Mumsiga bär





Jag var och storhandlade på ICA Maxi innan jobbet idag och såg att de hade jättestora hallon i ask. Kanske inte det billigaste sättet att fixa hem några bär men det var det värt. De smakade mums och de ska ätas till frukost i morgon med lite turkisk youghurt. Längtar redan :)

Har precis kommit hem efter en tung kväll på jobbet. Ska slappa i soffan lite och sen blir det sängen. Klockan ringer 05.00 i morgon. Hua!

Godkväll på er!!







Playdate





Idag har jag tagit hand om lilla Myran medans syster och Patrik jobbade. Vi var i lekparken och sen tog vi en promenad i området. Mira pratar och pratar och pekar och pekar. Det är bara att hänga med :)
Har nyss blivit klar med lite städning här hemma. Ska snart hoppa in i duschen och sen åka på ljusparty och köpa lite fina doftljus.

Ha det!





Mot lekparken :)



Onsdagslistan





När jag vaknar på morgonen brukar jag oftast bara vilja somna om

Värsta stadiet i livet är när man är ensam

Den bästa känslan är när någon eller någon gör en lycklig

Jag är rädd för spindlar och hajar

Jag tycker det är fascinerande med människor som är duktiga på något

Jag skulle vilja se mer av världen

Jag ogillar oärlighet och falskhet. Och tro inte att jag inte märker det.

Jag tycker om sommaren, min familj, mina vänner, böcker, film, att resa och MASSA annat :)

Jag tittar på väldigt mycket film och mina favvoserier

Bästa dagen på veckan är fredag för efter det är det helg och vissa helger är jag ju ledig :)

När jag blir arg så gråter jag

I sommar ska jag njuta










Cravings




Jag är SJUKT sugen på jordgubbar!







Lite ljus




Det enda jag shoppade i Oslo var dessa söta små ljus. Ljus är det sista jag behöver men jag kunde inte låta bli :) Fatet har jag köpt på en second hand affär.







Helgen




Borta bra men hemma bäst! Här har ni min Oslohelg i bilder.
























Mot Oslo!!

img_0757 (MMS)

Mot Oslo!!


Hälja





Jag tar ett glas vin, kollar Criminal Minds, hoppar över att städa hemmet och firar att det är helg. I morgon hoppar jag på bussen till Oslo för att fira Emma. Ska bli himlans kul!

Vad ska ni göra i helgen?







Dagens




Dagens humör: Lite seg men kroppen är på väg till sitt gamla jag tror jag :)
 
Dagens borde: Byta gardiner..men det tar jag en annan dag

Dagens frisyr: Slarvig tofs

Dagens smink:
Ingenting. Vem sminkar sig före en powerwalk??

Dagens klädsel: Träningskläder

Dagens favoritlåt: Lyssnar på Lars Winnerbäck..."Elden" har gått varm här hemma :)

Dagens planer:
Har tränat vilket var dagens mission, nu väntar jag in kvällens jobbpass

Dagens vill ha: Glass!

Dagens längtan: Sommaren! Kom nu!

Dagens beroende: Hmm..har nog inget idag :)

Dagens tråkigaste: Att jag fortfarande har ont i nacken

Helgens bästa: Åka till Emma i Oslo och fira hennes fölsedag

Helgens mest efterlängtade: Hmm..glo på norska killar kanske? haha

Dagens motto: You can't fix stupid!




Update: Inlägget har summertriska mellanrum när jag skriver det men kommer ut på bloggen lite ojämnt. Orka fixa!



Brittan




Hur snygg är inte Brittan på framsidan av nya numret av Harper's Bazaar!?






Lugna måndag





Måndag och ny vecka. En ganska skön vecka. Är ledig även idag och jobbar endast tisdag, onsdag och torsdag. På fredag bär det av till Oslo.
Jag tog mig en rejäl sovmorgon idag och gick inte upp förrän kl 11. Jag fixade lite god pasta med lax och räksås och sen åkte träningskläderna på. Halsen är inte riktigt 100% än men jag skulle hämta Mira kl 14 på förskolan så jag passade på att ta en powerwalk dit. Det började naturligtvis att regna när jag kom ner i hamnen men slutade som tur var efter en stund och solen kom fram och värmde blöta mig. Mira och jag tog en promenad hem i solen och räknade bilar :)
Jag har nyss kommit hem och ska göra lite kvällsmat. Korv med bröd och ett stort glas mjölk. Ingen lyx men gott och smidigt :)
Nu blir det slapp i soffan och vila nacken. Vaknade med nackont och jag är nästan 100 på att det är på grund av mina kuddar. Borde investera i nya. Pronto!

Trevlig måndag på er!






Klädd för party





Nästa helg vankas det 30 års fest hos en av mina allra bästa vänner Emma i Oslo. Jag är jättepeppad och har letat runt lite efter en fin klänning att ha på mig då. Klickade hem denna från Nelly. Håll tummarna att den passar hörrni! :)







Good weekend





Jag har haft en bra helg. Var ute med Maria i fredags och kollade hockeyn på Pitcher's och drack lite gott. Härligt med VM-final ikväll :)
I går åkte jag till syster på morgonen för att ha en heldag med Mira. Syster och Patrik skulle på möhippa och svensexa. Mira och jag åkte ut till mamma där vi lekte massa och hade det skönt. Åkte hem på eftermiddagen och hade myskväll med lite morötter och dipp för Myran :) När lillan somnat bäddade jag ner mig i systers soffa, dippade chips och morötter och kollade ESC. Jag var dock så trött så jag somnade när poängen skulle delas ut så jag missade slutet.
Är nu hemma och kollar en häftig bronsmatch och är laddad för finalen där jag hoppas hoppas hoppas Sverige får med sig en guldmedalj hem.

Ha en bra kväll!






Vi tar ett glas :)

img_0742 (MMS)

Vi tar ett glas :)


Goddess










One day off





Är otroligt trött efter helgens dubbla pass + två dagar efter det. I morgon är jag äntligen ledig. Har inget annat än träning och tvätt på agendan. Hoppas på lite sol så jag kan sitta ute med min bok och njuta.

Efter jobbet idag stannade jag till på stan. Tänkte unna mig nåt nytt men självklart hittade jag inget speciellt. Det brukar vara så när man bestämt sig för shopping. Kom hem med en t-shirt från herravdelningen på HM. den kostade bara 50 kronor :) Bra för fattig plånbok!
Jag hittade en jättefin klänning på Indiska som skulle va perfekt till Emma's 30 årsfest senare i maj. Tyvärr blev det inget köp då jag skulle ha behövt Small till överdelen och Medium till nederdelen. Så är det att vara rejält päronformad i kroppen!

Köpte med mumsig sallad från Mache' som jag njöt av i solen när jag kom hem. Somnade gott i sängen efter solstunden och vaknade när syster ringde och väckte mig vid 20.00 ca. Kan ärligt säga att jag låg kvar i sängen till för en stund sen. Nu har magen fått lite god youghurt med päron och kanel i. Ska snart bänka mig och titta på det där Eurovisionspektaklet och mumsa vindruvor.

Har även märkt att jag är på väg att förlora min röst. Hej kalle Anka rösten!

God kväll på er!





Ny tischa!




Fina mönstret på klänningen som tyvärr inte blev min



Tjejmiddag





Har precis kommit hem från en supergod middag hos Louise tillsammans med Sofia. Detta var andra gången jag åt musslor och det är nåt som jag fallit för tror jag. Även första gången var det Louise som bjöd mig på det.
Sommarens första glas rose' invigdes med.
Är mycket trött efter dåliig sömn i veckan så jag ska hoppa i pyjamas och sen sängen och läsa lite. I morgon är jag ledig och har inget annat på agendan än träning. Mycket skönt!

Sov gott!




Louise och lilla Elsa



Sofia sippar rose'



Skål på er!





Indiska har mycket fint till hemmet och denna skål fick följa med mig hem för ett tag sen.
Perfekt att ha godis i :)







Dress success





Hur snygg är inte blivande mamman Kate Hudson på premiären av "Something borrowed". Wow!





Jag är svag för klänningar med där ena axeln är bar och denna är ju urläcker. Vill ha nåt sånt i för sommarfesterna :)






Wanted: Heat!




Är glad att solen har tittat fram lite idag även om det varit kallt. Vill så gärna ha sommarvärme nu. Min hals börjar kännas lite öm, magen är stinn och jag sover dåligt på nätterna vilket gör att jag är helt slut på dagarna. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Jag jobbar hela helgen nu men sen har jag två lediga helger framför mig. Då vaknas det 30 års fest hos Emma i Oslo bland annat. Ska bli så himla kul.

Nu ska jag sätta mig i soffan med bra bok och ladda inför Sveriges match mot USA i Hockey VM. Trots att det vi går mot sommaren och det är ljust ute tycker jag det är mysigt att tända lite ljus.

Ha en bra kväll därute!








Nytt i soffan





Jag har tröttnat på kuddarna i min soffa och har så smått börjat byta ut dom. Den vit och svartrandiga är från HM, den rosa och gröna är från IKEA.












Boktips





Gillar ni att läsa spännande deckare ska ni läsa Linwood Barclay's böcker.






Måndag





Jag har varit ledig även idag och det har varit så skönt. Var till syster och vaktade Mira lite medans Jenny fixade grejer på stan.




Vi busade :)




Mira bjöd på te i sitt rum




Mira tog en sväng till "affären" och köpte en boll




Mira agerar fotograf :)

Nu blir det soffan och hockey. Vi hoppas på bättre resultat än matchen på Norge!!!





Valborg





Helgen är över snart men jag är ledig i morgon med vilket är mycket skönt. I fredags tog jag det bara lugnt hemma i soffan. Var med mamma till IKEA och sen till syster en sväng på lördagen. På kvällen var det fest. Först hemma hos Lovisa innan vi drog vidare. Kvällen avslutades på BMB.
Bra helg!

Hoppas ni haft en bra Valborg!






RSS 2.0