min dag








I morgon måste jag ta en låååång promenad, dammsuga och på kvällen ska jag nog unna mig ett glas vin. Någon mer som är sugen? ;)


I failed ..again..



Jag har ÄNNU en gång försökt göra kladdkaksmuffins. Men nää..de blir inte lika bra som syrrans.




Update: Får muffinsen så och götta te' sig litte så blir de bättre. Har smakat en nu..och den var kladdigare än de förra jag gjorde. Det tar sig!

Between jobs



Jag förbrukar värmeljus och böcker på löpande band just nu. Det blir så när man inte har något jobb. Kollar runt men det finns inte många jobb att söka heller. Ska börja kasta ett seriöst öga mot vårt rika grannland. Och då menar jag inte Finland...

Stockholm lockar lite med..har tittat runt efter jobb bara för att se vad som finns. Dock är det svårt att få bostad där. Sen vill jag ju inte lämna Karlstad heller riktigt..och hur ska jag klara mig utan lilla Mira??????

Jag letar vidare. Tips tas gärna emot. Jag är bra på att ta hand om virriga tanter och farbröder, älskar barn och tycker kontorsjobb är kul...typ...

Nu ska jag läsa några kapitel till, dricka Varma Koppen (svamp) och sen titta när MP badar i Erikdsdalsbadet. För simmar gör han tydligen inte. Kom igen nu!


Big Girl




"Jag hasar mig framåt här och ser om den där kameran är på"



Wine time



Ikväll blir det lite vin





T.B.B.T



I have a little crush on Sheldon :)






Lasse Lasse



Winnerbäck, Winnerbäck..min käre Winnerbäck. Tack för en magisk konsert! När du ensam på scenen sjöng min favorit "Hugger i sten" vart hela jag varm och jag fick rysningar i hela kroppen. Medleyt fick mig och Emma att mysa lite extra i våra stolar. "Elden" gjorde mig glad. "Om du lämnade mig nu" fick mig nästan att börja gråta.

Jag tror jag sammanfattar allt med ett ord. MAGI!

(Ja..enda minuset stod jag själv för. Note to self: Kolla batteriet i kameran innan nästa konsert så du får fler än två bilder!)






Effektivitet



Som vanligt är jag som mest effektiv på kvällen. Jag har bakat kladdmuffins (dock får jag dom aldrig lika bra som syrran), diskat, plockat undan och läst ut de sista kapitlen ur Dan Brown's nya bok. Ska snart byta sängkläder och duscha innan jag lägger mig och påbörjar nästa bok.

Har grym bloggtorka..men ingen läser den här skiten ändå så det kvittar väl. Men om det händer nåt kul så får ni veta först :)

Morgondagens roliga: Lasse Winterdäck med Emma :)

RSS 2.0