I have a cold



Min lilla förkylning har blivit en megaförkylning. Vaknade kl 6 i morse, hostig och  mer snuvig. Somnade om gott och vaknade inte förrän kl 10. Nu mumsas det Bafucin, dricks honungsvatten och hostmedicin. Lite nässpray på det med. Så länge jag inte har feber blir det jobb ändå. Är bjuden på tjejfest i helgen men jag får se vad kroppen säger om det. I morgon är jag ledig. Ska ta ännu en lång sovmorgon sen ska jag med syster på stan och köpa lite julklappar.

Nu dusch och sen kvällsjobb! Tjo!



Pretty painting




Carolina Gynnings tavla skulle gärna få hänga i mitt sovrum.




Bild från: http://gynning.net/



1:a advent




Igår var Anna, Sofia och Louise hemma hos mig på lite vin, ostar och kex. Mycket gott och trevligt. Vi satt och pratade massa och när tjejerna begav sig hem åkte jag ner till stan och mötte Sofie och Linn på BMB för lite svängom.
Idag är det första advent och då tänds första ljuset i adventsstaken. Jag tänkte först ha blockljus med siffror på som adventsljus men sen tänkte jag att det har ju alla så jag håller mig till min gamla klassiska :)
Nu kollar jag skidor, ska fundera ut nån bra at för dagen (KAN bli köpemat idag) och sen ska jag bara slappa och ha det skönt. Måste kolla reprisen på "Så mycket bättre" med. Inte glömma!







Sommar 2010



Två lockiga tjejer sommaren 2010




- Moster, när jag blir stor ska jag simma där ute.


Brrrr!




Hu vad kallt det var i morse. Jag hade - 11 grader när jag skulle åka till jobbet och då åkte långkallsongerna och fleecetröjan på. Efter jobbet tog jag en sväng på stan för att köpa lite gott till tjejkvällen i morgon.
Jag är mycket glad att det är helg. Ikväll tänker jag bara tvätta lite och sen ta det lugnt och kolla lite film eller läsa bra bok. I morgon är det som vanligt skidor på tv och frukosten kommer stå dukad på vardagsrumsbordet. Efter det måste jag nog städa hemmet om jag ska ha hem besök på kvällen :)

Godkväll på er!



Må bra dag!



Idag har jag varit med på "Må bra dag" med jobbet. Vi åt god frukost på Kaviar, promenerade lite på stan, bowlade på Score och käkade lunch på Fontana. Allt på bekostnad av jobbet! Jag vann första serien på bowlingen i alla fall och lyckades få till en strike :) Bra dag!

Halsen börjar bli lite krasslig så här dricks det massa te med honung och mumsas Bafucin. När lönen kommer på fredag ska jag shoppas loss lite mer på Apoteket. Kanske ska köpa lite julklappar till mina nära och kära med :)








Min lördag



Igår var vi på bio och såg nya Harry Potter filmen. Den var jättebra och JA jag grät på slutet när en viss "person" dog. Efteråt gick vi hem till syster och Patrik och där blev det massa lek och bus med Mira, god mat och gott vin. Tog bussen hem och somnade mycket gott strax innan efter 01.00.
Nu är det skidor på tv'n och jag dricker te och äter smörgås. Dessa härliga helger med skidsport. Me like!!









Idol i LLA



Igår var jag och syster på Idol i LLA. Vi fick sitta i mammas jobbs loge. Satt lite snett om scenen men det gjorde inget alls för vi fick se lite vad som hände backstage. Vi fick alltså en chans att ge Jay tummen upp för kilten innan tv-tittarna och de andra där ute i hallen fick se honom :)
Det var kul att se hur allt går till och det är skillnad på att höra allt live än på tv. Mest jubel fick Jay med Like a prayer. Jag hade gåshud från hårfästet till tårna och det är synd att det inte kom fram i tv-klippet vilket tryck det var i hallen och hur massa folk sjöng med. Klockrent! Alla är så bra och fast det inte är min stil så blev jag kär i Linneas blå klänning :)

Jag har ingen bra kamera men jag knäppte lite bilder ändå.







Min telefon fick fnatt igår. Av att bara l...

img_0113 (MMS)

Min telefon fick fnatt igår. Av att bara ligga på bordet bredvid mig. Språket ändrades till typ spanska/portugisiska. Täckningen försvann, kunde bara ringa nödsamtal, skärmlåset gick på hela tiden och när jag försökte stänga av luren tog den bara kort på skärmen. Detta var felmeddelandet på min skärm. Skumt!


Travel lady




Åh vad jag vill resa. Jag sitter och drömmer om New York, Boston, Hawaii, Rom, Paris, England och Australien och massa andra ställen. Jag vill vara en riktig turist och se allt och ta kort på allt. Äta god mat, dricka goda viner, glo på folk och se massa bra sport.

Högvinsten på Lotto är med andra ord välkommen!



Waikiki Beach 2006


Pappas dag




Jag sitter och väntar på pappa som ska komma till stan. Vi ska åka till syster sen och bara hänga lite. Det är ju Fars Dag och då ska man träffa pappa :)
Gårdagen blev lugn. Godis, film och slapp i soffan. Mycket skönt idag kan jag säga. Jag såg "Going the Distance" med Drew Barrymoore och Justin Long. Jag rekommenderar! Jag gillar Drew!

Nu ska jag slänga lite smink i ansiktet sen byta om. Ha en bra dag alla!






Kära helgen




Åh vad jag tycker om helgen. Eftersom jag alltid haft ett jobb där man jobbar helg uppskattar jag att få vara ledig på dom nu.
Jag somnade gott på soffan när jag kom hem och vaknade för en stund sen. Mumsar i mig lite kvällsmat nu och tänker ta ett glas vin och lite nötmix till Idol och slappa lite i soffan.
I morgon tänker jag titta på slalom på tv'n. Det jag älskar med vintern är all skidsport på tv'n på helgerna. Så härligt att ligga i soffan, dricka te eller varm choklad och titta på skidor. Jag kommer sitta bänkad. eller ligga raklång under filten :)


Jag är verkligen ingen stjärna varken i backen eller i spåret..men jag försöker :)










Fixar




Jag går runt i pyamas och tofflor och dammsuger och fixar här hemma innan det är dags för kvällsjobb. Vad gör ni där ute?






Onsdag

img_0108 (MMS)

Jag har varit på inredningspartyt hos syster och beställt lite fina ljuslyktor från Zelected by House. Mira lärde sig oxå hur man tar kort på sig själv med en iPhone liggandes på köksgolvsmatta :)


FYI



For your information så blev det den röda jackan. OCH en svart. Mer finjacka, från HM. Bilder kommer.. nån gång :)

Japp, två jackor inköpta på en dag. Välkommen vintern!

Over and out!



Okej jag behöver en ny vinterjacka. Tror i...

img_0101 (MMS)

Okej jag behöver en ny vinterjacka. Tror inte rött är min färg. Blir en tur till B- vik imorrn och kolla om den svarta finns i min storlek där.


Min helg



I fredags var jag lite sugen på utgång och glo på folk men jag somnade i soffan och sen hängde jag bara framför tv'n. I går åkte vi till Karlskoga och hälsade på pappa och Inger. Vi tog det lugnt, tände ljus på kyrkogården och åt god pizza på kvällen.
Idag fick jag träffa mina gamla kära vänner Ann och Camilla. Saknar dom massa. Vi satt och pratade massa och fikade. Mormor fick sig ett litet besök med innan vi åkte hem till Kd igen. Nu kollar jag Sporten på Tv4 mest för att få se Torres mål. Ska kolla "Inception" i sängen sen sova gott. Kvällen avsnitt av "The Event" får kollas på Svt Play senare i veckan. Tack för den uppfinningen!

För övrigt gillar jag nog inte den här kylan som slagit mot oss. Det har varit kallare i Kga än här tydligen. Okej det ska vara kallt och snö på vintern men jag brrr. Mörkret kan jag gilla ibland...på kvällarna när man får tända ljus och mysa. Jaja...

Kram på er!



RSS 2.0